![]() |
#1661 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2009
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turi Fern
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 82
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() to i ja dam coś !
![]() + Paint Skiller !! ![]() PRZEZ TEGO NIEBIESKIEGO CHUJA NIE ZDAŁEM 50M OD OŚRODKA ! \/ Jarać się ! http://www.youtube.com/watch?v=USDq1qo9SRE |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1663 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
|
![]() kto szuka nie bladzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1664 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2008
Lokacja: Słupsk
Imię: Speedy Armaged
Profesja: Elder Druid
Poziom: 202
Poziom mag.: 83
|
![]() Ostatnio edytowany przez Speedu$ - 17-01-2010 o 19:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1665 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Psiak of guardia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Convidents
Poziom: 300
Skille: 102/98
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1666 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2009
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1668 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Imię: Ciunki
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Peacekeepers
Świat: Harmonia
Poziom: 205
Poziom mag.: 82
|
![]() SŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁiT FoCiE, liczę na więcej !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1669 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Haha, to już szczyt wszystkiego ;d
Wpisując w google grafika "Psiak of guardia" pokazują się zdjęcia Jubego ![]() Juby rozumiem, że chcesz być jak Pukiel, ale bez przesady _/ Dzięki za informacje Matiemu ;* ;d Edit ! Mati 23:53:10 EJ HAHAHAAHAHAHAHAHAH Mati 23:53:16 WPISUJESZ HAALLY I TEZ JEGO FOTY Ostatnio edytowany przez Siudo - 18-01-2010 o 23:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1670 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hahahhahahahahahahahahaha
ej ej ale zeby nie bylo ze chce byc chamski czy cos, bo ja sie w wasze spory nie wtracam. Tak po prostu sobie wpisalem, patrze a tam jego foty :d Ostatnio edytowany przez Ravenwing - 18-01-2010 o 23:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1671 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: Krosno
Imię: Old Arcerdomo Lolacehtka
Gildia: Ni ma
Świat: Candia
Poziom mag.: 9
|
![]() i tak znalazlem lepszy obrazek wpisujac psiak of guardia, tez odrazu mowie ze nic do Ciebie nie mam, wpisalem z ciekawosci jak Ci na gorze.
![]()
22:45 Kwadratuz [112]: ;* 22:45 Arcer On Refugia [9]: ty masz rl life? ![]() 22:45 Arcer On Refugia [9]: XD 22:45 Kwadratuz [112]: poco 01:21 Versa [94]: Niedlugo otworze Tymbarka a tu pod nakretka napis: "Naki here." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1672 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2009
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grek Arte
Gildia: POGROMCA SISIKA
Świat: DAJE ZA 100 ZŁ
|
![]() Okej,
![]() Xelidrus Hunted: Co sądzicie o wprowadzeniu do Tibi tzw Guild Wars Phandrim: Bardzo trafiony, lecz na non pvp może być z nim wiele problemów np. blokowanie drogi noob charami i uczestnictwie w 'ob' postaci nie będących w wojnie. Haally: Jeśli będzie on dostępny również na Non-pvp światach to będzie to świetny pomysł. Będę uczestniczył w Wojnie jeśli nadarzy się okazja. Grę traktuje jak zabawę, więc nie będę żałować straty cyferek obok nicku. kkkk, nie wypowiadam się bo mnie zbijecie ;x
![]() Ostatnio edytowany przez JubbcyQ - 19-01-2010 o 07:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1673 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no kurcze tak się składa, że ja chciałem się bić od pierwszego dnia po Upie ;/
także chęć odbicia mojego panczjaljna nie udana ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#1674 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1675 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez PsiakoS - 19-01-2010 o 16:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1677 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2009
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grek Arte
Gildia: POGROMCA SISIKA
Świat: DAJE ZA 100 ZŁ
|
![]() Hejter czyli nikt. Twoim światem jest tylko monitor, w tym złudnym świecie jesteś swoim panem. Ja na takich jak ty mam zwyczajnie wyjeb*ne, tu nie znaczysz nic zazdrosny skur*ysynu, ej zabijam cię serią rymów z lirycznego karabinu. Chcesz dotrzymać mi tempa? Wiesz mam duże wymagania... Mc a Hejter to dwie oddzielne kwestie co pokazało życie nie pokaże internet, oni głaskani po głowie my od życia twardą lekcje diametralne różnice w jednym i w drugim świecie. Całe życie w chacie siedzą, tylko krytykują nic mądrego nie powiędzą, hejterzy a raperzy to są dwie oddzielne kwestie tacy frajerzy tylko snują tu sugestie, zazdrość przewodnik ich osobowości w rzeczywistości to są ludzie bardzo prości, życie w dobrobycie bez żadnych zawiłości, bez komplikacji i życiowych mądrości. Nie zrozumiesz tego nigdy, nigdy tego nie wykminisz całe życie w chacie siedzi taka ku*wa tylko dymi. CO O TYM POWIĘDZĄ FORUMOWI POECI ? PEWNO BĘDA PIE*DOLIĆ JAK ZAWSZE NA MÓJ TEMAT ... I ZARAZ NA FORUM PÓJDZIE NASTĘPNY POEMAT ! OSTATNI WERS DO ZAZDROSNYCH SKUR*YSYNÓW: ZAJMIJCIE SIĘ SOBĄ A NIE MOJĄ OSOBĄ! Tekst nie jest mój, ale pasuje do ciebie haally aka raperku 21 wieku! JoŁ
![]() |
![]() |
#1679 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hahaha, płacze xdddddddd
przecież ten tekst to samodestrukcja dla ciebie ;] No Mati zgadzam się z tym, że zabłysnął tu jak Irotzi xd edit : czego ci zazdroszcze? jesteś zakompleksionym dzieckiem bez rl life (przykład : wstałem o 5:00 na jazde, a ty expiłeś z tą swoją pikselowa miłością z meksyku mając do szkoły na 8:00), nie posiadasz żadnych wartości i krzyczysz jp przez mikrofon na vt/ts. Naprawde jest czego pozazdrościć ! edit 2 od Adama ! Moniak 20:59:48 ej Moniak 21:00:02 czemu on autodissa wrzucil? Moniak 21:00:13 ale bym go kurwa zdissowal jakby mi sie chcialo konto zrobic ![]() Moniak 21:00:27 wez to skopiuj w edicie ![]() Ostatnio edytowany przez Siudo - 19-01-2010 o 21:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1680 |
Użytkownik Forum
|
![]() irotzi mial argumenty, typu ze go na poi ojebali czy cos ale nvm.
teraz tak ogolem do wszystkich, do ciebie tez grzechu MOJA RADA TAKA UWAZAJCIE NA MC MONIAKA! |
![]() |
![]() |