![]() |
#1641 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: w domu
Imię: Artureczek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: brak
Świat: Galana
Poziom: 67
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
![]() a zeby nie bylo offtopa 12:56 Knight-Lordlion: 12:21 You advanced from Level 33 to Level 34. 2 char naszego ulubionego spammera forum wbil 34 lv gratz to nico ![]() Ostatnio edytowany przez vego8 - 10-06-2006 o 13:43. |
|
![]() |
|
![]() |
#1642 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1643 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
Nie nie jestem "po***any" ale twoja matka jest napewno skoro nie utopiła cie zaras po porodzie (z chamem , po chamsku , podstawowa zasada). Nie jestem "noobem" , a ty mósisz byc totalnym kretynem , zacytuj mi któryś mój post w którym oczerniam "lorda" czy jak go tam nazywasz. " I NIC CI DO TEGO NOOBIE WALONY" , jak ktoś ogłasza coś na forum publicznym to mam do tego tyle samo co lord , ty i Benedykt 16'ty , nie mówiąc już tego że ja nie pisałem nic o Hybridzie ani o tym co robi. Niezłych kolegów masz hybrid , skąd ty ich bierzesz? ![]()
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 10-06-2006 o 14:03. |
|
![]() |
![]() |
#1644 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
A robi każdy to co mu sie podoba i sprawia przyjemność, więc nikogo nie zmusisz do niczego. Cytuj:
Szkoda było mi skilli 75~ ![]() Cytuj:
Czego masz nick Ajron 88 a nie Ajron 98? Swoim postem przedstawiłeś siebie w świetle 8 latka. Mam nadzieje że ten post posłuży do bana na forum i nie będziemy musieli czytać więcej tego typu tekstów. Zastanów sie co robisz... Btw. Zna jego nick w grze ktoś? ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 10-06-2006 o 14:19. |
|||
![]() |
![]() |
#1645 |
Użytkownik Forum
|
![]() double post~~
Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 10-06-2006 o 14:18. |
![]() |
![]() |
#1646 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
Honor i szacunek w grze jest pojęciem względnym, przez to uzależniony jest od wielu czynników. Osobiście spotkałem na Galanie wielu porządnych ludzi, których twój komentarz obraża. Poza tym, co można rzec o pisklęciu, które własne gniazdo kale takimi słowami. Cytuj:
![]() Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#1647 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie powiedzialem ze go kupil na lv 119 , powiedzialem ze postac moze kupic kazdy idiota. "A robi każdy to co mu sie podoba" Wydaje mi sie ze poto sa te zasady w tibi zeby tego nie bylo. Anarchii nikt by nie chcial prawda ? po to ustalamy wkolko nowe lepsze zasady i reguly (jak np dotyczace spawnow itd.) Cytuj:
Dlaczego tak nazwałem ten profil ? moglbym powiedziec "A robi każdy to co mu sie podoba" ale wyjasnie , Ajron bo tak mnie wolali od dawna , napewno duzo wczeniej niz ten Ajron z warszawy zaslynol krążkiem z Małolatem , wiec niech nikt mi nie mówi że kseruje , bo pierwsze nagrywki pod którymi popisyałem sie Ajron , pochodza z 2002 roku , a wątpie że ktoś z was słyszał wtedy o "tamtym" Ajron'ie. A dlaczego 88 ? bardzo proste cyfra "88" oznacza tyle samo co "hail Hitler" co wie każdy zaznajomoiony z kulturą Skinheadowsk'ą czy jak kto woli Neonazistowską , dlaczego ja tego używam ? od małego zadawałem sie z Skinheadami i tylko znimi , kwestia wychowania na jednej ulicy , i kiedy potrzbuje zrobić profil czy e mail , to pierwsza liczba która przychodzi mi na myśl. Dalej , zbanować mnie za mój post ? tamten do Xulo~ coś tam ? dlaczego ? dostane punkt karny za wulgaryzm i tyle , pozatym używam tego profilu bo mój drugi jest zbanowany , wiesz za co ? za to co ty przechwilą zrobiłeś , za nie edytowanie postów tylko pisanie jednego pod drugim. Nick w grze : Sinid
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
||
![]() |
![]() |
#1648 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiele osób które mnie zna wie, że i tak jej nie będe huncił i że to nie w moim stylu. I mają racje, bo przecież nie zmienie wartości według jakich grałem przez tyle czasu. Nigdy nie ubiłem nikogo za free i nie UBIJE. Dotyczy to też Falea. Ale musicie sie o mnie jeszcze dużo nauczyć a nie przedstawiacie tylko w złym świetle.
Zakończcie ten temat i nie kłóćcie sie bo aż szkoda tego wszystkiego. |
![]() |
![]() |
#1649 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na emeryturze
Imię: _____
Profesja: Brak (Rookgaard)
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: -
|
![]() Hybrid@ Czy ja napisalem ze niemam szacunku do Xul.Po prostu ocenilem jego post
![]() PS:To moj rl friend |
![]() |
![]() |
#1650 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Imię: Tragicall
![]() |
![]() Jednak udało nam sie znaleść pokojowe wyjście z sytuacji. Cieszę się, poza tym Lord ja Ciebie nie znam i oceniam Cię jedynie na podstawie tego co piszesz i widać w działaniu.
Szacunek i miłego weekendu. |
![]() |
![]() |
#1651 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Bdg
Imię: Nastir
Profesja: Knight
Gildia: Confederation
Poziom: 41
|
![]() konczac ten bezsensowny spam, ktory ciagnal sie przez soatnie 4 strony...
Gildia Sothis szuka dziewczynek do gildii lvl 20 + ![]() |
![]() |
![]() |
#1653 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() hybrid@ ty na prawde masz niezle problemy emocjonalne. i tak jak mowilem choragiewka, teraz jestes czlowiekiem z zasadami ktory jej nie ubije okazujac swoja "wyzszosc". czytaj: opinia publiczna wyglosila liczna krytyke wiec zmiana frontu...
zax i lojalnosc i giniecie za kumpla? tak jak tu ludie pisali, w wojnie pokazal co potrafi, ja go znam w grze. i mysle ze bys sie zdziwil ile ja o tym czlowieku wiem, i lojalnosci to on za grosz nie ma. latwo jest byc lojalnym kiedy sie nic nie ryzykuje prawda? tak samo jak ty - przez 2 wojny z rzedu, byles tym ktory nawjecej gadal, robil posty, wygrazal, obiecywal, i co potem? byles pierwszy ktory sie splacil i prosil o payment, potem jak sie ludzie smiali to mowiles ze to dlatego ze i tak zmienaizs swiat, a po prostu nie chcesz chara hunted miec, bedziezs walczyl for ever itp... banaly i propaganda, i gdzie jestes teraz panie bojowniku o wolnosc? natrafila sie pierwsza okazja i zmieniles strone. wiesz czemu masz te same blessy od 33 lev? bo jak cos sie dzieje i trzeba zaryzykowac dupsko wlasne, to jestes w pz, albo "afk" albo po prostu "musisz dac loga". smieszny jestes. jestes za slaby z charaktteru zeby wprowadzic w zycie chciarz polwoe tego co tu piszesz, nie masz do tego odwagi, slowa, slowa i jeszcze raz slowa. to jedyne na co cie stac. teraz jestes po stronie chwilowo silniejszej, wiec latwo mowic o lojalnosci itp, szkoda ze jej nie okazalez jak byles po stronie przeciwnej. boisz sie o tego chara i tyle. odnosnie tego ze obrazales polakow, to walsnie ludzie tacy jak ty robia nam taka opinie, nooby co duzo gadaja i potem nic nie robia, co zmieniaja strony, nooby na ktorych "patsy" sie wzbogacily bardzo w ostanich 3 miesiacach. i co amsz tylu kumpli? ass lickerow albo pare osob z twoje wlansej gildii, jak masz taki dobry wywiad ktorym nas tu straszysz, to sie dowiedz co powazni ludzie o tobie sadza, i moze otworzysz oczy.
#1654 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kay'en
Poziom: 56
Poziom mag.: 51
|
![]() Ejj nastir moge sie wsypac do twojej gildii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1655 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2004
|
![]() Ehh... Czy tutaj wszyscy musza sie wyzywac od noobów? Nie lepiej na spokojnie porozmawiac i wymieniac sie zdańmi bez słowa "noob"?
|
![]() |
![]() |
#1656 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja nie jeste liderem...
Szukamy dziewczynek bo z nimi sie milej gra ![]() Btw. Nie dorabiajcie tu jakichś wielkich ideologii, honoru, lojalnosci praworzadnosci itd.. Nie zapominajcie ze to tylko gra... |
![]() |
![]() |
#1657 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2006
![]() |
![]() Dzięki, że sie tak o mnie (czy też o inne wyższe wartości powiązane ze sprawą, która wyniknęła) i nie tylko gardłujecie, tylko jeśli to coś zmieni...
Ostatnio edytowany przez Drakeel - 10-06-2006 o 16:07. |
![]() |
![]() |
#1658 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
to tibia.PL , to normalne że tutaj ludzie nie argumentują tylko zieją na siebie. pl? Cytuj:
To nie do ciebie Nastir tylko do ogółu.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 10-06-2006 o 16:04. |
||
![]() |
![]() |
#1660 |
Użytkownik forum
|
![]() Mi nie chodzi o to, ze powinnismy sie zachowywac wg. algorytmow, czy jak roboty wyprane z emocji itd...
Jednakże jak mowilem, wielkie slowa jak lojalnosc, honor itd. nie pasuja poprostu do tej smiesznej gierki ![]() Mozemy mowic co najwyzej o okreslonej drodze postepowania jakiejs postaci/jej wlasciciela ( juz nie wspominajac aby nie mieszac gry z rzeczyiwstoscia ). Przykladowo ja np nie raz w Tibii ubilem/atakowalem wraz z kumplami z podworka innego kumpla i bynajmniej nikt mnie pozniej nie poszlachtowal tasakiem przed domem a takze nie wyzywal mnie od nielojalnych , niehonorowych choragiewek. Ot taki sobie żart/wybryk i wprowadzenie troche zabawy w monotonie gry. Po co to piszE? A po to, zeby przekazac, ze imho kazdy w tej GRZE moze sobie robic co mu sie chce. Zaxuhe moze huntowac swojego ojca, ja moge huntowac Hybrida, Hybrid moze bic 37 druta bo mu sie niepodoba jego name ![]() Wiadomo kazdy ma grupe osob ktore lubi i ktorym pomoze w miare mozliwosci. I nie mozna oczekiwac ze to bedzie cala gildia. |
![]() |