![]() |
#1721 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Jesteś kurwa żałosny!Bawi cię to że pomagasz tym szwedzkim porstytutkom niż znajomym?Ubijasz kumpli dla jakiś kurw?Człowieku dla mnie jesteś od tej chwili jebany frajer i tyle...Stfu Dla każdego na tym forum nie musisz się tłumaczyć tylko s*******aj żebysmy już nie musieli tego czytać... Xolo następna kurwa.Jeśli zdarzy się że Wiw wygrą wojnę to ty myślisz że dalej na kyrze będziesz gral?Skurwysynu zdradzić kolegów dla szwedów...Aż się rzygać chce... |
|
![]() |
|
![]() |
#1722 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2007
|
![]() Xolorian ma tupet 3 raz z kolei zdradzic a kolesie z Wiw tego nie widza.
Pamietam jak valerino lizal dupsko na 80+ na mootha mial pro by mooth a teraz co? Walczy przeciwko niemu. Na tym servie jest kilak lojalnych osob takich jak solanix, solarins ,arcat, arystos ,rhu,mooth trzymaja sie ciagle razem anjpierw w last stand potem mo murda teraz w WiW.Ja na miejscu wygranej gilid zaczal bym kickac playerow a nie przegrani zaplaca i co spokoj miesiac i znuw wojna. Jak dla mnie to Wiw przegrlao open battle bo xolo zdradzil i oni znali ich taktyke. Był filmik z open battle jak tak daj ktos linka. Ostatnio edytowany przez xboy_31 - 15-02-2007 o 09:16. |
![]() |
![]() |
#1723 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Azeris
Profesja: Elite Knight
Gildia: Family Guys
Świat: Kyra
Poziom: 131
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
|
![]() zal was słuchać taktykanci haha.
Film nawet jak jest to go nie dostaniecie niech sie nooby ślinią
#1724 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Profesja: Knight
Poziom: 65
|
![]() Azeris: To nie czytaj ; o
Pablofon: niby podales powod dolaczenia do wojny, ale ja go niewidze... czyzby chodzilo o "Ja bylem 1 w NF , a nie Arystos w WiW" - niekumam. Bo znajomy doszedl do innej gildi, to ty musiales/musisz walczyc przeciw niemu? BTW. a wiec jestes z Fordonu ;] A Xolo dal rade ![]() |
![]() |
![]() |
#1725 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]() A co do wojny - > w Wiw jest ktoś ze "swe"? w Nf ile osób jest "pl" ? To świadczy o nas jacy My polacy jesteśmy.Taki Pablofon to np. wygra wojnę ze Szwedami, to później wyjebią go z gildi i jeszcze zhunca, tak samo jak resztę Polaków z nf i najgorsze jest to, że on o tym nie wie. ![]()
Yes I'm Tha Best, And No I Ain't Positive--I'm Definite I Know Tha Game Like I'm Reffin' It This Is Tha Carter--Tha Carter Iii, Tha New Testiments And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit Bitch |
|
![]() |
![]() |
#1726 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów
Imię: -
Gildia: Eternals Asylum
Skille: 80+
|
![]() Cytuj:
Zapamiętaj sobie jedno słowo: TOLERANCJA. Btw.Jeżeli gdzieś się pomyliłem to sorry,ale szybko pisałem i nie zwracałem uwagi na pisownię ;> Możesz po mnie jechać i tak nieodpłace Ci tym samym. ![]()
"Jeśli chcesz być kimś, musisz najpierw być sobą". Łukasz ![]() Wejdź,zarejestruj się.To nic nie kosztuje a możesz jedynie pomóc sobie i mnie ![]() Ostatnio edytowany przez esdek - 15-02-2007 o 11:23. |
|
![]() |
![]() |
#1727 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Knw
Stan: Na Emeryturze
Imię: M@ti
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Last Sunrise
Świat: Obsidia
|
![]() Ludzie moze tak na marginesie to jest tylko Gra a nie wyscig szczurow.
![]() A co nie moga byc kolegami jak sa po przeciwnych stronach? jak nie to nie prawdziwi koledzy ![]()
Hail & Kill ~Squat till you puke~ ...You stand alone,ten plates in the hole.Its you versus the weight.You are thinking."Im gonna get up" But you will,yeah you will pule.Yeah it will be hard getting off the crapper the next couple days.But it will worth,cuz when there is chalk on your hands and sweet on your back there is no better place in the world.This is pain.This is animal... CAN YOU HANDLE IT? |
![]() |
![]() |
#1728 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1729 |
Użytkownik Forum
|
![]() Open Battle? Porazka -.-
Gedd... bylo to do przewidzenia bo ty sie nigdy nie zmienisz, z gówna bata nie ukrecisz : | btw. Puchacz ty tez z fordonu?
#1730 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Jak to powiedzial ksiaze Konstanty (ten za czasow powstania listopadowego): "zdradziliscie swoich, i mnie zdradzicie". Tak bym sie czul na miejscu ludzi z NF ale 90% z nich ma gowno zamiast mozgu =)
Ogolnie OB byl z gory na przegranej pozycji z kilku prostych powodow:
#1731 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elderly Magician 52 ms. <- jeden z noobów którzy pomagali zabijać Wiwów.
Frag na Arystosie nie powinien się liczyć bo na c...uj taki noob w*******a się ? ![]()
Yes I'm Tha Best, And No I Ain't Positive--I'm Definite I Know Tha Game Like I'm Reffin' It This Is Tha Carter--Tha Carter Iii, Tha New Testiments And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit Bitch |
![]() |
![]() |
#1732 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() + NF mialo lepsza takytke , zablokowalo wyjscie z AB i WiW nie moglo uciec.
To prawdopodobnie tylko jedno z wielu battle i nie wiele znaczy . Wedlug mnie wiecej dalo WiW niz NF , bo WiW sie przynajmniej pozbylo xoloriana.. ![]() |
![]() |
![]() |
#1733 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: UK
Imię: Unnamed
Świat: Aldora/Kyra
Poziom: 129
Skille: 21
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
Jakby pomyśleli to by uciekli... Przecież mogli lecieć na HG ~ i tam w ciasnych korytarzach jakoś to rozegrać, albo poprostu uciec. Prawda? Po prostu .. dezorganizacja. A jeśli chodzi o Xoloriana to nie da się tego opisać ... Powiedz nam tu na forum, jak można być takim $kurwy$yń$kim zdrajcą ? @ Pablofon Ciebie też serdecznie pozdrawiamy ![]() Pozdro dla "kumatych" xDD! //Signed //Iks~ |
|
![]() |
![]() |
#1734 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() Iksdek i reszta nie wiem po co na Pablofona najeżdżacie skoro 3/4 w No Fear są to byli Myrmidans z którymi praktycznie gra od początku, a nie jak spora część WiW kto wygra tam zaraz lecą.
|
![]() |
![]() |
#1735 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() Nom macie racje Xolorian zawalil jak tylko mogl... Stracil u mnie calkowicie poszanowanie... Szczerze mowiac przed wojna myslalem ze Pablofon z Masojem wyjda z NF i dojda do WIW tym czasem taki Pablofon zdradza (wydaje mi sie) swojego dobrego kumpla Arystosa fragujac go... pewnie po wojnie sprzeda chara i nie bedzie go obchodzic co sie bedzie dalej dzialo na kyrze ale ja dam sobie leb uciac ze SWE jesli wygraja wojne wyjebia ga z gildii i jak dobrze im pojdzie wogole z Kyry.... powinien sie nad zastanowic..
|
![]() |
![]() |
#1736 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2007
|
![]() Ja pierodole ludzi wy nic nie wiecie a tyle gadacie omg
Co NF wygralo battle bo co bo mily kolega XOLORIAN nas zdradzil padli by wszyscy od nich gdyby ged byl lojalny ale okazaalo sie jak kazdy myslal WiW jeszcze to wygra ![]() |
![]() |
![]() |
#1737 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1738 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nonixowi niedługo kończy się ban
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1739 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów
Imię: -
Gildia: Eternals Asylum
Skille: 80+
|
![]() Cytuj:
Przytocze zdanie mojego przedmówcy(nie dosłownie ![]() Dlaczego tak sądzisz że NF wywali Pablofona z Kyry? Jest kilku polaków w NF których nigdy nie wyrzucono z serva po wygranych wojnach.
![]() |
#1740 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
Nie chcę Cię urazić tylko chciałem oznajmić innym użytkownikom forum że piszesz brednie... Jeszcze nie wiem dlaczego u Polaków jest taka zazdrość że ktoś ma więcej... TO FORUM przesiąka RASIZMEM...
Skibe :>) Ostatnio edytowany przez Skibo - 15-02-2007 o 15:35. |
|
![]() |