|
|
#1722 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
Na głupotę leku jeszcze nie wymyślili, więc musisz pomęczyć sie jeszcze trochę aż coś ruszy się w tą stronę w medycynie. Najlepiej wyjdź i poczekaj ok?
|
|
|
|
|
#1723 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2008
|
Hehe to niemoge wam juz lizac ? bo smakuje mi
|
|
|
|
|
#1724 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
Tak to jest jak zdradzasz przyjaciół i przechodzisz na strone gdzie traktują Ciebie z pogardą... Powodzenia życzę
|
|
#1725 |
|
Guest
|
|
|
|
#1726 |
|
Użytkownik Forum
|
Efax ale co ty kuzwa opowiadasz na zadna z stron nie przeszedlem wyjebane mam na nebule omg mam sporo innych serverow i na kazdym servie ludzie seluja giepeki takze wiesz....
Jozku masz racje jestem totalnym dnem ale nierozumiesz mojej ironi tana nam mowil kiedys ze sprzeda nam matke (dredom) jesli go chudy invitnie do gildi (czy jakos tak to bylo) ja sprzedam siebie to chyba nie jestem gorszy od niego co nie? xDDDDDDDDDDDDD![]() ![]() ![]() GL&HFOstatnio edytowany przez Alvaro89 - 20-05-2008 o 18:13. |
|
|
|
|
#1727 |
|
Użytkownik Forum
|
Aha no i jeszzce chcialem dodac ze jestem juz totalnym dnem bez kory mozgowej z zlosliwa wada wzroku,chudym leszczem i mam ''istne dno samooceny'' czekam na dalsze wspaniale informacje o mnie,bo przeciezs wy znacie mnie leepiej niz ja samego sie
ONEONEONE11111111 |
|
|
|
|
#1728 | |
|
Guest
|
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez JozekCoPchaWozek - 20-05-2008 o 18:20. |
|
|
|
#1729 |
|
Użytkownik Forum
|
Jozku wejs sie ogarnij o tym z tana kuzwa wiezyc niemusisz a po 2 BYLA TO IRONIA IRONIA WPISZ SE W GOOGLACH i poczytaj troche kasztanie to zrozumiesz on se robil jaja tak jak ja teraz....
''dla mnie w takim razie jesteś skończonym człowiekiem z brakiem realnego życia'' -o nowa nowina jestem czlowiekiem z brakiem realnego zycia SUUUPERRRRRR DZIEKIII ZA INFOOOOO!!!!! p.s nieodpisze ci juz bo kuzwa niemam ochoty niemozesz poexpic pz musisz grzac to siedzisz na forum i wygadujesz kurwa jakies glopstwa wypowiadasz sie na moj temat chodz wogole mnie nieznasz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#1730 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 85~
|
Cytuj:
Zajrzyj dwie strony wcześniej, jak ja pisałem o twoim "koksowaniu" Po drugie primo i zarazem ultimo: Można w pewnym stopniu poznać człowieka po tym co pisze na forum, Ciebie ewidentnie poznaliśmy. Twoje komentarze typu:: "Tak jestem żałosny i liże dupę" o tym przesądzają... |
|
|
|
|
|
#1731 |
|
Użytkownik Forum
|
Nie jestem prawdziwym soba na tym forum
ci ktozi mnie znaja wiedza..Koniec tematu ok? juz wystarczyjaco sie naplakalem ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Alvaro89 - 20-05-2008 o 20:36. |
|
|
|
|
#1732 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Lokacja: Szczecinek
Imię: Ek/Ed/Rp
Gildia: Victum Omnis
|
alarvo, nie ma to jak grzać się do ciepełka
jednak wiesz.. trzeba wybierać drogi i nimi lojalnie dążyć... Tak nawiasem, niewiem do czego zmierzasz tymi zabiegami na forum, z ironia,debilizmem itd.. ale nie zabłyśniesz i tak, i tak na nebuli i nie będziesz legendą, wiec oszczędź sobie czas ;] a co do Jozka.. Wbił na tej wojnie już wiele lvli i dobrze mu idzie, a TY ? Reszta pozostaje milczeniem... Pozdro / Fikus
|
|
#1733 |
|
Użytkownik Forum
|
A wiec gratuluje jozkowi wbitych leveli a co do mnie to tez wbilem wiele leveli o.0
hmm fikus ja Cie kojaze name w tibi plx bo z venta mi sie cosik kojazy a addonowa legenda jestem i huj xDDDDDDDD |
|
|
|
|
#1734 |
|
Guest
|
|
|
|
#1735 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Szczecin
Gildia: VO
Poziom: 140
Skille: oO/Oo
Poziom mag.: 70
|
Cytuj:
Btw ladnie zjeb*les na poiu, wyposzczajac aymoraxisa xD
|
|
|
#1736 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 28 04 2008
Lokacja: Białystok ;]
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wawiernia De'Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Koko Dzambo & Forest
Świat: Nebula ;];];];]
Poziom: 14
Skille: 32/29
Poziom mag.: 2
|
|
|
|
|
|
#1737 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
|
Jakby nie było alvaro to lizodup. Lizał nam, liże wam. Z tą różnicą że nam nie wbijał, a wam TAK ;] hyhy <<<
|
|
|
|
|
#1738 |
|
Użytkownik Forum
|
hehe
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#1739 | |
|
Guest
|
Cytuj:
A i jeszcze zamieszcze Ci cytat pewnego, mądrego człowieka: "Lepiej nic nie mówić i tylko pozornie uchodzić za głupca, niż jednym słowem rozwiać wszelkie wątpliwości" Mark Twain. Zinterpretuj owe słowa, może zrozumiesz o co mi chodzi. Ostatnio edytowany przez JozekCoPchaWozek - 21-05-2008 o 17:53. |
|
|
|
#1740 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
|
Nie narzekam na moje życie a to , że mam przyjaciół na tibi to poczytuje za plus dla mnie. Poznałem świetne osoby dzięki tej grze z różnych stron Polski i utrzymuje z nimi kontakt. Nie sądzę aby zawieranie przyjaźni uwłaczało mi lub komukolwiek