![]() |
#1721 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
Wiesz ja wole miec i 30 lev ale miec kumpli bo ja nie gram zeby krasc i miec 300 lev ![]() ![]() Za to twoje PG jest super.... ![]() Zalosny jestes ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#1722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() No wiem, wiem. Takich masz za******ych kumpli, ktorzy cie okradaja
![]() BUASHDhadhadhhzDsHDHAHDAHHAS
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#1723 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1724 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Hehe... nastepny dowod na to ze holu nie umie grac w tibie ;s
Sluchaj, gra nie polega na biciu lvla; skillowaniu, zarabianiu cash. Chodzi o zdobycie jak najwiekszej ilosci qmpli, bycia uznanym i szanowanym... Wtedy jest ten moment, kiedy mozna skonczyc, pozostawiajac po sobie jedynie same dobre wspomnienia bedace juz na zawsze w duszy innych graczy... Holu, nie wiem czy to juz zrozumiales, ale zadna krytyka nie jest w stanie mnie zniszczyc, ani zadna sila, za wyjatkiem Tej Ktora Ja Respektuje... Czyli nie masz szans ^.-
podpisik sponsoruje narodowy fundusz zdrowia... zyczymy milego dnia Ostatnio edytowany przez Michałeq - 13-07-2006 o 12:21. |
![]() |
![]() |
#1725 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1726 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() lol
markizek...jestes agresywny ![]() ps. nice podpis?:O
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 13-07-2006 o 12:37. |
![]() |
![]() |
#1727 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kasztan
Co do kilku charow to prosze przypomnij mi ile ich miales na Silverze i z czego kazdy nieudany ![]() @Michaleq Pedaleq Ja mysle , ze po to sie gra zeby byc jak najlepszym, bo zdobywanie kumpli etc. to raczej sprawy z rl, ale skoro w rl ci trudno zdobyc przyjaciol to przelewasz to na gre ![]() I po to jest ta gra, zeby w nia grac a nie przejmowac sie kto cie lubi a kto nie Prosty przyklad: na tibia.pl sa ssy z advance'ami najlepszych polakow w tibii, nie widzialem tam nigdy screena typu "moi najlepsi kumple" czy "wszyscy mnie lubia" ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 13-07-2006 o 13:26. |
![]() |
![]() |
#1728 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Mati Marczako Straznik Gaju ![]() Legolas of anarchia To BYLY moje glowne chary ![]() Teraz prosze podaj mi swoje nieudane chary bo troszke ich bendzie i napewno wiecej niz moich ![]() A to czy byl udany czy nie to juz nie tobie oceniac ![]() Wiesz holu jesli sie gra zeby byc najlepszym to se daj spokoj z ta gra. To powiedz czemu odeszles z silv? Bo cie NIKT tam nielubil ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1729 |
Użytkownik Forum
|
![]() po pierwsze to nie "odeszlem" tylko ODSZEDLEM
![]() Dlatego odszedlem bo stracilem eq, proste ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#1730 |
Zbanowany
|
![]() "Odeszles" bo cie okradli bo cie nikt ie lubil =]
Ale nie dostalem odpowiedzi ile ty charow miales..... co wstyd? |
![]() |
![]() |
#1731 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Odnosnie dyskusji o tym jak grac....
Kazdy ma jakies swoje cele grajac w Tibie i kazdy stara sie osiagnac to na swoj sposob ![]() Jedni (tak jak Legolas) dobrze sie bawia rozmawiajac z innim, wspolnie polujac, zdobywajac zaufanie i szacunek innych oraz pomagajac sobie, a inni tak jak Fantom-Lady grajac samotnie, myslac glowinie o sobie (Holu naprawde byla chwila gdy myslalem ze sie zmieniles) i wbijajac jak najwyzszy lvl, nie patrzac na to co za plecami sie zostawia, wazne aby byc najlepszym ![]() Tak na dluzsza mete to chyba nie ma zlotego srodka na to aby osiagnac swoj cel w grze. Wiele zalezy od przypadku, ale sporo tez od przyjaciol jakich sie ma na servie. Na szczescie jest jakas sprawiedliwosc (dosc brutalna) Fantom-Lady okradl Rekina, ktory mu zaufal, a potem sam zostal okradziony przez "przyjaciela". Jesli ma sie przyjaciol to oni pomoga na przyklad po dedzie ( ![]() ![]() Ogolnie mysle, ze bez sensu jest dyskusja czyj sposob gry jest lepszy. Kazdy gra jak chce (choc jak pisalem kiedys moim zdaniem postac w grze w pewnym stopniu odzwierciedla to jakimi jestesmy w RL zyciu ![]() Pozdrawiam
____________ "...siła to ostateczność, do której uciekają się nieudolni..." Ostatnio edytowany przez Lenidas - 14-07-2006 o 08:02. |
![]() |
![]() |
#1732 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na początku gralam sobie na luzie, teraz kiedy mój ,,najlepszy przyjaciel'' ( pzdr ) mnie urządził tak jak to zrobił, wiem, że ta gra jets po to, zeby w nia tylko i wylacznie grac - expic, skillowac nalogowo tak, zeby zrobic 102 lvl i byc nienawidzonym przez caly serv ( pozdro =] ) Tutaj chyba nikomu nie mozna wierzyc. Duzo osob tlumaczylo mi, ze to tylko gra, ze zbyt mocno sie wszystkim przejmuje, ze jak chce rozmawiac z ludzmi i zawierac znajomosci to do tego jest GG. Sama sie przekonalam co to jest zdrada i upokorzenie. Moze nie jestem idealna, mam trudny charakter i popelnialam duzo bledow to ludziom trzeba wybaczac bo kazdy ma jakies wady... rozpisalabym sie jeszcze bardziej, ale znowu ktos powie, ze przesadzam ( tzn, ze mam okres ;p )
Aż przykro sie robi, ze przez jedna osobe, ktorej sie zaufalo wszyscy monotonnie pisza : ,, Znowu sie wrylas ? Nikt Cie tu nie chce'' Pozdrawiam wszystkich starych jak i nowych bywalcow ( ten server przez niektorych jest do dupy ) Kazuyoshik Stad tez mnei wygonicie ? ![]() |
![]() |
![]() |
#1733 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kasik, jestes ....cooooooooooooooool...
Wlasnie, nie przez to co bylo, ale przez to co napisalas... Pozdrawiam
____________ "...siła to ostateczność, do której uciekają się nieudolni..." Ostatnio edytowany przez Lenidas - 15-07-2006 o 07:24. |
![]() |
![]() |
#1734 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Podsumowywując:
Silvere opuscilo 10 DOBRYCH graczy - coś to MUSI oznaczać... ![]() @Kattinka Choć na Harmonię ![]() @Lenidas Ty też ^.- Harmonia - non pvp, ger, i duuużo ludu czyli resp szybki, a na pacc area tyle ludu ile na silverze... Jestem już z silvery ja,markizek, blon (78ek), patold (71ed) - wszyscy z silvery iii taki noobek - Bartezia XD Aha - i jeszcze jedno: chcecie się pozbyć Holu z tego tematu? Po prostu olewajcie jego posty, po pewnym czasie mu się znudzi. Pzdr0 4@||
#1735 |
Zbanowany
|
![]() Ja holu nie bende olewac bo mam z niego niezla polewke...
Te rycek ty se uwazaj kto tutaj noob a kto nie :x |
![]() |
![]() |
#1736 |
Użytkownik Forum
|
![]() Leo, mamy nadzieje, ze nadal bedziesz nas odwiedzal na forum xD
Co do Holu : świetne masz filozofie... pamietasz moze jak stwierdziles, ze nie jestem dziewczyna ? A to wszystko niby przez to, ze czasem sobie pobluzgam... lol Tak ogolnie, do czego doprowadza zawistna chciwosc. ![]()
#1737 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#1738 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ech ludzie, grajcie gdzie chcecie, juz to mowielm, wierze ze tylko kiedys sie spotkamy w starym gronie.
@ Katt Widze ze nawet tutaj doszlas ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#1739 |
Użytkownik Forum
|
![]() ty tez cos do mnie masz ? -.-
![]()
#1740 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() Witajcie. Wróciłem z krótkiego wypoczynku a tu tyle zmian zaszło, że w głowie się kręci ![]() Ja postanowiłem zostać na Silverze i pograć przynajmniej do września (wtedy nowy rok szkolny, nowa szkoła i na tibie nie będzie czasu) Szkoda, że aż tyle osób zdecydowało się odejść na inne serwery :/ Dzięki za wspólną grę. Cya in the game. |
![]() |