![]() |
#1661 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak Gawron sie dowie ze Nati pisze na forum to zaraz zanie tu spamowac HAHAHAHAHAHHA
![]() |
#1662 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Lokacja: b-stok/ny
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/32452
pogratulowac teamu ![]() koles tak ladnie o uhy poprosil i jak juz dostal odrazu padl ![]() /pyro |
![]() |
![]() |
#1663 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Proszę, proszę... i niejaka [char]Rena Marin[/char] nas odwiedziła :>
![]() |
#1664 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
Gildia: Next Generation
|
![]() Hihihi, a to dobrze czy źle że odwiedziłam?
![]() Skor, no co ty, tego Gawron napewno nie zrobi xd a jeśli zrobi to nawet dobrze bo i tak muszę z nim pogadać ![]() Btw, Gawron, msg me ;>
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1665 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi to lotto, osobiście nic do Ciebie nie mam i wątpię żebym coś miał w przyszłości, choć nie powiem, przedstawiono mi Twoją osobę raczej ze złej strony...
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 16-10-2007 o 10:19. |
![]() |
![]() |
#1666 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm, chyba nawet wiem kto Ci mnie przedstawił, cóż...mogłabym dać parę dowodów na to, że nie wszystko co mówią jest prawdą ale po co, to i tak niczego nie zmieni, prawda?
![]()
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1667 |
Użytkownik Forum
|
![]() A no... trudno by było mnie przekonać do innej wersji :S
![]() |
#1668 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() jak to dobrze miec internet _/
kobieta zawsze zrodlem nie porozumien jak to powiedzial napoleon ![]() |
![]() |
![]() |
#1670 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Knw
Stan: Na Emeryturze
Imię: M@ti
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Last Sunrise
|
![]() Cytuj:
![]() kobieta wrogiem,sex nałogiem,igraszki zabawą,a całusy podstawą ![]() wiem że się nie trzyma kupy haha ![]()
Hail & Kill ~Squat till you puke~ ...You stand alone,ten plates in the hole.Its you versus the weight.You are thinking."Im gonna get up" But you will,yeah you will pule.Yeah it will be hard getting off the crapper the next couple days.But it will worth,cuz when there is chalk on your hands and sweet on your back there is no better place in the world.This is pain.This is animal... CAN YOU HANDLE IT? |
|
![]() |
![]() |
#1671 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie płacz Ysonku, nie zabiorę Ci go :>
btw. jestem wrogiem? ![]()
![]() |
![]() |
#1672 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#1673 |
Guest
|
![]() z teorii mylliona wynika, iz dziewcze grajace w tibie musi byc w 99,9 % PASZTETEM
|
![]() |
#1674 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wg mnie jest tylko jedna teoria opisująca kobiety/dziewczyny/dziewczynki :
uroda x inteligencja = constans ![]() No offence oczywiście drogie Panie ![]()
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 16-10-2007 o 18:00. |
![]() |
![]() |
#1676 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiecie co, odechciało mi się tutaj odzywać...
btw, dziwną masz teorię Myllion...
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Nattii - 16-10-2007 o 18:56. |
![]() |
![]() |
#1677 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ridox
Profesja: Elder Druid
Gildia: Lubie Placki
Świat: Secura
Poziom: 117
Poziom mag.: 65
|
![]() Taa za Rewisem to się nawet faceci na ulicy oglądają
![]() |
![]() |
![]() |
#1679 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() moj post nie jest do wszystkich ale .... chlopaki macie po 15-18 lat a gadacie jakbyscie niewiadomo ile kobiet w zyciu mieliscie .. niewiadomo z iloma spaliscie .... normalnie smiech na sali
![]() btw moja dziewczyna jest fotomodelka jestesmy ze soba 4,5 roku i studiuje filologie angielska , i podejrzewam ze jest imnteligentniejsza od 90 % z WAS !! dlatego od natti sie odwalcie jak chcecie gadac o tym ktora jest ladniejsza itd to idzcie na lustereczko.pl .... a Natti ma u mnie szacunek gra sobie jest dziewczynka jakastam ale niewidze w jej postach takiej glupoty i braku inteligencji jak u niektorych z WAS !! pozdrawiam naszych forumowych" erotomanow i podrywaczy ![]() signed poirytowany wuja kiroy ![]() |
![]() |
![]() |
#1680 | |
Guest
|
![]() Muhaha. Napisalem sobie to pol zartem, jak prawie kazdy post, pokladalem glebokie nadzieje, ze zostane sflamowany czy cus, a tu sie rozwija temat forumowych erotomanow =D
Cytuj:
BTW. Natii - nie przejmuj sie mna, czasem palne glupota w te czy wewte. Ostatnio edytowany przez Myllion - 16-10-2007 o 20:57. |
|