Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 07-05-2006, 00:12   #1641
Protar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 04 2006

Domyślny

Może nie jestem w temacie wiec kulturalnie zapytam czy Taif~ to na bank Liam?
Protar jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-05-2006, 00:39   #1642
Aristo~
Użytkownik Forum

Aristo~'s Avatar

Data dołączenia: 17 02 2005

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eben
hehe wiesz.. nie dziwie sie bo to nie Twoj swiat.. ; ] chcesz to mialem kiedy pare folmikow jak Liam sie bil.. moglbys zobaczyc; ) a i powiedz mi prosze cie jedno.. tko spiewa ta piosenke w tym filmei wmw z kyry prosze Cie odpisz mi xDDD

Nightwish- wishmaster
Aristo~ jest offline  
stary 07-05-2006, 00:45   #1643
Anjja
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: In the bigg world:P

Stan: Aktywny gracz
Imię: Anjja
Profesja: Knight
Świat: Iridia
Poziom: 34+
Skille: 78+/78+
Poziom mag.: 5
Domyślny

Nightwish-mam cala dyskografie genialny gothic bueheheheh tak off topic
stary 07-05-2006, 01:12   #1644
klimek1990
Użytkownik Forum

klimek1990's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Sulechów

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Duskiness
Świat: Furora
Send a message via Skype™ to klimek1990
Domyślny

Na furora do bani sa price listy ;/... od kiedy tam gralem nuiebylo zadnego porzadnego ^^

Dla Ziomów Szacunek, Dla Frajerów Pogarde!

_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/
_/Duskiness Forever _/
_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/

Sign3d,
KLimEK
klimek1990 jest offline  
stary 07-05-2006, 02:26   #1645
hapes1
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 08 2005

Problem eben naucz sie czytac ze zrozumieniem!!!!!!!!

Cytuj:
HAHAHAA czlowieku jak duzo wiesz o LIamie? : > : DDD ten koels padl dwa razy od pcozatku wiecznej wojny na aurerze.. bo byl nsam na 9 osob z czego 4 wtedy ubil !: ]] JEzeli mowisz ze on jest NOobem to oTibi nie wiesz nic.. to jest najlepsze PVP swiata.. wedlug 80% calej populacji Tibi.. ktora nie zazdrosci mu a przyznaje wyzszosc
ale sie oburzylem no ..
Nie mowilem o Liamie, naucz sie czytac ze zrozumieniem!!!!!!!! w calym moim poscie :
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hapes1
jasne ze nie padl jeszcze nigdy nie widzialem zeby ktos S P I E R D A L A L tak szybko przed charem o 40 lvl M N I E J S Z Y M niz on sam!!
Naprawde wielkie brawo dla tajfuna za najszybsza w historii ucieczke przed spoxterem BIG GRATZ tajfun!!!!! oby tak dalej to napewno nigdy nie padniesz
jest mowa tylko i wylacznie o tajfunie(i jego ucieczce przed Spoxster...gdybys niedoczytal!), a post jest odpowiedzia na ten post:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ownage
Smiem twierdzic ze jestes nubem, Liam jest tak super ze 2 razy padl, raz przez swoj slyn spamik ue a drugi raz na open battle przy czym Taifun jest glowa wojen i nie padl nigdy od rak innego gracza odkad stworzyl postac.
A co do Liama to moze i jestem zacofany bo jeszcze nigdy nie widzialem zadnej jego walki i w zasadzie pierwszy raz o nim slysze!!
I pokaz mi wers w ktorym nazywam Liama noobem????????? Moze sam nim jestes skoro nie potrafisz zrozumiec prostego posta i zarzucasz ludziom cos czego nie zrobili!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez hapes1 - 07-05-2006 o 02:28.
hapes1 jest offline  
stary 07-05-2006, 08:46   #1646
scorp
Zbanowany

scorp's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005
Lokacja: B-stok

Stan: Początkujący
Imię: SKORP
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nobles
Poziom: 123
Domyślny

Cytuj:
a nie uwazasz ze Liam ma najlepsze? : ] sory ze Cie denerwuje .. ale to sa fakty..
btw. swietny filmik z Kyry masz; ]
nie podniecaj sie tak nim... ^^
scorp jest offline  
stary 07-05-2006, 09:59   #1647
RafcioK
Użytkownik Forum

RafcioK's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Bielsko HAIL!!!!

Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Nom ja tez nie nie slyszalem o jego umiejetnosciach Tak wiec moze ktos z go wychwalajacych wrzuci jakis filmik do niego??
stary 07-05-2006, 12:23   #1648
Zawisza'Czarny
Użytkownik forum

Zawisza'Czarny's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aristo~
A co spytales wszystkich tibijczykow swiata kto ma najlepsze pvp i potem obliczyles ? Zal denerwuje mnie takie gadanie.
Trzy słowa: O Mój Boże! Jedyna osoba, która jeszcze sobie nie załatwiła "Najlepszego Kalkulatora PVP by Liam (the best pvp man on Earth)"
A tak wogóle, to zgadzam się z Aristo~... zastanówcie się, może to każdy z was mieć najlepsze PvP i Liama zniszczyć bez problemu... A ten Liam to jakiś newbie... tak wynika z postów, jakby on sam siebie uważał za króla i mistrza...
PS: Idźcie podniecać się swoim Guru gdzie indziej... albo załóżcie topic: Liam nasz Pan!
PS2: Szkoda, że to nie Tajfunka De(v/b)ilnego zrookwali, bo Spoxster ładniejszą chate miał do zaśmiecania!

Ostatnio edytowany przez Zawisza'Czarny - 07-05-2006 o 13:04.
Zawisza'Czarny jest offline  
stary 07-05-2006, 13:04   #1649
eben
Użytkownik Forum

eben's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2006

Stan: Niegrający
eben ma login Tlenu eben@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Nie mowilem o Liamie, naucz sie czytac ze zrozumieniem!!!!!!!! w calym moim poscie :

jest mowa tylko i wylacznie o tajfunie(i jego ucieczce przed Spoxster...gdybys niedoczytal!), a post jest odpowiedzia na ten post:
A co do Liama to moze i jestem zacofany bo jeszcze nigdy nie widzialem zadnej jego walki i w zasadzie pierwszy raz o nim slysze!!
I pokaz mi wers w ktorym nazywam Liama noobem????????? Moze sam nim jestes skoro nie potrafisz zrozumiec prostego posta i zarzucasz ludziom cos czego nie zrobili!!!!!!!!!!!
ej sory wogole.. miss click tten nizej napisal o Liamie.. czytam ze zrozumieniem: ) ehh wybacz: (

Ostatnio edytowany przez eben - 07-05-2006 o 13:13.
eben jest offline  
stary 07-05-2006, 13:05   #1650
eben
Użytkownik Forum

eben's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aristo~
Nightwish- wishmaster
thx; ]

@scorp
heh.. chodzi Ci o filmik czy o Liama...?

Ostatnio edytowany przez eben - 07-05-2006 o 13:11.
eben jest offline  
stary 07-05-2006, 13:08   #1651
eben
Użytkownik Forum

eben's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zawisza'Czarny
Trzy słowa: O Mój Boże! Jedyna osoba, która jeszcze sobie nie załatwiła "Najlepszego Kalkulatora PVP by Liam (the best pvp man on Earth)"
A tak wogóle, to zgadzam się z Aristo~... zastanówcie się, może to każdy z was mieć najlepsze PvP i Liama zniszczyć bez problemu... A ten Liam to jakiś newbie... tak wynika z postów, jakby on sam siebie uważał za króla i mistrza...
PS: Idźcie podniecać się swoim Guru gdzie indziej... albo załóżcie topic: Liam nasz Pan!
PS2: Szkoda, że to nie Tajfunka De(v/b)ilnego zrookwali, bo Spoxster ładniejszą chate miał do zaśmiecania!
nie chodzi o to ze on jest jakis guru czycos.. ale tak jak mowi sie o zeciku zema najlepsze w polsce.. tak liam moze meic najlepsze na swiecie.. a co do tego ze ma sie za bossa to fakt.. ma wysokie mniemanie o sobie.. ale jakbys sie czul ggdybys na pcozatku wojny swojej guildi wygrywal 44-7 ? : > z czego polowa fragow nalezala do Liama.. dobra juz sie nie odzywam na jego temat.. bo mnie zaraz zjecie tutaj.. : ( moim zdaniem on jest najlepszy na swiecie.
eben jest offline  
stary 07-05-2006, 13:13   #1652
Protar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 04 2006

Domyślny

oblukajcie nightwish-nightmare, a co do pvp to widzialiscie kiedys zeby 14 lvl druida wsadzil w 90+ sorka 3 sd pod rzad bez zadnego bota?
Protar jest offline  
stary 07-05-2006, 14:21   #1653
hapes1
Użytkownik Forum

Cool

Cytuj:
ej sory wogole.. miss click tten nizej napisal o Liamie.. czytam ze zrozumieniem: ) ehh wybacz: (
a to mnie zaskoczyles eben .......przeprosiny przyjete ,kazdemu w koncu zdazaja sie pomylki ,ale nie kazdy umie sie do nich przyznac , a co dopiero przeprosic!!!!

PS1: moglbym Cie prosic o jakis link do filmiku z Liam'em (czas nadrobic zaleglosci)
PS2:a tak w ogule sorki jesli Cie urazilem swoim textem......ponioslo mnie cofam to co wtedy powiedzialem
hapes1 jest offline  
stary 07-05-2006, 14:21   #1654
Diablord
Użytkownik Forum

Diablord's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: okolice Poznania

Stan: Na Emeryturze
Imię: Diabllord
Gildia: Duskiness
Poziom: 376
Skille: 115/97
Poziom mag.: 29
Domyślny

Liam ma zajebiste pvp ale jedna akcje zjebał.
Stalo pare osób na dywaniku na femor (Fast'molt, Folari, Thor itd wsumie ok 7 osób) a Liam biegal poza dywanikiem i kozaczył. Miał wtedy ok 130+ lvl. Oni wyszli i rzucili m wale przed schodki ale rzucili je tak ze Liam mogł zejsć po skosie ale nie zauważył tego i folari go przesunał. To Liam włączył mana shielda i chciał zejść lewitacją. Stanął przy krzaczkach wiec nie mógł zejść w aakcie rozpaczy walnał spam ue zabijając 3 osoby a poźniej kiedy już ustawił sie dobrze przy ścianie skończyła mu sie mana i padł. Moim zdaniem mógł spokojnie przeżyć te akcje ale zn00bował i padł. Nie wiem jak padł nastepnego dnia na open battle bo filmu nie ma. Najlepiej niech się ktoś z Aurei wypowie...najlepiej Jerolek bo zaliczył fraga
Diablord jest offline  
stary 07-05-2006, 14:41   #1655
hapes1
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Protar
oblukajcie nightwish-nightmare, a co do pvp to widzialiscie kiedys zeby 14 lvl druida wsadzil w 90+ sorka 3 sd pod rzad bez zadnego bota?
mowisz o tym huncie noobcharami na spoxstera wtedy gdy uciekl na ostrym red HP bo zabraklo doslownie 1 SD ? a spoxster na smierc zapomnial ze jest cos takiego jak exura vita
jesli tak to szkoda ze bylo tylko 4 noobcharow , bo wtedy by juz nie uciekl, brawo dla Alther Al Uviel'a za odpowiednie ustawienie spoxstera przed depo w ab!
eh to byly piekne czasy walki o wolnosc na serwerze!!!!!!!!
hapes1 jest offline  
stary 07-05-2006, 14:41   #1656
eben
Użytkownik Forum

eben's Avatar

Domyślny

Cytuj:
a to mnie zaskoczyles eben .......przeprosiny przyjete ,kazdemu w koncu zdazaja sie pomylki ,ale nie kazdy umie sie do nich przyznac , a co dopiero przeprosic!!!!

PS1: moglbym Cie prosic o jakis link do filmiku z Liam'em (czas nadrobic zaleglosci)
PS2:a tak w ogule sorki jesli Cie urazilem swoim textem......ponioslo mnie cofam to co wtedy powiedzialem
heh nie nie uraziles.. wsystko spoko: )
a co do filmikow mna Tibia.de jest ich mnostwo.. cos tu walne za jaksi czas..
pozdrawiam: )
eben jest offline  
stary 07-05-2006, 14:47   #1657
eben
Użytkownik Forum

eben's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Diablord
Liam ma zauwielbiam jeść bananyiste pvp ale jedna akcje zuwielbiam jeść bananyał.
Stalo pare osób na dywaniku na femor (Fast'molt, Folari, Thor itd wsumie ok 7 osób) a Liam biegal poza dywanikiem i kozaczył. Miał wtedy ok 130+ lvl. Oni wyszli i rzucili m wale przed schodki ale rzucili je tak ze Liam mogł zejsć po skosie ale nie zauważył tego i folari go przesunał. To Liam włączył mana shielda i chciał zejść lewitacją. Stanął przy krzaczkach wiec nie mógł zejść w aakcie rozpaczy walnał spam ue zabijając 3 osoby a poźniej kiedy już ustawił sie dobrze przy ścianie skończyła mu sie mana i padł. Moim zdaniem mógł spokojnie przeżyć te akcje ale zn00bował i padł. Nie wiem jak padł nastepnego dnia na open battle bo filmu nie ma. Najlepiej niech się ktoś z Aurei wypowie...najlepiej Jerolek bo zaliczył fraga
no to fakt: ) kazdemu zdazaja sie bledy; D
tak P.S. to chyab temat o furorze a mysmy sie zapedzili az do aurery: D
eben jest offline  
stary 07-05-2006, 15:08   #1658
Kapucha
Zbanowany

Kapucha's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek

Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
no to fakt: ) kazdemu zdazaja sie bledy; D
tak P.S. to chyab temat o furorze a mysmy sie zapedzili az do aurery: D
My tutaj lecimy alfabetycznie. W tym tygodniu po przerobieniu analfabetyzmu jestesmy na aurerze ^^.
Kapucha jest offline  
stary 07-05-2006, 15:17   #1659
eben
Użytkownik Forum

eben's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapucha
My tutaj lecimy alfabetycznie. W tym tygodniu po przerobieniu analfabetyzmu jestesmy na aurerze ^^.

haha wiec co nastepne? : D
eben jest offline  
stary 07-05-2006, 18:13   #1660
kostooch
Użytkownik Forum

kostooch's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2005

Domyślny

Cytuj:
haha wiec co nastepne? : D
Bombona...
kostooch jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania