![]() |
#1642 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Warszawa Rembertów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Defender di'vinci
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() To ja coś zapodam
![]() ![]() ![]() Chyba wiecej jak narazie nie mam Pozdro Def
![]() ![]() 21:10 Defender Di'Vinci [88]: juz doszlas? ![]() 11:33 Tonerro [124]: Jestes wprost zajebisty 18:46 Drago Di'Vinci [136]: just like a banshee.. your singing would kill the monsters.. lol 10:17 Pan-Eko [54]: przyjechala policjia wszyscy wstali pokazali im faki tylko i do nich jebac polisjie 10:17 Pan-Eko [54]: policja sie zesrala i pojechala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1643 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2007
|
![]() ~~HAIL AGENTS~~
53 MS - Swiin: Feb 21 2007, 18:11:26 CET Killed at Level 53 by Elver De'Immortal 50 EK - Hareishan: Feb 21 2007, 18:20:49 CET Killed at Level 50 by Jacko-Druid and by Dary Aldeath Sklejony SS z obu akcji: ![]() Btw. 1. Emesto dlaczego wypowiadasz sie tak krytycznie na forach o Agentach, a jak nas widzisz w tibi to uciekasz i przychodzisz z kolegami? Czyżbys to ty byl noobem a nie jak mówisz my? ![]() 2. Aurii nie byles afk bo gadales z kolega non stop ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Jacko-Agent - 22-02-2007 o 08:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1645 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Lublin
|
![]() @Jacko-Agent
Nie znam Emesta, ale czy od razu trzeba go nazywać noobem? To chyba logiczne, że nie chce paść i jak was spotyka to odchodzi a potem wraca z kumplem. Nie widze w tym nic złego. Normalna reakcja, a jakby był jeden z was to by raczej nie uciekał. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#1646 |
Użytkownik forum
|
![]() Ziomek gdybym nic im nie zrobil to tez bym pewnie uciekal jak bym wiedzial ze to team PK. Ale on nas wysmiewa na kazdym forum a potem jak nas widzi to ucieka. Ciekawe dlaczego?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1647 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: za toba
Stan: Aktywny gracz
Imię: Emesto roxnadoo XD
Profesja: Knight
Gildia: jest :P
Poziom: 41
Skille: 78/77
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() coi za kurwa zjeby nie dawajcie tutaj tych pierdolonych screenow nie po to odzywilem temat zeby teraz jakies bezdomne kurwy dawaly swoje screeny z zabijania innych graczy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1648 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() ![]() Jak dalismy rade zabic 50 EKa w niepelnym skladnie to damy rade zabic i 61 tym razem jak bedziemy wszyscy! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1649 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Shastia
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ancient Alliance
Poziom: 80
Poziom mag.: 63
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1650 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Nowa Sól
Profesja: Paladin
Poziom: 25+
Skille: 60+
![]() |
![]() Jacko pamietam jak miales mniejszy lvl i uciekales odemnie 25 druida (ty okolo 30+) i czekales na kolege, a nie umiales mnie na skullu utrzymac
zal.pl nie masz pvp kolego , wiec powodzonka na ots;*
16:57 Rahuelle [21]: ej ludzie moji drodzy powieccie mi jedno po ile chodzi >>>>>wand of plague <<< jak tos wiem nie wali do mnie ;D: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1651 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Imię: Vuminaku
Gildia: Dawniej Rexis, teraz mi wstyd
Poziom: 173
|
![]() @Frick
wez no ich zostaw to sa agenci super agenci -.-'
![]() |
#1652 |
Użytkownik forum
|
![]() @Frick ja mam ta postac od 35 lvla
![]() Btw. nie mów ze ty masz pvp jak twoja guildia przegrywa 18:8 a pomaga wam Domination hahahahah |
![]() |
![]() |
![]() |
#1653 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Imię: Vuminaku
Gildia: Dawniej Rexis, teraz mi wstyd
Poziom: 173
|
![]() Jacko kolejny raz potwierdzasz swoja glupote
![]() i co ze wygrywaja fragami ? tak calymi dniami Ulltima expi a oni kampia po pzcie ? pfff Pozdrowienia Agenci
-Janie czeka mnie poważna akcja. -Janie świetnie sie spisałeś. =Ja nie Dębica! Ostatnio edytowany przez Vuminaku - 22-02-2007 o 17:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1654 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Stan: Niegrający
Imię: Breinen
Profesja: Sorcerer
Poziom mag.: 40
|
![]() no to na pocvzątek pogratuluje wszystkim icg ss'ów itd itp
od jakiegoś czasu gram tu sobie ryckiem Devi Ell [ przedtem grałem magiem ale mi się znudził] i tak planowałem dać tu jakieś ssy chciałem dać z 70/70 w skilach na początek i lvl tak około 30 alby były ładne okrągłe liczby. niestety jakiś czas temu wbiłęm owe skile lecz zagapiłem się zrobić zdjęcie i pupa. lecz nie lękajcie się dzieki upszejmości pewnych 2 panów być może będziecie mieli ku temu sposobność gdyż podczas prób nabijania lvl w Mount sternum zostałem napadnieęty przez 2 bandytów [ jak się potyem okazało polaków] był to Garet Zen 48 lvl palladyn i jakiś rycerz z jego gildi niestety nie pamiętam doklądnie kto gdyż adrenalina popłynałe moimi żyłami. zaatakowany zostałem zaraz przy wejściu do podziemnych kompleksów tej formacji ziemnej i zacząłem spiepszać ile się dało , kroki sew skierowałem być może błednie w lewo czyli miałem do pokonania cały masyw góry jednak udało mi się to, 2 pkerzy co prawda trapowali mnie około 3 razy w tym raz z urzyciem m walli jednak udało mi sie uratować dupsko, niestety ci panowie byli nieustępliwi i gonili mnie dalej, aż do thais tam niestety na chwile dołączył do nich jeszcze 1 czyli już 3 jednak była to doraźna "znajomość" gdyż chyba sie czegoś przestarszył gdy z momentem osiągniecia murów thais pker rycerz zaprzestał tej morderczej gondiwy o podkuliwszy ogon ![]() No i powoli zblirzamy sie do wielkiego finału , niestety tym razem nie było happy endy jak podczas mojego 1 spotkania z pkerami noobami ( nazywam ich tak gdyrz w 3 (2 * prawie 40 lvl i coś koło 30 )nie dali rady zabić a nawet trapnąć 14 lvla w czeluściach labiryntu ancient tampel, no ale to inna historia) , mimo iż było blisko gdyż padłem 1 kratkę od wejścia do depo (sick!) i to nie z powodu iż jakiś debil na 10+ lvl mnie zblokowla lecz już w momencie wejścia do thais skończyły mi się uhy tak więc pozostaje niepocieszony w żalu ;/ . no i na koniec kilka informacji przy sobie miełaem 1bp oraz 1 bag uhyw oraz life ringa pkerzy na szczęścioe mieli do dyspozycji tylko gfb oraz m walle do rzucenia czaru light healing "exura" zabrakło mi 4 punktów many- podkreślam był to czar ktury uratował by mi życie to tyle mam nadzieje iż kogoś popruszyła moja historia ') a być może kiedyś w przyszłości doczeka sie ona może nawet ekranzacji adios btw pewnie będę przeżywał pare dni załamania i głeboko postaowię sobie iż przestane grac w tak głupią grę jaką jest tibia, no ale nie potrwa to długo no bo przecierz muszę odrobić skile no i nabić ten 30 lvl a no i sprry za ortografię oraz interpunkcje ale się spiesze aby się odstresować w Et edit@: kurde wkurzające jest to iż podczas pisania tego postra wylogowało mnie z forum, czmy nie jest już tak iż można było być zalogowanym przez długi długi czas bez problemu a teraz pare minut i dupa?
Wielkosc Ostatnio edytowany przez Brainen - 22-02-2007 o 20:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1655 |
Zbanowany
|
![]() Ostatnio edytowany przez alkoOholik - 22-02-2007 o 20:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1656 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Shokei (sold)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 174
Poziom mag.: 74
|
![]() Ej nópki jak macie noobchary z nie robionym Might Ring questem pod pohem to piszcie do Del Silvio
![]()
![]() |
#1657 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Knurów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seraphinatis
Gildia: Order of the Golden Rose
Poziom: 96
Skille: 82/77
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#1658 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Breinen
Profesja: Sorcerer
Poziom mag.: 40
|
![]() Cytuj:
no to najpierw sie ustosunkuje do wypowiedzi z ss'a niew twierdze iż to był waszkolega nie nigdy tak nie twierdziłem napisałem iż jakiś typ ze skullem taz zaczoł mnie przez chwile nawalac na moscie w thais ( jakis niski lvl jak juz wspomnialem), reason'a chętnie poznam gdyż spotkałem i "miałem przyjemność" z wami [ chyba że pamięć mi jakoś strasznie szwankuje ]po raz pierwszy, a co do utrani hur to sorry najwyraźniej to twój towarzysz rzucał tan czar, moja pomyłka wynikła z tego iż byłem lekko zestresowany i nie zwruciłem uwagi ktury z was mówił jedyną pociechę mam taką iż nic z emnie nie wypadło, oczywiście oprucz bp. mam nadzieję iż się jakoś dogadamy gdy poznamy argumenty obu stron edit@: wiesz na tym ss'sie mogłeś dodać coś o mojej dzielnej postawie, niezachwianej woli walki '} no i o tym jak mało mi zabrakło do uniesienia mojej pupci cało hehe no i moje osobiste spostrzeżenie: im częściej ginę w tibi tym łatwiej to znoszę, tym razem już prawue zupełnie bezstresowo
Wielkosc Ostatnio edytowany przez Brainen - 22-02-2007 o 21:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1659 |
Użytkownik forum
|
![]() zal.pl Garet. Zeby 24 knighta bic tyle czasu -.-
Ageci by to zalatwili w 5 sekund od kiedy by go na ekranie zobaczyli, a na solo utrzymal by sie góra 1,5 min. Devi gratuluje ze wytrwales tak dlugo ale niestety nie zmienia to faktu ze bil cie noob wiec kazdy by mu uciekl tak daleko a nawet by uniknal smieci. Btw Garet slyszalem ze jestes 2 ownerem tej postaci wiec nie dziwie sie dlaczego stracila taki szacunek, i jesli uwazasz sie za cfaniaka to lepiej nie pokazuj sie blisko ab bo dlugo nie pozyjesz ![]() I cos do dzielnego pana Emesto który uciekal dzisiaj tak szybko jak tylko mógl (bohy, utani hur, time ring) przed 60 MSem który nic nie mial...jestes odwarzny na forum ale w grze cos ci nie idzie xD...buhahahahaha zobaczymy sie jeszcze ![]() Co do mojej ortografi to mam to gdzies jak pisze na forum, pisze jak mi sie podoba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1660 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |