![]() |
#1682 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Vylkus
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1683 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wujku przecierz ty wiesz o co mi chodzi. a tak wogule to ciekawe z kim pijesz;P Kiroy podpowiem ci gdzie mozesz isc expic. na Gsy albo na Hero
![]() |
![]() |
![]() |
#1684 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Ściągasz po prostu plik który uaktualnia tibicam. Bodajże nazwa MDA czy cuś takiego ![]() BTW. Gratz fraga... jak oglądałem reca to nawet przoczyłem ded'a tak szybko padł ![]() Myśle że ET nie musi expić, potrzebujecie kaski... Ważne jest też by NG nie expiło ![]() |
![]() |
![]() |
#1685 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Piszac tego posta, w sumie pierwszego mojego posta w tym temacie chcialbym przede wszystkim pogratulowac ET tego, ze dobrze radza sobie w wojnie z ta historzyczna gildia na Obsidii. Szczerze, to na poczatku nie wierzylem w to, ze uda wam sie zabic kogokolwiek znaczacego z NG, a tym bardziej Azareda ^^. Bylo przeciez kilka wojen wczesniej - mniejszych, wiekszych, w ktorych NG nie pozostawialo cienia szans rywalowi. No ale widze, ze Polakom brakowalo tej sily, zjednoczenia oraz zdecydowania i determinacji, ktora teraz posiadli. Mimo, ze ET liczy tylko 10~ osob to spisuje sie bardzo dobrze. Z kazdym nowym fragiem na graczu z NG zaczynam coraz bardziej wierzyc w sile polakow na tym serverze.
Szkoda tylko, ze te fragi ida tez w druga strone =(, ale wkoncu to normalne na wojnie. Chcialbym wziac udzial w tej wojnie i walczyc o honor polskich graczy na tym serverze. Niestety w ostatnim okresie nie moge grac z powodu zbyt duzych lagow. Nie mam takze funduszy na to, zeby sie bic, wiec dalej pozostane na dotychczasowym stanowisku i bede wspieral ET duchowo =). Jest tez opcja, ze albo lagi wkoncu mina, albo zmienie neta. Wtedy chcialbym wbic kilka leveli, zrobic dhq, anni oraz ze wszystkich sil wpomoc ET w tej wojnie. Mam nadzieje, ze nastapi kiedys taki dzien, w ktorym wszyscy polacy na Obsidii zjednocza sie, i tym razem to my nie pozostawimy cienia szans rywalowi =). |
![]() |
![]() |
#1686 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
Użytkownik forum
|
![]() Plz napisz ktos, co i jak z tym tibiacam, ale napiszcie tak jak dla 8letniego dziecka plaxx
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1689 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Poziom: 70
|
![]() NG zaczeło porządnie expic...
Brawa Dla pephego który próboje coś wbijać expa.
#1690 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol ja sam sie przenioslem z obsidi na nebule ;-)
|
![]() |
![]() |
#1691 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
I co zrobic zeby odpalic filmik ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1693 |
Użytkownik forum
|
![]() dzieki wielkie stary ^^
|
![]() |
![]() |
#1694 |
Użytkownik forum
|
![]() Jeszcze jakby mi ktos powiedzial jak sie nagrywa to jush by byla szopka
![]() |
![]() |
![]() |
#1695 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() posluchaj mnie co Ci powiem i to kieruje do wszystkich... Użyjcie czasem czegoś takiego jak "help" w tibicam jak clicasz na help to masz wszystko objasnione jak to zrobic... nie umiesz angielskiego ? zmien jezyk w opcjach... badz uzyj translatora... ale juz trudno skoro clicknalem "odpowiedz" to juz to zrobie wlacza tibie, tibicam clicasz browse, nazywasz filmik , clicasz avtivate record bodajze i wchodzisz do gry..
|
![]() |
![]() |
#1696 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() to forum zamienia sie w "jak odpalic tibiacam"?
![]()
#1697 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Poziom: 70
|
![]() No nareszcie N.aród G.eji nieexpi tak szaleńczo jak wcześniej... Do roboty chłopaki...
#1698 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() Moim zdaniem niejest tak jak sobie myslicie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1699 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() To ze memy chemics padl to ich nieinteresuje dla nich on moze rooka zaliczyc beda potrzebowac sorc to se znow jakiegos wezma
![]() |
![]() |
![]() |
#1700 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() laaaagi nawet w nocy -.-
a na selenie zrobilem sobie 11 palka i nie mam lagow ; d a na obsidii nawet 1 lv na rooku przycina co chwile ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |