![]() |
#1621 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() dzis mi sie net zjebal i nie moglem grac ale przytsiegam roz*****em juebanych pedalow!!jeszcze wczoraj pisal do mnie eu~abym mu pomogl poroz*******ac br -.- jaki noob ale chyba znam jego nowa postac ^^
![]()
![]() |
#1622 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wiesniak ze straszyna
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 29
Skille: 66
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() najgorsze jest to ze polacy w takich sytuacjach rozpadaja sie wewnętrznie
jest dobrze, idą w siłe a tu jakims nOObkom obwali i dupa ![]() walić takich!! ps jutro wyjezdzam na 2 tygodnie jak przyjade ladnie by bylo z waszej strony zebysie opowiedzieli czy dzialo sie cos ciekawago cya |
![]() |
![]() |
#1623 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Profesja: Elite Knight
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
TO sie zdecyduj wkoncu czy idziemy na ten new serwer czy nie( jeszcze kolo godz 14 mowiles ze na 100% idziesz) Ps. wyjezdzam w sobote na 3 tygodnie wiecj jak wroce to sie zdecyduj i inni tez moze to dobry pomysl aby na new serwerzezrobic "rodzinke"?? Pozdro for all Ps2 jeszcze jedo tego posta pisalem o godzinie 22.22 a wyswietla ze o godzinie 22.58 czyzby cos nie tak z czasem na tibi.pl?? Ostatnio edytowany przez marcinekk - 06-07-2006 o 23:02. |
|
![]() |
![]() |
#1624 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Opole
Imię: Ariel palek
Gildia: Blood Shaman King
Poziom: 34
Skille: 69
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() @UP
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2 a nasz czas to GMT +1 Sarajewo, Wa-wa, Skopie, zagrzeb jakby ktos nie widział ![]() co do nevvara i eu~ to coś trzeba z nimi zrobic. Moja rada: Porozmawiać na jakimś neutralnym terenie w jakimś dp albo świątynii gdzie będzie chcieli aby odbyła się narada co kto jak komu i dlaczego reakcje, konsekwencje i skutki . Jeżeli to nie pomoże to trzeba ![]() ![]() @Wieśniak Tak to prawda ale trzeba ćwiczyć aby tą słabość zamienić w siłe @Rekinek też cierpie <love TP> omało co abym padł na slimach ![]() @ rzotkiewka BRAWO ten kolo już spylił na inny serv jednego mniej cała ta ganksterka długo nie pociągnie buhahaha Cytuj:
@ jakiś tam post ![]() Słyszałem że jakiś arek Zoltan kozaczy trzeba nauczyć moresu tego gościa albo niech spyla na inny serv robić z siebie kretyna. Jako ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Omo - 07-07-2006 o 00:00. Powód: Mały błąd |
|
![]() |
![]() |
#1625 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Leo
twoj drogi przyjaciel, fantom da first zabil rycka, potem szedlismy ubic tamtych <trojke> no i fantom i tamta trojka zaczela mnie bic,nie potrafili stworzyc trapa i im bez klopotu zwialem ![]() twoj friend <jestes jego the best friend> zamiast pomoc zabic tych,co cie zabili pomaga im ![]() @Fantom wybaczylem ci kradziez itemkow w dniu moich urodzin a ty probojesz mnie zabic?jestes idiota ![]() ![]()
#1626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() Jakbym chcial to padlbys w tym trapie, nie musialem cie uhac
![]() Z reszta to byla tylko przestroga. ![]() I nie pytajcie mnie po czyjej jestem stronie bo odpowiem ze po zadnej, zdenerwowala mnie smierc Leo Lenidasa, tak samo jak od zawsze denerwuje mnie Rycek. ![]() Zeby bylo prosciej: jesli ten pk team : Esch~ Nervous~ etc. bija tych ktorych nie lubie, pomagam im. Jesli natomiast bija kogos z kumpli , pomagam kumplom ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#1627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Jeriax
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() @Ariel
Wiem i doceniam @rekin mam wielu przyjaciol (m.in.ciebie) @holu cos w tym jest @all dziekuje wam, nawet nie myslalem,ze mam tylu przyjaciol,to co zrobiliscie dla mnie (nie wazne z jakich powodow) po moim dedzie bylo wspaniale Nigdy bym sie nie spodziewal Jeszcze raz dziekuje wam wszystkim Pozdrawiam
#1628 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Opole
Imię: Ariel palek
Gildia: Blood Shaman King
Poziom: 34
Skille: 69
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() @ Leo
Nie no ale czeba to wyjaśnić DLACZEGO to zrobił nie no bo czytałem że jakiś Zoltan sie puszy dostał deda i ty (leo) pobiegleś mu z pomocą powiedz mi jak to było dokładnie bo tego nie zkminine jak to było i nie bede wiedzał jakich kroków albo porad zastosować |
![]() |
![]() |
#1629 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Najbradziej co mi sie podoba to pare tych postow "jutro wyjezdzam na 2 tygodnie" itd
![]() Do ktorej wkoncu trwala cala akcja? Lenidas@ Nie masz co wyzywac tak bardzo poniewaz zobacz ilu polakow sie zgromadzilo. ![]() ![]() Omo@ Lenidas mowil ze mial aola wiec jak wiadomo nic nie stracil bo aola mozna sprzedac tego zurzytego i kupic nowego ![]()
#1630 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ps.ja podobno jestem nastepny ^^
![]() |
#1631 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
Tych "nastepnych" jest z 20 osob takze mozesz sie nie doczekac ![]()
![]() |
#1632 |
Użytkownik Forum
|
![]() kazdy moze byc nastepny
![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw Ostatnio edytowany przez Narkoman - 07-07-2006 o 10:30. |
![]() |
![]() |
#1633 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Dobrze ze takie rzeczy nie dzieją się w rl np. masz se qmpla on nastepnego dnia przychodzi z jakimis kolesiami i zabierają ci komórkę albo cie zleja.
![]() Jedno mnie dziwi dlaczego ci nervus i spółka nie zabiją jakiegos br skoro ich nie obchodzi czy będą zabici czy nie a po co zabijac friendow. ![]() I najwarzniejsza część mojego postu: jutro wyjezdzam i do konca lipca mnie nie ma, (wreszcie odpoczne od problemów w tibii ![]() Pozdrawiam all i współczuję tym co umarli lub byli okradzeni przez zaufane osoby , a i życze miłych wakacji ![]() |
![]() |
![]() |
#1634 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() I fantom okazal sie noobem, najpierw mowi ze bedzie pomagal a pozniej mnie blokuje podczas ucieczki, ubil fe i trza bylo zwiac ;p ale mam to w **** wiedzialem ze to noob bo wiedzialem ze to lady, wiedzialem ze to zdrajca i tyle
#1635 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja,daw ik leo planujemy zmienic swiat<chyba>
ja mam juz dosyc tego co sie na servie dzieje ![]() planbujemy stworzyc rodzinke ale jeszcze nie wiemy gdzie :X jest ktos chetne?zapraszam ^^
#1636 |
Użytkownik Forum
Stan: Na emeryturze
|
![]() @Holu
Nie owijaj w bawełne, po prostu zdradziłeś Leo; a już cię chciałem pochwalić za ludzki gest....
#1637 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Imię: Seba Konieczny
Poziom: 103
|
![]() Po ostatnich zajściach pojawiła sie bardzo realna propozycja zmiany srerva
![]() Coraz wiecej osób podejmuje ten temat lecz moze warto by sie zastanowić czy opłaca sie zaczynac od nowa.... Przydało by sie przemyslec jakie sa główne przyczyny tych decyzji: 1. PA - nie wiadomo czy tam gdzie pojdziemy tez tego nie bedzie 2. Zdrady najbliższych przyjaciól - nie wydaje mi sie zeby to był problem tylko Silvery 3. ... |
![]() |
![]() |
#1638 |
Użytkownik Forum
|
![]() 4. dojscie do rozsadku z wiadomoscia ze ten server jest przegrany
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#1639 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
|
![]() Trzeba spojrzec wkoncu prawdzie w oczy w pierwszej "50" nie ma zadnego polaka://(zgadzam sie z kuba ze ten serwer jest juz przegrany), za jakis czas pojawi sie pewnie kolejny "hinx"i prawie wszyscy beda sie takiego bac,taka jest prawda.
Moze to dobry pomysl pojść na nowy serwer na ktorym bedziemy mieli rowne szanse z innymi?? Moze damy rade jak bedziemy sobie nawzajem pomagac na nowym serwie??ale trzeba sie zzyc i nie zabijac sami siebie nawzajem bo wtedy nigdy do niczego nie dojdziemy:/ jak bedziemy sobie nawzajem pomagac to mamy szanse byc najlepssi ![]() To jest tylko moje zdanie, Powiedzcie jak Wy uwazacie?? POzdro for all Ostatnio edytowany przez marcinekk - 07-07-2006 o 14:55. |
![]() |
![]() |
#1640 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() @Michaleq
Hmm ciekawe masz podejscie ![]() tym, ze cie zabilem zdradzilem Leo? ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |