![]() |
#1742 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Thief 2
Jak trafilem to oddaje lól Ups to nie 2, tylko 3 xD Ostatnio edytowany przez Kubon - 11-02-2008 o 21:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1743 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Chuja,nie liczy się. Kołbaś sobie zaklepał.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1744 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() Co Wy odwalacie, panowie?
kołbaś wyraźnie napisał, żebyśmy poczekali do rana |
![]() |
![]() |
![]() |
#1745 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Yoh Asakura zadaje. Jeśli ktoś chce przejąć wolną kolej, to niech wrzuci screena od razu.
Ostatnio edytowany przez Żyłka - 11-02-2008 o 22:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1746 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() No, ja zaklepuje kolejkę. Poczekajcie ze 2 dni, to sobie coś ściągne z internetu i zrobie screena.
![]() |
![]() |
![]() |
#1747 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() jednak jest wieczorek i jak mowilem ss dam jutro rano bo nie dosc ze gra jeszcze mi sie instaluje(a to bestia) to jeszcze servery na ktore wsadzam ss strasznie wolna sie laduja. btw sven 2 dni bysmy nie czekali bo jest limit 24h =P
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1748 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Poczekajcie momencik, zaraz coś wrzucę. Ok, macie: ![]() Proszę o PEŁNY I DOKŁADNY tytuł, bez uproszczeń.
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 11-02-2008 o 22:57. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1749 |
Użytkownik Forum
|
![]() S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Oddaje kołbasiowi. Imho jako autor tematu mam takie prawo. ![]() #Down Napisz konkretnie czy oddajesz, bo moga miec znowu jakies problemy. Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Kajulec - 11-02-2008 o 23:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1750 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() daj spokoj albo sam zadawaj albo nich zadaje ktokolwiek. Jezeli chca podpierac sie regulaminem to grajmy wg niego
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1751 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() Cytuj:
@down Też tak myślę Ostatnio edytowany przez Mapa_Europy - 11-02-2008 o 23:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1752 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Nie. ma 24 godziny od czasu zgadnięcia. I chuj. Wstawi screena po 22 godzinach to najwyżej postoi 2 godziny i może wstawiać kto inny. Zgadłto ma swoje 24 godziny,nie czaje ; l Ale dobra. Gramy dalej.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1753 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Edit: Btw: tak, to Stalker.
![]() |
![]() |
#1754 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1755 |
Użytkownik Forum
|
![]() Okej, skoro tak chcecie.
![]() Ostatnia zagadke odgadlem ja, przekazalem kołbasiowi, ktory przekazal komukolwiek~. Wiec kto pierwszy ten lepszy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1756 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]()
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1757 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Biorę, za chwilę coś dam.
![]() |
![]() |
#1758 |