|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#17362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2010
Lokacja: Polskka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Skjedde Sappztah
Profesja: Druid
Gildia: True Kamikaze
Świat: Furora
Skille: dobre
|
![]() Ciekawe co by bylo jakbys Ty byla na jego miejscu.
Wiec potepiam Twojego posta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17363 |
Użytkownik Forum
|
![]() furora smierdzi i same boty tam ganiaja mam nadzieje ze ich pousuwaja a jak tak sie stanie to w highscores zniknie z 200 osob ;d pozdro (moze i wiecej)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17364 |
Guest
|
![]() No cóż, może i padł ten biedny Nevon, być może Vision robi PA, huntuje za nic i ma pionków. Ale bez winy to On chyba jednak całkiem nie jest, co?
1) Kradł loota na co był dowód z tego co się orientuje, twierdząc, że 'sorry stary gdybym wiedział, że to Ty tu expisz to bym tego nie robił, ale wiesz, zwykle expi tu ziomek który mnie nigdy wpuścić nie chc ...' - Nevon złodziej? Więc teoretycznie, Jego zdaniem loota jednym kraść mozna, drugim nie ... tak? 2) Nie raz była sytuacja jak biegał na akcje, a na vt Vision / Dusk konta nie ma, możliwe, że ze względu na powyższą sytuacje - nie wiem, widziałem jak kiedyś do Niego pisali w Thais depo, żeby nie biegał na te akcje, bo to tylko przeszkadza. Nie posłuchał, później na akcji strapował chyba Varaberga, ten padł. Znów punkt mniej dla Nevona? 3) Co do ostatniej akcji, że też odwołam się do jednego z wcześniejszych postów w tym temacie, 'Infamia mówił że nie mozna nikogo bić bez zgody lidera' czy jakoś tak. Nevon tej zgody nie miał, dlatego padł. Ale oczywiście większość z Was powie, że to tylko biedne dziecko grające w Tibie, które zostało niesprawiedliwie potraktowane przez Vision. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#17365 | |||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2010
|
![]() Tak przegladam sobie forum od jakiegos czasu i znalazlam bardzo ciekawa osobe, tak tak jest nim Furor001.A o to kilka jego wypowiedzi:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dobra wiecej szukac mi sie nie chce.Zrobilam postac na furorze 3 lvl, popytalam ludzi na temat Furor seby otoz znalo go bardzo duzo ludzi ale zdanie raczej nie takie jakie powinno byc.Bardziej sie z niego smiali niz mieli szacunek.A wiec Furorze potraktuj ta gre bardziej dla zabawy ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17366 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom ciekawe czy jakby np. Has'ek a nie mial zgody to by padl
![]() Annko, Skoro Vision przejelo server to sama sobie odpowiedz czy ich zachowanie bylo dobre. Nigdy bym do Vision nie poszedl. A jesli jakims cudem bylbym w Vision nie robilbym PA bo sam wiele razy tego doswiadczylem. Szanuje innych graczy i krytykuje tych ktorzy nie przestrzegaja zasad. Mamy team to mamy team.Zabijam przypadkowe osoby? te "przypadkowe osoby" o ktorych mowisz sami gadaja na nas ze my "zydy" itd. bo chca sie podlizac zVisom ![]() Czy Vision ma pvp? to bot ma pvp a nie oni. Dobrym przykladem jest Dark Weest. Ale w jego przypadku bot nie mial pvp ![]() Tak wiec mysle ze ludzie i tak tu beda grac bo server jest serverem. Ale zrobienie postaci na Furorze nie ma wiekszego sensu na dzien dzisiejszy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17367 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahaha potwierdzam to co seba mowil oni walcza ale tylko jak im witek napisze jakies ciekawe scrypty i na wojnach hackuja i rookuja zeby zwiekszyc se szanse na wygranie wiec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17368 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Warszawa
Imię: Iron Stysiek
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Duskiness
Poziom: 189
Poziom mag.: 81
|
![]() To wszystko przez Imfanię, odkąd przejął lidera Vision poziom intelektualny tej gildii poleciał na łeb na szyję : ) Nie to co my, my mamy Opi Kleksa - osobę prawą i sprawiedliwą : P
P.S. Nie miałem konta i nie chciało mi się zakładać, a wypadałoby zdementować pogłoski rozsiewane na mój temat przez Lion Lith-a. Tak więc to nieprawda, nie jestem psem. W żadnej tego słowa znaczenia postaci : ) Pozdrowienia dla Duskiness. Dla Vision i Sunblade nie, bo to boty : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() To wiadome ze wywalac z expa mozna, przeciez jak ktos wygral wojne to nie bedzie czekal np 2 godziny az mu noob skonczy expic. Powinno sie to po prostu robic bardziej kulturalnie, "wyjdz bo teraz ja chce poexpic" i tyle. A nie jakies kurwowanie czy huncenie.
![]() |
#17370 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli jest kulturalny to pozwoli skonczyc expic innemu graczowi. Albo sie zapyta czy by go wpuscil na okreslona ilosc czasu. A nie jak tutaj, tu sie nawet nie pytaja, odrazu sql idzie albo prowokacje robia: idzie 50+ wbija sie na expa i nie chce zejsc. Po czym gracz odpala sql przybiaga Vision i wywala z expa gracza +tp do temple i + hunt za uwalenie ich czlowieka
![]() Ostatnio edytowany przez Furor001 - 03-03-2010 o 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17371 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
|
![]() Cytuj:
mozecie mowic ze nic ale jednak jak dla mnie hard jest pasc.. I nie,nie mam 200 lvla..troche wiecej no lifowalem : / --- Jety dodał 4 minut i 34 sekund później --- Cytuj:
czlowieku ogarnij ze trzymamy wladze na servie i jeszcze z nikim nie przegralismy..walczylismy na wielu wielu serverach i to z powodzeniem wiec morda psie.....I w ogole co to gadasz o hasku?...Jestes az tak przyjebany ze nie ogarniasz roznicy pomiedzy załozycielami vision a ich czlonkami?....zerowiec...w dupie byles gowno widziales ![]() Inaczej z kretynem sie nie da poprostu --- Jety dodał 1 minut i 52 sekund później --- Cytuj:
![]() to jest wladza dzieciaczku...nic innego...malo widze ze masz w tej glowce... Jak dla mnie to ta gra jest tylko po to zeby przejac kontrole i ogarniac innych...ofc walczyc ciagle ;DD Ostatnio edytowany przez Jety - 03-03-2010 o 16:43. Powód: Automerged Doublepost |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17372 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A czy ja musze byc KIMS na tym servie? ![]() Nie moge nic bo to Vision rzadzi a to ja mam hunta wiec zastanow sie nastepnym razem jak inaczej mnie pojechac bez powodu ![]() Jak dla was wladza to wywalanie z respow rozdawanie huntow prowokacje to mowie to do wszystkich ktorzy to teraz czytaja! zVisy teraz same sie przyznaly do robienia PA itd ![]() "Jak dla mnie to ta gra jest tylko po to zeby przejac kontrole i ogarniac innych." <-----ten koles leci tylko na blache jak cale Vision. Przynajmniej my z waszych memberow jaja se robimy uwalajac ich ![]() Zreszta jak Zoodix pisal wczesniej wy musicie hackowac itd zeby ulatwiac wygranie wojny. Pamietam juz kiedys jak Apff na edron probowaliscie rookowac co pasterz zdradzil wtedy Duskiness. Wy nie macie szacunku i wiekszosc chcialaby was zwalczyc tylko ze wola expic i pelno osob to potwierdzilo nawet ludzie bedacy u was. Ostatnio edytowany przez Furor001 - 03-03-2010 o 17:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17373 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17374 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moga robic co chca w tym sie z Toba zgodze
![]() Nie chce byc od nikogo lepszy ![]() ![]() Ostatnio mi pisali "kup 5kk u mnie na allegro wtedy bys mogl normalnie expic" ![]() Powiem tak : Visy zrobily z Furory sposob na kase. Proste. Ale jak ktos chce normalnie pograc na tym serverze to nie moze... Ja stoje po stronie tych ktorzy zostali przez zVisow zhunceni za free zniewazeni itd...tyle ze ja walcze. Odegralem sie juz 21 razy co wynika z moich fragow a ze podoba mi sie uwalanie tych kozakow to robimy to dalej ![]() Ostatnio edytowany przez Furor001 - 03-03-2010 o 17:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17375 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2008
Lokacja: Z Gdyni !
Imię: Millaa
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 114
Skille: 103/87
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez millaa - 03-03-2010 o 17:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17376 |
Użytkownik Forum
|
![]() !! NIE PODDAWAJCIE SIE WALCZCIE.
Jestem Mateusz nawiasem mowiac ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17377 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 12 2008
Lokacja: Polska, Grudziądz Postów: 872
Stan: Na Emeryturze
Imię: co ty, felixa nie znasz?
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Betrayed
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^ był
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Seba furora, oglądasz Pogromcow Mitów? Jak się zaczyna to Adam mówi 'odrzucam rzeczywistość i tworzę własną', rzecz w tym, że ty robisz tak samo, zabiłes NOOBów w większości którzy padli przez swoją głupotę, a robisz się na pogromce vision, boga pvp, wybawce serwera i męczennika w jednym. Prawda jest taka, że w żaden sposób nie możecie nawet uprzykrzyc im gry, jedynie rozweselić, bo od czasu do czasu mogą się wyżyć, coś porobić. Ziom przemysł to co piszesz i zastanów się nad tym 2x, poważnie, nic do ciebie nie dociera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17378 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Nom rozweselamy ich tym ze niektorzy jak po nas wpadli to musieli po blessy latac ![]() Napewno Neltharion sie cieszyl jak stracil swojego full seta ![]() Wiec watpie czy ich rozweselamy bo taki Rixari po deadzie 30 min klnal przed dp w thais ![]() Ostatnio edytowany przez Furor001 - 03-03-2010 o 18:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17379 |
Użytkownik forum
|
![]() Zaznaczam, ze nic nie tracicie nie czytajac posta.
Zaczne od tego, ze bardzo popieram ten nowo zalozony PK Team, nie jako mścicieli za przeszlosc, a ludzi ktorzy jeszcze potrafia grac w ta gre i sie dobrze bawic. Napisalem "jeszcze", poniewaz nie wiele jest takich osob, ktorzy graja w Tibie juz dluzej niz dwa lata i czerpia z niej przyjemnosc. Wedlug mnie jezeli osoba grajaca w te gre nie jest uzalezniona [Uzaleznionymi osobami nazywam ludzi, ktorzy loguja do gry codziennie od kilku lat (nawet pogadac z kolegami)], to moze, czerpac z niej przyjemnosc tylko wtedy, gdy liczy zarobiona gotowke na niej. Tibia niestety skonczyla sie dla mnie jak i dla wiekszosci graczy kilka lat temu. CipSoft'owi udalo sie stworzyc cos, czym bylem zauroczony jak niczym innym wczesniej. Pamietam czasy, gdy pierwszy raz zalogowalem do tibii i zobaczylem przed moja postacia, ludzika kolegi podpisanym nick'iem, o ktorym slyszalem dzien w dzien podczas rozmow z kolegami w szkole. Dla mnie bylo to cos nie wyobrazalnie wspanialego, ze moge pojsc z prawdziwym kolegą gdzies przez komputer i wspolnie przezywac te same emocje. Bedac w glebokim uzaleznieniu, juz po opanowaniu techniki wchodzenia po drabinie i uzywania niegdys dziwnie wygladajacego przedmiotu zwanego Lina, stwierdzilem, ze ja nie potrafie rozmawiac z ludzmi, ktorzy nigdy nie poznali klimatu tej gry. Zawsze milej spedzalo mi sie czas, rozmawiajac o Tibii niz o Sexie z dziewczyną. Moje uzaleznienie usrawiedliwialem sobie tak, ze przeciez ja nie mam nic innego do roboty; nie podrywam dziewczyn, bo jestem taki brzydki, ze balbym sie wysmiania; jestem malo inteligentny wiec, do nauki sie nie nadaje, i najczesciej uzywane stwierdzenie; jeszcze jest czas. Najzabawniejsze jest dla mnie to, ze przebywając w roznych miejscach, obserwowalem pracujacych ludzi i zastanawialem sie, ze gdybym pracowal w takim zawodzie, kiedy bym mial czas na zalogowanie sie i zobaczenie czy moja postac stoi w tym samym miejscu w ktorym ja zostawilem. CipSoftowi nie ulepszejac gry, w tych czasach bedzie ciezko utrzymac sie na wyjatkowo dobrej pozycji. Przez Kazdego Tibijczyka, ktoremu polecam WOW'a, zostaje wysmiany, nie wiedzac czemu, skoro to jest to samo tylko, ze lepsze. Najprawdopodobniej zostalbym dluzej przy grze CipSoftu, gdyby nie to, ze ta gra ktora ma sprawiac przyjemnosc denerwuje. Jestem przekonany, ze większość spolecznosci Tibijskiej potrafi policzyc wiecej porazek, niz sukcesow. Oczywiscie, mozna sie z takiej smierci w grze smiac, ale jezeli umieram przez to, ze CipSoft nie zapewnil odpowiedniego polaczenia z moim komputerem albo przez to, ze moja mlodsza siotra w nocy zaplakala i zmusila mnie do zostawienia postaci na 2 min po czym po zalogowaniu okazalo sie, ze jestem w Swiatyni, to powiedzialem dziekuje - w konkurencyjnych grach np. WOW (chociaz nie sadze, zeby Blizzard wiedzial o istnieniu CipSoftu takie rzeczy sie nie zdarzaja. Sebastian jak moge wywnioskowac z jego nicku, napisal wyzej o zasadach, otoz chcialem Ci Sebastianie uswiadomic, ze CipSoft stworzyl swoje zasady, ktorych gracze musza przestrzegac, ale nie wspomnial w swoim regulaminie o moralnosci, dlatego Tibia ma u mnie jeszcze jednego minusa. Gracze moga robic co chca, bo w pelni na to zasloguja, ile ja czasu spedzilem na ogladaniu i doslownie kolokwialnie mowiac jaraniu sie walkami gildii "Vision" i "Duskiness". Pozniej byl Dempah. Zawsze po cichu liczylem, na przegrywajacych w wojnach. Przywowalem postac Dempaha poniewaz bardzo z nim mi sie skojarzyl Furor Seba. Tylko, ze Dempah nic nie mowil o swojej potędze, sami ja dostrzeglismy, i dlatego Sebastian nie ma szans juz na poprawienie swojej opinii i zyskaniu chwaly, chwaly, której tak wedlug mnie pozada. Zahaczyłem wyzej o moralnosc w Tibii. Wiemy, ze Smierc w grze sprawia, iz jestemy w podswiadomosci troszeczke przygnebieni. Skoro, nasze czyny bola, inna osobe, to zabijenie w Tibii jest nie zgodne z nasza wiara i sprzeczne z zasadami praw czlowieka ? Jednak bardziej mnie interesuje to, czy PK w tibii jest nie po chrzescijansku. Co wy o tym sadzicie ? Ostatnio edytowany przez Jarek'Gru - 03-03-2010 o 19:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17380 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
|
![]() Cytuj:
Ty zazdroscisz a oni sie poprostu boja ![]() |