![]() |
#17541 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
|
![]() Cytuj:
shooter- behe i wrl może tak ale kto Ci pójdzie z 60lvlem? będzie ciulać za 100 a loot na 2 czy więcej, no chyba że behe a co do demów to waste... bo albo p bolty albo 4 kratki od dema (gfb co 5 sec) dle poi- każdy ek woli iść z ed frosty- życze powodzenia... może na 1 wytrzymasz ale jak Ci 2 wyskoczą to temple wita culty- nudzą się po 3 huntach tomby- hahaha ancienty- tyle expa co dragi, więc często zajęte banuta- 10k expa/h? hero- 1 hero na 3 min... a przy pechu trafisz na draga deep fibula- wyskoczy tam dl+drag i temple wita dóŁ: hahahha hydry dojebałeś na 60lvlu gz ![]() Tar tomb- taa tomb jest dla leszczy... expisz palkiem na tombie to jesteś 0 xDD według mnie lizardy- taa exp poprostu "ZA*******A" Ostatnio edytowany przez Sutmack - 17-03-2008 o 13:23. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#17542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Za dużo ich było : p
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Teraźniejszy
Poziom: 007
Skille: elo
Poziom mag.: 99
|
![]() Wy macie problemy ....
Tomby rox i nie chuia we wsi zapytajcie mnie i roo . Jak masz kase to frosty ja czarkiem (77 rp) mialem 160k/h z "lekkim" waste lub wrle ![]() skonczcie temat niech on sie boi ze nie bedzie mial gdzie expic ![]() p0zdr0 Ness Signed.
![]() |
![]() |
#17543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dardoth
Profesja: Druid
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 151
|
![]() @Ness
racja ![]() @reszta Wszystkie prof maja ten problem ![]() ![]()
![]() |
#17544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Tarnów ;)
Stan: Niegrający
Imię: Raiwaighter ;*
Profesja: Paladin
|
![]() @Sutmack
Ja i tak kupilem 1500 kamieni i bede skillowal do 70 dysta:d a potem zaczne expic...;p Zrobilem go juz troche dawno ale nim nie gralem wiec taka hujnia :S Jakis ss dzisiejszy ![]() ![]() Ps: BUY GUARDIAN SHIELD AND MAMMOTH FUR CAPE!! MSG ME P0ZdR0 ![]()
12:25 You see Pole zaorane (Level 12). He is a sorcerer. 10:38 Carlo fear [46]: pls tp 10:38 Kudlaczov Master [18]: nie mam Ostatnio edytowany przez LaX - 17-03-2008 o 17:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17545 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Gildia: Legendary Friends
Poziom: 90
|
![]() 41.
![]() i loocik ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17546 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2008
Lokacja: Allenstein
Imię: Rose Daredo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Infinnity
Poziom: 201
Skille: 21/28
Poziom mag.: 82
|
![]() >HEJKA!<
Cytuj:
jak sie nie umie grac i majac 700hp pada sie od draga i dla to.... n/c po 2 co do poi to sobie kurwa idz z drugim pallem jaki masz problem? po 3 ciezko jest miec dobry exp nie wastujac. dlatego warto przejsc sie czasem w miejsce gdzie masz slaby exp ale dobry loot. potem sie nie boisz waste i kosisz. po 4 tomby za tp? why not? po 5 jak zajete to sie wpierdol... do not cry emokid. po 6 jak hero slaby exp? musisz siedziec na 1 spawnie? pozatym loot masz taki ze 'ho ho'. po 7 jak ci sie nudzi hunt, nudzi expienie to idz pograj sobie w coś innego, chyba nikt ci nie każe grać? :| addicted? Cytuj:
gs - strach sie bac?! gsow? we? jak nie luruja to lajt. demony/behe/wrl - to chodz z roznymi na zmiane dle - @up frosty - mozliwe. nigdy nie bylem tam na dluzej asy - maja tez fajny loot banuta - ale cash :> hiro = hero jak nie wiesz co to to >tibia.pl< deep fibula - wasujesz na dragach/dlach? skills? Cytuj:
chcialem podac tylko kilka przykladow zeby mi neokidy nie plakaly na forum @down umyj zęby. tacy mądrzy nic nie wnoszą do dyskusji. usłyszeli od ojca, że to tylko gra i wciąż powtarzają.... amagasz i hejka. Ostatnio edytowany przez GrubyCzarnyKotek - 17-03-2008 o 17:34. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17547 |
Użytkownik Forum
|
![]() Klotnie o tibie :S... Only GamE
PlaY For FuN ;/ @Up pojebany wy*******aj kurwa:s...powiedz cos ciekawszego niz o ojcu..zal
12:25 You see Pole zaorane (Level 12). He is a sorcerer. 10:38 Carlo fear [46]: pls tp 10:38 Kudlaczov Master [18]: nie mam Ostatnio edytowany przez LaX - 17-03-2008 o 18:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17548 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
Imię: Bercik from Fire
Profesja: Knight
Świat: Harmonia/Iridia
Poziom: 100
|
![]() Lvl;]
![]() Pozdro wonsy, jak widać można do dziecka gadać... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17549 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 03 2007
Lokacja: Kraina Falubazu
Imię: Virtox knight
Profesja: Knight
Gildia: Brothers of Chaos
Poziom: 112
Skille: 80+/80+
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17552 |
Użytkownik Forum
|
![]() BYWA I TAK
![]() ![]() Nie wiedzialem ze wejscie do dziory na poh moze byc tak niebezpieczne ![]() Nadchodza swieta to ten sie jakos wbije 100 dobije ![]() GZ SS I POZDRO! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17553 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Imię: Dank Blan
Profesja: Elite Knight
|
![]() Narioss ja kiedyś wpadłem to w 1 sec mi 300hp z 1400 zostało
![]() Chyba były 2 dragi 3-4gs i zerk czy cos ss ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17554 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Gildia: Na chuj mi ? xD
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Ja pier... powiem tak : jak ktoś nie umie grać to nawet mając 2000 hp złoży sie jak lama i tyle na to rady nie ma a co do exp palkiem to uważam że bez problemu możesz sobie znaleźć minimum kilka dogodnych miejsc ;] a jeżeli już chodzi o hp tak jak ktoś up mówił ja mając sorkiem przed update 450 hp biłem bk solo bez utamki bo po prostu czuje możliwości sorka i nie sprawia mi to problemów , natomiast jak ktoś gra na siłę .. powiem więcej.. przez update na danej profesji ( nie mówię że osoba , która sie pytała o exp palkiem tak gra ) może nawet mieć skile z kosmosu i gówno zrobi jak nie czuje profesji i nie potrafi nią rozsądnie grać i tyle ;d
![]() |
#17556 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj bylo skillowanie:s.od 46 -50.
dam tylko ss 50 bo tamte to nuda;p i jak wbije 60 to dam,wiec troche to zajmie ;p. ![]() Noi shielding od 33-36. Dam tylko ostatni. ![]() levela nie dobilem bo mi sie nie chcialo jutro przy okazji przy skillowaniu wbije. p0zdr0 ![]()
12:25 You see Pole zaorane (Level 12). He is a sorcerer. 10:38 Carlo fear [46]: pls tp 10:38 Kudlaczov Master [18]: nie mam Ostatnio edytowany przez LaX - 17-03-2008 o 21:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17557 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() 11 Magic
![]() 73 Dista ![]() 43 Level ![]() Dezert ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17558 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Gildia: Legendary Friends
Poziom: 90
|
![]() No i na koniec dnia jeszcze 1kk expa
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17559 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Lokacja: ZG
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17560 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Płock
Imię: Sir Kosior de'Knight
Poziom: 167
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() cze... gz all... teraz ja...
8 mlvl... pozno lecz jest... ![]() 129 .... oczywiscie c*** bo ason se zrobil karaoke... ; d ![]() Loot... do bani... ![]() 2k Hp? co robic? ![]() Thor lurer ![]() ![]() Tyle... cu ;*