![]() |
#1662 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: W pokoju
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thora Ravox
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Chill Out
Świat: Nerana
Poziom: xx
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xx
|
![]()
Tobie przyjacielu mówię dzisiaj salut, proszę Cię o to, byś ochraniać mnie mógł, proszę o to byś był, by nie brakło Ci sił nie dam rady podziękować, chodź bym wiecznie żył. http://www.lastfm.pl/user/Leonosik ![]() |
![]() |
![]() |
#1663 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tobie przyjacielu mówię dzisiaj salut, proszę Cię o to, byś ochraniać mnie mógł, proszę o to byś był, by nie brakło Ci sił nie dam rady podziękować, chodź bym wiecznie żył. http://www.lastfm.pl/user/Leonosik ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1664 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Bodzio'Szajs
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nerana Gods
Poziom: 223
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Hiho... Witam się z Wami nie tyle w złym humorze, co jestem zawiedziony... Wybraliśmy sie dziś na Inquisition Quest. Undead Thornado/Proler'do/Saganin jako main blockerzy... Wowik, Fuflis, Goratel, Jomy Xoth, Fringilla Vigo i wielu wielu innym jako shoterzy, czy tez 2nd blokerzy... Quest był trudny... Nieraz zdażało sie blokać 5-7 mobow na klacie, czy 2 Jugge i syna Vor~~... Wszystko szło pięknie, lezc w miare z postępami w quescie odpadały kolejne osoby... Do f roooma doszlimy zaledwie w 15~~ z 25~~ osobowego teamu... Zaryzykowaliśmy... Po dobiegnieciu do Nexusa kazdy myślał o sobie... Nie mam tu do nikogo żalu, to naturalne, że w sytuacji zagrożenia każdy dba o siebie... Team padał po kolei... Ci którym udało sie zrobić, zamiast pomoc reszcie zaczęli uciekać... Zostałem sam na końcu... Chciałem zrobić, byłem tak blisko... Po całym udanym wyblokaniu questa, gdzie wszystko się układało nastąpił kryzys... Trap przy Nexusie i czekanie na zapalony ogieniek... 2 demony i Und Drag mnie blokują... Desperackie próby uwolnienia mnie przez Wowika poszły na nic... Zabrakło mu potionów, uciekł... Zostalem sam... Czekanie na śmierć xD Biłem wszystko to ostatniego potiona, zabrakło bp uhp?? pozostaje niesmak po niewykonanym queście z takim nakałdem sił, lecz pozostaje satysfakcja, że zrobiłem to jako 1 na Neranie, i w jakiś sposób się spełniłem, pomagajac innym
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hail all! |
![]() |
![]() |
#1665 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Felipe Mac'Wander
Profesja: Elder Druid
Gildia: Recon
Świat: Celesta
|
![]() Nie martw się stary, nie jest tak źle, chociaż mówiłem że jak dojdziecie do finla to wam z 25 osób zostanie 15. Nikt nie słuchał wolał mnie zostawić iść dalej bo nie chciało się im wyczyści 2gi raz tego samego, przy czym wg. mnie najłatwiejszego bosa -.- . Zresztą podziwiam was za to że potraficie się zorganizować a dokładnie wiedzieliście co kiedy gdzie i jak. W sumie jeżeli następnym razem macie zamiar robić coś takiego, moja dobra rada - wracajcie się po przyjaciół chyba, że macie zamiar skończyć tak jak co niektórzy z 25 osób 15 zrobiło.
Bodziu, nie zapomnij że dalej wisisz mi 3 uhp za tego jugga, fury + 2 destro xddd P.s. Ludzie co uważają, że kupiłem chara czy coś. Nie, szedłem tylko na prośbę jednej osoby do kogo char należy. Team z którym byłem dokładnie wie o kogo chodzi, ja nie gram na Neranie. Pzdr. Felipe~ ![]() |
![]() |
![]() |
#1667 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2008
Imię: Royal Buszownik
Poziom: 95
Skille: 90/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() @Bodzio
Nie martw sie xD byleś jak Leonidas w 300 xD This is madness ??!!! madness?? THIS IS BODZIO !! BTw. Pozdro dla panów z elektrowni xD Jul 13 2008, 08:50:22 CEST Died at Level 86 by a dragon Skurwysyny pierdolone , prąd mi wyjebało jak do dp szedłem :/ Ostatnio edytowany przez ShicuDelete - 13-07-2008 o 09:07. |
![]() |
![]() |
#1668 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Polska
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mighty Xaszkil
Gildia: Gazenbelger(Sexy Team)
Poziom: 202
Skille: 103/71
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1669 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
Lokacja: Zgierz
Stan: Niegrający
Imię: Zalowy Chlopiec
Profesja: Elite Knight
Gildia: Angels and Lotres
Poziom: 80
Skille: 79/76
|
![]() Cytuj:
Btw. Krecil ktos filmik z inquisition?? ![]() Ostatnio edytowany przez EnC0re - 13-07-2008 o 10:28. |
|
![]() |
![]() |
#1670 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Początkujący
Imię: Ethanamoz Lothardan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Infernal Nightmares
Poziom: 213
Skille: 17/29
Poziom mag.: 82
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1671 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
|
![]() @Up
Idz stąd i nie wracaj, ja nie rozumiem, czy jesteś tak tępy i nie rozumiesz że nawet jeśli ktos w to kliknie to i tak nie pobierze idioci rox. @Ethanamoz Xaszkil zawsze kozaczy a nie wie co to lojalność. ![]() A skończyłem właśnie expić tam palkiem xD
Mike Ostatnio edytowany przez MikeRoyal - 13-07-2008 o 10:46. |
![]() |
![]() |
#1672 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: w domu ;*
Imię: Thorian Pall
Gildia: Gazenbelger
Poziom: 150
Skille: 97/72
Poziom mag.: 23
|
![]() tak jakbys xaszkila znal o.0, ze mowisz "nie wie co to lojalnosc"
16:24 Dziecko from Jungle [43]: a ja jestem dzieckiem neo 16:24 Dziecko from Jungle [43]: ;o wiedziałem to od zawsze xd 16:49 Zrywna Szkapa [81]: kurna 16:49 Zrywna Szkapa [81]: dzis zasnalem w autobusie XD 19:23 Bovner [140]: kurwa jebniesz jak ci cos powiem 19:23 Bovner [140]: jest piatek... a ja co ? przepisuje zeszyt z religi -.- lols xd |
![]() |
![]() |
#1673 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2008
Imię: Royal Buszownik
Poziom: 95
Skille: 90/76
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1674 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2007
Lokacja: Gdynia
Imię: Fuflis
Gildia: Deadly Dragons
Poziom: 177
Skille: 104/90
Poziom mag.: 24
|
![]() Xaszkil, po 1 powiem Ci, organizator robi zawsze ostatni.
Po 2. To co napisalem na Tibia.com. Do mnie nikt nie pisal, kiedy robie inqu~, a jednak udalo mi sie zorganizowac team i jestem z tego bardzo dumny. To my jako pierwsi zrobilismy ten quest, a nie Gazen~. To, że ten quest skonczylo 8 z 18 osob jakie doszly do final roomu uważam za moje zwycięstwo a nie porazkę. Udowodniliśmy, że jestesmy w stanie to zrobić, no i że jesteśmy w stanie zrobić to szybciej od Gaze~. Wniosek nasuwa się jeden. Pozdrawiam Fuflis |
![]() |
![]() |
#1675 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2008
Lokacja: Wolsztyn
Stan: Początkujący
Imię: Taxo Gohan
Profesja: Knight
Poziom: 62
Skille: 75/71
Poziom mag.: 5
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1676 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1677 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2008
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Niegrający
Imię: Distsu
Profesja: Paladin
Poziom: 89
|
![]() Jak napisal Bodzio ci ktorzy ukonczyli quest zaczeli s*******ac to co to za koledzy i ja tu nie widze lojalności i widac jak pokazali jakimi sa kolegami. Napewno team z Ghaze~ nie zostawil by jedostek zeby ratowac wlasna dupe mowie o Norvill, Xaszkil, Thorian, Grucha, Socjo, Speedy. I nie pierdolcie glupot. Fuflis gz spierdolenia pokazales jaka jestes cipa i jaki jestes kolega dla innych.
#1678 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
co do xaszkila to pradzej ty uflis bys spierdolil niz on reszcze za to glowa zreszta wasz team byl jakis dupiaty i chwalenie sie takim czym ze wasz team jest lepszy od gazen~ to zal bo my nie musimy skladac polowy serwera do kupy zeby cos wykonac a wy tak ... wiesz oco mi chodzi ? ... jesli nie to wytlumacze ci fuflis a teraz do bodzia Impossible is Nothing ?? I think yes...^^ Fight to the end for friends... ~1st, who blocked Inquisition Quest on Nerana Land at lvl 190 (12/13.07.08) moglbys sie chwalic jak wykonasz quest a nie ze blokowales bo wiesz ja pujde zblokowac jugernauta i bedzie pisalo ~1st, who blocked Juggernaut on Nerana Land ... wiec troche zal ( ps zmien to bo zal ) Ostatnio edytowany przez Danyziom - 13-07-2008 o 13:06. |
|
![]() |
![]() |
#1679 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wy sie klucicie a ja mam informacje że ciamas dalej jest na YOUTUBE!! http://pl.youtube.com/watch?v=lITBt84fuCk
Hacker który lata różnymi lvlami itp. podaje się że jest twoim kolegą i że miał formata i żebyś sprawdził czy to dobra wersja ventrilo i podaje albo ty musisz mu podać ip venta porty itp. A kto to może być? 20:25 Frightening Wraith [163]: lol 20:25 Frightening Wraith [163]: jak chcesz sammosa hacknac? 20:25 Syn Mella Derra [44]: po prostu 20:25 Syn Mella Derra [44]: dasz mu link z ventrillo 20:25 Syn Mella Derra [44]: ze mialas formata 20:25 Syn Mella Derra [44]: zreszta 20:25 Syn Mella Derra [44]: wbijaj 20:25 Syn Mella Derra [44]: lanserver.pl 20:25 Syn Mella Derra [44]: 3784 20:25 Syn Mella Derra [44]: kanal nev and friends 20:25 Syn Mella Derra [44]: pw twojastara 20:25 Syn Mella Derra [44]: jak wejdziesz powiedz. 20:25 Frightening Wraith [163]: ej ze tak powiem 20:25 Frightening Wraith [163]: taki chuj z ciebie 20:25 Frightening Wraith [163]: ? 20:25 Syn Mella Derra [44]: za filmik ? 20:26 Syn Mella Derra [44]: moge mu nawet glowe uciac.. 20:26 Frightening Wraith [163]: filmiku za nic nie zreobil 20:26 Frightening Wraith [163]: ty jestes oszustem jebanym 20:26 Syn Mella Derra [44]: dobra 20:26 Syn Mella Derra [44]: wchodzisz czy nie. 20:26 Syn Mella Derra [44]: chcesz zarobisz 20:26 Syn Mella Derra [44]: zarobic 20:26 Syn Mella Derra [44]: pisz. 20:26 Frightening Wraith [163]: jasne ze nie -.- 20:26 Frightening Wraith [163]: noobie 20:26 Syn Mella Derra [44]: nawet 20:26 Syn Mella Derra [44]: nie na sammosie 20:27 Frightening Wraith [163]: ej wez s*******aj :**** Pozdrowienia ![]() Wczoraj też ktoś podszywał się pod Goratela ale mu sie to nie udało ![]()
Tobie przyjacielu mówię dzisiaj salut, proszę Cię o to, byś ochraniać mnie mógł, proszę o to byś był, by nie brakło Ci sił nie dam rady podziękować, chodź bym wiecznie żył. http://www.lastfm.pl/user/Leonosik ![]() Ostatnio edytowany przez Leonosik - 13-07-2008 o 13:14. |
![]() |
![]() |
#1680 |
Guest
|
![]() No Fajne fotki, oby tak dalej
![]() |