|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#17381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2010
Lokacja: Polskka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Skjedde Sappztah
Profesja: Druid
Gildia: True Kamikaze
Świat: Furora
Skille: dobre
|
![]() Jety czego mam zazdroscic?
![]() ![]() Jarku'Gru nie pozadam chwaly nie chce byc uwazany za kogos kto kreuje sie na superbohatera Furory ![]() ![]() Niektorzy sami zdecyduja czy mialem racje ![]() ![]() 5 lat temu idac przez kopalnie krasnoludow i przemierzajac bezdroza Furory wyszedlem na powierzchnie by zaczerpnac troche swiezego powietrza, po czym natrafilem na minotaury. Spotkalem tam innego podroznika ktory zmeczony walka z nimi zapytal sie mnie o jedzenie. Niestety nie mialem nic przy sobie. Po dluzszej rozmowie wspolnie postanowilismy stawic czola minotaurom. Ledwo uszlismy z zyciem ale swietnie sie dogadywalismy. Postanowilismy ze zostaniemy przyjaciolmi. Pierwsze zdobywanie doswiadczenia w walce, pierwsze skarby, pierwsze porazki i wzloty. Po dlugich zmaganiach moj nowo poznany kolega wbil poziom 20, po czym udal sie na desert questa. Niestety zostal wrobiony przez bande zlodziei i zostal okradziony z poziomu i zbroi. Nie wiedzielismy co z tym dalej zrobic. Po dluzszej chwili spotkal on elitarnego rycerza na poziomie 90. Poprosilismy go wiec o pomoc, a on ukaral bandytow oddajac koledze cenna zbroje. Powiedzial ze gdy zostaniemy napadnieci albo okradzeni wtedy niezwlocznie nam pomoze. I tak oto poznawalismy coraz to nowych ludzi ktorzy stali sie rowniez naszymi towarzyszami w podrozy po Furorze. Zdobywalismy coraz to nowe poziomy i uczylismy sie na bledach. Minely 2 lata. Nastaly czasy nowej wojny ktora zmusila nas do zaprzestania wspolnych polowan. Zawsze bylismy przeciwni stosowaniu przemocy w stosunku do innych podroznikow. Na Femor Hills walczac z goblinami zostalem napadniety przez zlego czlowieka. Moj kolega natychmiast przybiegl. Ten czlowiek prosil by go nie zabijac. I nie wiem czemu nie potrafilem mu odebrac zycia, a przeciez probowal mnie zabic. I tak to juz sobie pomagalismy. Byl on dla mnie zawsze przykladem wojownika o dobrym sercu i determinacji. Jakis czas temu zostalem upokorzony przez ludzi silniejszych od bandytow ktorzy napadali nas niegdys. Moj kolega powiedzial ze najlepiej bedzie jesli sam zdecyduje co mam zrobic. Postanowilem walczyc. On chodzil na smoki z innymi przyjaciolmi i dalej przemierza bezdroza Furory. Teraz gdy przypominam sobie jakich wspanialych ludzi poznalem ile przygod przezylem lza mi sie w oku kreci...ale prawdziwi rycerze nie placza?... Dla Demonica Seby z Furory Twoj przyjaciel Wojownik dobra. Ostatnio edytowany przez Furor001 - 03-03-2010 o 20:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#17382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
|
![]() mw2 > tibia
![]() |
#17383 |
Użytkownik Forum
|
![]() ktoś tam pisał, że furora to nie jest server do gry, według mnie po to jest tyle serverów w tej grze, żebyś mógł wybrać ten najlepszy dla siebie
do tego cipsoft wprowadził możliwość przeniesienia się, więc jeśli już wybrałeś zły server, również możesz go zmienić, więc posty typu ten server nie jest dla ludzi itd są bezsensowne jeszcze coś widziałem ktoś pisał ile to on ludzi nie zfragował, nie ma czym sie chwalić, to nie tibia 7.6, teraz wystarczy kogoś z fista walnąć i frag gotowy, więc wypisywanie tych fragów z dumą również zbytniego sensu nie ma |
![]() |
![]() |
![]() |
#17384 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2009
Imię: Gesar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
|
![]() Kazdy z nas zapewne mial podobne historie i przezycia jak Jarek i Seba. Jak zaczalem czytac Wasze opowiesci to szczerze mowiac chcialo mi sie smiac ze sposobu w jakim o tym mowicie. Patrzac na to z 2 strony biorac pod uwage slowa, jakich uzyliscie do opisania swoich przygod wskazuja na to ze kiedys ta gra posiadala prawdziwy klimat. Niestety bezpowrotnie go stracila.
Niemniej jednak mile wspomnienia pozostana na zawsze w naszych sercach xD a takze prawdziwi przyjaciele z ktorymi na pewno utrzymujecie nadal kontakt, mimo tego ze przestali grac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17385 |
Użytkownik Forum
|
![]() serwer nie powinien sie nazywac furora bo tam nikt bez znajomosci furory nie zrobi hmm wymyslcie jakas ciekawa nazwe moze hunteria czy cos ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17386 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Tak jest na każdym serwerze znawco wiec zamknij już ryj bo gadasz 3/3 w każdym swoim poście. Jestem w 100% pewny, że gdybyś z nimi wtedy walczył to robiłbyś to samo, aczkolwiek z mojego przypadku wiem, że problemy są tylko wtedy gdy pomimo o3mywania wiadomości od high-leveli~ nie wychodzisz dalej z respa. Imargama nazywasz PA? Może i czasem ściągał kase z ludzi, ale bardzo często pomagał ludziom których nie znał/ledwo znał jak np. mi. I zebyś mi nie odpisał ze wchodze w dupe Visionom, odszedłem z furory 2 lata temu ze wzgledu na to, że moi znajomi z WRA zmienili serwer |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17387 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wychodzilem z respow tylko wtedy gdy pisali czy bym ich wpuscil na 2-3h ale niektorzy odrazu sql odpalali. Juz mowilem ze jestem przeciwny PA i nigdy go nie uzywalem i nie bede uzywal wiec naucz sie czytac
![]() Tak imargam uzywa/uzywal PA i to w nadmiarze a wielu to potwierdzi. Stoi 100+ ze skullem w thais to podlatywal Ima z innymi i go uwalali bo im sie nudzilo ![]() Jak szedlem na boat w thais zaczal mnie lac to tylko sie zapytalem "za co" i odrazu hunt "bo sie zapytalem". I jak to wytlumaczysz? no jak? ![]() I przez pewien czas bylo wiele takich sytuacji. Servera nie zmienie bo zostaje na Furorze do konca i zawsze tu gralem o/ Marenfirius Mar 03 2010, 23:38:30 CET Killed at Level 100 by Odius Hard, Shozena Shaeyalan, Szyychu and Zodie Lee. Kolejny z Vision do kolekcji ![]() Ostatnio edytowany przez Furor001 - 04-03-2010 o 15:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17391 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mam sie tłumaczyć? Hahaha,weź wyjdz i zamknij drzwi. Odpowiadam tylko za siebie,przedstawiam ci jak wygląda sytuacja bo nie jesteś obiektywny ale chociaż powiedziało ci to ponad 10~ osob nadal tego nie zauważasz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17392 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja Ci powiedzialem jak wyglada sytuacja na Furorze i przedstawilem dowody na to ze ludzie uzywaja PA. Nie mowilem ze Ty masz sie tlumaczyc tylko ze nie mozesz wytlumaczyc czemu oni tak robia i skoncz gadac bo przekrecasz zdania celowo omg...
![]() Ostatnio edytowany przez Furor001 - 04-03-2010 o 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17393 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
-Skonczyła sie wojna, zabijaja dla zabawy bo "expienie jest nudne" -Dla pieniedzy, zabijanie 40-80 postaci lub po prostu ściaganie z nich rzeczy jest bardzo dochodowe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17394 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() seba nie dawaj sie tym forum fajterom. To że nie obejmiesz władzy nad furorą ze swoją ekipą jest raczej wiadome, ale przynajmniej pajace boją sie pojedyńczo po thais chodzic i dzięki wam jest chociaż o czym pisac na forum
![]()
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
![]() |
![]() |
![]() |
#17395 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2009
Imię: Gesar
Świat: Thoria
|
![]() Hahahaha co prawda to prawda. Byla taka sytuacja, ze podstawiali sie noobem na pt. Wybieglem po czym zabilem nooba i od wschodniej strony miasta wybieglo we mnie conajmniej 10 osob z v/d/s 200+ lvle ale mialem szczescie i ucieklem swoim marnym 70 knightem do temple. Ale sie usmialem wtedy xD A co do tego ze sie boja pojedynczo chodzic to nie jest do konca prawda! 300 knightami nie maja wiekszych zachamowan
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17396 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Furor to jest taka gra i tego nie zmienisz. Mozesz sobie polatac z pk teamem, pogadac na forum, ale nie masz wiekszego wplywu na bieg zdarzen. Jestes jeszcze na takim etapie, ze tibia wydaje ci sie jakims kurcze drugim swiatem, w ktorym chcialbys byc kims waznym i znanym, ale tibia to jest tylko gra, i do tego jedna z gorszych mmo ;]
Ale pociesze cie, ze kazdy kiedys mial taki etap, ze sobie planowal co bedzie robil, ze sobie liczyl levele i expa, ze mial aspiracje kiedys cos tam fajnego zrobic... ale to przechodzi. W koncu patrzysz na tibie z innej perspektywy, czas leci a tam sie dzieje ciagle to samo, ciagle te same problemy, te same gadki... tylko ludzie sie zmieniaja (niestety coraz glupsze sie wydaje to towarzystwo).
![]() |
#17397 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 12 2008
Lokacja: Polska, Grudziądz Postów: 872
Imię: co ty, felixa nie znasz?
Gildia: Betrayed
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^ był
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Dokładnie tak thoro napisał, kiedyś jak nie miałem pacca, przegrałem wojnę to pierwsze co myślałem to gdzie ja teraz będe grał (na arcani wypłacić się to ujma na honorze). A teraz? Żal mi kupic pacca za gp, co stwierdziłem, że skoro sprzedawca jeszcze na tym zarabia to te gp jest wymienialne na rl kasę i od kiedy je sprzedaje to mam facc. Btw polecam pokerstars.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17398 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kazdy chyba chce byc wazny. Ale ja nie chce byc kims na Furorze fragujemy itd bo chcemy zemscic sie na naszych oprawcach i to sie nam udaje
![]() Czyli zabijaja niewinnych graczy bo ciagle expienie jest nudne. Zabijaja niewinnych graczy dla paymentow i zyskow. Czyli stosuja przemoc zeby zarabiac no ale tez traca przez nas kase na blessy ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Furor001 - 05-03-2010 o 14:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17399 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2008
Lokacja: Grudziądz
Świat: Elysia
|
![]() 2x@up
unibet lepszy ;d ale ja tam wole sobie w rl pograc, wieksza beka jest ;p co do tematu, to dlatego wole sobie popekowac niz tylko expic i expic, bo z tego bynajmniej jakas frajda. a ze pieniedzy szkoda na pacc to wiadomo. no ale jakby nie patrzec jak mam jakies luzne pieniadze to i tak wydam je na alkohol, to co mi szkodzi od czasu do czasu oszczedzic sobie watrobe i kupic pacca ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#17400 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
|
![]() ahahahahah zawsze to samo, najpierw jazda po sobie kto jest większą pizdą w tibi, potem kto jest większą pizdą na realu, potem zaczyna się gadka kto więcej wypije, kto więcej krech pociągnie a potem powrót do tibi i dalej popadanie z jednej skrajności w następną.
Wisła vs Arka 1 1,7 zl z handicapem Legia vs Odra 2x 2,2 zl Polecam ![]()