![]() |
#1661 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2008
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Luminellee
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 5
|
![]() Tylko,że widać,że najpierw zapisałeś w JPG,a później na PNG.Niestety nie przywrócisz już zdjęciom dobrej jakości.
Te pajęczyny jak dla mnie wyglądają dziwnie na drzewach. ,,Duże pająki" nie lepiej było nazwać wielkimi?Bo ja bym dużym nazwała zwykłego pająka(z tibii oczywiście). I masz + za to,że są pająki :> |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1662 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kazami
Nicki za daleko od postaci, jeśli już to EQ w prawym górnym rogu, czasem to co saysują jest zbyt daleko od nich, .JPG i PUSTE OTOCZENIE! 3/10 Ostatnio edytowany przez Avios - 18-11-2008 o 20:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1663 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Dolaczam sie! A po zatym gosc powiedzial "jestem blokiem" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1664 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2008
|
![]() Pusta przestrzeń, i'm blocking chyba ma być, a tak ogółem 5/10 tak na
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1665 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() -enough, a nie enought
-jeśli masz zamiar dać EQ to dawaj tak jak jest to w tibi pokazane -nie i'm block tylko i'm : blocking,blocker,blocked -pusto -brak znaku trucizny pod EQ [bo dostał "poison hit'a" nie?] jak na nowe 5/10 @down fixed
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 18-11-2008 o 21:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1666 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2008
Stan: Niegrający
Świat: Refugia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1667 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
- postacie zle obrocone - lokacja dno - kaktusy drzewa , biale gowno jakies wokol nich - ostatnie zdjęcie sie nie wczytuje + png =Chyba prowokacja?? jesli nie to pracuj dalej @down Jeszcze fake converter by sie przydal.
Ostatnio edytowany przez n0_name - 22-11-2008 o 12:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1668 |
Zbanowany
|
![]() @n0 name To nie prowokacja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1669 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Demono The Fire Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 40
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1670 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powinno być:
blablabla A nie: bla bla bla. Dalej: Dialogi nie są w kolejności, mogłeś ten pierwszy (ten z ,,zimno dziś"_ dać wyżej, a odpowiedź niżej.) Światło z ogniska, źle pada Poza tym, trochę za pusto, ale jest całkiem nieźle. Edit: Dzięki, dzięki. A całkiem nieźle, oznacza ze nie jest tragicznie\źle\strasznie\słabo, ani /dobrze/wspaniale, tylko coś pomiędzy Ostatnio edytowany przez irwin546x2 - 25-11-2008 o 20:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1671 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Cytuj:
Żul says: Zbieram na leczenie strasznej choroby, zwanej niedoborem alkoholu we krwi! A nie: Żul says: Zbieram na leczenie strasznej choroby, zwanej niedoborem alkoholu we krwi! Jak nie to to nie wiem co. IMHO radzę popracować nad gramatyką. _Demono_ Ogień świeci się krzywo, na zielono i jest zbyt wyraźna granica pomiędzy światłem i cieniem. Dialogi kiepskie. Napisałem wyżej o co mi chodzi. Przynajmniej jak na twój 1st fake rozpowszechniony, to rzeczywiście trenowałeś. Albo jesteś dobry jak na totalnego nowicjusza. Down@ Masz poradnik. LINK
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 26-11-2008 o 15:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1672 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2008
Imię: Demono The Fire Knight
Świat: Nerana
Poziom: 40
|
![]() Lagon Night
Dzięki,jeśli chodzi o granice światła,to nie mogę znaleźć innego,jeśli możesz,to pomóż : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1673 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1675 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Białstok
Imię: Hassan Muhammed
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 36
Poziom mag.: 33
|
![]() ![]() widze ze kozak dziala ;p mam zamiar zrobic fake z wykozystaniem ruchu /\ nie w pełni ale ... XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1676 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Kozaku, najpierw naucz się robić normalne fake'i. Potem bierz się za gify.
![]() |
#1677 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Białstok
Imię: Hassan Muhammed
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 36
Poziom mag.: 33
|
![]() Bocie -.- sprawdzałem tylko czy działa... to niejest zaden fake kretynie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1678 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Jesteś tu od niedawna, a już kozaczysz, jakbyś był tu mistrzem.
1. nie jestem botem, 2. jeśli to nie jest fake, to wy*******aj do działu grafiki, 3. Więc jednak chcesz zrobić fake-gifa. A ja ci mówię, że naucz się najpierw robić normalne fake'i.
![]() |
#1679 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() I nie obrażaj ludzi kretynie.. ;p
![]() |
![]() |
#1680 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @Mostolix
Na bocie to ty chyba jechales podczas robienia grafik do tego gifu -.-" Sam gif jest "fake'em". Czemu? Chocizaby przez to ze jeden z elementow (orc) zalicza sie do tego gowinka. Ale fakt faktem samo wykonanie jest po prostu zjebane. Niestety ale musialbym zaprzeczyc swoje wczesniejsze zagadnienie co do tego fakeu ale w glebi duszy twierdze ze to nie moze byc fake ;< Za brzydkie no i wogole all robione w paincie co nie przypomina normalnego fakeu pomimo ze tego nim jest. A jesli chcesz sie bawic w tego typu bajery to idz do dzialu grafiki i troche pocwicz. I nie obrazaj osob ktore wiedza o tym lepiej niz myslisz... |
![]() |
![]() |