![]() |
#1681 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() You see a dead human (Vol:10).
You recognize Grit-monster. He was killed by Tegax. ![]()
![]() |
#1682 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Grit-monster
Aug 05 2006, 15:13:31 CEST Killed at Level 101 by Sandra Magnus and by Tegax 4 raz 100lvl co za pech ![]()
#1683 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2006
Świat: Saphira
Poziom: 79
![]() |
![]() Mysle ze ta Wojna jest Zbendna poniewasz wiadamo kto wygra zjednej strony Dof Gildi z Mlodymi ambitnymi a zarazem Doswiadczonymi Graczami a po 2 stronie wanted Doswiadczeni juz Znudzeni wojnami Gracze mysle ze Dof wtej sytylacji niema takiego Doswiadczenia wanted sa ludzie ktorzy graja dla przyjemnasci a dof to podobny przypadek z Kyry Ludzie ktrzy wola zabijac uwazac ze sa lepsi bo lubia kozaczyc Wanted To Gildia z wyrafinowanymi graczami ktorzy maja zlewke na Dof Wiedza ze tam sa nooby ktrzy predzej czy puzniej zaczna placic duza gotowe w postaci k aby dolaczyc do najlepszej i panujacej na tym Servie Gildi "Wanted"
Pzdro I Nieprzejmujcie sie Ludzimy nieszymi poziomami niz wy :d Wanted-forever. |
![]() |
![]() |
#1684 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Cytuj:
ale po chwilce stwierdziłem ze zastosuje sie do starego filozoficznego powiedzenia "Nigdy nie klóć się z idiotą, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem" |
|
![]() |
![]() |
#1685 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Kazordoon
|
![]() Z całym szacunkiem do Ciebie Cors... musze przyznać po części rację Twojemu przedmówcy. Otóż posunięcia takiego Yavi~ z publikacjami zdjęć Draza dowodzą tylko jednego- jest dzieckiem który płacze po stracie zabawki.
![]()
#1686 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
a widziałem draza na rl i stwierdzam ze jest 100% autentyczne kiedys sobie cała poznanska kafejkowa ekipa zrobilismy zdjecie naszych wypietych gołych tyłków z napisałem " 4 u el drazito " no i co? dla zabawy wklejenie zdjecia draza to oznaka braku poziomu? dla mnie oznaka braku poziomu jest to jak dzis po zabiciu Grit-Monstera - Draz zaczol mi spam " gówwnojebcco spiedaalaj w piizduu i tak dalej " 0 tresci a spam klątw i kto tu przekracza granice i naraza sie na smiesznosc? @edit - pozatym sama ortografia tego gosia świadczy jak wielki "poziom" on reprezentuje... Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 05-08-2006 o 18:49. |
|
![]() |
![]() |
#1687 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Kazordoon
|
![]() No proszę Cię... jeśli ktoś tak robi chyba nie trzeba sie zniżać do jego poziomu... to to tylko świadczy źle o tych którzy tak robią, moim zdaniem on stara się odreagować w ten sposób problemy w życiu prywatnym, jednak ja nie mam zamiaru nikogo krytykować , jeśli chcesz być ponad tym nie reaguj na takie śmieszne zaczepki, a wtedy zyskasz szacunek. Pozdrowienia (szczere).
#1688 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Widze ze mouj opis Dofu zagadza sie z wypowiedzia Corsa
|
![]() |
![]() |
#1689 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() tibia to gra kazdy rozumie ja na swuj sposub jesli chcecie sie zabijac w tibi ale rl to co innego _Tibia To tylko Gra!!_ jagby cie w Need for speed Wyscignol to terz bys mu wrzucal ? sadze ze nie a moze zazdroscisz Drazharmowi spokoju.?
|
![]() |
![]() |
#1690 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Seba neo
Profesja: Knight
Poziom: 52
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
|
![]() @Cors
Chodzi Ci o to zdjęcie tak? ![]() ^^ @topic Sytuacja na azurze zmienia się jak w kalejdoskopie(mam nadzieję, że dobrze napisałem). Jeden dzień widze jak expi wanted, kolejnego dnia zaś, w moich vipach świecą się członkowie dof'u. Nie wiem czy jeśli dof ewentualnie dojdzie do władzy, będzie lepiej na azurze, ale wiem, że narazie jest źle. I chciałbym żeby to się szybko zmieniło. Bo tak nie da się grać - Jul 30 2006, 14:19:08 CEST Killed at Level 44 by Gammbler - za to, że przekazałem koledze, który dawno nie gra na azurze, o mass lagu dof'u o którym powiedział mi znajomy z mojej gildi. Pan Gammbler ujął to jako "kontaktowanie się z dof". Przepraszam bardzo wszystkich. Ale od kiedy za wiedzę się pada? Wiem, że gdy rządzi wanted, nie jest dobrze i dlatego nie opowiadam się za żadną ze stron. Chce, żeby było lepiej. Czy aż tak wiele rządam od "grupy trzymającej władze"?
#1691 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
rok walczylem u boku draza, teraz ponad rok walcze przeciw drazowi i pleciesz duby smalone az zal czytac wiec schowaj te swoje madrosci na gc z rownymi swobie "specami" od polityki ponad 3/4 (o ile juz dobrnoles do 4 klasy gdzie sa ulamki zwykle) wanted poznalem osobiscie w rl, tyle samo z dofu - i bedziesz mi teraz na forum "tłumaczył" jaki kto jest i jaki ma charakter? lepiej schowaj sie w bambosze i to tak zeby uszy nie wystawały motyla noga Cors |
|
![]() |
![]() |
#1692 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dokladznie.
|
![]() |
![]() |
#1693 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
i kim ty jestes zeby teraz pisac takie pierdoły? "ortografia" "interpunkcja" "gramatyka" 3 magiczne słowa jakie polecam Ci poznac przez te wakacje moga ci sie przydac w dalszej "edukacji" |
|
![]() |
![]() |
#1694 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Przyjelem do Wiadomosci.
|
![]() |
![]() |
#1695 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Przyjąłem jak juz...
|
![]() |
![]() |
#1696 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Seba neo
Poziom: 52
Skille: 77/74
|
![]() Cors jego edukacją powinna zająć się szkoła. A jeśli nie wywiązuje się ze swojego obowiązku, to poprostu - nie dokarmiaj trola ;]
#1697 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ok Rozumiem. i przepraszam niewiedzialem wszystkiego.
|
![]() |
![]() |
#1698 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Imię: Veers
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 56
Skille: 82/81
![]() |
![]() Od siebie dodam jeszcze, że tzw. "Stary DoF", czyli ludzie grający wspólnie przynajmniej rok (a spora grupa od trzech lat) może się poszczycić niezłą średnią wieku, znacznie przekraczającą 20 lat; ja, ze swoimi 25 wiosnami, jestem takim sobie średniakiem, więc nazywanie nas młodymi, jest ujmowaniem nam lat. Jedno sprostowanie: DoF nie walczy o przejęcie kontroli nad serwerem- prowadzimy wojnę z Wanted przez to, że straciliśmy cierpliwość do Draza, który dążył do tej konfrontacji, zabijając ze swoimi chłoptasiami na przestrzeni dwóch tygodni kilku naszych członków, ustawicznie obrażając Sandrę Magnus, w nadziei, że stracimy cierpliwość i jako gildia nastawiona raczej pokojowo, a więc nie posiadająca wielkiego doświadczenia w PvP, szybko dostaniemy bęcki i rozpadniemy się, bądź zmienimy serwer.
Faktycznie, udało mu się nas sprowokować i teraz ma, co ma. Ps. Wydaje mi się, czy tibia.com znowu leży?
#1699 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Boli Cie, że umieściłem jego zdjęcie? A co nie można? Wolny kraj... A ta wielka ściana pomiędzy grą a życiem to "FireWall" ![]()
![]() |
#1700 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2006
|
![]() Cytuj:
To tak jak ty. Wiedział od kogo się uczyć.