![]() |
#1741 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: DRAKE
Profesja: Elder Druid
Świat: Azura
Poziom: 120
![]() |
![]() a co mnie obchodzi urb i czy mi na prv odpisze ? a jak mnie tak cisniecie to sie przedstawcie moze co ?
Ostatnio edytowany przez Mariel - 17-10-2009 o 10:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1742 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Profesja: Elite Knight
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
![]() @Nuriel !! Juz na czysto??
![]() |
![]() |
#1743 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2008
|
![]() "Swoja droga urb sie w*****l jak zobaczyl haosa,sheriona etc w wanted bo nigdy nie chcial im dawac inva bo mimo ze maja nie najgorsze pvp to sa cipkami taka prawda"
wlasnie dlatego urban wpierdolil pare mln z gildiowej w sheriona zeby mial wiekszy lvl ;] --- Zutersky dodał 2 minut i 55 sekund później --- tyle ze to ty wiecej wjebales lvli recznie nie ja hahahaha. byle dziecko tibji ;d Ostatnio edytowany przez Zutersky - 17-10-2009 o 12:43. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#1744 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2009
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Korsarz Kosiarz: http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=ul2kb24c6bxxoj3x |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1745 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() A co w tym zlego, ze wbilem je recznie? Przynajmniej mialem jakas "radosc" z tego. A nie siedzialem calymi dniami przed kompem i bezmyslnie patrzylem jak bot smiga. Wolalem sobie posiedziec 3-4 h i pograc sam.
Off topic. Ja chce znow wakacje !!!! ![]()
![]() |
#1746 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2009
Lokacja: Sieradz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Eloth The Punisher
|
![]() Cytuj:
![]() btw. Zobacz ile np. ty grales w wakacje, a ile on?
![]() Ostatnio edytowany przez Eloth' - 17-10-2009 o 13:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1747 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2008
Lokacja: Gdańsk
Imię: DRAKE
Poziom: 120
![]() |
![]() Cytuj:
moze po prostu nie dalibyscie rady zabic mnie na combo z lmm ? ;] a jak miales taka beke z marszalem to zdradz nam ta tajemnice jaki masz nick. czy boisz sie ze bedziesz mial hunta na swoim 50 najcie z carlin ? PS 13:12 Reevilo [63]: siema 13:12 Reevilo [63]: piesku 13:12 Mariel Morgos [102]: [; 13:12 Mariel Morgos [102]: a potem na forum 13:12 Mariel Morgos [102]: pisza ze ja wyzywam wszystkich Ostatnio edytowany przez Mariel - 17-10-2009 o 13:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1748 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1749 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2009
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1750 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ale spokojnie, wytłumaczę i tobie mały - zarzuciłem mu to tylko dla tego, że on wcześniej zarzucił komuś_tam, że nic nie robi. A skoro ma śmiałość takie zarzuty wygłaszać, to powinniśmy się co najmniej spodziewać, że on sam "coś_robi". iDlatego mu to teraz wypomniałem, że śmieszne jest, że osoba, która żywcem NIC w tej wojnie nie zrobiła, śmieje się z kogo innego, że nic nie robi. Z kolei ja, tak sam z siebie, nikomu nic nie zarzucałem, tylko tak jakby "zażądałem" od tego Artemona "skoro sam śmiejesz się, że nic nie robimy, to przedstaw nam swój wkład w wojnę" (tyle, że nie czekałem na odpowiedź, bo już ją znałem). Wątpię byś to potrafił zrozumieć, jednak muszę spróbować. PS. Wiemy, ze Artemon = ten 60 druid ze Status Quo, jeśli chodzi o kwestie podpisywania się, ukrywanie się jest zatem bez sensu. Cytuj:
A i nie widzę na prawdę potrzeby podpisaniem się nickiem z gry. Co mam powiedzieć to powiem, a przynajmniej obędzie się bez spamu w grze od osobników twojego pokroju (Mariele, Artemony, Savany, Teteriany, Wizaki, Sehile, Dile, Beiroce, Siwuszki, Xandaele, Gaddarry, Sheriony, Haosy, Krazxowy, Parówki, Shorghrony... lista jest długa, naprawdę). PS. Ja tam wolałbym wyjść ponaparzać się np na OB, ale skoro boicie się, nie pozostało mi nic innego, jak z niecierpliwością czekać na następne posty... Ostatnio edytowany przez PussyWizak - 17-10-2009 o 17:00. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1751 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2009
Lokacja: Trójmiasto
Imię: Lord Parowka
Gildia: Status Quo
Poziom: 64
|
![]() HAHAHHAHAAHAHAHA sie spinacie, na forum, nie moge juz tego czytac,
@jakis kretyn 1.Jak ktos ma bota, t chyba po to go ma, żeby nie siedziec przed kompem, nie? @nastepny chyba skoro ludzie sa w wanted, nephi, albo jakies innej support guild to musieli cos zrobic? (oprocz Teteriana) ![]() @cos tam o urbie to było akurat madre ze inwestował w magow, @... nie wiem wogle czemu akurat taki podział jest jaki jest, ja to bym wykurzyl z tego servera turkow bo to najgorzy typ graczy, nawet jak byli po naszej stronie, kradli loota Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#1752 |
Użytkownik Forum
|
![]() @pussy
To dziwne ze na posty czekasz z niecierpliwoscia, a boisz sie dostawac privy in-game, tam mozesz dac ignore, a tutaj? A co do Artemona to zaloze sie ze on swoim 60 ed zrobil wiecej niz ty swoim 100+ jakims tam charem, do ktorego sie tak boisz przyznac. Oczywiscie mozesz zawsze powiedziec, ze nie, ale niestety jestes wiarygodny tak samo jak turek z carlin, mowiacy ze Urbexx to jego main ![]() Ostatnio edytowany przez eldar - 17-10-2009 o 17:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1753 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Imię: Artemon
Poziom: 6
Skille: 6/9
Poziom mag.: -2
|
![]() Wiem, że znacie mojego mainchara, nie mam ochoty się przed nikim ukrywać. Jakbym chciał to podpisywałbym się innym nickiem na forum.
Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1754 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2009
Lokacja: Trójmiasto
Imię: Lord Parowka
Gildia: Status Quo
Poziom: 64
|
![]() Cytuj:
czuje sie zaszycony, że wrzuciles mnie na ta liste, pewnie twoj main to jakis 30+ mag z niedoje****m nikiem z ekipy remontowej... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1756 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2009
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Autodamaged post.
Ostatnio edytowany przez Rudy_Kojot - 26-11-2009 o 21:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1757 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2009
Lokacja: Olsztyn
Imię: Monek
Poziom: 133
|
![]() Przepraszam bardzo możesz wypisywać co chcesz i na kogo chcesz ale od ekipy remontowej wy..... i sper.... oraz wykur..... jeba..... lamusie oki? _/
![]() |
#1760 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A jeśli chodzi o moją wiarygodność to chyba nie jest jeszcze tak źle. W tych kilku postów, które tu napisałem, nie było ani jednego nieprawdziwego zdania. Co do Krity - nie widziałem go chyba jeszcze na bitwie, no może raz przebiegał sobie wzdłuż Yalahar, ale choćby był i na każdej to i tak nie byłby wstanie zrobić tyle co ja "swoim 100lv+", a mogę was zapewnić, że zrobiłem w tej wojnie dość dużo (tak jak i we wszystkich poprzednich). Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |