Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Azura

Notki

Azura Wydarzenia ze świata Azura

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-10-2009, 09:22   #1741
Mariel
Użytkownik Forum

Mariel's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2008
Lokacja: Gdańsk

Stan: Aktywny Gracz
Imię: DRAKE
Profesja: Elder Druid
Świat: Azura
Poziom: 120
Mariel ma numer GG 8107004
Domyślny

a co mnie obchodzi urb i czy mi na prv odpisze ? a jak mnie tak cisniecie to sie przedstawcie moze co ?

Ostatnio edytowany przez Mariel - 17-10-2009 o 10:41.
Mariel jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-10-2009, 09:57   #1742
tajemniczy111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Profesja: Elite Knight
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zutersky Pokaż post
tyle pierdolenia a kazdy z nas lizal dupe na poczatku kariery na azurze, tyle ze teraz mariel moze grac dalej a wy kurwa musicie robic na nowo chary zeby tu grac ;]
hhahahaahahahahahahhaahAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA O KURWAA nie moge stary z Ciebie xDDDDD. posmialbym sie z Ciebie jeszcze ale szkoda mi czasu . Dziecko tibjiiiiiiiiiiiiiiii

@Nuriel !!
Juz na czysto??
tajemniczy111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 12:43   #1743
Zutersky
Użytkownik Forum

Zutersky's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2008

Domyślny

"Swoja droga urb sie w*****l jak zobaczyl haosa,sheriona etc w wanted bo nigdy nie chcial im dawac inva bo mimo ze maja nie najgorsze pvp to sa cipkami taka prawda"

wlasnie dlatego urban wpierdolil pare mln z gildiowej w sheriona zeby mial wiekszy lvl ;]

--- Zutersky dodał 2 minut i 55 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 Pokaż post
hhahahaahahahahahahhaahAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA O KURWAA nie moge stary z Ciebie xDDDDD. posmialbym sie z Ciebie jeszcze ale szkoda mi czasu . Dziecko tibjiiiiiiiiiiiiiiii

@Nuriel !!
Juz na czysto??
tyle ze to ty wiecej wjebales lvli recznie nie ja hahahaha. byle dziecko tibji ;d

Ostatnio edytowany przez Zutersky - 17-10-2009 o 12:43. Powód: Automerged Doublepost
Zutersky jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 12:46   #1744
PussyWizak
Użytkownik Forum

PussyWizak's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez twistoff Pokaż post
Ci co tak sadza to jest conajmniej polowa azury ale spoko- bo to ty jestes posmiewiskiem i kazdy ciebie ma za mega nooba, nawet nikt na ciebie nie chce noobami akcji robic bo mowia ze szkoda uj,i ja osobiscie na ciebie nawet bym nie mial ochoty nasrac na ciebie ale spoko, mysl sobie ze jestes kims waznym, bo tylko z takimi leszczami jakimi sa nephilims mozesz zostac "kims".
Potwierdzam, już ze dwa razy słyszałem pomysł u nas na vt, żeby iść zabić tego Mariela noob charami, ale osoba, która to zaproponowała została wyśmiana.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zutersky
tyle pierdolenia a kazdy z nas lizal dupe na poczatku kariery na azurze, tyle ze teraz mariel moze grac dalej a wy kurwa musicie robic na nowo chary zeby tu grac ;]
Mów za siebie. Bo to, że ty lizałeś, to każdy przyzna - do dziś pamiętam, jak nijaki Zuther, raptem setny knight, błagał (i to dosłownie) całymi dniami Marshalla "kiedy ten inv plx? / daj mi już tego inva plss plsplx xD". Z czego nawiasem mówiąc, mieliśmy z Marshem niezły ubaw.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Artemon
Bądź łaskaw pochwalić się swoim nickiem, to zobaczymy, czy Ty jesteś zauważalny.
A czy to zmieni fakt, że ty jesteś zauważalny? Bo to ty zarzucałeś komuś tam, że nic nie robi, a skoro sam robisz tyle co nic, to nie jesteś osobą do tego adekwatną. Ja nic nikomu takiego nie zarzucałem póki co więc swojej aktywności nie muszę udowadniać (choć zapewniam cię, że jestem bardziej zauważalny niż ty i te wszystkie Mariel Morgosy razem wzięte), rozumiesz?

Korsarz Kosiarz:
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=ul2kb24c6bxxoj3x
PussyWizak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 12:49   #1745
tajemniczy111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu

Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
Domyślny

A co w tym zlego, ze wbilem je recznie? Przynajmniej mialem jakas "radosc" z tego. A nie siedzialem calymi dniami przed kompem i bezmyslnie patrzylem jak bot smiga. Wolalem sobie posiedziec 3-4 h i pograc sam.
Off topic.
Ja chce znow wakacje !!!!
tajemniczy111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 13:05   #1746
Eloth'
Użytkownik Forum

Eloth''s Avatar

Data dołączenia: 03 03 2009
Lokacja: Sieradz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
tyle ze to ty wiecej wjebales lvli recznie nie ja hahahaha. byle dziecko tibji ;d
To, ze wjebal wiecej lvli recznie to nie znaczy, ze dziecko Tibii jest

btw. Zobacz ile np. ty grales w wakacje, a ile on?

Ostatnio edytowany przez Eloth' - 17-10-2009 o 13:07.
Eloth' jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 13:32   #1747
Mariel
Użytkownik Forum

Mariel's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2008

Imię: DRAKE
Poziom: 120
Mariel ma numer GG 8107004
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PussyWizak Pokaż post
Potwierdzam, już ze dwa razy słyszałem pomysł u nas na vt, żeby iść zabić tego Mariela noob charami, ale osoba, która to zaproponowała została wyśmiana.

Mów za siebie. Bo to, że ty lizałeś, to każdy przyzna - do dziś pamiętam, jak nijaki Zuther, raptem setny knight, błagał (i to dosłownie) całymi dniami Marshalla "kiedy ten inv plx? / daj mi już tego inva plss plsplx xD". Z czego nawiasem mówiąc, mieliśmy z Marshem niezły ubaw.

moze po prostu nie dalibyscie rady zabic mnie na combo z lmm ? ;] a jak miales taka beke z marszalem to zdradz nam ta tajemnice jaki masz nick. czy boisz sie ze bedziesz mial hunta na swoim 50 najcie z carlin ?

PS
13:12 Reevilo [63]: siema
13:12 Reevilo [63]: piesku
13:12 Mariel Morgos [102]: [;
13:12 Mariel Morgos [102]: a potem na forum
13:12 Mariel Morgos [102]: pisza ze ja wyzywam wszystkich

Ostatnio edytowany przez Mariel - 17-10-2009 o 13:40.
Mariel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 14:51   #1748
eldar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 04 2007
Lokacja: Rzeszów

Imię: Swifthand
Profesja: Druid
Gildia: Deduwa
Poziom: 54
Poziom mag.: 44
Domyślny

Cytuj:

A czy to zmieni fakt, że ty jesteś zauważalny? Bo to ty zarzucałeś komuś tam, że nic nie robi, a skoro sam robisz tyle co nic, to nie jesteś osobą do tego adekwatną. Ja nic nikomu takiego nie zarzucałem póki co więc swojej aktywności nie muszę udowadniać (choć zapewniam cię, że jestem bardziej zauważalny niż ty i te wszystkie Mariel Morgosy razem wzięte), rozumiesz?

Korsarz Kosiarz:
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=ul2kb24c6bxxoj3x
Wlasnie to zarzucales Artemonowi kretynie - wiec moze jednak sie "pochwalisz"?
eldar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 16:44   #1749
twistoff
Użytkownik Forum

twistoff's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2009

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
"Swoja droga urb sie w*****l jak zobaczyl haosa,sheriona etc w wanted bo nigdy nie chcial im dawac inva bo mimo ze maja nie najgorsze pvp to sa cipkami taka prawda"

wlasnie dlatego urban wpierdolil pare mln z gildiowej w sheriona zeby mial wiekszy lvl ;]

--- Zutersky dodał 2 minut i 55 sekund później ---

To ze inwestował w swoich magów to inna sprawa,a inv do wanted to inna.Sam powinienes wiedziec ze urb nie byl zadowolony ze taka chołota dostala wbite do gildii,bo przeciez byles jednym z jego najbardziej zaufanych ludzi i urb inva dawał ci sam,czy sie myle?Troche zal bo na poczatku wojny pamietasz co pierdoliles rudy?Ze "jestes w chujowej sytuacji bo nic nie masz do urba i draza a oszedles,bo poszedles za najblizszymi ziomkami" a teraz to ty nawiecej na forum kłapiesz.Dobrze ci jest z tym,że jetseś tak fałszywą osobą?
twistoff jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 16:45   #1750
PussyWizak
Użytkownik Forum

PussyWizak's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eldar Pokaż post
Wlasnie to zarzucales Artemonowi kretynie - wiec może jednak sie "pochwalisz"?
Nie no, nie wierze . A mówili mi, że za dużo nie mogę się spodziewać od tych dzieci ze Status Quo, to nie słuchałem...
Ale spokojnie, wytłumaczę i tobie mały - zarzuciłem mu to tylko dla tego, że on wcześniej zarzucił komuś_tam, że nic nie robi. A skoro ma śmiałość takie zarzuty wygłaszać, to powinniśmy się co najmniej spodziewać, że on sam "coś_robi". iDlatego mu to teraz wypomniałem, że śmieszne jest, że osoba, która żywcem NIC w tej wojnie nie zrobiła, śmieje się z kogo innego, że nic nie robi. Z kolei ja, tak sam z siebie, nikomu nic nie zarzucałem, tylko tak jakby "zażądałem" od tego Artemona "skoro sam śmiejesz się, że nic nie robimy, to przedstaw nam swój wkład w wojnę" (tyle, że nie czekałem na odpowiedź, bo już ją znałem).

Wątpię byś to potrafił zrozumieć, jednak muszę spróbować.

PS. Wiemy, ze Artemon = ten 60 druid ze Status Quo, jeśli chodzi o kwestie podpisywania się, ukrywanie się jest zatem bez sensu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mariel
moze po prostu nie dalibyscie rady zabic mnie na combo z lmm ? ;] a jak miales taka beke z marszalem to zdradz nam ta tajemnice jaki masz nick. czy boisz sie ze bedziesz mial hunta na swoim 50 najcie z carlin ?
Raz Puchego Wizaka złożyliśmy na combo z exori frigo. Zresztą chyba porównanie Mariel Morgos - LMMy jest trafne, to ci akurat wyszło.
A i nie widzę na prawdę potrzeby podpisaniem się nickiem z gry. Co mam powiedzieć to powiem, a przynajmniej obędzie się bez spamu w grze od osobników twojego pokroju (Mariele, Artemony, Savany, Teteriany, Wizaki, Sehile, Dile, Beiroce, Siwuszki, Xandaele, Gaddarry, Sheriony, Haosy, Krazxowy, Parówki, Shorghrony... lista jest długa, naprawdę).

PS. Ja tam wolałbym wyjść ponaparzać się np na OB, ale skoro boicie się, nie pozostało mi nic innego, jak z niecierpliwością czekać na następne posty...

Ostatnio edytowany przez PussyWizak - 17-10-2009 o 17:00.
stary 17-10-2009, 17:12   #1751
Lord_Parowka
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 08 2009
Lokacja: Trójmiasto

Gildia: Status Quo
Poziom: 64
Żarówka

HAHAHHAHAAHAHAHA sie spinacie, na forum, nie moge juz tego czytac,

@jakis kretyn
1.Jak ktos ma bota, t chyba po to go ma, żeby nie siedziec przed kompem, nie?

@nastepny
chyba skoro ludzie sa w wanted, nephi, albo jakies innej support guild to musieli cos zrobic? (oprocz Teteriana) , a kłócenie sie, kto wiecej nie ma sensu...

@cos tam o urbie

to było akurat madre ze inwestował w magow,

@...
nie wiem wogle czemu akurat taki podział jest jaki jest, ja to bym wykurzyl z tego servera turkow bo to najgorzy typ graczy, nawet jak byli po naszej stronie, kradli loota

Pozdro
Lord_Parowka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 17:13   #1752
eldar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 04 2007
Lokacja: Rzeszów

Imię: Swifthand
Profesja: Druid
Gildia: Deduwa
Poziom: 54
Poziom mag.: 44
Domyślny

@pussy

To dziwne ze na posty czekasz z niecierpliwoscia, a boisz sie dostawac privy in-game, tam mozesz dac ignore, a tutaj? A co do Artemona to zaloze sie ze on swoim 60 ed zrobil wiecej niz ty swoim 100+ jakims tam charem, do ktorego sie tak boisz przyznac. Oczywiscie mozesz zawsze powiedziec, ze nie, ale niestety jestes wiarygodny tak samo jak turek z carlin, mowiacy ze Urbexx to jego main

Ostatnio edytowany przez eldar - 17-10-2009 o 17:16.
eldar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 17:13   #1753
Artemon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 04 2008

Imię: Artemon
Poziom: 6
Skille: 6/9
Poziom mag.: -2
Domyślny

Wiem, że znacie mojego mainchara, nie mam ochoty się przed nikim ukrywać. Jakbym chciał to podpisywałbym się innym nickiem na forum.
Cytuj:
Dlatego mu to teraz wypomniałem, że śmieszne jest, że osoba, która żywcem NIC w tej wojnie nie zrobiła, śmieje się z kogo innego, że nic nie robi. Z kolei ja, tak sam z siebie, nikomu nic nie zarzucałem, tylko tak jakby "zażądałem" od tego Artemona "skoro sam śmiejesz się, że nic nie robimy, to przedstaw nam swój wkład w wojnę" (tyle, że nie czekałem na odpowiedź, bo już ją znałem).
Powiedz mi, w którym miejscu się z kogokolwiek śmiałem? Po prostu stwierdzam fakty. I jakby nie patrzeć, to zrobiłem więcej niż Eloth.
Cytuj:
Co mam powiedzieć to powiem, a przynajmniej obędzie się bez spamu w grze od osobników twojego pokroju (Mariele, Artemony, Savany, Teteriany, Wizaki, Sehile, Dile, Beiroce, Siwuszki, Xandaele, Gaddarry, Sheriony, Haosy, Krazxowy, Parówki, Shorghrony... lista jest długa, naprawdę).
Mnie stąd możesz wykreślić, naprawdę nie mam potrzeby udowadniania czegokolwiek komukolwiek spamując na prv czy default.
Artemon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 17:17   #1754
Lord_Parowka
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 08 2009
Lokacja: Trójmiasto

Gildia: Status Quo
Poziom: 64
Smutny

Cytuj:
Nie no, nie wierze . A mówili mi, że za dużo nie mogę się spodziewać od tych dzieci ze Status Quo, to nie słuchałem...
Ale spokojnie, wytłumaczę i tobie mały - zarzuciłem mu to tylko dla tego, że on wcześniej zarzucił komuś_tam, że nic nie robi. A skoro ma śmiałość takie zarzuty wygłaszać, to powinniśmy się co najmniej spodziewać, że on sam "coś_robi". iDlatego mu to teraz wypomniałem, że śmieszne jest, że osoba, która żywcem NIC w tej wojnie nie zrobiła, śmieje się z kogo innego, że nic nie robi. Z kolei ja, tak sam z siebie, nikomu nic nie zarzucałem, tylko tak jakby "zażądałem" od tego Artemona "skoro sam śmiejesz się, że nic nie robimy, to przedstaw nam swój wkład w wojnę" (tyle, że nie czekałem na odpowiedź, bo już ją znałem).

Wątpię byś to potrafił zrozumieć, jednak muszę spróbować.

PS. Wiemy, ze Artemon = ten 60 druid ze Status Quo, jeśli chodzi o kwestie podpisywania się, ukrywanie się jest zatem bez sensu.

Raz Puchego Wizaka złożyliśmy na combo z exori frigo. Zresztą chyba porównanie Mariel Morgos - LMMy jest trafne, to ci akurat wyszło.
A i nie widzę na prawdę potrzeby podpisaniem się nickiem z gry. Co mam powiedzieć to powiem, a przynajmniej obędzie się bez spamu w grze od osobników twojego pokroju (Mariele, Artemony, Savany, Teteriany, Wizaki, Sehile, Dile, Beiroce, Siwuszki, Xandaele, Gaddarry, Sheriony, Haosy, Krazxowy, Parówki, Shorghrony... lista jest długa, naprawdę).

PS. Ja tam wolałbym wyjść ponaparzać się np na OB, ale skoro boicie się, nie pozostało mi nic innego, jak z niecierpliwością czekać na następne posty...

czuje sie zaszycony, że wrzuciles mnie na ta liste, pewnie twoj main to jakis 30+ mag z niedoje****m nikiem z ekipy remontowej...
Lord_Parowka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 17:19   #1755
Artemon
Użytkownik Forum

Domyślny

Nie, to jest ktoś z Damageplanu.
stary 17-10-2009, 17:24   #1756
Rudy_Kojot
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 10 2009

Świat: Azura / Obsidia
Domyślny

Autodamaged post.

Ostatnio edytowany przez Rudy_Kojot - 26-11-2009 o 21:30.
Rudy_Kojot jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 17:26   #1757
Acriati
Użytkownik Forum

Acriati's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2009
Lokacja: Olsztyn

Imię: Monek
Poziom: 133
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord_Parowka Pokaż post
czuje sie zaszycony, że wrzuciles mnie na ta liste, pewnie twoj main to jakis 30+ mag z niedoje****m nikiem z ekipy remontowej...
Przepraszam bardzo możesz wypisywać co chcesz i na kogo chcesz ale od ekipy remontowej wy..... i sper.... oraz wykur..... jeba..... lamusie oki? _/
stary 17-10-2009, 17:27   #1758
Nuriel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 11 2007

Imię: Nuriel
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nephilims
Poziom mag.: 72
Nuriel ma numer GG 3285381
Domyślny

Cytuj:
@Nuriel !!
Juz na czysto??
A muszę przyznać, że tego akurat nie skumałem
Nuriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 17:32   #1759
Artemon
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rudy_Kojot Pokaż post
@Parowka
Łachaj sie, parówo ;]

@Artemon
Mylisz sie ; >
Możliwe.
stary 17-10-2009, 17:43   #1760
PussyWizak
Użytkownik Forum

PussyWizak's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Parowka
HAHAHHAHAAHAHAHA sie spinacie, na forum, nie moge juz tego czytac
Spinać, to się możesz ty, ja w przeciwieństwie do niektórych umiem normalnie korzystać z forum, i jeśli chodzi o mnie, to ja tu tylko dyskutuje. A to, że nie podzielam czyjegoś zdania nie oznacza odrazu, że się spinam.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eldar
@pussy

To dziwne ze na posty czekasz z niecierpliwoscia, a boisz sie dostawac privy in-game, tam mozesz dac ignore, a tutaj? A co do Artemona to zaloze sie ze on swoim 60 ed zrobil wiecej niz ty swoim 100+ jakims tam charem, do ktorego sie tak boisz przyznac. Oczywiscie mozesz zawsze powiedziec, ze nie, ale niestety jestes wiarygodny tak samo jak turek z carlin, mowiacy ze Urbexx to jego main
Właściwie to na forum też mogę dać ignora, ale nie o to chodzi. Nie mam nawet ochoty tego dokładnie tłumaczyć, więc powiem tylko, że nie mam takiej potrzeby i tyle.

A jeśli chodzi o moją wiarygodność to chyba nie jest jeszcze tak źle. W tych kilku postów, które tu napisałem, nie było ani jednego nieprawdziwego zdania.

Co do Krity - nie widziałem go chyba jeszcze na bitwie, no może raz przebiegał sobie wzdłuż Yalahar, ale choćby był i na każdej to i tak nie byłby wstanie zrobić tyle co ja "swoim 100lv+", a mogę was zapewnić, że zrobiłem w tej wojnie dość dużo (tak jak i we wszystkich poprzednich).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Artemon\
Mnie stąd możesz wykreślić, naprawdę nie mam potrzeby udowadniania czegokolwiek komukolwiek spamując na prv czy default.
No tutaj chyba muszę przyznać ci racje - nigdy cie jeszcze w grze nie spotkałem, chodziło mi jednak o to mędrkowanie na forum. Nie mniej jednak my bad.
Cytuj:
Powiedz mi, w którym miejscu się z kogokolwiek śmiałem? Po prostu stwierdzam fakty. I jakby nie patrzeć, to zrobiłem więcej niż Eloth.
Śmiałeś, nie śmiałeś, stwierdzałeś fakty... jakkolwiek to nazwiesz, sedna sprawy to nie zmieni.
Cytuj:
Nie, to jest ktoś z Damageplanu.
Nie jestem, ani nigdy nie byłem w Damageplanie, przykro mi.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania