Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-03-2010, 19:23   #17361
millaa
Użytkownik Forum

millaa's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2008
Lokacja: Z Gdyni !

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Millaa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 114
Skille: 103/87
Poziom mag.: 24
Domyślny asdada

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Furor001 Pokaż post

Chcecie to expcie na Furorze "moze" wam sie uda cos osiagnac swoimi 200+ xD
Nevonowi się udało : D
millaa jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-03-2010, 19:36   #17362
Furor001
Użytkownik Forum

Furor001's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2010
Lokacja: Polskka

Profesja: Druid
Skille: dobre
Domyślny

Ciekawe co by bylo jakbys Ty byla na jego miejscu.
Wiec potepiam Twojego posta
Furor001 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-03-2010, 20:42   #17363
Zoodix
Użytkownik Forum

Zoodix's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2008
Lokacja: Chełm

Stan: Na Emeryturze
Imię: Emerytnik
Gildia: ZUS
Świat: Chełm
Poziom: 738
Skille: 22
Domyślny

furora smierdzi i same boty tam ganiaja mam nadzieje ze ich pousuwaja a jak tak sie stanie to w highscores zniknie z 200 osob ;d pozdro (moze i wiecej)
Zoodix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2010, 10:56   #17364
FriAjtensPlix
Guest

Domyślny

No cóż, może i padł ten biedny Nevon, być może Vision robi PA, huntuje za nic i ma pionków. Ale bez winy to On chyba jednak całkiem nie jest, co?

1) Kradł loota na co był dowód z tego co się orientuje, twierdząc, że 'sorry stary gdybym wiedział, że to Ty tu expisz to bym tego nie robił, ale wiesz, zwykle expi tu ziomek który mnie nigdy wpuścić nie chc ...' - Nevon złodziej? Więc teoretycznie, Jego zdaniem loota jednym kraść mozna, drugim nie ... tak?

2) Nie raz była sytuacja jak biegał na akcje, a na vt Vision / Dusk konta nie ma, możliwe, że ze względu na powyższą sytuacje - nie wiem, widziałem jak kiedyś do Niego pisali w Thais depo, żeby nie biegał na te akcje, bo to tylko przeszkadza. Nie posłuchał, później na akcji strapował chyba Varaberga, ten padł. Znów punkt mniej dla Nevona?

3) Co do ostatniej akcji, że też odwołam się do jednego z wcześniejszych postów w tym temacie, 'Infamia mówił że nie mozna nikogo bić bez zgody lidera' czy jakoś tak. Nevon tej zgody nie miał, dlatego padł.

Ale oczywiście większość z Was powie, że to tylko biedne dziecko grające w Tibie, które zostało niesprawiedliwie potraktowane przez Vision.

Pozdrawiam.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2010, 12:49   #17365
Annka92
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 03 2010

Domyślny

Tak przegladam sobie forum od jakiegos czasu i znalazlam bardzo ciekawa osobe, tak tak jest nim Furor001.A o to kilka jego wypowiedzi:

Cytuj:
Pamietam jak Vision wygralo wojne z Duskiness.
Na servie bylo niewyobrazalne PA.
Kazdy z graczy nie bedacych w Vision nie mogl normalnie expic bo jak przylazil (z)Vis to natychmiastowo musial opuscic respa, a gdy chcial isc na expa musial odczekac 30 min. po czym mogl na niego wejsc. Wlasnie takie zasady byly jak Vision rzadzilo servem za starych czasow.
Latali i uwalali wszystkich. Wymuszali eq i paymenty.
Spaaw sie wyplacil i mial nalozone ogarniczenie lvlowe do 200+.
Czy nadal macie o nich takie same zdanie?
Ale teraz to i tak jeden pies gdy Vision jest polaczone z Duskami
Oczywiscie to Imargam i inni sieja najwieksze PA.
Pamietam jak ubil z jakims rpkiem Demonic Sebe przed ss'em z nudow, trapneli go i wymuszali eq.
Hunty za to ze widzieli Cie na ich respie nawet gdy nie bylo listu.
Hunty za to ze nie jestes z nimi.
Hunty za to ze nie chcesz zejsc z expa jakiemus 200+
Hunty za to ze nie zgodzisz sie na jakies ich zachcianki.

Ja mam najlepszego hunta bo gdy bieglem na boat w thais przedemna lecial Imciu i hitnal mnie z 3x. Ja sie pytam "za co" a on "zamknij sie i nie pisz nic bo mnie denerwujesz swoimi tekstami" <-- wersja cenzuralna.
To go pojechalem
Skoro przejeli server kto moglby im tego zabronic?Gdybys umial grac w Tibie pewnie tez bys byl u nich w guildi i robil tak samo, wiec nie pierdol.

Cytuj:
Czy nadal macie to samo zdanie o Furorze? Nie jestes w Vision-Nie zyjesz.
Do wszystkich ktorzy nie sa w Vision Dusk Sunblade itd. itp
A sam zabijasz przypadkowe osoby.Czyli zachowujesz sie jak oni, czyli karasz ich za te same czyny ktore wykonujesz.

Cytuj:
Ale Vision-pvp 0 to jest pewne i wiele razy sie to potwierdzilo
Tak oczywiscie dokladnie 0 pvp a gdy zdobywali server to kto gral ich postaciami?

Dobra wiecej szukac mi sie nie chce.Zrobilam postac na furorze 3 lvl, popytalam ludzi na temat Furor seby otoz znalo go bardzo duzo ludzi ale zdanie raczej nie takie jakie powinno byc.Bardziej sie z niego smiali niz mieli szacunek.A wiec Furorze potraktuj ta gre bardziej dla zabawy a co do tego aby utrudnic gre dusk/vis/sun nie orientuje sie komu jeszcze i czy napewno im wszystkim, ZYCZE POWODZENIA
Annka92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2010, 14:56   #17366
Furor001
Użytkownik Forum

Furor001's Avatar

Domyślny

Nom ciekawe czy jakby np. Has'ek a nie mial zgody to by padl Nie.
Annko, Skoro Vision przejelo server to sama sobie odpowiedz czy ich zachowanie bylo dobre.
Nigdy bym do Vision nie poszedl. A jesli jakims cudem bylbym w Vision nie robilbym PA bo sam wiele razy tego doswiadczylem. Szanuje innych graczy i krytykuje tych ktorzy nie przestrzegaja zasad.
Mamy team to mamy team.Zabijam przypadkowe osoby? te "przypadkowe osoby" o ktorych mowisz sami gadaja na nas ze my "zydy" itd. bo chca sie podlizac zVisom Oczywiscie bylo kilka przypadkow gdy wbijalismy sie w jakiegos 100+ ze sqlem.
Czy Vision ma pvp? to bot ma pvp a nie oni. Dobrym przykladem jest Dark Weest. Ale w jego przypadku bot nie mial pvp bo zle go ustawil.
Tak wiec mysle ze ludzie i tak tu beda grac bo server jest serverem.
Ale zrobienie postaci na Furorze nie ma wiekszego sensu na dzien dzisiejszy
stary 03-03-2010, 15:29   #17367
Zoodix
Użytkownik Forum

Zoodix's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2008
Lokacja: Chełm

Imię: Emerytnik
Gildia: ZUS
Świat: Chełm
Poziom: 738
Skille: 22
Domyślny

hahaha potwierdzam to co seba mowil oni walcza ale tylko jak im witek napisze jakies ciekawe scrypty i na wojnach hackuja i rookuja zeby zwiekszyc se szanse na wygranie wiec
Zoodix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2010, 15:32   #17368
Iron_Stysiek
Użytkownik Forum

Iron_Stysiek's Avatar

Lokacja: Warszawa

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Duskiness
Poziom: 189
Poziom mag.: 81
Domyślny

To wszystko przez Imfanię, odkąd przejął lidera Vision poziom intelektualny tej gildii poleciał na łeb na szyję : ) Nie to co my, my mamy Opi Kleksa - osobę prawą i sprawiedliwą : P

P.S.
Nie miałem konta i nie chciało mi się zakładać, a wypadałoby zdementować pogłoski rozsiewane na mój temat przez Lion Lith-a. Tak więc to nieprawda, nie jestem psem. W żadnej tego słowa znaczenia postaci : )

Pozdrowienia dla Duskiness.
Dla Vision i Sunblade nie, bo to boty : )
Iron_Stysiek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2010, 15:46   #17369
thoro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 04 2007

Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Domyślny

To wiadome ze wywalac z expa mozna, przeciez jak ktos wygral wojne to nie bedzie czekal np 2 godziny az mu noob skonczy expic. Powinno sie to po prostu robic bardziej kulturalnie, "wyjdz bo teraz ja chce poexpic" i tyle. A nie jakies kurwowanie czy huncenie.
stary 03-03-2010, 16:31   #17370
Furor001
Użytkownik Forum

Furor001's Avatar

Domyślny

Jesli jest kulturalny to pozwoli skonczyc expic innemu graczowi. Albo sie zapyta czy by go wpuscil na okreslona ilosc czasu. A nie jak tutaj, tu sie nawet nie pytaja, odrazu sql idzie albo prowokacje robia: idzie 50+ wbija sie na expa i nie chce zejsc. Po czym gracz odpala sql przybiaga Vision i wywala z expa gracza +tp do temple i + hunt za uwalenie ich czlowieka

Ostatnio edytowany przez Furor001 - 03-03-2010 o 16:32.
stary 03-03-2010, 16:43   #17371
Jety
Użytkownik Forum

Jety's Avatar

Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah

Domyślny ...

Cytuj:
Ciekawe co by bylo jakbys Ty byla na jego miejscu.
Wiec potepiam Twojego posta
Wiesz co to jest 200 lvl?...
mozecie mowic ze nic ale jednak jak dla mnie hard jest pasc..
I nie,nie mam 200 lvla..troche wiecej no lifowalem : /

--- Jety dodał 4 minut i 34 sekund później ---

Cytuj:
Nom ciekawe czy jakby np. Has'ek a nie mial zgody to by padl Nie.
Annko, Skoro Vision przejelo server to sama sobie odpowiedz czy ich zachowanie bylo dobre.
Nigdy bym do Vision nie poszedl. A jesli jakims cudem bylbym w Vision nie robilbym PA bo sam wiele razy tego doswiadczylem. Szanuje innych graczy i krytykuje tych ktorzy nie przestrzegaja zasad.
Mamy team to mamy team.Zabijam przypadkowe osoby? te "przypadkowe osoby" o ktorych mowisz sami gadaja na nas ze my "zydy" itd. bo chca sie podlizac zVisom Oczywiscie bylo kilka przypadkow gdy wbijalismy sie w jakiegos 100+ ze sqlem.
Czy Vision ma pvp? to bot ma pvp a nie oni. Dobrym przykladem jest Dark Weest. Ale w jego przypadku bot nie mial pvp bo zle go ustawil.
Tak wiec mysle ze ludzie i tak tu beda grac bo server jest serverem.
Ale zrobienie postaci na Furorze nie ma wiekszego sensu na dzien dzisiejszy
vision nie ma pvp tak?
czlowieku ogarnij ze trzymamy wladze na servie i jeszcze z nikim nie przegralismy..walczylismy na wielu wielu serverach i to z powodzeniem wiec morda psie.....I w ogole co to gadasz o hasku?...Jestes az tak przyjebany ze nie ogarniasz roznicy pomiedzy załozycielami vision a ich czlonkami?....zerowiec...w dupie byles gowno widziales ) jestes totalnym zerem na tym servie i chyba tylko siebie robisz w chuja ze cos mozesz...idz sciagac majtki,ema..

Inaczej z kretynem sie nie da poprostu

--- Jety dodał 1 minut i 52 sekund później ---

Cytuj:
Jesli jest kulturalny to pozwoli skonczyc expic innemu graczowi. Albo sie zapyta czy by go wpuscil na okreslona ilosc czasu. A nie jak tutaj, tu sie nawet nie pytaja, odrazu sql idzie albo prowokacje robia: idzie 50+ wbija sie na expa i nie chce zejsc. Po czym gracz odpala sql przybiaga Vision i wywala z expa gracza +tp do temple i + hunt za uwalenie ich czlowieka
Nie po to sie walczyło zeby teraz czekac na respa itp )
to jest wladza dzieciaczku...nic innego...malo widze ze masz w tej glowce...
Jak dla mnie to ta gra jest tylko po to zeby przejac kontrole i ogarniac innych...ofc walczyc ciagle ;DD

Ostatnio edytowany przez Jety - 03-03-2010 o 16:43. Powód: Automerged Doublepost
Jety jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2010, 16:53   #17372
Furor001
Użytkownik Forum

Furor001's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jety Pokaż post
Wiesz co to jest 200 lvl?...
mozecie mowic ze nic ale jednak jak dla mnie hard jest pasc..
I nie,nie mam 200 lvla..troche wiecej no lifowalem : /

--- Jety dodał 4 minut i 34 sekund później ---

vision nie ma pvp tak?
czlowieku ogarnij ze trzymamy wladze na servie i jeszcze z nikim nie przegralismy..walczylismy na wielu wielu serverach i to z powodzeniem wiec morda psie.....I w ogole co to gadasz o hasku?...Jestes az tak przyjebany ze nie ogarniasz roznicy pomiedzy załozycielami vision a ich czlonkami?....zerowiec...w dupie byles gowno widziales ) jestes totalnym zerem na tym servie i chyba tylko siebie robisz w chuja ze cos mozesz...idz sciagac majtki,ema..

Inaczej z kretynem sie nie da poprostu

--- Jety dodał 1 minut i 52 sekund później ---

Nie po to sie walczyło zeby teraz czekac na respa itp )
to jest wladza dzieciaczku...nic innego...malo widze ze masz w tej glowce...
Jak dla mnie to ta gra jest tylko po to zeby przejac kontrole i ogarniac innych...ofc walczyc ciagle ;DD
o Has'ku pisalem jako przyklad idioto
A czy ja musze byc KIMS na tym servie?
Nie moge nic bo to Vision rzadzi a to ja mam hunta wiec zastanow sie nastepnym razem jak inaczej mnie pojechac bez powodu
Jak dla was wladza to wywalanie z respow rozdawanie huntow prowokacje to mowie to do wszystkich ktorzy to teraz czytaja! zVisy teraz same sie przyznaly do robienia PA itd
"Jak dla mnie to ta gra jest tylko po to zeby przejac kontrole i ogarniac innych." <-----ten koles leci tylko na blache jak cale Vision.
Przynajmniej my z waszych memberow jaja se robimy uwalajac ich
Zreszta jak Zoodix pisal wczesniej wy musicie hackowac itd zeby ulatwiac wygranie wojny.
Pamietam juz kiedys jak Apff na edron probowaliscie rookowac co pasterz zdradzil wtedy Duskiness.
Wy nie macie szacunku i wiekszosc chcialaby was zwalczyc tylko ze wola expic i pelno osob to potwierdzilo nawet ludzie bedacy u was.

Ostatnio edytowany przez Furor001 - 03-03-2010 o 17:01.
stary 03-03-2010, 17:01   #17373
Annka92
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
skoro przejeli server mozna powiedziec ze ten server byl ''ich'' czyli mogli robic z nim co chca.Jesli ty sobie kupisz nowy np. telefon, mozesz z nim robisz doslownie wszystko rzucac nim, sprzedac go, oddac.Na tym polegaja gry internetowe ludzie walcza o swoje i ze soba walcza.Uzywaja PA, niech uzywaja ich wybor jakie maja zamiary, wyzywacie sie od idiotow debili a w rl ciche myszki pewnie.

Cytuj:
To po co chcesz pokazac ze jestes lepszy od nich?
Annka92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2010, 17:18   #17374
Furor001
Użytkownik Forum

Furor001's Avatar

Domyślny

Moga robic co chca w tym sie z Toba zgodze
Nie chce byc od nikogo lepszy ja robie swoje nigdy nie bede kims na furorze bo mi nie zalezy na lvlu i pozycji chce uswiadomic innym to co zVisy chca ukryc przed innymi graczami Furory.
Ostatnio mi pisali "kup 5kk u mnie na allegro wtedy bys mogl normalnie expic"
Powiem tak : Visy zrobily z Furory sposob na kase. Proste.
Ale jak ktos chce normalnie pograc na tym serverze to nie moze...
Ja stoje po stronie tych ktorzy zostali przez zVisow zhunceni za free zniewazeni itd...tyle ze ja walcze. Odegralem sie juz 21 razy co wynika z moich fragow a ze podoba mi sie uwalanie tych kozakow to robimy to dalej

Ostatnio edytowany przez Furor001 - 03-03-2010 o 17:19.
stary 03-03-2010, 17:19   #17375
millaa
Użytkownik Forum

millaa's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2008
Lokacja: Z Gdyni !

Imię: Millaa
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 114
Skille: 103/87
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Moga robic co chca w tym sie z Toba zgodze
Nie chce byc od nikogo lepszy ja robie swoje nigdy nie bede kims na furorze bo mi nie zalezy na lvlu i pozycji chce uswiadomic innym to co zVisy chca ukryc przed innymi graczami Furory.
Ostatnio mi pisali "kup 5kk u mnie na allegro wtedy bys mogl normalnie expic"
Powiem tak : Visy zrobily z Furory sposob na kase. Proste.
Ale jak ktos chce normalnie pograc na tym serverze to nie moze...
Ja stoje po stronie tych ktorzy zostali przez zVisow zhunceni za free zniewazeni itd...tyle ze ja walcze. Odegralem sie juz 21 razy co wynika z moich fragow a ze podoba mi sie uwalanie zVisow to robimy to dalej
Spokojnie nie kłóćcie się ! Dla nich sprawa wygląda tak że czują się jak polacy i Polska w latach 80 ! Nic nie można , nic nie ma na trade , bezprawne katowanie ludzi! Sebastiana mogę porównać do Lecha Wałęsy . Chce walczyć o wolność . Za Furorę za swój dom ZA DEMOKRACJE !

Ostatnio edytowany przez millaa - 03-03-2010 o 17:21.
millaa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2010, 17:38   #17376
Furor001
Użytkownik Forum

Furor001's Avatar

Domyślny

!! NIE PODDAWAJCIE SIE WALCZCIE.

Jestem Mateusz nawiasem mowiac ale Milloo nie musisz ironizowac jak to zwykle bywa bo nie wiadomo kto dostanie next hunta za nic
stary 03-03-2010, 18:14   #17377
Partyzant_Felix
Zbanowany

Data dołączenia: 21 12 2008
Lokacja: Polska, Grudziądz Postów: 872

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Betrayed
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^ był
Poziom mag.: 66
Partyzant_Felix ma numer GG 3458037
Domyślny

Seba furora, oglądasz Pogromcow Mitów? Jak się zaczyna to Adam mówi 'odrzucam rzeczywistość i tworzę własną', rzecz w tym, że ty robisz tak samo, zabiłes NOOBów w większości którzy padli przez swoją głupotę, a robisz się na pogromce vision, boga pvp, wybawce serwera i męczennika w jednym. Prawda jest taka, że w żaden sposób nie możecie nawet uprzykrzyc im gry, jedynie rozweselić, bo od czasu do czasu mogą się wyżyć, coś porobić. Ziom przemysł to co piszesz i zastanów się nad tym 2x, poważnie, nic do ciebie nie dociera.
Partyzant_Felix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2010, 18:28   #17378
Furor001
Użytkownik Forum

Furor001's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix Pokaż post
Seba furora, oglądasz Pogromcow Mitów? Jak się zaczyna to Adam mówi 'odrzucam rzeczywistość i tworzę własną', rzecz w tym, że ty robisz tak samo, zabiłes NOOBów w większości którzy padli przez swoją głupotę, a robisz się na pogromce vision, boga pvp, wybawce serwera i męczennika w jednym. Prawda jest taka, że w żaden sposób nie możecie nawet uprzykrzyc im gry, jedynie rozweselić, bo od czasu do czasu mogą się wyżyć, coś porobić. Ziom przemysł to co piszesz i zastanów się nad tym 2x, poważnie, nic do ciebie nie dociera.
Ja sie robie na pogromce Vision? hehehehhh
Nom rozweselamy ich tym ze niektorzy jak po nas wpadli to musieli po blessy latac + pokazali brak rozumu a my mamy na nich fragi i sety z niektorych.
Napewno Neltharion sie cieszyl jak stracil swojego full seta
Wiec watpie czy ich rozweselamy bo taki Rixari po deadzie 30 min klnal przed dp w thais

Ostatnio edytowany przez Furor001 - 03-03-2010 o 18:41.
stary 03-03-2010, 19:11   #17379
Jarek'Gru
Użytkownik forum

Domyślny

Zaznaczam, ze nic nie tracicie nie czytajac posta.

Zaczne od tego, ze bardzo popieram ten nowo zalozony PK Team,

nie jako mścicieli za przeszlosc, a ludzi ktorzy jeszcze potrafia grac w

ta gre i sie dobrze bawic. Napisalem "jeszcze", poniewaz nie wiele jest takich

osob, ktorzy graja w Tibie juz dluzej niz dwa lata i czerpia z niej przyjemnosc.

Wedlug mnie jezeli osoba grajaca w te gre nie jest uzalezniona [Uzaleznionymi

osobami nazywam ludzi, ktorzy loguja do gry codziennie od kilku lat (nawet

pogadac z kolegami)], to moze, czerpac z niej przyjemnosc tylko wtedy, gdy

liczy zarobiona gotowke na niej. Tibia niestety skonczyla sie dla mnie jak i dla

wiekszosci graczy kilka lat temu. CipSoft'owi udalo sie stworzyc cos, czym

bylem zauroczony jak niczym innym wczesniej. Pamietam czasy, gdy pierwszy

raz zalogowalem do tibii i zobaczylem przed moja postacia, ludzika kolegi

podpisanym nick'iem, o ktorym slyszalem dzien w dzien podczas rozmow z

kolegami w szkole. Dla mnie bylo to cos nie wyobrazalnie wspanialego,

ze moge pojsc z prawdziwym kolegą gdzies przez komputer i wspolnie

przezywac te same emocje. Bedac w glebokim uzaleznieniu, juz po

opanowaniu techniki wchodzenia po drabinie i uzywania niegdys dziwnie

wygladajacego przedmiotu zwanego Lina, stwierdzilem, ze ja nie potrafie

rozmawiac z ludzmi, ktorzy nigdy nie poznali klimatu tej gry.

Zawsze milej spedzalo mi sie czas, rozmawiajac o Tibii niz o Sexie z

dziewczyną. Moje uzaleznienie usrawiedliwialem sobie tak, ze przeciez ja

nie mam nic innego do roboty; nie podrywam dziewczyn, bo jestem taki

brzydki, ze balbym sie wysmiania; jestem malo inteligentny wiec, do nauki

sie nie nadaje, i najczesciej uzywane stwierdzenie; jeszcze jest czas.

Najzabawniejsze jest dla mnie to, ze przebywając w roznych miejscach,

obserwowalem pracujacych ludzi i zastanawialem sie, ze gdybym pracowal

w takim zawodzie, kiedy bym mial czas na zalogowanie sie i zobaczenie

czy moja postac stoi w tym samym miejscu w ktorym ja zostawilem.

CipSoftowi nie ulepszejac gry, w tych czasach bedzie ciezko utrzymac sie

na wyjatkowo dobrej pozycji. Przez Kazdego Tibijczyka, ktoremu polecam

WOW'a, zostaje wysmiany, nie wiedzac czemu, skoro to jest to samo

tylko, ze lepsze. Najprawdopodobniej zostalbym dluzej przy grze CipSoftu,

gdyby nie to, ze ta gra ktora ma sprawiac przyjemnosc denerwuje.

Jestem przekonany, ze większość spolecznosci Tibijskiej potrafi policzyc

wiecej porazek, niz sukcesow. Oczywiscie, mozna sie z takiej smierci w

grze smiac, ale jezeli umieram przez to, ze CipSoft nie zapewnil odpowiedniego

polaczenia z moim komputerem albo przez to, ze moja mlodsza siotra w nocy

zaplakala i zmusila mnie do zostawienia postaci na 2 min po czym po

zalogowaniu okazalo sie, ze jestem w Swiatyni, to powiedzialem dziekuje -

w konkurencyjnych grach np. WOW (chociaz nie sadze, zeby Blizzard wiedzial

o istnieniu CipSoftu takie rzeczy sie nie zdarzaja.

Sebastian jak moge wywnioskowac z jego nicku, napisal wyzej o zasadach,

otoz chcialem Ci Sebastianie uswiadomic, ze CipSoft stworzyl swoje zasady,

ktorych gracze musza przestrzegac, ale nie wspomnial w swoim regulaminie o

moralnosci, dlatego Tibia ma u mnie jeszcze jednego minusa. Gracze

moga robic co chca, bo w pelni na to zasloguja, ile ja czasu spedzilem na

ogladaniu i doslownie kolokwialnie mowiac jaraniu sie walkami gildii "Vision" i

"Duskiness". Pozniej byl Dempah. Zawsze po cichu liczylem, na

przegrywajacych w wojnach. Przywowalem postac Dempaha poniewaz bardzo

z nim mi sie skojarzyl Furor Seba. Tylko, ze Dempah nic nie mowil o swojej

potędze, sami ja dostrzeglismy, i dlatego Sebastian nie ma szans juz na

poprawienie swojej opinii i zyskaniu chwaly, chwaly, której tak wedlug mnie

pozada.

Zahaczyłem wyzej o moralnosc w Tibii. Wiemy, ze Smierc w grze sprawia,

iz jestemy w podswiadomosci troszeczke przygnebieni. Skoro, nasze czyny

bola, inna osobe, to zabijenie w Tibii jest nie zgodne z nasza wiara i sprzeczne

z zasadami praw czlowieka ? Jednak bardziej mnie interesuje to, czy PK w tibii

jest nie po chrzescijansku. Co wy o tym sadzicie ?

Ostatnio edytowany przez Jarek'Gru - 03-03-2010 o 19:18.
Jarek'Gru jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-03-2010, 19:35   #17380
Jety
Użytkownik Forum

Jety's Avatar

Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah

Domyślny

Cytuj:
o Has'ku pisalem jako przyklad idioto
Nie moge nic bo to Vision rzadzi a to ja mam hunta wiec zastanow sie nastepnym razem jak inaczej mnie pojechac bez powodu
Jak dla was wladza to wywalanie z respow rozdawanie huntow prowokacje to mowie to do wszystkich ktorzy to teraz czytaja! zVisy teraz same sie przyznaly do robienia PA itd
"Jak dla mnie to ta gra jest tylko po to zeby przejac kontrole i ogarniac innych." <-----ten koles leci tylko na blache jak cale Vision.
Przynajmniej my z waszych memberow jaja se robimy uwalajac ich
Zreszta jak Zoodix pisal wczesniej wy musicie hackowac itd zeby ulatwiac wygranie wojny.
Pamietam juz kiedys jak Apff na edron probowaliscie rookowac co pasterz zdradzil wtedy Duskiness.
Wy nie macie szacunku i wiekszosc chcialaby was zwalczyc tylko ze wola expic i pelno osob to potwierdzilo nawet ludzie bedacy u was.

Ty zazdroscisz a oni sie poprostu boja
Jety jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 14 (zarejestrowanych: 0, gości: 14)

Zasady postowania