![]() |
#1622 |
Zbanowany
|
![]() @UP
Hmmm ja bym zaproponował robienie własnych outów bo to żenada z tibia.br bo tamte outy są do użytku publicznego tylko na stronie tibia.br... zbyt proste brzegi trawy + mało dodatków do trawy... @2down Jeżeli jest napisane do użytku ogólnego... Ostatnio edytowany przez Shiz. - 17-10-2008 o 22:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @Ferines
Brzegi traw sa za kanciate i proste, otoczenie jest puste. Staraj sie je bardziej rozwijac poprzez roznorodna roslinnosc lub jakies pojedyncze duperele. Dobrze chociaz ze pamietasz o dodatkach do trawy ale dodawaj je w wiekrzej ilosci. Kew zwykla, ale jak narazie nie musi byc jakas super. Outfity nienajleprze ale tu sie nie czepiam. Ogolnie nie jest zle jak na towj pierwszy fake ![]() @Arashel Ahhh te moje blendy ortograficzne xd Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 17-10-2008 o 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1624 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2008
Lokacja: Cmentarz
Profesja: Rookstayer
Świat: Azura
Poziom: 14
|
![]() Ej narazie nie znam się na robieniu outfit'ów niestety
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1625 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Hmm... Jesli nie rozumiesz jak zrobic outfit, poeksperymentuj - zwykle ciekawe rzeczy wychodza z takiego czegos; ).
![]() |
#1626 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe xD Lepiej żebyś nie widział co mi wyszło,umiem jedynie kolorować ale łączyć itp.. cienko mi to wychodzi xD no ale trening czyni mistrza
![]() Edytuje żeby Arashel nie bił ! Nowa Lokacja próbowałem zrobić góry i taki zamek ale mi nie wyszło ;/ ![]() Trenowałem rzeke ! oraz efekt kompania się i ogólnie ! @shiz To miał być efekt że nogi ma w wodzie ;/ Rogi wiedziałem ;/ nie umiem jeszcze takich robić bo równe to banalka ![]() Ostatnio edytowany przez Ferines - 18-10-2008 o 10:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1627 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() @Up Ferines
Po pierwsze używaj opcji "Edytuj" to nie ku*wa żadne forum.kobiet.pl że możesz sobie pisać posta po każdym poście innej osoby... Wierzcie mi tam jest taki SPAM że matko boska (Moja kuzynka 2k postów w 1,5tyg.) @Ferines Screen Po drugie Zacytuje Pacz'a tylko bez jego blendóf: "Brzegi traw są za kanciate i proste, otoczenie jest puste. Staraj sie je bardziej rozwijać poprzez różnorodna roślinność lub jakieś pojedyncze duperele. Dobrze chociaż ze pamiętasz o dodatkach do trawy ale dodawaj je w większej ilości. Krew zwykła, ale jak na razie nie musi być jakaś super." Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1628 | |
Zbanowany
|
![]() Koleś ucięty bo niema nóg
![]() @Arashel Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1629 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sry za spam ale nikt by nie zauważył !
Zrobiłem takie obrazki ! Efekt beznadzieja ale w gimpie 1 raz się bawiłem ![]() ![]() ![]() ![]() Śmiejcie się ;/ @Pacz Oteczenie specjalnie jest puste
Lubisz mnie ? Lub nie ! Strzelisz notke ! Uśmiechniesz się ! Trwają Prace Pod Okiem Arashela : Angmarr Book: The Golden Crusade... Ostatnio edytowany przez Ferines - 19-10-2008 o 14:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1630 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
Jaki spam? Przeciez to tylko drugi post... Dobra wiec tak! Otoczenie nadal puste. Tak jak mowilem wczesniej dawaj wiecej roslinnosci zeby bylo troche bardziej nawalone (chyba ze chciales zeby ta lokacja tak wygladala). Outfity zwykle ale sie nie czepiam, owiele leprze niz wczesniej (chodzi mi o kolorowanie). A co do efektu to nie jest zly jak na twoj pierwszy. Potrenujesz i bedzie lepiej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1631 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() @2xup
Tutaj będziesz miał jeszcze jeden dosyć prosty a ładny na końcu efekt Ten twój promień jest całkiem fajny tylko w środku jednak trochę za dużo białego... Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 19-10-2008 o 11:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1632 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2008
|
![]() Usunięte z powodu błędu.
Ostatnio edytowany przez Franek_i_Kimono - 30-11-2008 o 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1635 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom, te pierwsze, np.
Wystąpili: to sa napisy końcowe najlepiej byłoby napisać: Obsada FAKE/bądź tytuł fake
![]() |
#1636 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2008
Profesja: Druid
Świat: Astera
|
![]() To będzie pewnie paskowy
Papieros, Mamuska, Prawnik? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1638 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Cytuj:
"Wystąpili" - co się daje na końcowe napisy i "Zapraszamy" - co daje się w twoim wypadku daje jako zachetę... Naprawdę jesteś taka głupia że robisz taki Screen i mówisz "czy podoba wam się prolog"??? Co do samego obrazka To nie ma co oceniać, nic zupełnie nic... Taki SS na 1-2min roboty... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1639 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2008
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Luminellee
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 5
|
![]() Nie,niefajne...
Pewnie kolejny pseudo-paskowiec o kilku menelach... Nie dość,że potwory z arsenału to outfit assasina jest ohydny... A temat ,,Nasze pierwsze fake" służy do tego,żeby pokazać swoje 1 fake,a nie jakieś prologi.To się daje w niedokończonych... PS.Wiecie,że to chyba znowu Crystal... ;o Ostatnio edytowany przez Lova - 10-11-2008 o 10:03. Powód: literówka ;<<<<<< |
![]() |
![]() |
![]() |
#1640 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia