![]() |
#17001 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2008
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aran Huges
Profesja: Royal Paladin
Świat: Olympa
Poziom: 290
Skille: 110/86
Poziom mag.: 29
|
![]() no skoro znowu zaczynacie klutnie niech wam bedzie mialem tego nie dawac skoro nie sapaliscie przez pare dni ale niech strace
![]() ![]() wedlug nich te 3 hydy mialy mnie zabic, lurowali na mnie a sami prawie popadali nie mam ssow jak wesin mial redy ;/ i skonczcie ta napinke na forum bo tylko tu sie umiecie klucic narka Ostatnio edytowany przez Aran_Huges - 31-07-2009 o 16:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#17003 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17004 |
Użytkownik Forum
|
![]() Napisałem wcześniej że już nie będę tu się produkował. Cóż będę musiał złamać obietnicę, ale tylko na ten raz.
Byłem jedną z osób które zostały ubite na poi. Brawo dla was. Nie mieliśmy najmniejszych szans. Ubiliście 85 ms, 105 ms, 185 ek i 150 ed. Gratki dla was, udało się. Teraz nieco technicznych faktów tego wyczynu: hunciło nas tam pięciu, jeden bloker, dwóch sio i dwóch msów, najwyższy lvl- 185 blokera. Was na sam seal wpadło około 6, każdy lvl 200+. DO tego nie mogliście ogarnąć trzymania mnie i drugiego msa z dala od tp. O tym że padłem zdecydował mój brak umiejętności i pomyslunku w sytuacji (nazwijmy to) kryzysowej. Ale i tak brawo, udało się Po drugie: wbili do nas ludzie z gildii Silent Force + Agroki, nikogo z Deme nie widziałem, więc po co do mnie sapiecie? Nie wbiliście tam, ubili mnie wasi koledzy, ALE NIE WY. Może i wy mnie kiedyś ubijecie, a może i nie. Po trzecie: oficjalnie odcinam się od tego co dzieje się/działo się/będzie się działo ze Stalkerem. Myślałem że moje działania są jasne, ale jak widać na forum są ludzie którzy nie rozumieją tak prostych działań i trzeba im powiedzieć to wprost. Po czwarte: (teraz piszę albo do Litina albo do Agrokiego) nie jesteś w gildii Silverin więc z łaski swojej nie dodawaj swoich pro ssuff na forum tej gildii. Ja też w niej nie jestem ale uzyskałem zgodę lidera. Po piąte dodam skrina z lvlka zanim nam wbiliście. Oto on: ![]() (Może dodam też skrina jak wbije 85 lvl po raz trzeci, jeśli mi się uda) Dodam też ss jak wbiłem 85 lvl po raz pierwszy (na przypomnienie) ![]() A po szóste, to nie dziwię się że 3/4 ludzi z tego forum nie potrafi sklecić zdania w pełni po polsku jeśli na tym forum zdarzają się reklamy o tej treści. ![]() Pozdrawiam Candię, jak zwykle zresztą. PS. Apeluję o zwrot pierścionka który dostałem przy slubie,a który straciłem padając bez blessów. Podejrzewam że dla was nie ma on żadnej wartości, a dla mnie jest sentymentalny. Jeśli jeszcze go macie to okażcie na tyle przyzwoitości by go oddać. Resztę jak mniemam już sprzedaliście i podzieliliście łup. Nie ma to jak wojenna zdobycz. Ostatnio edytowany przez Cohis - 31-07-2009 o 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17005 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Elder Cassan
Profesja: Elder Druid
Gildia: Silverin
Świat: Candia
Poziom: 191
Poziom mag.: 83
|
![]() @ Czarek na tych Hydrach to oni nie dawali sobie tp albo nie logali tak jak twoj siocher:<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17006 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: Okl Konin
Stan: Niegrający
Gildia: procentowo
Świat: Refugia
Poziom mag.: 79
|
![]() ![]() 20:38 Loot of The Many: a strong mana potion, a strong mana potion, 3 small sapphires, a stone skin amulet, an egg of The Many, a strong mana potion, a strong mana potion, a strong mana potion, a sacred tree amulet, a medusa shield, a warrior helmet
![]() |
#17007 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17008 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2008
Lokacja: Podlasie
Imię: Chars Sold (Deleted)
Świat: Lineage 2
|
![]() A wy dalej musicie walkowac i sie klocic-polowy osob Wasze rozterki nie obchodza wiec moze to skonczcie?
![]() Jakis Screen: ![]()
![]() |
#17011 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2008
Profesja: Elite Knight
|
![]() Sprawdzanie bossow
Jakies redy ![]() ![]() Maslak przykoksil z ue :C ![]()
![]() |
#17012 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2008
Lokacja: Lublin
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17013 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17014 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2008
|
![]() gz i pozdrowienia z aldory, pustego depo w ank,
pjona _/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17015 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2008
Lokacja: Podlasie
Imię: Chars Sold (Deleted)
Świat: Lineage 2
|
![]() LvL:
![]() A tutaj jakis poziom dobrze znanego nam zlodziejka: 03:22 Bart Arcus [134]: oby ci stara zdeHla Byly tez inne teksty od allegro itp jak przystalo albo na osobe bez mozgu lub na 10 latka. Owaliles z 4 osoby ,w tym znajomego i oczekujesz szacunku?Naucz sie pisac,i po rodzicach tez sie nie jezdzi.
![]() |
#17016 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2009
|
![]() 110
![]() 111 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17017 |
Użytkownik Forum