![]() |
#1682 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Lokacja: Poznan
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maly Bogiem
Profesja: Knight
Świat: Titania
Poziom: 107
Skille: 88/85
Poziom mag.: 7
|
![]() 2x up Gratuluje lota
![]() I w życiu Banana Staff : ![]() Jakiś axe : ![]() 98 - 99 ![]()
Kiedyś Tibia była wspaniała grałem w nią często ale nastąpił Grudniowy update -.- i wszystko sie zepsuło Titania Warrior Na świecie pvp trzeba mieć siano/znajomości/CZAS jeżeli nie masz 2 z 3 rzeczy nie masz co grać na pvp, bo zawsze będziesz nisko levelową ciotą z przypisanym paymentem za samo życie. PoZdRo all |
![]() |
![]() |
![]() |
#1685 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Polska
Imię: Wild Sebi
Profesja: Elder Druid
|
![]() Pozdrowienia Halny. Kilka screenów:
![]() ![]() loot z ancient ruins tomb: ![]() nie wiem co ja tam robiłem ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez WildSebi - 28-01-2008 o 14:48. Powód: literówka xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#1686 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratz Blokera o.O 2 demy mial bloczyc to bosko
Sebi tez gratz loot fajniusi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: się biorą dzieci?
|
![]() Nie wiecie co jest grane??
Stoje wczoraj w depo w svar i nagle zaczelo mnie kickac. Glownie wtedy kiedy nacisnolem jakis przycisk na klawiaturze np. enter lub shift. Co mam zrobic? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1688 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1689 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przychodzi taki dzień ze miło się robi i czujesz że osiągnełeś coś w tej grze
![]() ![]() Oczywscie muszę kilka osób pozdrowić z tego miejsca ![]() Pozdrawiam : -Krzycha (który wkręcił mnie w ta gre) -Kubę -Piotra -Picie -Gerusia -Kumpli z tibi -Oraz całą guildie PoS
Kiedyś Tibia była wspaniała grałem w nią często ale nastąpił Grudniowy update -.- i wszystko sie zepsuło Titania Warrior Na świecie pvp trzeba mieć siano/znajomości/CZAS jeżeli nie masz 2 z 3 rzeczy nie masz co grać na pvp, bo zawsze będziesz nisko levelową ciotą z przypisanym paymentem za samo życie. PoZdRo all |
![]() |
![]() |
![]() |
#1690 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Imię: Watris
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Imperium Romanum
Świat: Nerana
|
![]() Gratulacje Mały dawaj dalej
![]() UWAGA NA SS KAMILEK58!! WIR!! Ostatnio edytowany przez Roltfik - 31-01-2008 o 21:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1691 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Titania, Venore, Łódź
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Dobra, przeleżałem dwa tygodnie w szpitalu, teraz czas trochę pograć. Gz wszystkim.
![]() |
![]() |
![]() |
#1692 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Pegon Leod
Gildia: Vea
Poziom: 225
Skille: 106
Poziom mag.: 26
|
![]() No no no Gratz Maly! ;] Ja cie wkręciłem w tibie ?
![]() ![]() W wojnie ciezko sie expi ![]() ![]() 156 lvl ![]() 157 lvl ![]() 158 lvl - Najlepszy Pallek w War ![]() ![]() ![]() 101 Dist ![]() ![]() I dlatych co niewidzieli Akcja Kamikaze ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro Dla All Kiedys Znow Cos Wkleje ![]()
![]() |
#1693 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pare ssów może ktoś gdzies już je widział ale innych nimam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. Ostatnio edytowany przez Dominatorrr - 02-02-2008 o 04:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1694 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() TU nie padłem XD ![]() ![]()
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. Ostatnio edytowany przez Dominatorrr - 02-02-2008 o 04:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1695 |
Użytkownik Forum
|
![]() DHQ Done
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S Wielkie Dzięki Joanno ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1697 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Pegon Leod
Gildia: Vea
Poziom: 225
Skille: 106
Poziom mag.: 26
|
![]() A tu mały adv mojego druidka
![]() ![]() 80 Lvl ![]()
![]() |
#1698 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wyszedłem ze szpitala (rana tłuczona czaszki - 5 cm, szycie, wstrząśnienie mózgu + krwiak mózgu który mam nadal, na szczęście dobrze się wchłania i puścili mnie do domu) więc postanowiłem że wrócę do rutyny i pójdę na nekro. Drugi z kolei bardzo miło mnie zaskoczył
![]() ![]() ![]() A ten już w trakcie huncenia. Pierwszy noble axe w życiu. ![]() ![]() ![]() Wpadło z zaskoczenia. Niemniej przyjemna sprawa. ![]() ![]() Lvl, jeszcze sprzed szpitala, ale go nie zamieszczałem. ![]() A ten już świeżutki. ![]() ![]() Podsumowanie hunta. ![]() ![]() Łącznie podusumuje hunty wczorajszego dnia Wasted 24 k ( 9k + 9k + 6k) Owned ~30k. Sell noble axe, msg ingame. Pozdrawiam i gl wszystkim. PS.Pegon Leod, to nazywasz małym awansikiem? 80 lvl? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1700 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @UP
GZ! A oto moje podsumowanie loota którego sellnął mi [char]Tom Stahl[/char]. Pzdr :> ![]() A oto forsa ![]() ![]() Idąc na nekro poexpić do 59 wpadło to... ![]() Do 59? A, no tak, 58 wpadł dzisiaj! ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Leo - 03-02-2008 o 18:11. |
|
![]() |
![]() |