![]() |
#1642 |
Guest
|
![]() everybody's gay !
|
![]() |
#1643 |
Guest
|
![]() Finer juz niema misia w logo, o nie : (
|
![]() |
#1644 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 50+
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1645 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Misiek poszedl na retired
![]() @mOreg Eee tam ![]()
![]() |
#1646 |
Guest
|
![]() Dzisiejsza rozmowa z noobkiem wyprowadzilem go z deserta bo sie zgubil, tylko koniec rozmowy
18:46 Bodzio Kit [23]: dzieki 18:46 Bodzio Kit [23]: mistszu 18:46 Captain Roman [70]: spoko 18:47 Bodzio Kit [23]: dam cie do vip 18:47 Captain Roman [70]: ok 18:47 Bodzio Kit [23]: bedziesz moim kolega? 18:47 Bodzio Kit [23]: plx 18:47 Captain Roman [70]: oj niewiem 18:47 Captain Roman [70]: ;d 18:49 Bodzio Kit [23]: czemu? 18:49 Captain Roman [70]: mam duzo kolegow 18:49 Bodzio Kit [23]: plx Moj blad to jest to ze nieumiem odmawiac i krzyczec na kogos tylko dlatego ze chce byc moim kolega =/ |
![]() |
#1647 |
Użytkownik Forum
|
![]() Romas ja mam podobnie...
Raz leciałem przez pewne miasto i widze jakis nie znajomy z znajomej gildii ma problemy. Wiec mówie : help ?. Nie trzeba bylo pomocy więc udałem się do dp. Za 5 minut msg od jakiegoś 20 lvl: "Znasz X" ( tu padło name tego co miał problemy ). Ja wyjaśniam że to tylko zaprzyjaźniona gildia. A on jak z mostu : "Ok, ale mam Cie w Vipie, chodź poblokujesz mi guardy -.-' " Tłumacze że po 1) jestem ms, a po drugie nie mam za bardzo czasu. Za 5 minut msg : "Hi jestem bratem tego 20 lvl. Mam Cie w Vipie, Jak będe potrzebował pomocy to dam Ci znać" Po kolejnych minutach msg : " Hi jestem kuzynem tych co poznałeś przed chwilą. Friend ? " Osobiscie nie dobieram sobie przyjaciół względem lvl, bo mam np wspaniałego kolege 25 lvl - [char]Rycerz bez Nogi[/char] i naprawdę bardzo przyjemnie mi się z nim gada. Ale nie cierpie takiego włażenia w dupe. Sam mam noobowski lvl a i tak przezywam takie coś więc współczuje osobą które mają wyższe. Bo nawet jakby się chciało pomóc komuś low lvl, to lepiej zrezygnować bo usłyszymy : "Mam Cię w Vipie" " EEEEE.... Wezmiesz mnie do gildii" "EEEEEE... jutro będę online to będę czekał w Thais a Ty mi postawisz monka" n/c
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 13-10-2007 o 21:18. |
![]() |
![]() |
#1648 |
Guest
|
![]() nooby sa zawsze noobami. nic na to nie poradzisz. do mnie tez swego czasu pisaly 13 lvle zebym im smoki poblokowal albo dal cos z demona jak wyjme
![]() kurcze mialem tu juz nic nie pisac ale chmiel robi swoje. pozdrawiam zaprzyjaznionych z obsidii ; p |
![]() |
#1649 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ghost of Aragorn
Profesja: Elite Knight
|
![]() Noobki nadają całej grze swoistego uroku. Bez nich było by trochę nudno co nie? : D
|
![]() |
![]() |
#1650 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Knw
Stan: Na Emeryturze
Imię: M@ti
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Last Sunrise
|
![]() Moim zdaniem każdy jest nobem na swój sposób , zawsze tak uważałem ;x
Hail & Kill ~Squat till you puke~ ...You stand alone,ten plates in the hole.Its you versus the weight.You are thinking."Im gonna get up" But you will,yeah you will pule.Yeah it will be hard getting off the crapper the next couple days.But it will worth,cuz when there is chalk on your hands and sweet on your back there is no better place in the world.This is pain.This is animal... CAN YOU HANDLE IT? |
![]() |
![]() |
#1651 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() odezwal sie ten, co zna sie na rzeczy xd
btw co o tej porze robiles na kompie ?xd
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#1652 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
Gildia: Next Generation
|
![]() Ahh, Pan Kot zawsze chce wszystko wiedzieć
![]()
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1653 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Kiroy Wind
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
|
![]() hehehehehe ;]
|
![]() |
![]() |
#1654 |
Użytkownik Forum
|
![]() nvm............
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 15-10-2007 o 11:07. |
![]() |
![]() |
#1655 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Knw
Imię: M@ti
Gildia: Last Sunrise
|
![]() nudziło mi się po prostu i kolejny raz nie poszedłem spać
![]() ps. dobra ja idę to odespać chłopaki xD
Hail & Kill ~Squat till you puke~ ...You stand alone,ten plates in the hole.Its you versus the weight.You are thinking."Im gonna get up" But you will,yeah you will pule.Yeah it will be hard getting off the crapper the next couple days.But it will worth,cuz when there is chalk on your hands and sweet on your back there is no better place in the world.This is pain.This is animal... CAN YOU HANDLE IT? |
![]() |
![]() |
#1656 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ghost of Aragorn
Profesja: Elite Knight
|
![]() Ehh... Pewien koleś od pewnego czasu namolnie spamuje: 'elo', dziś dał mi "prezent" (jakieś tam trofea i blood herba), więc aby nie być nie miłym odpowiedziałem: Dziękuję, a na to:
18:00 Rodd Shir [24]: wow 18:00 Rodd Shir [24]: ![]() 18:00 Rodd Shir [24]: tera na bank koledzy 18:00 Rodd Shir [24]: ![]() Teraz to 'na bank' będe miał spam non-stop. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1657 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
Gildia: Next Generation
|
![]() Hihihihi, no ale musisz go zrozumieć, może czuje się samotny i potrzebuje kolegi?
![]() ![]()
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1658 |
Guest
|
![]() Trzeba brac przyklad z arhy, ktory pomoze nawet najgorszemu noobowi xd
|
![]() |
#1659 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() albo plate armory rozdawac w veno
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#1660 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cos nowego :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O
-Rine - [License to Kill] Oct 15 2007, 19:23:56 CEST Killed at Level 112 by Asmit and by Xoon -Ak'rap - [License to Kill] Oct 15 2007, 04:00:37 CEST Killed at Level 121 by Nivre and by Hafirizo Ostatnio edytowany przez Rewisim - 16-10-2007 o 00:01. |
![]() |