|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#17501 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie moglem spac i znalazlem takie cos.
http://tibiacam.tv/cams.php?id=fks6gto7g17orx2m To tyllo utwierdzilo mnie w przekonaniu o skillu pvp waszych targetow;p Na tibiacam.tv jest jeszcze kilka filmow z akcji MSF. Ostatnio edytowany przez Syf_Zor_ - 09-03-2010 o 04:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#17502 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Świat: Furora
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() lol.... thenea.... co noob ;x
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17503 |
Użytkownik Forum
|
![]() 10:50 You see yourself. You are a master sorcerer.
Przenosze sie, Ciao ;* |
![]() |
![]() |
![]() |
#17504 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2010
|
![]() Syfzor nie wiesz wiec po co piszesz? Skoro Ally Harit afkowala pod depo to kto pisal na default w tym czasie jak zostala przepchana i czemu na takim wielkim afku uciekala poza ab kiedy byla bita majac pod bokiem pzty? Zwykly noob wybotowany i tyle.
Ostatnio edytowany przez MarianKalina - 09-03-2010 o 11:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17505 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2009
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gesar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
|
![]() No Thenea miala kicka i dlatego padla. Przyznam sie ze akurat ten frag to nie ogarnelismy strasznie. Przez kilka sekund mowilem na vt zeby podchodzili i zeby rzucali m walle no ale cos nie poszlo xD Ally Harit nie byla wcale afk. Z jasona jest filmik (http://tibiacam.tv/cams.php?id=sgc3zv9s8cs3z9os) tak samo z hugo (http://tibiacam.tv/cams.php?id=g67sixt3soflkp0x). A co do xantexxa i xosq to padli w nastepujacy sposob. Wyszedlem z dp zaczal mnie bic salverd i zaraz po nim 6 kolejnych osob po czym zlurowalem ich troszke w prawa strone i wybieglo kilku naszych ludzi po czym wykonali egzekucje na tych wlasnie osobach. Innym udalo sie uciec poniewaz jak wszystkim wiadomo nie trzeba miec mastah chara zeby uciec przed 50 lvlem facc.
Co do Naszych dedow to mi sprawili nawet przyjemnosc wbijajac na mnie 7 fragow. Niepotrzebnie padl Bilet ale on ma rownie wyjebane w chara jak wiekszosc ludzi z naszego teamu. A co do Elena to nie bede sie wypowiadal xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#17506 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Polskka
Imię: Skjedde Sappztah
Profesja: Druid
Gildia: True Kamikaze
Skille: dobre
|
![]() Ten Jason Kaizer za bardzo kozaczyl i poniosl kare
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17507 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 12 2008
Lokacja: Polska, Grudziądz Postów: 872
Stan: Na Emeryturze
Imię: co ty, felixa nie znasz?
Gildia: Betrayed
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^ był
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() ale macie chujowa sytuacje troche w gildii, nie powinni tak się rzucać na loota jak na mięcho, niech idzie odrazu do lidera/keepera i on by rozdawał po deskach itd
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17508 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Świat: Kyra
|
![]() Wogole zainwestujcie te 30zl w pacca, bedzie smieszniej.
![]() |
#17509 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 12 2008
Lokacja: Polska, Grudziądz Postów: 872
Stan: Na Emeryturze
Imię: co ty, felixa nie znasz?
Gildia: Betrayed
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^ był
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() kupienie pacca nic im nie da praktycznie, po 3 zabitych osobach na unj pól gildi RSy. tylko tyle ze poszczególne targety będą mogli wybijać na expach
edit~ chodziło mi, że pokroju jak teraz napiszą komuś "ty kurwo padasz", to ta osoba ma tylko 'bana' na wbijanie skulla w thais, a tak by mogla polec na expie --- Partyzant_Felix dodał 40 minut i 19 sekund później --- chhhhhhhhhh dam zaraz jak chcecie do blokowania noob chara to macie, typ nie odzyskuje już jakiś czas może się wam przyda ![]() --- Partyzant_Felix dodał 16 minut i 23 sekund później --- Account Name: feksz12 Account Password: kutas123 jak ktoś chce to prosz Ostatnio edytowany przez Partyzant_Felix - 09-03-2010 o 18:24. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#17510 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmm po pierwsze, sprostowanie do osób oskarżających mnie o botowanie. Zwróćcie uwagę od kiedy istnieje postać. Raczej logiczne jest, że botowana miałaby juz 250 lvl, a nie ledwie ponad 100 lvl.
![]() Po drugie, granie ręcznie nie zobowiązuje mnie do tego abym potrafiła się bić, tak jak w rl, tak tu, jestem w pełni kobietą i jakoś nigdy nie czułam potrzeby poświęcać czas na ćwiczenie umiejętności walki, czy to grzech? Czterech bijących na jedną to wystarczająco jak na mnie w każdej rzeczywistości ![]() A ja prostu lubię sobie połazić na jakieś wspólne hunty, porobić questy, postać pod depo, pogadać i zsummonować komuś, kto akurat potrzebuje, monka. Po trzecie, chłopcy z gildii "Melanzowa Skladanka Furory" udowodnili nam wszystkim czytającym to forum, że niczym nie różnią się od tych z którymi rzekomo walczą, czyli zabijają ludzi, którzy powiedzieli im swoje zdanie na temat tego jak postępują. Nie spodobało się moje zdanie to trzeba zabić. Tak bywa gdy nie ma się kontrargumentów ![]() P.S. Faktycznie nie byłam afk gdy mnie bito, siedziałam przy kompie i akurat gdy mnie zaczęli przesuwać obierałam pyszną mandarynkę, która ubrudziła mi pół klawiatury, jednak była warta śmierci w tibii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17511 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie to nie jest tak
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17512 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Świat: Kyra
|
![]() OMG xd Przezywacie te fragi jak mrowka okres.
Swiat pvp to i fragi musza byc, proste ;p
![]() |
#17513 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17514 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2009
Imię: Gesar
Świat: Thoria
|
![]() Hehehe nie wybieglismy po Ally specjalnie
![]() ![]() Tutaj macie filmik z dzisiejszego dnia. Niestety nie nagralem jak padl Zigy Dragon ale i tak bylo bardzo przyjemnie ![]() http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=oe93m66uoxzoqktf Pod koniec dopiero zaczelo sie robic ciekawiej. Dziekujemy za fajna zabawę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17515 |
Użytkownik forum
|
![]() Oczywiscie nie padniesz od Gesara, ale, ze reszta ekipy posle cie do hadesu jest calkiem mozliwe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17517 |
Użytkownik forum
|
![]() Pytanie do zarzadu gildii duskiness, vision i sunblade - po co wprowadzacie zasady ktorych nie jestescie w stanie sami przestrzegac albo pilnowac przestrzegania? Has'ek regularnie wyrzuca osoby wchodzace na elfy venore i mintwallin ... kto rzadzi serwerem, duskiness i vision czy hasek team?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17518 |
Użytkownik Forum
|
![]() Vision, Sunblade i inne takie robia to pod "swoje" potrzeby i nie patrza na innych graczy. Robia tak zeby miec z tego korzysci tylko i wylacznie dla siebie
![]() zalosne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17519 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#17520 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
tresc MOTD na naszym vt: UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! !! !! Od poniedziałku, 8 marca 2010 roku wszystkie miejscówki znajdujące się !! na terenach facc są public. Zabronione jest wyrzucanie kogokolwiek !! z jakichkolwiek miejsc znajdujących się w tym rejonie. Zajmowanie siłą miejsc !! będzie uznawane za PA i odpowiednio ukarane. Obowiązuje bezwarunkowy zakaz bicia ludzi* bez wiedzy !! i zgody któregoś z liderów: nie wolno ścigać / huntować, zabijać, !! straszyć i kozaczyć, z powodem czy bez, jest to zakazane. !! + W wypadku złamania zakazu będą wyciągane konsekwencje: !! -za pierwszym razem, w ramach ostrzeżenia, kara pieniężna !! w wysokości ustalanej indywidualnie. !! -za drugim razem, wyrzucenie z gildii oraz venta. !! !! * Nie interesuje nas czy to RL'e czy obcy, neutrale czy gildiowi. !! * Istnieje jeden wyjątek: możecie bić kogoś jeśli próbuje kraść wam !! loota na expie i nie jesteście w stanie tego inaczej rozwiązać.
![]() |