Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 10-06-2006, 13:42   #1641
vego8
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: w domu

Imię: Artureczek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: brak
Świat: Galana
Poziom: 67
Poziom mag.: 18
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
A ty nie powinieneś być u Madzi ? Tylko na forum piszesz
wrucilem a co nie moge a wiesz jak lubie cie wkurzacD:

a zeby nie bylo offtopa
12:56 Knight-Lordlion: 12:21 You advanced from Level 33 to Level 34.
2 char naszego ulubionego spammera forum wbil 34 lv gratz to nico

Ostatnio edytowany przez vego8 - 10-06-2006 o 13:43.
vego8 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-06-2006, 13:53   #1642
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

Cytuj:
Trudno. Wkońcu kiedyś trzeba pierwszy raz paść na tym servie i poczuć jak to jest pojawić się w świątyni. A tak to od 33 lvlu na tych samych blessach
jezeli to prawda gz. juz nie bede pytal po co ci blessy na 33 levelu
sliver jest offline  
stary 10-06-2006, 14:02   #1643
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xulinor
ejj jestes smieszny i po****ny jestes jakims po*ebanym noobem ktury nie wie co pisza albo pisze to bo ma Downa albo sie nacpales .. pomysl co piszesz oczerniasz lorda za nic to jest kobieta lekkich obyczajów* JEGO SPRAWA KOGO ZABIJA I NIC CI DO TEGO NOOBIE WALONY. ja jestem za lordem.

Xulinor

Lord Hybeird-- Spoko sioomek trzymajcie z nim !! a nie z takimi noobami /\
Tak jestem znany z dosyć dobrych ciętych żartów więc można powiedzeć że jestem śmieszny.

Nie nie jestem "po***any" ale twoja matka jest napewno skoro nie utopiła cie zaras po porodzie (z chamem , po chamsku , podstawowa zasada).

Nie jestem "noobem" , a ty mósisz byc totalnym kretynem , zacytuj mi któryś mój post w którym oczerniam "lorda" czy jak go tam nazywasz.

" I NIC CI DO TEGO NOOBIE WALONY" , jak ktoś ogłasza coś na forum publicznym to mam do tego tyle samo co lord , ty i Benedykt 16'ty , nie mówiąc już tego że ja nie pisałem nic o Hybridzie ani o tym co robi.

Niezłych kolegów masz hybrid , skąd ty ich bierzesz?
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?

Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 10-06-2006 o 14:03.
Ajron 88 jest offline  
stary 10-06-2006, 14:03   #1644
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88

3. Nie mam czego mu zazdrościć mam lub miałem wszystko to w tej grze co on ma , jedyne czego "jescze" nie osiągnełem to lv 119 , no ale postać kupić może każdy idiota , więc czego ja mu mam zazdrościć ?
Jesteś nie poinformowany bo to nie był 119 lvl, choć to właściwie mało istotne.
A robi każdy to co mu sie podoba i sprawia przyjemność, więc nikogo nie zmusisz do niczego.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sliver
jezeli to prawda gz. juz nie bede pytal po co ci blessy na 33 levelu

Szkoda było mi skilli 75~

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88
Tak jestem znany z dosyć dobrych ciętych żartów więc można powiedzeć że jestem śmieszny.

Nie nie jestem "po***any" ale twoja matka jest napewno skoro nie utopiła cie zaras po porodzie (z chamem , po chamsku , podstawowa zasada).

Nie jestem "noobem" , a ty mósisz byc totalnym kretynem , zacytuj mi któryś mój post w którym oczerniam "lorda" czy jak go tam nazywasz.

" I NIC CI DO TEGO NOOBIE WALONY" , jak ktoś ogłasza coś na forum publicznym to mam do tego tyle samo co lord , ty i Benedykt 16'ty , nie mówiąc już tego że ja nie pisałem nic o Hybridzie ani o tym co robi.

Niezłych kolegów masz hybrid , skąd ty ich bierzesz?

Czego masz nick Ajron 88 a nie Ajron 98? Swoim postem przedstawiłeś siebie w świetle 8 latka.

Mam nadzieje że ten post posłuży do bana na forum i nie będziemy musieli czytać więcej tego typu tekstów. Zastanów sie co robisz...

Btw. Zna jego nick w grze ktoś? zaraz sie dowiem. Grunt to dobry wywiad

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 10-06-2006 o 14:19.
Lord Hybrid jest offline  
stary 10-06-2006, 14:08   #1645
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

double post~~

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 10-06-2006 o 14:18.
Lord Hybrid jest offline  
stary 10-06-2006, 14:11   #1646
Tragicall
Użytkownik Forum

Tragicall's Avatar

Data dołączenia: 16 05 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
Tragicall ma numer GG 4751156
Domyślny

Cytuj:
Zaxuhe i inni mają coś czego Polaczki takie jak wy nigdy nie będa mieli - honor i szacunek. Dlaczego w oczach innych jesteście jednym wielkim zerem? Czasami aż wstyd patrzeć co piszą na forum lub GC o zachowaniach.... Sami sobie zapracowaliście na taki obraz właśnie takimi tekstami jak ten twój. Zaxuhe mimo że był sam to widząc, że oni klepią jego kumpla nie uciekł tylko mu pomógł? Czy to jest ded nooba ?? Zastanów sie co mówisz bo założe sie że ty byś zwiał prosto do pz i jeszcze sie poskarżył mamie........ Oczywiście nie mówie tu o wszystkich z Was.
W moim przekonaniu nie szanują nas, bo nie potrafimy sie zjednoczyć i przez to siły nie mamy. Twoja działalność na tym polu jest chyba znikoma.

Honor i szacunek w grze jest pojęciem względnym, przez to uzależniony jest od wielu czynników. Osobiście spotkałem na Galanie wielu porządnych ludzi, których twój komentarz obraża. Poza tym, co można rzec o pisklęciu, które własne gniazdo kale takimi słowami.

Cytuj:
Pozatym określasz mnie w ten sposób tylko na podstawie glupiej gierki? Człowieku ty sobie zrób przerwe od czasu do czasu bo rzeczywistość zaczynasz porównywać do gry -.-

Chciałem w poprzednich postach postawić stytuacje jasno żeby było wiadomo co i jak. Skoro wam sie to nie podoba i wolicie jak zawsze kłamać i kombinować to ok. Przedstawie sytuacje tak. Skoro Falea jest graczem a to nie server non-pvp to chyba moge sobie pkować nie?
Skoro piszesz, że rzeczywistość miesza się ludziom z grą, to powiedz mi jak nazwać Twoje zachowanie, skoro Falea jestem przekonany w 100% nigdy nie uczyniła Ci nic złego w Tibii, a jedynie napisała własną opinię na forum, a konsekwncje poniesie w grze

Cytuj:
Jeszcze do niedawna nawet w to sie nie bawiłem ale skoro o to wam chodzi to ok. Oficjalnie dołaczam do reszty PA jak Sir Zemus, Dray, Raverton etc. teraz dopiero poczuje sie tak jak chcecie.......
Marny jest twój kodeks wewnętrzny skoro kilka słów krytyki może wpłynąć na jego zmianę. Zastanów sie nad tym i nie obrażaj sie od razu. Szacunek
Tragicall jest offline  
stary 10-06-2006, 14:19   #1647
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Jesteś nie poinformowany bo to nie był 119 lvl, choć to właściwie mało istotne.
A robi każdy to co mu sie podoba i sprawia przyjemność, więc nikogo nie zmusisz do niczego.

Szkoda było mi skilli 75~

Nie powiedzialem ze go kupil na lv 119 , powiedzialem ze postac moze kupic kazdy idiota.

"A robi każdy to co mu sie podoba" Wydaje mi sie ze poto sa te zasady w tibi zeby tego nie bylo.

Anarchii nikt by nie chcial prawda ? po to ustalamy wkolko nowe lepsze zasady i reguly (jak np dotyczace spawnow itd.)

Cytuj:
Czego masz nick Ajron 88 a nie Ajron 98? Swoim postem przedstawiłeś siebie w świetle 8 latka.

Mam nadzieje że ten post posłuży do bana na forum i nie będziemy musieli czytać więcej tego typu tekstów. Zastanów sie co robisz...

Btw. Zna jego nick w grze ktoś? zaraz sie dowiem. Grunt to dobry wywiad

Dlaczego tak nazwałem ten profil ? moglbym powiedziec "A robi każdy to co mu sie podoba" ale wyjasnie , Ajron bo tak mnie wolali od dawna , napewno duzo wczeniej niz ten Ajron z warszawy zaslynol krążkiem z Małolatem , wiec niech nikt mi nie mówi że kseruje , bo pierwsze nagrywki pod którymi popisyałem sie Ajron , pochodza z 2002 roku , a wątpie że ktoś z was słyszał wtedy o "tamtym" Ajron'ie.

A dlaczego 88 ? bardzo proste cyfra "88" oznacza tyle samo co "hail Hitler" co wie każdy zaznajomoiony z kulturą Skinheadowsk'ą czy jak kto woli Neonazistowską , dlaczego ja tego używam ? od małego zadawałem sie z Skinheadami i tylko znimi , kwestia wychowania na jednej ulicy , i kiedy potrzbuje zrobić profil czy e mail , to pierwsza liczba która przychodzi mi na myśl.

Dalej , zbanować mnie za mój post ? tamten do Xulo~ coś tam ? dlaczego ? dostane punkt karny za wulgaryzm i tyle , pozatym używam tego profilu bo mój drugi jest zbanowany , wiesz za co ? za to co ty przechwilą zrobiłeś , za nie edytowanie postów tylko pisanie jednego pod drugim.

Nick w grze : Sinid
Ajron 88 jest offline  
stary 10-06-2006, 14:27   #1648
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Wiele osób które mnie zna wie, że i tak jej nie będe huncił i że to nie w moim stylu. I mają racje, bo przecież nie zmienie wartości według jakich grałem przez tyle czasu. Nigdy nie ubiłem nikogo za free i nie UBIJE. Dotyczy to też Falea. Ale musicie sie o mnie jeszcze dużo nauczyć a nie przedstawiacie tylko w złym świetle.

Zakończcie ten temat i nie kłóćcie sie bo aż szkoda tego wszystkiego.
Lord Hybrid jest offline  
stary 10-06-2006, 14:29   #1649
Fixi
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na emeryturze
Imię: _____
Profesja: Brak (Rookgaard)
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: -
Oczko

Hybrid@ Czy ja napisalem ze niemam szacunku do Xul.Po prostu ocenilem jego post

PS:To moj rl friend
Fixi jest offline  
stary 10-06-2006, 14:39   #1650
Tragicall
Użytkownik Forum

Tragicall's Avatar

Data dołączenia: 16 05 2006

Imię: Tragicall
Tragicall ma numer GG 4751156
Domyślny

Jednak udało nam sie znaleść pokojowe wyjście z sytuacji. Cieszę się, poza tym Lord ja Ciebie nie znam i oceniam Cię jedynie na podstawie tego co piszesz i widać w działaniu.

Szacunek i miłego weekendu.
Tragicall jest offline  
stary 10-06-2006, 14:44   #1651
Nastir
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Bdg

Imię: Nastir
Profesja: Knight
Poziom: 41
Domyślny

konczac ten bezsensowny spam, ktory ciagnal sie przez soatnie 4 strony...

Gildia Sothis szuka dziewczynek do gildii lvl 20 +
Nastir jest offline  
stary 10-06-2006, 14:47   #1652
Fixi
Użytkownik forum

Dumny

Czemy tylko dziewczynek xD?
Fixi jest offline  
stary 10-06-2006, 15:00   #1653
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

hybrid@ ty na prawde masz niezle problemy emocjonalne. i tak jak mowilem choragiewka, teraz jestes czlowiekiem z zasadami ktory jej nie ubije okazujac swoja "wyzszosc". czytaj: opinia publiczna wyglosila liczna krytyke wiec zmiana frontu...

zax i lojalnosc i giniecie za kumpla? tak jak tu ludie pisali, w wojnie pokazal co potrafi, ja go znam w grze. i mysle ze bys sie zdziwil ile ja o tym czlowieku wiem, i lojalnosci to on za grosz nie ma. latwo jest byc lojalnym kiedy sie nic nie ryzykuje prawda? tak samo jak ty - przez 2 wojny z rzedu, byles tym ktory nawjecej gadal, robil posty, wygrazal, obiecywal, i co potem? byles pierwszy ktory sie splacil i prosil o payment, potem jak sie ludzie smiali to mowiles ze to dlatego ze i tak zmienaizs swiat, a po prostu nie chcesz chara hunted miec, bedziezs walczyl for ever itp... banaly i propaganda, i gdzie jestes teraz panie bojowniku o wolnosc? natrafila sie pierwsza okazja i zmieniles strone.

wiesz czemu masz te same blessy od 33 lev? bo jak cos sie dzieje i trzeba zaryzykowac dupsko wlasne, to jestes w pz, albo "afk" albo po prostu "musisz dac loga". smieszny jestes.

jestes za slaby z charaktteru zeby wprowadzic w zycie chciarz polwoe tego co tu piszesz, nie masz do tego odwagi, slowa, slowa i jeszcze raz slowa. to jedyne na co cie stac. teraz jestes po stronie chwilowo silniejszej, wiec latwo mowic o lojalnosci itp, szkoda ze jej nie okazalez jak byles po stronie przeciwnej. boisz sie o tego chara i tyle.

odnosnie tego ze obrazales polakow, to walsnie ludzie tacy jak ty robia nam taka opinie, nooby co duzo gadaja i potem nic nie robia, co zmieniaja strony, nooby na ktorych "patsy" sie wzbogacily bardzo w ostanich 3 miesiacach.
i co amsz tylu kumpli? ass lickerow albo pare osob z twoje wlansej gildii, jak masz taki dobry wywiad ktorym nas tu straszysz, to sie dowiedz co powazni ludzie o tobie sadza, i moze otworzysz oczy.
stary 10-06-2006, 15:38   #1654
Xulinor
Użytkownik forum

Lokacja: Kazordoon

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kay'en
Poziom: 56
Poziom mag.: 51
Evul Nastir

Ejj nastir moge sie wsypac do twojej gildii ma 27 Knighta (Xulinor) Ps ozdro Dla Fixi i Lorda hyuberda )
Xulinor jest offline  
stary 10-06-2006, 15:40   #1655
Filarel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 11 2004

Domyślny

Ehh... Czy tutaj wszyscy musza sie wyzywac od noobów? Nie lepiej na spokojnie porozmawiac i wymieniac sie zdańmi bez słowa "noob"?
Filarel jest offline  
stary 10-06-2006, 15:55   #1656
Nastir
Użytkownik forum

Domyślny

Ja nie jeste liderem...

Szukamy dziewczynek bo z nimi sie milej gra

Btw.
Nie dorabiajcie tu jakichś wielkich ideologii, honoru, lojalnosci praworzadnosci itd.. Nie zapominajcie ze to tylko gra...
Nastir jest offline  
stary 10-06-2006, 15:55   #1657
Drakeel
Użytkownik forum

Drakeel's Avatar

Data dołączenia: 02 04 2006

Drakeel ma numer GG At last my spirit br
Domyślny

Dzięki, że sie tak o mnie (czy też o inne wyższe wartości powiązane ze sprawą, która wyniknęła) i nie tylko gardłujecie, tylko jeśli to coś zmieni...

Ostatnio edytowany przez Drakeel - 10-06-2006 o 16:07.
Drakeel jest offline  
stary 10-06-2006, 16:00   #1658
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Filarel
Ehh... Czy tutaj wszyscy musza sie wyzywac od noobów?

to tibia.PL , to normalne że tutaj ludzie nie argumentują tylko zieją na siebie.

pl?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nastir

Btw.
Nie dorabiajcie tu jakichś wielkich ideologii, honoru, lojalnosci praworzadnosci itd.. Nie zapominajcie ze to tylko gra...
I nie możemy zapomnieć że w tą gre nie grasz sam , tylko z innymi ludzi , jeśli niechcesz żebym oceniał cie jak człowieka to zachowuj sie jak algorytm.

To nie do ciebie Nastir tylko do ogółu.

Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 10-06-2006 o 16:04.
Ajron 88 jest offline  
stary 10-06-2006, 16:13   #1659
Fixi
Użytkownik forum

Pergamin

Nastir@
W Tibi dziewczyny to zadkosc
Powodzenia w szukaniu ich
Fixi jest offline  
stary 10-06-2006, 16:25   #1660
Nastir
Użytkownik forum

Domyślny

Mi nie chodzi o to, ze powinnismy sie zachowywac wg. algorytmow, czy jak roboty wyprane z emocji itd...

Jednakże jak mowilem, wielkie slowa jak lojalnosc, honor itd. nie pasuja poprostu do tej smiesznej gierki
Mozemy mowic co najwyzej o okreslonej drodze postepowania jakiejs postaci/jej wlasciciela ( juz nie wspominajac aby nie mieszac gry z rzeczyiwstoscia ).

Przykladowo ja np nie raz w Tibii ubilem/atakowalem wraz z kumplami z podworka innego kumpla i bynajmniej nikt mnie pozniej nie poszlachtowal tasakiem przed domem a takze nie wyzywal mnie od nielojalnych , niehonorowych choragiewek. Ot taki sobie żart/wybryk i wprowadzenie troche zabawy w monotonie gry.

Po co to piszE? A po to, zeby przekazac, ze imho kazdy w tej GRZE moze sobie robic co mu sie chce. Zaxuhe moze huntowac swojego ojca, ja moge huntowac Hybrida, Hybrid moze bic 37 druta bo mu sie niepodoba jego name
Wiadomo kazdy ma grupe osob ktore lubi i ktorym pomoze w miare mozliwosci. I nie mozna oczekiwac ze to bedzie cala gildia.
Nastir jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania