![]() |
#16581 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sehf/Fritzlu
Profesja: Knight
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#16582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() hej go go
![]() UWAGA. Jezeli ktos jest zainteresowany Banuta Questem pisac do Garena 10k od osoby. cze |
![]() |
![]() |
![]() |
#16583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Ja i Lord Bogatynie prowadzimy cotygodniowy service jak sa chetni a zazwyczaj sa , oto co robimy i kiedy:
- BANUTA - po ssie w sobote, spotykamy sie w dp port hope, minimum 8 ludzi, cena: 8 i 9 misja - 12k, tylko 9 - 10k. Obie misje trwaja 1-2h. - NORSEMAN - zazwyczaj o 13 w sobote, spotykamy sie w dp svargrond, minimum 5 osob, cena 20k za osobe. Robimy tylko ostatnia misje, musisz miec FROST CHARM. Czas okolo 1h. - MERMAID COMB - zaraz po Banucie czyli kolo 12, spotykamy sie w dp liberty bay, minimum 5 osob, cena 10k za osobe, oprocz comba jest mozliwosc pojscia po ksiazke z explorera [w cenie tych 10k!]. Czas: do 1h. Dodatkowe informacje: musisz miec dostep pod wode, czyli RELIC HUNTER range w explorerze, miec ze soba helmet of the deep oraz pogadac z npc na darashi oraz z meriana (syrena) o combie, to juz na spoiler mozna zobaczyc. Dla ciekawych podaje link gdzie mozna sie zapisac na forum tibia.com jak i zobaczyc opine graczy ktorzy z nam zaplacili http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1951903 Mój nick w grze to Assa'sin on harmonia. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16584 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 09 2007
Lokacja: NIEWIEM ZNAJDZ MNIE
Stan: Usunięty
Poziom: 99
Skille: 99
Poziom mag.: 99
|
![]() no bo chce zmienic swiat xDD
ma ktos na jakim swiecie 1kk na wt XD? ale nie pvp enfo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kolos Mistrzu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Reavens
Poziom: 190
Skille: 85+
Poziom mag.: 9
|
![]() ![]() Poprostu tak bywa jak sie nie ma blessów i ma freezy i bujną wyobraznie ze akurat na behe nie lagnie bo czemu ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16587 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16588 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 02 2008
|
![]() pozdro dla atimki za zbanowanie poprzedniego konta tylko za wypowiedz na jej tamat ( ban na zawsze
![]() a tutaj w koncu przeszly lagi na jakies 2h i exp druidem botrex - best KINA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16589 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2008
Lokacja: Bielsko Biała
|
![]() Assa'sin chyba ktoś tu używał albo używa tibi auto ^.-
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16590 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2007
Stan: Niegrający
|
![]() up. uzywal
![]() btw co cie to? to b stary ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#16591 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Sto(L)ica
Imię: Gevein
Poziom: 30
Skille: 62/+
Poziom mag.: 3
|
![]()
My new Har: [CHAR]Gevein[/CHAR] 13:25 Don Kichot Dwa [144]: twoja stara kroi wode 13:27 Don Kichot Dwa [144]: twoja stara odsnieza w svargrond OwnEd ![]() Ostatnio edytowany przez Gevein - 07-02-2008 o 22:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16592 |
Użytkownik Forum
|
![]() Roo chce zmieniać świat... O. Rydzyk i jego armia też chcą zmieniać świat, może się przyłącz? W kupie raźniej.
btw polski język jest piekny, weźmy takie angielskie słowo "Character". Po spolszczeniu "Har" (patrz podpis wyżej). Emejzing |
![]() |
![]() |
![]() |
#16593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Tarnów
Imię: Elite Kilver
Świat: Isara
Poziom: 21
Skille: 67/66
Poziom mag.: 4
|
![]()
![]() |
#16594 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Imię: Moria
Profesja: Royal Paladin
Gildia: One Five Seven
Świat: Danera
Poziom: 137
Skille: 100set
Poziom mag.: pi
|
![]() mam pytanie wie ktos cos o "nowym loot systemie"?
![]() 21:39 Zeriel Argano [87]: 2-2 for Celtic |
![]() |
![]() |
![]() |
#16595 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Do celu...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16596 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2006
Imię: Yokeshi
Gildia: Jednoosobowa
Poziom: 140
Skille: 87/83
Poziom mag.: 8
|
![]() No nie moge tak sie podniecilem ze musze to zapodac xDDDD
Hunt 3x ek, hard , waste gdyby nie fart, a leca bardzooo zadko ![]() najpierw ![]() w nastepnym był skull ale ss sie zjebal ![]() puzniej dlugo dlugo nic i tak pozostało lot koncowy xD ![]() team: ja , terej, Baun xD nie no k**wa masakra jutro tunder hammer, albo jakis shadow spectre ![]() btw: szukam sponsora ![]()
01:45 ******** [86]: w jakim ty swoecie zyjesz 01:45 ******** [86]: ... 01:45 ******** [86]: nie lubisz miec stojacego wacka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16597 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Wolsztyn
Imię: Sir Zata Valf
Gildia: Equeliberum
Poziom: 83
Skille: 7x/7x
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16598 |
Guest
|
![]() Siema, jestem tu nowy, ale ogladalem wasz temat
Na poczatek level ![]() |
![]() |
![]() |
#16599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
|
![]() @Thro124
Weź hostuj zdjecia przez www.foteka.pl Gdy hostniesz juz zdjecie wstawiasz tu link 3 od gory. Tam nawet pisze "link do forum" gdy juz skopiujesz ten link tutaj przed linkiem postaw [img] W praktyce to bedzie wygladalo tak : [img]LINK i pozniej wyslij odpowiedz ;];];] Gdy swoja strona hostujesz popatrz ze 3/4 z twojego "screena" nie widac ![]() @Jasmir To samo @Leszczv13 to samo ale z was boty xD @Heross Gz lvl i nie wbijaj mi sie na frosty ![]() @Jokeszi Gz loota xD. @Adams Gz Magica i zycze Ci wiekszych lootow na frostach hehehe ![]() ![]() @Zbanowany Garys Ale pg gz xD @Kolos Wiem Cos na ten temat hehe na temat freezow oczywiscie ;f gdy frost dragon mnie sparalizuje to czasem chce isc > to mnie cofa do tego samego miejsca co stalem, gdy chce isc 2x to znow mnie cofa .. i nieraz tak mam z 4-5x -.- i moge expic od 1 w nocy do 12~ pozniej zaczynaja sie lagi ; ) Hail moj net ;SSSSs Ok Dam pare malych sskof [img] ![]() [img] ![]() I nie wiem jak to sie pojawilo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [img] ![]() Btw. Dlaczego nie moge powiekszyc np. litery lub dodac usmieszek? :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#16600 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
|
![]() @Thro124
Weź hostuj zdjecia przez www.foteka.pl Gdy hostniesz juz zdjecie wstawiasz tu link 3 od gory. Tam nawet pisze "link do forum" gdy juz skopiujesz ten link tutaj przed linkiem postaw [img] W praktyce to bedzie wygladalo tak : [img]LINK i pozniej wyslij odpowiedz ;];];] Gdy swoja strona hostujesz popatrz ze 3/4 z twojego "screena" nie widac ![]() @Jasmir To samo @Leszczv13 to samo ale z was boty xD @Heross Gz lvl i nie wbijaj mi sie na frosty ![]() @Jokeszi Gz loota xD. @Adams Gz Magica i zycze Ci wiekszych lootow na frostach hehehe ![]() ![]() @Zbanowany Garys Ale pg gz xD @Kolos Wiem Cos na ten temat hehe na temat freezow oczywiscie ;f gdy frost dragon mnie sparalizuje to czasem chce isc > to mnie cofa do tego samego miejsca co stalem, gdy chce isc 2x to znow mnie cofa .. i nieraz tak mam z 4-5x -.- i moge expic od 1 w nocy do 12~ pozniej zaczynaja sie lagi ; ) Hail moj net ;SSSSs Ok Dam pare malych sskof Sprzedany Arbalest za : .... [img] ![]() Dzisiejszy loot na 12 bp mf + softs ;P [img] ![]() I nie wiem jak to sie pojawilo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [img] ![]() Btw. Dlaczego nie moge powiekszyc np. litery lub dodac usmieszek? :O |
![]() |
![]() |