![]() |
#1681 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Wałbrzych
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Justin Drummer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Radical
Świat: Empera
Poziom: 84
Poziom mag.: 62
|
![]() ![]() NO więc nie pozostaje mi nic więcej jak podniesc ręce w gore \o\ \o/ /o/ i zaspiewac: BAD BOYZ,BAD BOYZ WHATCHA GONNA DO WHATCHA GONNA DO, WHEN THEY COME FOR YOU? tylko jeszcze sam nie wiem co to bedzie ![]() Wszystkie ewentualnie mozliwosci wysylajcie esemesem na tibiatele na numer 7527-.-" EDIT: Wyniki tibiatele: 1.Jozin z bazin napisal(a): spusccie mu wpierdol, bedzie udawal martwego 2.Lech Kaszyński napisal(a): me da fri itens plz 3.Benedykt XVII napisal(a):macie moje blogoslawienstwo na wojnie ![]() 4.Wojciech Jaruzelski napisal(a):wprowadzam stan wojenny jak w 81'~old school come back niggaz bitches lets go AUEhaeuiAEhaeuiAEhae
Wałbrzych team.... Ostatnio edytowany przez Koras616 - 30-03-2008 o 22:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1682 |
Zbanowany
|
![]() hm.... Zmienmy temat , Joozek z bagien lalalala
Ostatnio edytowany przez Joozq - 30-03-2008 o 22:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1684 |
Zbanowany
|
![]() Tak sobie mysle nad tym , rozumiem ze maciek cos mial do waquina , czyli tomcia , ale oskart...
Ojoj , trudnno ci bedzie zaufac , akkoin ci expil na demcach nawet , wstyd !!!!!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Joozq - 30-03-2008 o 22:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1685 |
Zbanowany
|
![]() Albo inaczej , my favorite band is...
Three days grace Chyba to tyle z tych wazniejszych ![]() Wszystkiego po trochu , zapomnailem dodac gz advancow lvlow , a takze gz ortografia dla kaina :* jak to sie mowi Dziecko neo |
![]() |
![]() |
![]() |
#1686 |
Użytkownik Forum
|
![]() Apeluje do wszystkich Polakow, ktorzy korzystaja z tego forum i sa aktywnymi graczami
![]() ![]() ![]() No i jeszcze chcialem was uswiadomic, jezeli o tym nie wiecie ze tibia przestala byc gra wymagajaca jakich kolwiek umiejetnosci od ktoregos tam upa w tyl aimboty, hoty, runy x1000 to juz nie jest to co kiedys ze osiagnieciem byl 100lvl~teraz kazdy z nas powinien w tibie grac dla przyjaciol bo lvli i tak nie ma znaczenia - spinguja sprawnie 200ek i tak nic na to nie poradzi, osobiscie poznalem wielu ludzi o ktorych moge powiedziec ze staja sie moimi przyjaciolmi, pare z tych osob utracilem na wlasne zyczenie ale mam nadzieje ze nie bezpowrotnie... tibia to nie jest ta kwadratowa postac tylko osoba zyjaca naprawde i siedzaca po 1 stronie kabla, bez wzgledu na to jaką prowadzic taktyke w grze nalezy jej się szacunek od kazdego innego i kompletnie nie rozumiem po co na forum kurwujecie na siebie, co chcecie w ten sposob osiagnac? napewno nie szacunek ![]() ![]()
Wałbrzych team.... Ostatnio edytowany przez Koras616 - 30-03-2008 o 23:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Lokacja: W-ch
Imię: Ola'Lukasza
Profesja: Elder Druid
Poziom: 56
Skille: x/22
|
![]() @ Tak Łukasz masz racje, to dla mnie jest rowniez chore.. Walczymy sami miedzy soba zamiast sie wspierac. Rozumiem, ze nie wszyscy musza sie lubiec itd, ale jak juz jestesmy po 1 stronie do badzmy do konca. Widze, ze razem z moim odejsciem zaczyna sie wojna, chetnie bym w niej uczestniczyla zeby walczyc o was, o ta prawdziwa polska przyjazn.. Ale ja low lvl jak juz to powiedziales, nie mam nic do gadania, jestem tutaj nie zauwazalna w tym swiecie H lvli, tzw. Bogow ktorzy mysla ze sa fajni bo wbija lvl. A dla mnie ta gra byla tylko i wylacznie oparta na ludziach, bo po chuja mi ten jebany lvl? co mi to da? wbije setke i bede wszystkich straszyc, dumna z siebie? Nie.. To jest bezsensu. Dlatego mowie wam kurwa ludzie walczcie o siebie! O polakow... O nasz team.
Wałbrzych team http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=132216&page=201 Wałbrzych team ~Estou apaixonada, vocę é meu amor! Sinto saudade de vc;* Eu te amo;*~ Ostatnio edytowany przez Ola'Lukasza - 30-03-2008 o 23:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1688 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
|
![]() Cytuj:
wyjebane mam na to co robi czy zabija noobkow czy co ale jesli bylo by mi walczyc po stronie PA ktory jest z mojego rl a banda pr0 h lvli ktorzy na sile szukaja sprawiedliwosci wybralbym rl to chyba jasne |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1689 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2008
Imię: Tusiek Druidek
Gildia: Control Alt Delete
Poziom: 82
Skille: 666
Poziom mag.: 65
|
![]() Swiete slowa Korasie puki co to ja sie chyba zegnam z empera az milo kurwa popatrzec na stare dobre czasy
![]() Ostatnio edytowany przez Tusiek_997 - 30-03-2008 o 23:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1690 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1691 |
Użytkownik Forum
|
![]() All plx teraz nie spamujcie odpowiedziami na moj post, lepiej niech kazdy przemysli to wszystko a Ty Tusiek nie mozesz mi pisac ze sie zegnasz z empera bo obiecalem Sharystone ze jezeli "Tusiek will die" to "ona ma rozjebany leb" a sam tego nie dokonam! licze na to ze wysluchacie mojej prosby i kolejny post bedzie z fotką!!
![]() |
#1692 |
Użytkownik Forum
|
![]() No a jednak bez. Moze i masz racje z tym ze powinnien byc spokuj ale na to jeszcze nie czas. (chodzi mi tutaj o tego anhi) wiem moze i przesadzam ale jestem taki pojebany i tyle. A co do tych boterow to juz to przerabialem chyba 3 razy. I jedynie Fuska (Nottinghster) mial honor i powiedzial zebym go wiecej nie zabijal bo jest po haku i musi odrobic kase zalosne ale prawdziwe.
Dla mnie to jest bardzo dobry moment zęby sie pożegnać z ta gra. Bez pacca bez ambicji wręcz zrażony tym wszystkim co sie dzieje na tym servie. Licze na to ze sie spotkamy i sie razem napijemy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1693 |
Zbanowany
|
![]() Jeszcze chcailem zauwazyc moim syskio widzacym okiem ze jak mnie hunciliscie to nie bylo parady takiej na forum , za co....??
Sami nie wiecie , okon latal z darinem , az sie za nim kurzylo ![]() Zdradzil to mnie chyba prawie kazdy , nawet daris , czemu...? Bo mu foxy pwoiedzial zeby za mna latac , a czemu foxy tak powiedzial??? Bo mu blas powiedzial , a czem blas tak pwoiedzial? Bo mu aquin kazal A czemu aquin kazal? To juz wyszlo w praniu , w jeden dzien to all bylo wyjasnione , z czego wniosek , walbrzych team to "miękkie chłopy" Z mojej perspektywy najlepiej sie spotkajcie wszyscy , uchlajcie i all will be ok Wszyscy będą wielką jedną rodziną ![]() Ostatnio edytowany przez Joozq - 31-03-2008 o 06:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1694 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Łuku
święte słowa... Cytuj:
W ogóle to Was pojebało na tej emperze... pamiętam czasy "Cosa Nostra" ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1695 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Imię: Kenti Tiger
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Triple Alliance
Poziom: 117
Skille: 90/62
Poziom mag.: 21
![]() |
![]()
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch |
![]() |
![]() |
![]() |
#1696 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Nottingham
Stan: Niegrający
Imię: Archeox Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 165
Skille: 98/91
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1697 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Imię: Ola'Lukasza
Poziom: 56
Skille: x/22
|
![]() @Józek
![]() Ja mam tylko jedno ALE do Twojej wypowiedzi. Może i "miękkie chłopy", ale z twardą Babą na czele ![]()
![]() |
#1698 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
|
![]() TEraz wszyscy będą odchodzić i zostane sam
![]() Up BLas Ziomek na mnie możesz liczyć i tak samo tusiek i mind ![]() \ barteks12 "troche gram ale nie o to chodzi" własnie o to chodzi.Ja do Aquina nic nie mam wybaczyłem mu za przeszłość ale nie bede krytykował okona za decyzje którą podjoł bo mial prawo to zrobić tak samo powód. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1699 |
Zbanowany
|
![]() Jednak milek czasami mysli
![]() Wiec moze zaczniemy....? Ja proponuje ten mymidians ![]() Stara gwardia plx ![]() Ostatnio edytowany przez Joozq - 31-03-2008 o 16:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1700 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
|
![]() ![]() sry że taki duży ![]()