![]() |
#1681 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cornugon
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 14
Skille: 32/31
Poziom mag.: 2
|
![]() ktos chcial sobie przelozyc wand of cosmic energy no ale bylem szybszy
![]() chyba jakis br wiec mi go nie bylo zal ]:->
|
![]() |
#1682 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ehe,uhm.mhm...jak czytam niektore wypowiedzi to poprostu zal dupe sciska...
"schedl sobje taifun a ia uderzylem w njego z hmma i on sje hyba wystraszyl i dal mi plejt legs + stonekater axe i prosil zbym juz go nie bil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak wogoole to chyba knight armor + 3 bp uhow i jakies smieci,bylo to na zamku na dragu ale z podniety sie zapomnialem i przegladajac zawartowsc bp padlem bo drag mnei ciagle bil ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1683 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: w Przemyślu
Imię: Ribbi Howk
Profesja: Sorcerer
Świat: Trimera
Poziom: 17
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() A ja kiedyś bawiłem się w recykling
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1684 |
Guest
|
![]() z tego co widze nie znajdujecie jakichś super przedmiotów. Ale o dteraz to sie zmieni: grajac kiedys moim noob charem znalezl kolo mount sternum Daramaniam War Axe
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1685 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Biłgoraj
Imię: NIE POWIEM NICKU!
Profesja: Elder Druid
Świat: Antica
Poziom: 112
|
![]() Ostatni nabytek:
g armor + boh, gość dał początkującemu koledze w dp a ten odszedł, oddałem mu bo mam lebsze
![]() |
#1686 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: Rzepin
Imię: deathaet dazinewux
Świat: Celesta
Poziom: 30
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() ja wlasnie wczoraj szedlem sobie na DC i patrze a tu lezy scarf i plate legi fajnie wiecej takich znalezisk
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
![]() @Up, to bardzo realne.
@ 2x Up, ściema jak nic ![]()
![]() |
#1688 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 04 2007
|
![]() Ja znalazlem 13x p armorów, 4x noble armory, 2x knight armory , medusa shield , blue robe, crown armor, knight legsy, crown helmet, wand of dragonbeath...
To byly itemki ktore lezaly na ziemi przez chwile ;] Jak ktos pokazuje na ziemie to ja poison fielda a nastepnie odpuszowuje go i destroy ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1689 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Lokacja: Tychy
Imię: Czarny Zenek wedrowiec
Gildia: VX Team
Świat: Luminera
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() zal.br |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1690 |
Guest
|
![]() Ja na daneze znalazlem Golden Kye numer: 3304 lezal kolo depo w Carlin wziolem ale po tygodniu jak hackneli mnie i lipka. A procz tego znalazlem na roocku studdet legs lezaly pod drzewem przykryte ded wolf i deer
![]() |
![]() |
![]() |
#1692 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() Znalazłem lota wartego 8k
![]() ![]() Nie bede pisał bo szkoda czasu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1693 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Wroclaw >>RoX<<
Imię: Filip'eq
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Death Legion :)
Świat: Secura
Poziom: 32~
Skille: 14/16xD
Poziom mag.: 35
![]() |
![]() ^,- Ja znalazlem 10k na statku tzn. 99 platynek ;p (komus wypadlo jak podrozowal, pewnie mial pelny bp i 1cc ;p dokladnie w venore jak wracalem z nowym beggar outfitem do ankrahmun xD ) yyy... I z 3 deady na minosach na darashi xD W jedyn Meduska, Volcanic rod, 5~ bp's mf, bp hmm
![]() Pozdrawiam, Andrzej |
![]() |
![]() |
![]() |
#1694 |
Guest
|
![]() Szedł sobie gosciu.Pyta sie mnie czy PL?.Odpowiedzialem TAK.Wyzucił na ziemie bohy.Napiał wez sobie nie wiem do czego to słuzy.I tak wiołem bohy.
I popiepszałem jak głupi. To byl muj najlepszy przedmiot jaki znalazlem na ziemi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1695 |
Guest
|
![]() Na rooku przed wprowadzeniem banku znalazłem ciało z 700 Gp i Silver Amulet.
Na Mainie zakosiłem Two Hented Sword. ![]() |
![]() |
![]() |
#1696 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Lokacja: Venore
Imię: Areo Kael
Świat: Azura
Poziom: 21
Skille: po co?
Poziom mag.: 23
|
![]() Ja gram na azurze tam jakiś koleś pojebany wg mnie chyba br rzucał różne itemy jakis pojeb, ja akurat zalapalem się na crown armor,c helmet i żucił jeszcze ice rapiera też udało się go chwycic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1697 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Jedzie pociąg z daleka
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Czy wyrzucenie Teddy Beara,Demon Arma,Soft bootsów,Demon Helmeta,Green Gema(...) na ziemie,się liczy?
![]() @topic:Tak na serio to właże sobię na D lair na Edron i patrze liścik.I jest napisane tak : XXXX hunting here.I will be 1 hour else.If you have problem/question,message me <-- coś w tym stylu,w każdym bądź razie chodziło,że zostanie jeszcze 1 godzinke.No to chciałem sobie na edron poexpić,bo veno zajęte,ank zajęte to piszę do tego człowieka.Na co on mi odpowiada,że opuścił już,cave jest free i moge spokojnie expic.No to sobie expie expie i nagle zauważam pod ciałem DL'a bag,z ciekawości sobie otworzyłem i patrze,a tu 4 dragon shieldy,2 serpenty,energy ring i d hammer.Napoczątku byłem troche ździwiony,więc znów napisałem do delikwęta ![]() Jednakże,to było jakieś 20k,znam kolesi co kradną lootbagi po 50k,z mintwallin itp,ale ja nie kradne bo to lamme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1698 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: Zgol
Imię: Skazany Tom
Profesja: Knight
Gildia: Elite Banana
Świat: Nebula
Poziom: 12
Skille: 50/50
Poziom mag.: 3
|
![]() szedłem do depo pierwszy raz w venore na main jak wyszlem z rooka i znalazlem na ziemi serpent sword
![]()
![]() |
#1699 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 61
Skille: 90/90
Poziom mag.: 7
|
![]() w skrzyni miedzy cormaya a edron chyba zioomek sie przeprowadzal i mu net padl albo nie wiem moze zostawil na pastwe losu ;-)
--> G-armor --> BOH --> B-Robe --> F-Axe --> Vampire Shield --> FOOOOOOD -->~50 świecidek kazdego rodzaju pozdro !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1700 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 61
Skille: 90/90
Poziom mag.: 7
|
![]() w skrzyni miedzy cormaya a edron chyba zioomek sie przeprowadzal i mu net padl albo nie wiem moze zostawil na pastwe losu ;-)
--> G-armor --> BOH --> B-Robe --> F-Axe --> Vampire Shield --> FOOOOOOD --> ~50 swiecidelek kazdego rodzaju --> Bp's Ring'ow pozdro !! |
![]() |
![]() |