![]() |
#1661 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Opole
Imię: Ariel palek
Profesja: Paladin
Gildia: Blood Shaman King
Świat: Silvera
Poziom: 34
Skille: 69
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Ku**a Męska decyzja Zostajemy czy idziemy jeśli idzemy to gdzie. napiszcie mi pm albo na forum
|
![]() |
|
![]() |
#1662 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() To ja legolas/Markizek
Ostatnio dostalem bana za nicka na forum <lol2> nie mialem ochoty zakladac 5(?) konta ale po przeczytaniu tego zrobielm na szybko maila i konto(nie mialem pomyslu na nicka) Jesli planujecie odejsc z silvery to zapraszam na harmonie(non pvp) mam juz tam 25 ms z 29 mlev :>. Niech nikt niemowi ze tam nooby, bo one sa wszedzie a to ze jest tam masa polakow to wiadomo ze po rooku chodza nooby z nickami np."r***** barbie az sie zgarbi" itp i dra sie ze jestes c***** to normalka =] Leo postanowilem sobie wejsc na silverke na alegro(ale ja mam nosa) i zobaczylem 69 ek.... wiedzialem ze to ty jesli selujesz charam. Jesli chcesz przejsc na non pvp to zapraszam cie na harmonie, mowie ze bedzie super =] Co do furory to sie zgodze z seba polacy tam rzadza to benda nas pl huncic(moze mniej ale...) a an silv br =] Chyba sie 1 raz zgadzam z fantomem ze od na poczatku sie glupio gra na innym serv ale jak sie wbije 20 lev+ to chec jest duza =] Co do fantoma no coz..... <przemilcze to> <30 znakow> Jesli jestes takim super wy******* w kosmos graczem i znasz dobrze pvp to czemu nie udalo ci sie 2 razy mnie zabic(przeciez ja big noob...). Wiec zapraszam na Harmonie i mowie ze bendzie super =] EDIT: Dzisiaj byla inzwazja orcow na thais i lootniecie b-robe bardzo mi poprawilo humor =] Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 08-07-2006 o 00:20. |
![]() |
![]() |
#1663 |
Użytkownik forum
Lokacja: Knurow
Stan: Na emeryturze
Świat: Czekam na Nowy
![]() |
![]() Gz Loota heh... A wracajac do swiata na ktory mamy isc z non-pvp Secura jest najlepsza, poniewaz ma swoje "Prawo Secury" a w nim jest napisane ze jesci thiefujesz, kradniesz expa, lurujesz potworki to trafiasz na "Black List on Secura" a to sie wiąże z tym ze nie dolaczyc do gildi porzadnych ani nikt cie nie bedzie bral na hunty itp... ten regulamin obowiazuje do conajmniej 2 lat i jest napisany przez wysokie levele.... a co do innych swiatow tez byl bym za askara tam graja moi kumple z miasta ktorzy odeszli z Eterni (tak jak ja) i gra tam w miare malo ludzi... Zastanowcie si i postnijcie albo GG: 1329493
|
![]() |
![]() |
#1664 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() @Kasztan
no więęęc czy ja cie probowalem zabic? ![]() nie mysl ze w ten dzien kiedy w ank cie atakowalem, chcialem cie zabic. ![]() sam mowiles ze miales ~40hp, wystraczylo uzyc explo/exori ![]() Mimo wszystko WASTE FRAG ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#1665 |
Zbanowany
|
![]() Wiesz no dziwne bylo na*******anie mnie za wszelka cene a to ze nie uzyles exori/explo no to akurat mialem farta(?) bo jesli niby chciales zeby oni mnie zaczelai nawalac i mieli pz no to czemu na*******ales na mnie z full atakiem z gs i obrywalme hity za 100(bo ja bylem z noob eq) moglec chociaz dac balanced albo full def?
Z reguly kazdy server non pvp ma swoja black liste.... jest chyba 1 albo 2 na pvp nawet... |
![]() |
![]() |
#1666 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() No to jaki świat wybieramy?? ja proponuje Askare, Kyra. Kasztaniaczek napisz mi na GG: 1329493
|
![]() |
![]() |
#1667 |
Zbanowany
|
![]() No ja proponuje Harmonie =]
|
![]() |
![]() |
#1668 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Harmonia mogla by i byc ale, no wlasnie to ale... jest tam chociarz czarna lista albo jakis regulamin?? pls o kontakt!!! GG: 1329493
|
![]() |
![]() |
#1670 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Dobra chlopaki ja gram na securze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1671 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ lenidas
w tej aukcji na allegro wez wklej jeszcze swoje skile, bo tak ludzie nie beda wiedzieli co kupuja
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#1672 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Ja już zdecydowałem przenosze się na jaki server to wie Ariel i Rekin tutaj nie mam już czago szukać (dostałem hunta za to że jestem polakiem i mam skille jakie mam)
Miło mi było poznać tylu wspaniałych ludzi. Sczegulnie dziękuje: Rastmanowi, Dawergowi, Rekinowi, Lenidasowi, Moradinowi (niestety ostatnimi czasy urawaliśmy konatkt ![]() ![]() Od czasu do czasu będę wpadać na Silvere aby porozmawiać albo coś ![]() Z Arielem się nie zegnam bo on idzie ze mną chyba że zmienił decyzję ![]() Żegnam ![]()
#1673 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Hummm tak tak Fantom nie jestes po niczyjej stronie yhy yhy no jasne oczywiscie w 101% sie z toba zgadzam -.-
To ze: -w ogole nie rusza cie smiec Lea, -blokowales Dawa zeby padl --> gdy chcial ubic escheusa team -blokowales Rekina na dachu w ankh i chciales zeby padl --> gdy chcial ubic escheusa team -ubiles drudia Rycka jak mial skulla --> gdy chcial ubic escheusa team -biles Legolasa bo mial skulla i bys ubil gdy by Lego nie napisal utani hur i nie uciekl --> gdy chcial ubic escheusa team -kazales uciekac Krzysiowi(Szycha) --> gdy chcial ubic escheusa team -mi kazesz placic 30k dla tego bo nie jestem po waszej stronie Humm wiecej nie pamietam ale wiesz co? smieszny jestes i tyle mam ci do powiedzenia, tak tak juz biegne placic ci 30k LOL Next sprawa: Oficjlanie mowie ze koncze z Silvera. Milo sie tu gralo. Specjalnie podziewkowania dla: DAWERGO SEWERY, BALIN THAM oraz Rekin Lord Vader, Ligus, Phoenix Sapphire, Moradin Miedziobordy, Rasta|Shortys|Circa Shine, Master Loczkin, Mie Ziomal, Krzysiu Szycha, Tiki Mahine, Kuba Narkoman, Rycerski Michal i wiele wiele innych osob. Chodzmy all na jedengo serva i zrobmy rodzinke! ![]()
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM Ostatnio edytowany przez Michael Rzotkiewka - 08-07-2006 o 15:22. |
![]() |
![]() |
#1674 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Ja ide z michaelem
![]() ![]()
#1675 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Imię: Seba Konieczny
Poziom: 103
|
![]() Skoro tyle osbo juz odchodzi to przynajmniej przy koncu gry tutaj umiejmy sie zorganizowac.
Ustalmy jeden wspolny serv i grajmy tam Albo chociaz niech kazdy poda swoj nowy nick. Skoro juz sie tak znamy to napewno bedzie nam sie dalej tez dobrze gralo |
![]() |
![]() |
#1676 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() To tylko gra a robicie zamieszanie na maxa OMG N/C
![]() @Michael Wole byc z tymi ktorzy graja 4Fun a nie tak jak ty i reszta nabow bojących sie miec skulla... ![]() -skad przypuszczenie ze mnie to nie rusza? -Agreed -Uhalem Rekina zeby nie padl -Rycka od zawsze chcialem ubic -Legolas wie dlaczego go bilem, z reszta w kazdej chwili moglem go dalej gonic -Agreed -nastepny ktory jest twardzielem jak konczy grac na silverze ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 08-07-2006 o 16:26. |
![]() |
![]() |
#1677 |
Zbanowany
|
![]() Fatom niestety nie dostaniesz tych uhow od barteza poniewarz :
Zabiles jego druta swoim drutem i gra ze mna na harmoni Jestes naiwnym debilem... Dziwne ze jak pelag przyszedl to nie wlaczyles go(skulla)? Co cykorek? Nadal zapraszam na harmonie, narazie bende malo gral bo przyjechalem z nowym transporciekiem gierek =] Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 08-07-2006 o 16:28. |
![]() |
![]() |
#1678 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Opole
Imię: Ariel palek
Gildia: Blood Shaman King
Poziom: 34
Skille: 69
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Dobra Ludzie jeśli ktoś jest zainteresowany to ja i Ligus jesteśmy na obsidii i jeśli chcecie stworzyć taką małą rodzinkę to zróbcie sobie dopiske nick'Evil żeby siebie rozpoznawać kto jest za to już niech robi sobie chara na Obsidii
![]() Pa Silvera Witaj Obsidio (a na silverze bede pkowac 4fun ![]() |
![]() |
![]() |
#1679 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Imię: Seba Konieczny
Poziom: 103
|
![]() Z tego co widze to narazie sie wszyscy dwójkami grupuja po rożnych servach.
Mowa jest juz o 4 servach: Harmonia Obsidia Iridia Honera Nie możemu poprostu grac wszyscy na jednym servie?? Zbierzmy sie i ustalmy gdzie będziemy grać |
![]() |
![]() |
#1680 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Wołomin
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Tibia Guardians
Poziom: 17
Skille: 48/48