|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1702 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Fallathanu
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
![]() Cytuj:
@pall mall czy jak Cie tam pies zwal Zazdroscisz misiu ze mnie ktos broni ? Kazdy ma prawo pisac co chce wiec zamknij jape jesli mozna,jak jestes kozak to pokaz main chara a nie cwaniakujesz na forum i zgrywasz bossa ^^ @Skibo No troche nie udana metafora >.< Napewno nie jestem rasista,raczej z tym walcze. Juz kilku na Furora padlo za rasizm,wiec jesli urazilem Cie to wybacz =) @Wszytskie debile typu pall mall Idzcie na swoj swiat ,bo to jest Topic o Furorze a nie o 10 latkach ktore na kazdego mojego posta bulwersuja sie i pewno gryza klawiature ^^ pzdr i Szczesliwego Nowego Roku for all (nawet dla Vision ![]()
![]() |
#1703 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: B Stoq
![]() |
![]() Eh, dzieci, dzieci...
Polowa z was udaje ludzi, którymi nie jest ^^ Siedzicie przed "komputrami" i udajecie Skillz0row. Prawda jest taka... nie znaczycie NIC! Nie wiecie jaka jest sytuacja na furorze, wiec sie nie wypowiadajcie plx0r. POZDRO DLA KUMATYCH!* */Jestem EloElo, co nie ?:>/ Ostatnio edytowany przez Ciacio - 27-12-2006 o 18:14. |
![]() |
![]() |
#1704 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Elbląg
Imię: Hunted Horror
Profesja: Paladin
Gildia: Army of souls
Poziom: 44
Skille: 81/66
Poziom mag.: 14
|
![]() Właśnie na forum furora piszą najczęściej ludzie związani z innymi serwerami. Kozaczą jacy to oni nie są i piszą teksty typu "taifun śmierdzi" albo " imargam to ku*wa" a swoich main charów nie pokażą.
#1705 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Lokacja: Poland
Stan: Niegrający
|
![]() Fallathanu zrzera\zżera Cie zazdrosc ze dzieci potrafia od Ciebie lepiej grac ?
![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2006
|
![]() Ludzie... to jest tylko gra...
Zapamietajcie... |
![]() |
![]() |
#1707 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla większości na tym forum to jest Życie.
|
![]() |
![]() |
#1708 |
Użytkownik forum
|
![]() pozdrowienia dla wszystkich PROgamerow z tibia.pl GL&HF
|
![]() |
![]() |
#1709 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1710 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dlaczego ubogie? Tam jest ponad kilkadziesiad tysiecy pikseli, wiec nie jest tak zle.
|
![]() |
![]() |
#1711 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1712 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() A więc ile we fragach, bo ja naliczyłem 8/7 dla "Vision". Najlepsza akcja w filmiku to końcówka jak imargam pada (dzielnie walczył, do ostatniej kropli krwi, a nie tak jak inni się logneli
![]() ![]() No to chyba cała moja opinia na temat wara. ![]() |
![]() |
![]() |
#1713 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
|
![]() Nie czytalem wszystkich stron od deda Imargama i Katrili, ale zdazylem zauwazyc ze wiekszosc z was jedzie po Vision. Mowicie "I co jednak nie sa takie kozaki, jednak Duskiness sa lepsi". Zastanowcie sie... W tej bitwie bylo 5:4 dla Duskiness, Vision i tak wyszlo z jak najmniejszymi stratami, bo mogli popadac wszyscy. Wepchniecie w identyczny sposob w trapa pokolei 3 knightów z Dusk tez nie jest prosta sprawa. Poza tym majac na sobie sile razenia sd Taifuna i Czipsu nie wspominajac juz o Ymy i reszcie sorców kazdy by sie zlozyl. Mowicie "ohoh Taifun rox haha" tak jakby wyrzeznili cale Vision bez straty fraga. Ale bylo 5:4 to prawe zadna przewaga! Zastanowcie sie i nie koloryzujcie... Szacunek dla Vision za walke i pomysl.
Btw, nie wiem jak mozna bylo tak znoobic jak to zrobil Yubov zabijajac Harcesha... Signed, Rodrigez ![]() |
![]() |
![]() |
#1714 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() @up to jest standart przeczytaj kilka stron wczesniej jak taifun padl to bylo
Hail Vision Vision i tak dobrze sobie radzi biorac pod uwage wileka sile ognia Dus~ ale zdaje mi sie ze na dusza mete niewytrzymaja |
![]() |
![]() |
#1715 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() Na tym battlu Duskiness powinno zmiesc Vision i pozamiatac. A to ze oni boja sie pasc, no to juz ich strata. I nie zachwycajcie sie jaki Taifun to nie jest, bo on akurat nic im nie dal, oprocz fraga na Katrili. Vision mialo jakis pomysl - szkoda tylko ze im na koncu logouty nie wyszly, ale i tak sa na +.
@Rodri Biorac pod uwage liczebnosc Duskiness i Vision, to Ci drudzy wygrali to battle. Sila razenia akurat na nic im sie nie zdala, bo oni bali sie wyjsc poza ten waski korytarz. Na GC krzyczeli tylko o GFB. |
![]() |
![]() |
#1716 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
2. Logi im wyszły niezle a Imargam i Zwidek poprstu nie chcieli sie lognąć (tam chyba był ktoś jeszcze) ale i tak najlepszy był Zwidek ![]() "Kamikadze i ue" ![]() A tak nawiasem mówiąc to takiej olbrzymiej przewagi pozycji nie mieli Dusk bo nie mogli sie dostac do Vision - co ktory próbował (Margami) to podszedl troche dalej kilka M Walli i papa ![]() Hail Furora -.- |
|
![]() |
#1717 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Pozdrawiam wszystkich walczących z wiatrakami; kłótnia się kończy dopiero kiedy modek pobanuje tu i ówdzie.
![]() |
![]() |
![]() |
#1718 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny Gracz
Imię: James Caros
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
|
![]() 13:37 Spaaw [184]: You advanced to magic level 9.
I oto 1 najt na serwerze z 9mlvlem ![]() @Offtopic Z okazji zblizajacego sie nowego roku zycze wszystkim wiecej oleju w glowie bo czytajac ostatnie 20 stron znalazlem moze z 5 postow ktore wnosza cos do topicu. |
![]() |
![]() |
#1719 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() HAIL VISION ! |
|
![]() |
![]() |
#1720 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
![]() Cytuj:
1. Nie mogli sie tam wbic poniewaz ktos wchodzil mw i nara. 2. All by sie nie wbili bo imargam by ich bloknal i combo sd i padaja pokoleji. 3. Imargam poprostu nie zdazyl sie lognac 4. 3 osoba tam byl Burn Abl Cos jeszcze? |
|
![]() |