![]() |
#1661 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Lokacja: Markuszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hodoku
Profesja: Elite Knight
Świat: Empera
Poziom: 103
Skille: 82/78
Poziom mag.: 7
|
![]() SUp...
edit: Aquin~ uważam że .... no nic każdy ma swoje zdanie... Pozdrawiam... Pinkny Loocik ![]() i lvlek ^^ ![]()
![]() ![]() 13:07 Nilia Melor [20]: i mateusz dragon wielki cie dednie bo muj kolega se go kupil na allegro Ostatnio edytowany przez Hodoku - 30-03-2008 o 10:47. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1662 |
Zbanowany
|
![]() DO Aquina , niby padles za faniactwo mowi hodoku , ten twoj kolega co kiedys gral , byl gorszym cfaniakem , wiec raczej nie ebdzie lepiej tlyko gorzej
![]() Your's Joozek |
![]() |
![]() |
![]() |
#1663 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Wałbrzych
Imię: Justin Drummer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Radical
Poziom: 84
Poziom mag.: 62
|
![]() zaraz wszyscy ktorzy cos tu jeszcze napisza na ten temat dostaną wpierdol i nie bede patrzyl czy ktos jest cwaniakiem czy nie, a i na blasa radze juz nie pisac "bo moze byc tylko gorzej"
Wałbrzych team.... Ostatnio edytowany przez Koras616 - 30-03-2008 o 10:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1664 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mindozinhu
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Twin Brothers
Poziom: 142
Skille: 95/71
Poziom mag.: 22
|
![]() Do Hoodoku
słuchaj mnei cwaniaku nie pisz do mnie lub blasa o pomoc bo padniesz jeszcze ode mnie i ci nikt nie pomoze mi nic nie grozi co najwyzej moge wyleciec z servera na czym mi i tak nie zalezy ale bede mial satysfakcje ze cie zdjelem za twoj caloksztalt bo Aquin jaki kurde byl to byl ale ty nie masz w tym nic prawa sie wypowiadac bo ty lepszy nie jestes ..... prawda jest taka ze Aquin zginal za przeszłość @Oskar zachowales sie jak frajer wobec mnie i blasa thx GL:*
![]() ![]() 14:55 Night Argorn [152]: ded 14:55 Skai Neton [115]: padles? 14:56 Night Argorn [152]: nie kurwa wbilem lvl w druga strone Ostatnio edytowany przez NoNamer - 30-03-2008 o 10:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1665 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Lokacja: Markuszów
Imię: Hodoku
Profesja: Elite Knight
Poziom: 103
Skille: 82/78
Poziom mag.: 7
|
![]() @ Mind~ , Blas~
Ja do Aquina nic nie mam, za dużo razy mi pomógł żebym się czepiał czegoś. Nie chce spamować forum ale dajcie na looz ja tam sie nie wtrącam a powiedziałem tak bo tak mi sie wydaje (i taki był ostatnio względem mojej osoby) Więc daj na looz .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1666 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Imię: Kenti Tiger
Gildia: Triple Alliance
Poziom: 117
Skille: 90/62
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Cytuj:
nQ
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1667 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: W-ch
Imię: Tusiek Druidek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Control Alt Delete
Poziom: 82
Skille: 666
Poziom mag.: 65
|
![]() hummm ZAL inaczej tego sie nie da skomentowac ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1668 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Imię: Ola'Lukasza
Poziom: 56
Skille: x/22
|
![]() I znowu next kłótnie..
Czy tutaj może być chociaż jeden tydzień spokoju ? Nie wiem o co chodzi, ale nie uśmiecha mi się, żeby tu znowu wpadł Modek i pokasował nam połowe postów. Żeby nie było, że bez SS'a ![]()
![]() |
#1669 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dawno nie dodawalem fotek to teraz mam ich duzo
![]() 5 mlvl Rox! ![]() ![]() Arena 1 ![]() ![]() ![]() No i cos z lvl ![]() ![]() 1 milino expa ![]() 42 lvl dla mnie pechowy ![]() ![]() teraz wyjasniam dlaczego pechowy ![]() ![]() ![]() Kongra zabila mnie, poniewaz mam glupi przycisk na klawiaturze, ze wylancza kompa ![]() ![]() Pozdro za pare dni dodam kolejne fotki ![]() Ola ma racje nie mozecie wytrzymac bez klutni?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1670 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1671 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
|
![]() lol okon pr0 h lvl myslisz ze jestes fajny bo masz 150 czy ktorys tam lvl ?
jestes dla mnie idiota jebanym zeby bic polaka a co najelpsze kolege badz kolege kolegi ... huj ze masz 23 lata ale wygladasz jak cipa i bym ci wpierdolil w rl pozatym te wszystkie oskarty i huj wie co jescze to juz byla klutnia ze mna to wtedy trzeba bylo ich tepic bo ja wiedzialem ze ich rozum to nie stoi na wysokim poziomie ... szkoda aquinka noobka[*] |
![]() |
![]() |
![]() |
#1672 |
Użytkownik Forum
|
![]() Humm Kocham to...
![]() Głupota ludzka mnie niszczy w takich momentach ;] @Edit. Chciałam dodać, że podawał się za Hodoku. @Topic. Możecie się w końcu uspokoić i skończyć te durne kłótnie?
Wałbrzych team http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=132216&page=201 Wałbrzych team ~Estou apaixonada, vocę é meu amor! Sinto saudade de vc;* Eu te amo;*~ Ostatnio edytowany przez Ola'Lukasza - 30-03-2008 o 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1673 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Walbrzych / Wroclaw
Imię: Akkoin / Akoinn
Świat: Obsidia
Poziom: 263
Skille: 106/102
Poziom mag.: 81
|
![]() Wiecie jestem z siebie dumny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1674 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2007
|
![]() Wspaniały temat, fajnie sie ogląda i podziwiam was.
Pozdro xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1675 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Imię: Kenti Tiger
Gildia: Triple Alliance
Poziom: 117
Skille: 90/62
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Tutaj 102 level.
Niestety Maciek zjebal zdjecie... haha ![]() I do Joozka: jak juz chcesz o*******ac mi dupe za moimi plecami to mow kurwa chociaz prawde , a nie zmyslasz swoje historie i huj z tego wychodzi- taka rada na przyszlosc. Nara. ![]()
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch Ostatnio edytowany przez Kenti - 30-03-2008 o 17:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1676 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do deda Akoina padl za swoje ok ale za to ze go bil Oskart czy jak mu tam i Kenti to wy ocipieliscie do konca. Kenti ty kurwa lepszy nie byles.
:/Zal ludzie zal :/ Ja juz nie mam po co pacca kupowac. Moze kiedys wruce do tej fajntastyczniej gry z jeszcze lepszymi ludzmi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1677 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Sanok
Gildia: Hollow Point
Świat: Obsidia
Poziom: 150
![]() |
![]() @UP:
To nie był Dybek tylko ja. @Dybq: Nie sroj sie ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#1678 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Imię: Justin Drummer
Gildia: Radical
Poziom: 84
Poziom mag.: 62
|
![]() Zle sie dzieje na emperze ojj zle..
![]() |
#1679 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
|
![]() o.0
barteks12 <-- kto ty i ile grasz na emperze żeby wyrażać taka opinie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1680 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to teraz cos ode mnie. Dzisiejszego dnia, podjelam ostateczna decyzje. Poniewaz dzieki tibii, moje realne zycie zmienilo sie o 360 ', koncze gre. Mam juz dosc, wszystkiego, dla zainteresowanych dzieki Tibii skonczyl sie moj prawie roczny zwiazek. Ci najprawdziwsi wiedza gdzie mnie znalezc, maja do mnie numer telefonu i tak dalej. Dla reszty Peace, byliscie dla mnie jedna wielka rodzina.. Moze kiedys wroce, ale to szybko nie bedzie. Dziekuje wszystkim za wszystko.
I jeszcze taka rada.. Jak gracie, to grajcie bijcie sobie lvle, ale nie przywiazujcie sie do ludzi. Ola.