![]() |
#1721 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mój 23 mlv z tibia cam bo w takim momencie nie ma rąk by nacisnąć print screen haha no wsumie Vashe solo (z małą pomocą Okmona
![]() ![]() a tu Pare min później ![]() ps. Sprzedam Mpa ![]()
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1722 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mój 23 mlv z tibia cam bo w takim momencie nie ma rąk by nacisnąć print screen haha no wsumie Vashe solo (z małą pomocą Okmona
![]() ![]() Gdy by nie ja to bys zdarzyl pasc tam z 5 razy ![]() ![]() btw. 11:59 You advanced to magic level 68 Po raz kolejny ale jest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1723 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Soldiermic
Profesja: Elite Knight
Gildia: Black Fire
Świat: Titania
Poziom: 79
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1724 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Łodź
|
![]() Żeby nie było że sam Bolter, to ja też dam fotki : P
49. ![]() 50. ![]() Paradox. ![]() Dreamer's Challenge. ![]() A tutaj problemy przy układaniu poduszek XD ![]() Tezzi thx:* @Leo Uważaj co mowisz. : > xD inni daja fotki z ng i nic sie tym nie przejmują :>
![]() Ostatnio edytowany przez Nosferatu_Niedziel - 12-02-2008 o 14:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1725 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Sathorina The Brood
Profesja: Elder Druid
Gildia: Castus
Poziom: 99
Skille: =/=
Poziom mag.: 66
![]() |
![]()
It's the one that I've tried to write over and over again. Ostatnio edytowany przez Raziel4ever - 12-02-2008 o 15:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1726 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2007
Lokacja: Londyn
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 72
![]() |
![]() @Ojciec Artur
Tak jak napisali inni "Niedzielson nie używa bota do expa" .. A jeżeli to był żart to raczej ci się nie udał. @Sathorinka Gratz ![]() ![]() @Topic yy..... Duzo tych ss mam wiec ... zaczynamy xD! Tak się kończy zabawa z zabicia mi knighta: ![]() Tutaj coś starego, Hunt z Bittkiem na quarach =] i przy okazji m lvl.. ![]() Level 61! ![]() Loot może nie super ale fajne takie ss ![]() ![]() Level 62! ![]() Mam jeszcze fajne ss z picia browarów pod domem ale ich nie dam xD (Sorry...)... Banshee ![]() ![]() Warlock = ], Szkoda że go nie było jednak xD.. ![]() End of Part 1 !!
![]() |
![]() |
#1727 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Double Post, sry ale ss chce dać
![]() Nie ma to jak atak w dobrym momencie ! ![]() ... ![]() Cóż za emocje ![]() ![]() Final room bez jakiś większych problemów ![]() ![]() Taka zabawka (Quest zacząłem na lvlu 45, skończyłem na 62 :O) ![]() ![]() ![]() End of Part 2 !
![]() |
![]() |
#1728 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Part 3
![]() Dreamer Challenge Quest !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mogą być nie pokolei ale (Linux) mam głupi program do ss, jak naciśniesz na prtScr to ci wyskakuje okienko z zapisem dlatego nigdy nie daje ss w akcji ![]() A żeby nie było że ja też botter czy coś to ss obcinam bo mam roździelczość 1680x1050 i jak dam cały ss to po prostu za długo się ładuje :S...
![]() |
![]() |
#1729 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Titania, Venore, Łódź
![]() |
![]() Post do kasacji ~
Ostatnio edytowany przez Leo - 13-02-2008 o 22:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1730 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Łodź
|
![]() "Zamieszczam 2 pożegnalne zdjęcia"
Nie napisałeś że ktoś Ci dojebał na osiedlu...Tylko że sie żegnasz z tibią... Wogole to żal, już mam dosyć tego pier**lenia ciągle o tym Arturze. Zrobil co zrobił. Trudno. Wrzucajcie już fotki bo nie moge patrzeć na te jego zakrwawione łapy ... ~~~~~~~~~~~~~~ 6mlvl. ![]() Żeby nie było że tam botuje, to może lekkie sprostowanie... Ci co mnie znają, wiedzą jaki mam internet. 10kicków dziennie, lagi to norma. Więc expie na chakoyach z nadzieją że kolejny kick mnie nie zabije, tak jak to miało miejsce na małpach (wystraczy zobaczyć moje dedy...) @down Oczywiście. Widzę że są jeszcze porządni ludzi na tym forum :> Ostatnio edytowany przez Nosferatu_Niedziel - 13-02-2008 o 16:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1731 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Imię: Soldiermic
Gildia: Black Fire
Poziom: 79
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1732 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Lokacja: Poznan
Imię: Maly Bogiem
Profesja: Knight
Poziom: 107
Skille: 88/85
Poziom mag.: 7
|
![]() Witam ja do Ojca Artura nie mam nic i przypominam że jest to forum do wrzucania zdjęć
![]() Bo dedzie na Pits of Infero (I <3 lags) załamałem sie i postanowiłem pograć inną profesją jednak nie jestem do końca zdecydowany ![]() Oczywiście Emzy Thainheart miał oddać 100k za ded nie zrobił tego ![]() 3 screeny z palka teraz aktualnie trenie nim ![]() ![]() ![]() ![]() Jeden screen z Druida :-) ![]() P.S : Nie wiem kim grać może zna ktoś dobre miejsce na exp 34 ed jak tak pisac na tibi żeby nie zaśmiecać forum ![]()
Kiedyś Tibia była wspaniała grałem w nią często ale nastąpił Grudniowy update -.- i wszystko sie zepsuło Titania Warrior Na świecie pvp trzeba mieć siano/znajomości/CZAS jeżeli nie masz 2 z 3 rzeczy nie masz co grać na pvp, bo zawsze będziesz nisko levelową ciotą z przypisanym paymentem za samo życie. PoZdRo all |
![]() |
![]() |
![]() |
#1733 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Sathorina The Brood
Profesja: Elder Druid
Gildia: Castus
Poziom: 99
Skille: =/=
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Za czasów kiedy grałem knightem
![]() ![]() Przyznam się że tylko w czasach tibii 7.6 używałem bota ![]() A tutaj widzimy jak pada Rostein <ss zrobiony podczas oglądania filmiku od strony Wizza> ![]()
It's the one that I've tried to write over and over again. Ostatnio edytowany przez Raziel4ever - 14-02-2008 o 15:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1734 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
|
![]() Już chyba to kiedyś wrzucałem(najstarszy SS jaki mam):
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1735 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Nahumi
Profesja: Sorcerer
Poziom: 30
Skille: 22 Sh~
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Siema dawno mnie nie bylo wiec daje scr
![]() Lev 80-81 ![]() ![]() Lev 81-82 ![]() ![]() Lev 82-83 ![]() ![]() Moje 9 mil exp ![]() ![]() Lev 83-84 ![]() ![]() ![]() To na tyle ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro dla przyjaciul ![]()
![]() |
#1736 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1737 |
Guest
|
![]() |
![]() |