![]() |
#1722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() Na głupotę leku jeszcze nie wymyślili, więc musisz pomęczyć sie jeszcze trochę aż coś ruszy się w tą stronę w medycynie. Najlepiej wyjdź i poczekaj ok?
|
![]() |
![]() |
#1723 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2008
|
![]() Hehe to niemoge wam juz lizac ? bo smakuje mi
|
![]() |
![]() |
#1724 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Tak to jest jak zdradzasz przyjaciół i przechodzisz na strone gdzie traktują Ciebie z pogardą... Powodzenia życzę
#1725 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1726 |
Użytkownik Forum
|
![]() Efax ale co ty kuzwa opowiadasz na zadna z stron nie przeszedlem wyjebane mam na nebule omg mam sporo innych serverow i na kazdym servie ludzie seluja giepeki takze wiesz....
Jozku masz racje jestem totalnym dnem ale nierozumiesz mojej ironi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Alvaro89 - 20-05-2008 o 17:13. |
![]() |
![]() |
#1727 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aha no i jeszzce chcialem dodac ze jestem juz totalnym dnem bez kory mozgowej z zlosliwa wada wzroku,chudym leszczem i mam ''istne dno samooceny'' czekam na dalsze wspaniale informacje o mnie,bo przeciezs wy znacie mnie leepiej niz ja samego sie
ONEONEONE11111111 |
![]() |
![]() |
#1728 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez JozekCoPchaWozek - 20-05-2008 o 17:20. |
|
![]() |
#1729 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jozku wejs sie ogarnij o tym z tana kuzwa wiezyc niemusisz a po 2 BYLA TO IRONIA IRONIA WPISZ SE W GOOGLACH i poczytaj troche kasztanie to zrozumiesz on se robil jaja tak jak ja teraz....
''dla mnie w takim razie jesteś skończonym człowiekiem z brakiem realnego życia'' -o nowa nowina jestem czlowiekiem z brakiem realnego zycia SUUUPERRRRRR DZIEKIII ZA INFOOOOO!!!!! p.s nieodpisze ci juz bo kuzwa niemam ochoty niemozesz poexpic pz musisz grzac to siedzisz na forum i wygadujesz kurwa jakies glopstwa wypowiadasz sie na moj temat chodz wogole mnie nieznasz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1730 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 85~
|
![]() Cytuj:
Zajrzyj dwie strony wcześniej, jak ja pisałem o twoim "koksowaniu" Po drugie primo i zarazem ultimo: Można w pewnym stopniu poznać człowieka po tym co pisze na forum, Ciebie ewidentnie poznaliśmy. Twoje komentarze typu:: "Tak jestem żałosny i liże dupę" o tym przesądzają... |
|
![]() |
![]() |
#1731 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie jestem prawdziwym soba na tym forum
![]() Koniec tematu ok? juz wystarczyjaco sie naplakalem ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Alvaro89 - 20-05-2008 o 19:36. |
![]() |
![]() |
#1732 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Lokacja: Szczecinek
Imię: Ek/Ed/Rp
Gildia: Victum Omnis
|
![]() alarvo, nie ma to jak grzać się do ciepełka
![]() jednak wiesz.. trzeba wybierać drogi i nimi lojalnie dążyć... Tak nawiasem, niewiem do czego zmierzasz tymi zabiegami na forum, z ironia,debilizmem itd.. ale nie zabłyśniesz i tak, i tak na nebuli i nie będziesz legendą, wiec oszczędź sobie czas ;] a co do Jozka.. Wbił na tej wojnie już wiele lvli i dobrze mu idzie, a TY ? Reszta pozostaje milczeniem... Pozdro / Fikus
#1733 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wiec gratuluje jozkowi wbitych leveli a co do mnie to tez wbilem wiele leveli o.0
hmm fikus ja Cie kojaze name w tibi plx bo z venta mi sie cosik kojazy a addonowa legenda jestem i huj xDDDDDDDD |
![]() |
![]() |
#1734 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1735 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Szczecin
Gildia: VO
Poziom: 140
Skille: oO/Oo
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
Btw ladnie zjeb*les na poiu, wyposzczajac aymoraxisa xD
![]() |
#1736 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 04 2008
Lokacja: Białystok ;]
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wawiernia De'Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Koko Dzambo & Forest
Świat: Nebula ;];];];]
Poziom: 14
Skille: 32/29
Poziom mag.: 2
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1737 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
|
![]() Jakby nie było alvaro to lizodup. Lizał nam, liże wam. Z tą różnicą że nam nie wbijał, a wam TAK ;] hyhy <<<
|
![]() |
![]() |
#1738 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1739 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A i jeszcze zamieszcze Ci cytat pewnego, mądrego człowieka: "Lepiej nic nie mówić i tylko pozornie uchodzić za głupca, niż jednym słowem rozwiać wszelkie wątpliwości" Mark Twain. Zinterpretuj owe słowa, może zrozumiesz o co mi chodzi. Ostatnio edytowany przez JozekCoPchaWozek - 21-05-2008 o 16:53. |
|
![]() |
#1740 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
|
![]() Nie narzekam na moje życie a to , że mam przyjaciół na tibi to poczytuje za plus dla mnie. Poznałem świetne osoby dzięki tej grze z różnych stron Polski i utrzymuje z nimi kontakt. Nie sądzę aby zawieranie przyjaźni uwłaczało mi lub komukolwiek