![]() |
#1681 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2008
|
![]() Cytuj:
Rudy_kojot Znaczy ze jestes falszywa kurwa haha |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1682 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
/Wójcik |
|
![]() |
![]() |
#1683 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2009
|
![]() Mailes wbite na te chary + draz,i na wszystkich porobiles listy zal.Oni ci ufali a ty zachowales sie jak ostatni frajer.No, ale rude jest wredne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1684 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2009
Stan: Usunięty
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Autodamaged post.
Ostatnio edytowany przez Rudy_Kojot - 26-11-2009 o 21:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1685 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A zasadność robienia listów na osoby nawet którym się ufa udowodnił już lata temu Niklas na Patanou ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1686 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co ja mam na ciebie?O.o Ja nie mam nic do nikogo z nephilims, oprócz sheriona i gaddarra.Z tym ze na gaddarra to poprostu brak mi slow.Dostal tego chara w prezencie od draza i urba jak stracil zuthera.I widac jak sie odwdzieczyl,ale to juz jego sprawa.Mi by bylo co najmniej wstyd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
Guest
|
![]() Chuja wiesz.. Dostał Gaddarra, a jak dowiedzieli się że odchodzi to powiedzieli mu że ma po postaci. Pozatym, chyba nie myślisz że Urb sam sobie Gaddarra wyexpił? Ukradł go hiszpanowi. A jeśli tak bardzo chcecie wiedzieć po co były robione listy, to wam powiem. Po moim hacku miałem 99%pewności że to Urb i że mógł zrobić listy - miałem warninga - więc celem zabezpieczenia mojego chara na wszelki wypadek którejś nocy zrobiłem z Rudym listy na Draza. A że Draz ma nie wyparzony ryj, to dostał nauczkę..;] i skończcie już pierdolic. A Ty gdybyś miał jakiekolwiek skrupuly, czy tam wstyd w grze, to gratuluję.. To są raczej rzeczy które powinno się mieć na rl, a nie na pixelach.
/Wojcik. |
![]() |
![]() |
#1688 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2009
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Azura
|
![]() Urbexx cie nie hacknał, wiem to na 100% i to nie z jakichś plotek, tylko z pewnego źródła. Nie wiemy za to kto konkretnie cie hacknał, ale najbardziej prawdopodobne, że to była Sterlajn.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1689 |
Guest
|
![]() Naprawdę? Dzięki stary! Mogę wrócić do wanted żeby jej najebac za to co zrobiła?
Wybacz, ale bardziej ufam 'swoim' ludziom, przekonaniom itp itd, niż Twoim pewnym źródłom.. Pozatym, kim Ty jesteś żeby mnie zapewniać o takich rzeczach? Bo skoro podpisujesz się czyimś name i to jeszcze z jakieś 'pussy', to dla mnie mało wiarygodny jesteś.. /Wójcik. Ostatnio edytowany przez Sherionsky - 11-10-2009 o 20:15. |
![]() |
![]() |
#1690 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2009
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Azura
|
![]() Wiesz, raczej nie spodziewałem się, że po tym co napisze ty nagle przejrzysz na oczy czy też mi uwierzysz, ale kieruje to do reszty Azury, która przynajmniej to czyta: Urbexx nie shakował Sheriona.
PS. Zresztą to byłoby bardzo inteligentne, najpierw cie hackuje, a potem oddaje to co straciłeś z gildiowej kasy... PS2 Nie wiem jak teraz, ale wtedy Sterlajn nie była nawet twoim człowiekiem, wtedy wasza 'miłość' dopiero się rodziła, i ona mogła mieć na ciebie wyjebane. Ostatnio edytowany przez PussyWizak - 11-10-2009 o 21:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1691 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1692 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2009
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Z tego co pamietam urb sie chcial spotkac w rl z szerionem zeby mu udowodnic ze to nie mogl byc on (nie wiem o co konkretnie chodzilo ale byl w tym czasie na jakis zajeciach i mial papier z data i godzina) ale szerion nie chcial sie z nim spotkac.W sumie jak by mu urb udowodnil ze to nie on,to szerion był by w niezrecznej sytuacji bo by musial zaczac podejrzewac kogos ze swojego najblizszego otoczenia tudziez swoja miłosć.Lepiej sie oklamywac nie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1693 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: ZGORZELEC
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Gloria Victis
Świat: Pandoria
|
![]() no teraz wszyscy mowia jaki to zuter jest zuy, a juz wszyscy zapomnieli ile osob draz "wyruchal" z urbem przez te cale lata ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1694 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Skoro masz pewne informacje, to nie bój się podpisać prawdziwym nickiem.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1695 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2009
Stan: Usunięty
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Autodamaged post.
Ostatnio edytowany przez Rudy_Kojot - 26-11-2009 o 21:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1696 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2009
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
@AdiZgOlekk-moze i wyruchali ale nie swoich ludzi i chyba pokazali ze potrafia docenic tych ktorych szanuja dajac zutherowi chara.Pomyslcie jaki to byl gest z ich strony,to chyba znaczy ze zuther dobrze lizal dupsko jednemu i drugiemu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1697 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: ZGORZELEC
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Gloria Victis
Świat: Pandoria