![]() |
#1702 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Gratz :d
Co o tym shamanie? Nie mówcie że nie macie w raid squadzie żadnego O.o |
![]() |
![]() |
![]() |
#1703 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Shammy pvp:
Trudny, resto jest użyteczny tylko w 3vs3 i 5 vs 5 inaczej troche cięzko. Za to na Bg to skarb ![]() Elemental ma plus ze względu na spory burn (flame shock + lava burst jako pewny crit) potrafi troche naprzykrzyć życia healerowi. Poza tym to poza nielicznymi wyjątkami to bodajże nie ma tak wielu szamanów w high endzie (a przynajmniej nie kojarzę). Ale skoro kilku jest, znaczy że można ![]() PvE endgame: Masa raid buffów, BL czynią z niego dość popularną klasę. Zarówno elemental jak i resto potrafią być rozrywane i zawsze warto mieć co najmniej jednego w grupie (i tego i tego. Na 10tce faktycznie któryś z nich). DPS dobry, choć top dpsem nie będziesz. raid healer - jak złoto. Leveling: Enchancement i lecisz. Dwurak do 40tego, potem 2 jednoraki (choć to zależy od broni - ja na 40+ latałem wciąż z morgraine's mightem ponieważ miałem tylko crap jednoraki i się nie opłacało). Od etapu improved stormstrike i shamanistic rage zatrzymujesz się tylko by castnąć heal (w ogóle z many się nie wysypujesz). Od etapu maelstrom weapon nie zatrzymujesz się nawet na castnięcie heala, ponieważ masz je w instancie. Chyba tyle. Co do pvp mogę się mylić, ale reszta jest ok ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1704 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Eerion
Dzięki wielkie, na taką odpowiedź liczyłem :) EDIT: @down Dzięki :D Już się zdecydowałem, wezmę shammy'ego. @Blu i Cygan Jutro powinienem do was dołączyć. Beware ;p Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 30-11-2009 o 17:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1705 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Skille: 94/76
|
![]() Cytuj:
![]() lvlowac można na wiele sposobów najfajniej jest chyba healerem na instancjach, jak nie masz ekipy bierz ench chociaż ele też jest fajnie ![]() Shamanem nie trudno znaleźć raid grupę nubki rzadko biorą szamana ich uwagę bardziej przyciągają retardyni i deathzłoevulcegły, a jak będziesz w miare ogarniał to gildię znajdziesz spokojnie. Na togc 25 mamy 3 shamanów (każdy inny spec) więc jeżeli lubisz ench to w zależności od serwera i raid leadera będą brać cię do party. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() @up
masz coś do DK ?? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1707 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
|
![]() Ta... i te guzy na głowie po dłuższym seansie na arenie/bg....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1709 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() DK są uważani za noobów, bo się ich leveluje ponad 2 razy krócej niż każdą inną postać, przez co zazwyczaj się go jeszcze nie obczai. Choć zdarzają się wyjątki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie obraź się ale DK jest banalny. Dobrych jest baaardzo mało, a bardzo dobrych z jednego realmu można policzyć na palcach jednej ręki, dzieje się tak z powodu wybierania go przez retardów, którzy go kaleczą (jak oni to robią?), gracze którzy już trochę grają z reguły wolą jakiegoś szamana / maga / warriora, jednak nie zmienia to faktu, że deathknight tak jak retardyn w dobrych rękach to maszyna do zabijania...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1711 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
|
![]() No dobra, ale to nie są powody zeby wyzywac kogos kto nim gra
![]() ![]() żeby nie bylo to moja pierwsza 80 to Hunter ;p ale Dk tez jest spoko, ale tak jak napisales w dobrych rekach ![]() Ostatnio edytowany przez Cygan Slejter - 30-11-2009 o 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1712 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja zagrałbym DK, gdyby nie to, że po pierwsze jest od 55 levela, a po drugie gra nim w UJ wiary, a to tak bez sensu jak widzisz co 5m klona swojej postaci. Pamiętam dzień premiery WotLK... Jezu, ile tego tam łaziło...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1713 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up: A z paladynami to niby inaczej jest? Też plate, też melee, tyle że od 1 lev =\ Powinni palom też dać 55 od razu, fajnie by było, wielu noobkom by ułatwili.
Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 30-11-2009 o 21:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1714 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prot palki są pro!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1716 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2009
Lokacja: Ełk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gren Feidd
Świat: Refugia
Poziom: 15
|
![]() Siemka grałem w te wakacje hunterem ale zapomniałem passow i pre paid się skończył ale nie wiem czy nie zacząć od nowa troszkę nie ogarniałem tego ale...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1717 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() ale?
Pytanie brzmi czy ogólnie gra ci się spodobała. Jak tak - graj. Ogarnięcie wpadnie z czasem. Jak nie - no to nie ![]() Bez wielkich filozofii
![]() |
![]() |
![]() |
#1718 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1719 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla mnie dziwnym jest, dlaczego niektórzy ludzie grają w WoWa, nie mając żadnego pojęcia o lore, albo go nie lubiąc. Klepie potworki i level, sam nie wiedząc po co. Dla takiego grania równie dobrze w Tibię można grać...
|
![]() |
![]() |