![]() |
#1721 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1722 |
Guest
|
![]() Nie żeby coś ale nie jestem jedynym senior tutorem w tibi D: a jeśli jestem to ja chcem gma
![]() |
![]() |
#1723 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1724 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() ok
![]() |
![]() |
![]() |
#1725 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() ![]()
![]() |
#1726 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
|
![]() Czasami każdy powód jest dobry... wiem coś o tym
![]()
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1727 |
Guest
|
![]() Finer wróć do misia plx : )
|
![]() |
#1728 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Kiroy Wind
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
|
![]() @Yaugardo
NG/NP zaczelo zabijac naszych rli to nie mozemy stac bezczynnie @Natiiiiiiii witaj siostra na forum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1729 |
Użytkownik Forum
|
![]() No właśnie!!! LS & LtK nigdy nie stoi bezczynnie!!!
![]() hahahaa braaaat ![]()
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1730 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sie tych kiroy'ów porobilo sie porobilo...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1731 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Knw
Stan: Na Emeryturze
Imię: M@ti
Gildia: Last Sunrise
|
![]() Cytuj:
![]()
Hail & Kill ~Squat till you puke~ ...You stand alone,ten plates in the hole.Its you versus the weight.You are thinking."Im gonna get up" But you will,yeah you will pule.Yeah it will be hard getting off the crapper the next couple days.But it will worth,cuz when there is chalk on your hands and sweet on your back there is no better place in the world.This is pain.This is animal... CAN YOU HANDLE IT? Ostatnio edytowany przez Gal'axy - 17-10-2007 o 21:30. |
|
![]() |
![]() |
#1732 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yaugardo wybacz ale lekko przesadzasz... A czy ktoś pyta twoich ulubieńców z No Pain za co zabijaja wszystkich, jak leci, w Veno? Np. tak jak wczoraj? NIE! Mieliśmy powód to Quido padł, życie, taki urok tej gry... Uczepiłeś się Kiroya bo co? Bo akurat on załapał fraga? Mati ma rację, jeśli chodzi o ownerów to akurat ty, raczej nie jestes najodpowiedniajszą osobą do wypowiadania się w tym temacie...
Zgodzę się z Tobą w jednym, mój Brat jest tylko jeden!! Peace ![]() edit. Mati tez jest tylko jeden ;*** ![]()
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Nattii - 17-10-2007 o 21:35. |
![]() |
![]() |
#1733 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Gildia: License to kill
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Ojej Yaguardo czujesz się dotknięty śmiercią Quida ?? ; > Jak tak to uważaj bo zły dotyk boli całe życie ; o
|
![]() |
![]() |
#1734 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hahahahahaha, Maiev, owned
![]()
![]() |
![]() |
#1735 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@ Natalka Łatwo mowic o kims kiedy samej ma sie cos na sumieniu @ gal tego kolesia nie bede kometowac bo szkoda słow To tyle pozdro Ostatnio edytowany przez Yaugardo - 17-10-2007 o 21:51. |
|
![]() |
![]() |
#1736 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Knw
Stan: Na Emeryturze
Imię: M@ti
Gildia: Last Sunrise
|
![]() Cytuj:
jak masz coś do mnie to mi to powiedz ? czy się boisz?
Hail & Kill ~Squat till you puke~ ...You stand alone,ten plates in the hole.Its you versus the weight.You are thinking."Im gonna get up" But you will,yeah you will pule.Yeah it will be hard getting off the crapper the next couple days.But it will worth,cuz when there is chalk on your hands and sweet on your back there is no better place in the world.This is pain.This is animal... CAN YOU HANDLE IT? |
|
![]() |
![]() |
#1737 |
Użytkownik Forum
|
![]() yeyeye PRAWO PIĘŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yau~ słów nigdy nie szkoda... ![]()
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Nattii - 17-10-2007 o 21:55. |
![]() |
![]() |
#1738 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Gildia: License to kill
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Yaguardo jak mówisz o wypłaceniu to masz na myśli swoje podczas ostatniego wara ?? ; >
Yag~ nie nie mam doświadczenia w tej dziedzinie ; p Wiesz magia telewizji ; p |
![]() |
![]() |
#1739 |
Użytkownik Forum
|
![]() czemu sie mam bac kogos kto am 15 lat i mi siega do fiuta najwyzej :O. PO prostu szkoda słow na kogos takiego jak ty i przyjmij to do wiadomosci i nie flamuj aa i po dobranocce lub idz sie poucz do egzaminu gimnazjalnego lub szóstoklasisty nie wiem na jakim poziomie stoisz.
widze ze flamowac sie zachcialo Tak wyplacilem sie i co z tego przynajmniej mnie na to stac... A co to magi no widzisz to moze ludzie tacy jak ty nie powinni ogladac telewizji? moze pogadam z toiwim rodzicami zeby kupili odbiornik z funkcja zabezpieczenia przed dziecmi? |
![]() |
![]() |
#1740 |
Guest
|
![]() <3 zagryziaków z forum
|