![]() |
#1621 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Imię: Thek Umerunught
Profesja: Royal Paladin
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 61
Skille: 82/63
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() To juz leprze ale chodzilo mi o to ze przez te sople nie widac wogule "K" i "T" ma takie dziwne czarne cos w lewym gornym rogu
![]() Gdyby zrobic ciensze te litery sadze ze by to pomoglo ![]() Sory ze jestem taki wymagajacy ![]() Ostatnio edytowany przez Thek Umerunught - 19-01-2007 o 12:46. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1622 |
Guest
|
![]() Dziękuje właśnie o to mi chodziło
![]() |
![]() |
![]() |
#1623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @ZeuSbobo
No wiekie thx ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1624 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Okolice Łodzi
Stan: Niegrający
|
![]() Prosilbym o jakas fajna sygnaturke i avka:
-napis- Dominx- tylko taki ciekawy jakis, najlepiej taki troszke "neonowy" -tlo- ciemne -pozatym jakis fajny obrazek, jakis grozny ![]() ponury...event. jakis piorun ^^ Z gory dzieki ![]() Edit @down Wielkie dzieki! fajne zdjatko.event moglbys jakas dac rade jak zrobic jakis fajny napis w pro shopie ![]() ![]() jeszcze raz dzieki!! ![]()
![]() "A życie przez palce mi płynie w nicość..." Ostatnio edytowany przez Dominet - 21-01-2007 o 00:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1625 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Lubin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 50
Skille: ---
Poziom mag.: --
|
![]() @Dominet
zrobiłam avka z sygną, ale bez napisu(jakieś mam z nimi problemy w GIMP'ie:/ ) najwyżej mógłby ktoś dorobic napis jakby się avek i sygna podobały ![]() AVEK: ![]() SYGNA: ![]() Pozdrawiam
![]() Nawet ludzie o sercach z kamienia unikają ognia desperatów, gdyż od płomieni ludzi słabych pęka najtwardszy głaz... Lisek Gallery : http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=122396 Ostatnio edytowany przez lisek93 - 21-01-2007 o 06:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Elbląg
Stan: Na emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
Poziom: 666
|
![]() Dziękuję za tamte avatary!
![]() Mam nowe zamówienie: Potrzebuję ZIELONEGO avka. Może z jakąś zieloną czaszką, albo coś. Coś pasującego do tego stroblona: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...be094ac96.html Dziękuję i proszę, aby było szybko. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Lubin
Świat: Secura
Poziom: 50
Skille: ---
Poziom mag.: --
|
![]() @SmolaMEFI :
avki....takie sobie mi wyszły....czasek zielonych trochę znalazłam, ale wszystkie miały jakieś zbędne ,,coś,, co jak dla mnie je wyeliminowało ![]() Avki z...hulkiem ![]() ![]() avek 1: ![]() avek 2: ![]() hmm...jak dla mnie średnio ciekawe ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam PS: naskrobaj później czy mogą byc...czy robic nowy, albo czy coś zmienic... PPS: dorobic ramkę? ![]()
![]() Nawet ludzie o sercach z kamienia unikają ognia desperatów, gdyż od płomieni ludzi słabych pęka najtwardszy głaz... Lisek Gallery : http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=122396 Ostatnio edytowany przez lisek93 - 23-01-2007 o 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1628 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja proszę o tego gościa w moim avie, tylko że ma być lawoowe tło.
@down Sorry, ale kurwa, zachciało mu się marzyć(takie coś nie istnieje)-.-. Ostatnio edytowany przez Poprostu Pitbul - 23-01-2007 o 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1629 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: WhiteStok
Imię: Tomix Hunter
Świat: Premia
![]() |
![]() Nie wiem czy tu można o to prosić ale proszę :
Potrzebuję skórkę do Tibii : Miejsce na itemy np. w backpack'u i miejsce na itemy żeby było podświetlone na niebieski ciemny a życie niech ma kolor ciemniejsza czerwień a mana kolor fioletowy .... Obrazek na powitanie to może być np. Demon , Fernumbras (jakoś tak) albo różne potwory. Za pomoc THX Pozdro** |
![]() |
![]() |
![]() |
#1630 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 11 2006
Lokacja: Oświęcim
Imię: xD <jak co gg>
Profesja: Druid
Gildia: Niemam
Świat: Vinera
Poziom: :P
Skille: :P
Poziom mag.: :P
![]() |
![]() SIemka ja bym prosil o zamówienie ze strony 161 z góry Thx
+ jakas Sygnaturka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1631 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Ja też mam zamówienie na avatar, mianowicie prosiłbym o coś jakby odcisk krwawej (krwawiącej?) dłoni na czarnym tle z wyraźnym napisem Matrik na dole. Taka dłoń była chyba logiem Blooda (ale niestety z dziurą na środku
![]() Dałoby się zrobić? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1632 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: koło Wrocka
Imię: Royal Matis
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 33
Skille: 6*/6*
Poziom mag.: 4
|
![]() Chejka. Ja prosiłbym o avatar.
1.Jakiś obrazek z Princem z gry: "Prince of persia"- obojętnie jaka część 2.Na avatarku podpis: Royal Matis 3.Wytworzenie avatara i jego kolor itp. pozostawiam twórcy Ps.:Może Cie ponieść wyobraźnia To na tyle, z góry DZIĘKS!
![]() ![]() ![]() And if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you Take your hand and walk away Kocham Harmonię: XXX[31]:moja stara to jebana kurwa 14:22 CM Isolan on Harmonia [2]: have fun xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1633 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Tarnów
|
![]() @up
![]() @up up ![]() Mam nadzieję że się spodoba wam obydwu ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Fargoth - 27-01-2007 o 10:36. Powód: Dodanie nowego avatara |
![]() |
![]() |
![]() |
#1634 |
Użytkownik Forum
|
![]() Świetne, dzięki
![]() A BTW: mam jeszcze jedno zamówienie, tyle że dość (chyba?) trudne, i nie wiem czy ktoś podejmie wyzwanie ;P Do rzeczy: Sygnatura, utrzuymana w kolorystyce czerwono-czarnej z napisem "Beware of the shadow" (jeśli jest jakiś błąd to proszę o poprawkę ;/) i nickiem "Matrik" też. A w tle jakieś zwłoki (wersja max trudniejsza [?], to żeby na zwłokach leżał jakiś zwój a na nim róża - wiem, że prawie niewykonalne ale zwykły wariant w zupełności wystarczy). Poza tym jestem dość normalny ![]() Podejmie się ktoś? Ostatnio edytowany przez .Matrik. - 27-01-2007 o 14:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1635 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: koło Wrocka
Imię: Royal Matis
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 33
Skille: 6*/6*
Poziom mag.: 4
|
![]() No avek wyrąbany wielkie gratz i wielki thx for YOU DZIĘKS
![]() @edit tyle że nie mieści się troche ;/ można coś z tym zrobić??? plx
![]() ![]() ![]() And if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you Take your hand and walk away Kocham Harmonię: XXX[31]:moja stara to jebana kurwa 14:22 CM Isolan on Harmonia [2]: have fun xD Ostatnio edytowany przez Royal Matis - 27-01-2007 o 14:43. Powód: Szybka skapa :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#1636 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() i ![]() Sry, ale dopiero wróciłem na forum i już nie pamiętam nawet ile mają zajmować avy ![]() Mam nadzieję że teraz się zmieszczą =] Jeśli ciągle nie będą działać to zmieńcie w photoshopie jakość przy zapisie (jeśli nie macie ps poproście kogoś kto posiada ![]() P.S. Zobaczę co wykombinuję z tą sygnaturką Matrik =] @edit ![]() Nie mówiłeś nic o wymiarach i wadze siga więc jest taki =] Enjoy
![]() Ostatnio edytowany przez Fargoth - 27-01-2007 o 17:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1637 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajnie, fajnie ale jeśli syg mieści się na forum (np. tibia.pl) to wypas. Widzę tu fascynację Silentem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1638 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak się nie mieści to co wcześniej pisałem, zmniejszyć jakośćw Photoshop =] A co do tego zombiaka, to szukałem jakiś martwych ciał, ale jedyne co miałem to piękne zdjęcia z sekcji zwłok, co nie za bardzo pasowało.
![]() |
#1639 |
Użytkownik Forum
|
![]() Problem w tym, że tego Foto-Szopa nie mam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1640 |
Użytkownik Forum