![]() |
#1742 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skad ci przyszlo ze mam cos do ciebie?
edit: Juz chyba nie ma problemu. Wyjasnione ![]() peace all xD
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw Ostatnio edytowany przez Narkoman - 16-07-2006 o 21:19. |
![]() |
![]() |
#1743 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Jak cie milo widziec na Forum Katti~ =]
|
![]() |
![]() |
#1744 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kilver Achin
Profesja: Sorcerer
Świat: Silvera
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1745 |
Użytkownik Forum
|
![]() eeee, no nie wiem ale dzieki ^^
![]()
#1746 |
Zbanowany
|
![]() Cos malo piszecie, czyzby sie nic nie dzialo? =]
|
![]() |
![]() |
#1747 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Wołomin
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Tibia Guardians
Świat: Silvera
Poziom: 17
Skille: 48/48
Poziom mag.: 2
|
![]() ja tam liczę na to, że do czasu kiedy będę miała +60lvl aikauowi i innym hi-lvl zenho i br znudzi sie juz gra w tibie lub pojdą na inny serwer i na silvie bedzie spoko ;] a jak będzie naprawdę zobaczymy za jakiś czas ;p
|
![]() |
![]() |
#1748 |
Zbanowany
|
![]() Ztwoja szybkoscia expienia to aika itp to umra zanim ty 60 lev wbijesz wiec spoko =]
|
![]() |
![]() |
#1749 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() Cytuj:
![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
|
![]() |
![]() |
#1750 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Hmmm.... emeryturka ?:> Co? hack?wywalili cie z kyry? Biedne dziecko... ale nie martw sie kupie Ci kredki ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1751 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() hehe
ale się tu pozmieniało te wszystkie odejścia, powroty.. przynajmniej jako tako przestaliście sobie do gardeł skakać ![]() parę osóbek może dojrzało.. inni może nie ![]() oj oj.. Holly, oni nie odejdą ![]() ![]() ![]() byli za 'moich czasów' dotrwali do dziś, mają się świetnie, więc się ich tak łatwo pozbyć nie da ![]() Kattinka, pech pechem ![]() ![]() ![]() ![]() jednak najważniejsze, aby samemu być takim graczem, którego samemu chce się spotkać ![]() a nóż widelec pomożesz komuś i ci się to zwróci? ![]() spójrz na tych 'hlvli' co się w skilach prześcigają! kiedyś noobkami byli i mi rotki podkradali, a teraz? ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#1752 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() Cytuj:
przypomnij mi twoj lvl a moj zobaczymy czy nie jestem lepszy ![]() o to sie nie martw, nikt mnie z niczego nie wywalil, sprzedalem konto ![]() nie mam czasu na tibie, mozeeee kiedys, ale napewno nie w te wakacje ![]() btw. Zaj****cie wam poszlo na tej Iridii, nikt ponad 20 lev <lol2>
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 18-07-2006 o 15:35. |
|
![]() |
![]() |
#1753 |
Zbanowany
|
![]() No wiesz to ze miales odemnie 20 lev wiecej nie oznacza ze jestes lepszy =]
A po drugie gowno mnie to obchodzi ze uwazasz sie za lepszego, bo w moich oczach byles, jestes i bedziesz chodzacym zerem ![]() |
![]() |
![]() |
#1754 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() @Taube
Masz racje... graja, graja i grac beda, co chwile robia nowe postacie i szybko lvl wbijaja.... Jak to robia, nie wiem, napewno protekcja (od hlvl), napewno pomoc w kasie (na starcie), pewnie tez blokowanie potworow (dla expa) i chyba raczej dzielenie kont (byc moze).... Nie dziwie sie im, pomagaja sobie czasem walcza ze soba, ale to sa "kolesie" z jednego miasta dlatego w ostatecznosci trzymaja sie razem (przynajmniej kilku z nich). Uzyskali na poczatku przewage w lvl i to wystarczylo aby wladzy nie oddac. Chyba tylko mass hak moglby ich z Silverki wygnac. W pewnej chwili byla szansa aby polacy zaistnieli, ale sami to zepsulismy, Fantom-Lady najpierw okradl Rekina, potem sam zostal okradziony, Potus odszedl, mnie zabili Polacy, Carpathia sie jeszcze trzyma (moze placil haracz, a moze ma szczescie, nie wiem ale oby tak dalej), Rekin malo gral ostatnio..... Moze komus sie jeszcze poszczesci na tym servie (mam taka nadzieje) ale pod warunkiem, ze faktycznie nikomu nie bedzie ufal ani br ani pl, bo inaczej ciezko bedzie.... ![]() Pozdrawiam
____________ "...siła to ostateczność, do której uciekają się nieudolni..." Ostatnio edytowany przez Lenidas - 18-07-2006 o 22:01. |
![]() |
![]() |
#1755 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
nie muszą ufać ani pl ani br (choć paru sympatycznych br tam było ![]() ![]() najwięcej przyjaciół - tak mi się jakoś złożyło, że miałam z Kanady potem Keladry hacknięto, biedna mała ![]() no i Kilalla chyba nie jest złą istotką, co nie? ![]() już jej pierwsze posty na forum silvery zapowiadały się ładnie (nie miałam okazji nawiązać z nią niestety znajomości - gdyż wtedy odeszłam) d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#1756 |
Zbanowany
|
![]() Tak, tak kilalla jeden z najlepszych graczy na silv ale sama juz raczej nie gra na silverce...Keladry.. hmm oj chyba pamietam te nick ale nie za bardzo =]
Tak z kanady sa najlepsi ale sami juz niewytrzymali przyklad? Kryst, Aclii, cala gildia blancked to sa chyba z Kanady ktozy juz nie graja na silv.. Jesli chodzi o to ze zenho powstrzyma mass hack no moze to jest mozliwe jak dobrze pamientam to wlasnie oni z Julery uciekli po mass hacku ![]() |
![]() |
![]() |
#1757 |
Użytkownik Forum
|
![]() jakos i m nie wspolczje tego mass hacka
![]() a co do posta lenidasa jest wiel polakow 60+ ![]() wtedy to n/c
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw Ostatnio edytowany przez Narkoman - 19-07-2006 o 11:32. |
![]() |
![]() |
#1758 |
Użytkownik Forum
|
![]() każdy z okolic Thais kto gral rok temu na sliverce powinien Kelcię pamiętać
![]() jeszcze była grupa riders'ów, czy jaki to mieli oni przypis ![]() tak sobie przeglądałam staty z silvery - i wiele osób jest nowych ![]() przypomina mi się ![]() ![]() hmn.. i jakaś Myszoonia w rankingach.. kojarzy mi się to z małym noobkiem/newbie którego nawracałam kiedyś na 'dobrą drogę' ![]() ![]() wzięło mi się dziś widać na wspominki ![]() d.Taube
![]() |
![]() |
#1759 |
Zbanowany
|
![]() Myszoonia to ja nie wiem, czy ja moglas nawracac bo ona to jest niezly noobek i gra w tibie moze od pol roku? Niezapomnie tego jak ja mialem swoim palkiem 15 lev(obecnie 51 ale nie gram ;p) i dostalem hunta za to ze jestem podobno noobem ;] Pozniej gonila mnie na fibule kiedys a ja nioslem tam 4 bp kusz
![]() Tak ridersi cos kojarze ale oni juz daaawno nie graja, brat Kelci? Ciekawe ale jakos nie znam i nie znalem ![]() Nofay juz nie gra (tak jak i cala gildia Blancked) Edit: Taube moze ci sie pomylilo z nickiem Markizek Marczak?( to bylem ja ![]() Jesli dobrze pamientam to skilowalas na rotkach w gorze troli a ja ci je podkradalem ![]() Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 19-07-2006 o 12:24. |
![]() |
![]() |
#1760 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie nie
![]() na pewno miałam doczynienia w swej karierze z jakimś myszowatym stworzeniem ![]() nawet jeśli to nie ta istota ![]() a ciebie to zdaje się niejako mogę pamiętać ![]() (czasem żałuję XD że takich małych noobków nie podrapałam nieco ![]() ![]() ale tak to było.. przyłaziły takie i czasem nawet nie zwróciły uwagi że między dwoma rotkami stoi sobie taki knight i trenuje :/ i je dobijali gdyby nie to, to miejsce na trening na całe godzinki by było, a tak to trzeba czekać na respawn.. paskudniki wy takie! a fe! ![]() d.Taube
![]() |