![]() |
#1741 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiesz tyle co powie ci kolega gandamir, ktory jak widac na filmiku mial 'haka' i pisal z dwóch postaci na raz "hi gandamir here" mimo iz mowiles ty albo jakis koelga wczesniej ze cariel gandamirem juz nie gra. btw. jedna z tych postaci byl dediv evil'eye a o ile dobrze wiem to jest twoja postac. ;p
|
![]() |
#1742 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: -
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternals Asylum
Świat: Kyra
Skille: 80+
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1743 |
Guest
|
![]() heh.. pablofon to co ty mówisz to jest żałosne
mało to razy było ,że swe polaków kickneło po war jak robili pg? zresztą sam zobaczysz Pamiętam jak jeszcze 1st owner tetro grał, swe płakało ze on robi na nich pa, polacy zrobili war ,a tamci... doszli do nich. Swe to już taki naród Nikt ci nie kazał walczyć przeciwko NF ale żebyś był chociaż neutral Teraz widzisz co wiara sądzi o tobie, nie mówiąc już o xolorianie Napewno nie masz konkrętnych powodów do tego żeby walczyć przeciwko WIW co oni ci zrobili? Wydaje mi sie ,że i tak życia nie będziesz miał na tym serwie ;p lepiej zrób coś konkretnego w tym kierunku żeby pograć tu jeszcze |
![]() |
#1744 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
14:41 Arystos [168]: pablo thx - smutne =s , chociaz ja Pablo nie winie za to ze walczy przeciw WiW ,chyba zawsze blizej mu bylo do NF. |
|
![]() |
![]() |
#1745 |
Guest
|
![]() elo, słyszałem ze podobno ma byc woja pomiędzy tymi dwoma gildiami. Zaczeło sie od tego ze tetro ubił kogoś z gildi "No Fear a potem tetro 2x padł. Pierwszy raz ujebali go Sir lothrein i abo, a potem steiner the slayer i og'thun. Potem padali tacy ludzie jak solarins(by abo and elfhame), Ravin te'be(by abo and eon aldarion) i inni. Jeśli ktos coś wie na ten temat to piszczie xD
O,o przed chwilą padł safi'kyra z way it was xD Feb 15 2007, 14:40:49 CET Killed at Level 110 by Luca Invissand by and by Elfhame 14:51 You see a dead human (Vol:10). You recognize Safi'Kyra. He was killed by Elfhame. |
![]() |
#1746 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() Nom tak jak juz pisalem wczesniej Arystos poweiedzial thx Pablo i przestal sie uhac bo wiedzial ze i tak padnie... smutne jak kumpel z ktorym sie rozumiesz i masz z nim dobre stosunki od kilku miesiecy robi cie w chu... konia i jeszcze zalicza na tobie fraga... po czym przeprasza i mysli ze to wszystko naprawi... Pablo~ nawet jesli NF wygra ta wojne i tak wyleciusz z serva wiec przemysl to i pomysl co mozesz zrobic zeby bylo najlepiej dla ciebie... na pewno nie bedzie to walcze nie w NF
![]() |
![]() |
![]() |
#1747 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak najlepiej zdradzić tych z którymi walczyć(NF) i przejść na drugą strone?
![]() |
#1748 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1749 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
wyjdz, prosze...
![]() |
#1750 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() Cytuj:
![]() W kazdym razie jestem pewny ze jesli NF wygra ta wojne Pablofon dlugo nie pogra... jesli wygra WIW pewnie czeka go to samo wiec chlopak jest na straconej pozycji |
|
![]() |
![]() |
#1751 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zachowanie Gedda oceniam jako baaaardzo nie ładne z jego strony
![]() Wyjdź to sobie możesz mówić do swoich rodziców ew. rodzeństwa.
#1752 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Amura Tao
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
![]() Hail Way it was _/
|
![]() |
![]() |
#1753 |
Użytkownik Forum
|
![]() 17:12 You see a dead human (Vol:10). You recognize Arcat. He was killed by Tralla.
=/ |
![]() |
![]() |
#1754 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() Gedd przciesz na ostatniej wojnie walczył po stronie FG więc czego by miał walczyć po stronie wiw? Ja jeszcze domyslam się kto oposci Wiw na kożyść NF
![]()
#1755 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Rohad Ajj wyprzedziłeś mnie ;P
"Jeśli chcesz być kimś, musisz najpierw być sobą". Łukasz ![]() Wejdź,zarejestruj się.To nic nie kosztuje a możesz jedynie pomóc sobie i mnie ![]() Ostatnio edytowany przez esdek - 15-02-2007 o 18:51. |
![]() |
![]() |
#1756 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2005
Poziom: 130
Poziom mag.: 8
|
![]() Omg...
co do pablofona to nie dziwie mu sie ze jest po stronie graczy szwedzkich, sam nie jedno krotnie przejechalem sie na swoich kumplach z Polski lecz nie prejechalem sie na kumplach ze szwecji Szwedzi w przeciwienstwie do wielu polakow sa Lojalni do konca a ze Pawel zfragowal Arystosa to juz chyba nie jego wina wojna to wojna a wy na swoim miejscu podczas wojny nie bili byscie przeciwnika nwet jak to wasz kolega? skad mieli byscie pewnosc ze on by was nie atakowal jak by mial okazje zal.pl dla was ja np mam teraz hunt an kyrze od wiw za co? za nic.. tacy sa chlopcy z Way It Was... moze to byla droga dla nich... dalszy temat zostawiam bez komentarza Cya
#1757 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Ab'Dendriel
Imię: Gall Terix
Profesja: Elder Druid
Gildia: Terix
Poziom: 65+
Skille: 00/00
Poziom mag.: 55
|
![]() Morx powinien raczej dojśc do Zenka, Mooth, Garlerdon, Arystos, Herineey i Rhu raczej zawsze trzymają się razem, więc pewnie odejdzie ktoś kto mało się liczy.
19:55 Kusznik Shadowbolt [13]: pl? 19:55 Gall Terix [45]: niet, rus 19:55 Kusznik Shadowbolt [13]: postawit monk? [GUILD]Terix[/GUILD] |
![]() |
![]() |
#1758 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Wolo: A ty Laro czemu kicknales Safi ze swojego domku? -.-
The Chaotic Paladin Strong Enough To Lay You Down Ostatnio edytowany przez The Chaotic Paladin - 15-02-2007 o 19:13. |
|
![]() |
![]() |
#1759 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Geenar lee
Podpisuje się pod Twoją wypowiedzią.
Skibe :>) Ostatnio edytowany przez Skibo - 15-02-2007 o 19:13. |
![]() |
![]() |
#1760 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trzymają się razem? Zapomniałeś o ostatniej wojnie...