|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#17681 |
Użytkownik Forum
|
![]() a czleniu nawrocilem sie ale tak w polowie bo za duzo to nie zdrowo xD
a ty sie uczysz? czinkłeczento i sejczento?xd |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#17682 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Chełm
Imię: Ortey
Profesja: Knight
Gildia: Ekipa Polonez
Świat: Furora
Poziom: 100
|
![]() Ja juz sobie z nauka dalem spokoj bo mnie nauczyciele stresowali. Jakies pytania zadaja :< a co ja nauczyciel jestem ze odpowiedz mam znac? niech sie sam nauczy i mi dupy nie zawraca
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17684 |
Użytkownik Forum
|
![]() To wloska szkola jest xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17685 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2010
|
![]() Tak,tak! furor jebie kupą na 100% JF JF JF
Furorze jebany smierdzisz carlin aż stąd do warszawy 18 lat masz? Być może ale nie twoja twarz Tobie wystarcza jedna chwila by zrobić z siebie pedofila twe peka jest jak brudna cipa smieje się z tego każda ekipa chodzą ploty że jak wlacasz skulla to odrazu wypijasz wszytskie poty! Ciekawe jak w domu na ciebie wolają Pewnie wogole bo tam na ciebie srają. W przedstawieniu szkolnym grałeś czerwonego kapturka. i masz kompleksy bo nie nawidzi cie połowa podwórka! Jesteś takim patriotką, że walczysz za całą furore. Że aż Jan III Sobieski Przewraca się wgrobie! yo,yo,yo,yo!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17686 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahaha a kminisz co oni tam gadaja? ;d ja spadam yo
hahah wariatka jak zdisowal/a furora xD posypaly sie disy na furora a on teraz pewnie biedny siedzi i na kazdego dissa napisze ;d Ostatnio edytowany przez Zoodix - 17-03-2010 o 20:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17687 |
Użytkownik Forum
|
![]() no kminie kminie xd jol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17688 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2010
Lokacja: Polskka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Skjedde Sappztah
Profesja: Druid
Gildia: True Kamikaze
Skille: dobre
|
![]() Zoodix Diss Part #1
Teraz odpowiadam na Zodiksa pier**lenie Sam tego chciales a wiec pros o przebaczenie. Jestes jeleniem a one nie sa chronione. Moge Cie odstrzelic tylko znajde dobra ambone. Chwyce Cie znienacka jak byka za rogi. Twoje nogi polamie tak ze nabawisz sie Furorfobii. Pisales "furor podbij" no to ku*wa podbijam. Sprowokowales czlowieka ktory slowem zabija. Wstrzykne Ci do glowy dawke ze strychniną. Wszystkie Twe szare komorki natychmiast zgina. A rozplatana lina podwiaze Ci jajniki. Ja robie ludziom trujace zastrzyki! Nie ruszaj sie juz to nie bedzie bolalo. Jaram sie gdy igla wchodzi w Twoje cialo. To za malo wiec wstrzykne smiertelna porcje. Ktory jeszcze gotowy na je**na aborcje?! Jednak da sie zarobic duzo na Vision. Tomo Crusade moj sponsor!!!1 ![]() Ostatnio edytowany przez Furor001 - 17-03-2010 o 20:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17689 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Jak dla mnie powstanie konta furor seby ,tego 2 stało się dlatego ,że jeden z naszych myślących ludzi (domniemam ,że Kazik) zrobił je ,żeby nie było potem ,że jesteśmy dzieciakami napinającymi się w depo i na forum. Imciu<3 słuszna uwaga ,nasze społeczestwo się tak stacza ,że szkoda gadać. Pomyśl jak dorosną dzieci propagandy JP ,Metina i te ,które kupują od Ciebie gpki.
Ostatnio pojawiłem się w Katowicach (Śląsk) i jakaś mała dziewczynka się wywaliła na rowerZe ,pomogłem jej wstać i co? Podbija do mnie typ ,metr 20 z hasłem s*******aj od niej albo ci wpierdolę... Jak dla mnie najlepszą opcją jest emigracja. Nawet się bardziej boję Polski za pare lat niż Bruxeli ,gdzie są wiecznie jakieś starcia skinów z żydami i takie tam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17690 |
Użytkownik forum
|
![]() Furor,Furor ten jebany madafaka
Wyliże nawet psu ptaka A jego rozjebana Melanżowa ekipa może szukać gówna na Furoniskij śmietnikach! Jak widzą go ludzie na ulicy To tak jebie, że uciekają do świetlicy! Myślisz, że jesteś fajny bo zabiłeś 200 levela? Jesteś tak żałosny, że chyba zulisz kase od menela! te dissy to od wuja google masz i jak je wkleiłeś to chyba z szczęścia srasz. Ujebali cie na furorze i zgnoili? i uwierz mi bardzo dobrze zrobili Będę już kończyc ziomie mi drogi Bo czekają na mnie hod-dogi. Ostatnio edytowany przez wartjatka - 17-03-2010 o 20:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17692 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
|
![]() Cytuj:
Tyle ze to nie ty zrobiles to tomowi ![]() Pewnie nie jestes rly furor seba...nikt nie moze byc tak zjechanym czarnym dzieckiem jak ty.. --- Jety dodał 1 minut i 47 sekund później --- Cytuj:
zalone...dzieciaku wez skacz juz z siebie robic debila ![]() A dostalem nauczke? ciekawe jaka =DDD A no tak..dostalem...dobrze miec was...wiecej kasy <3 Ostatnio edytowany przez Jety - 17-03-2010 o 20:56. Powód: Automerged Doublepost |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17693 |
Użytkownik forum
|
![]() Hod-dogi zjadłem więc kończę mój wers
Furor to jebany jest pies. Skąd twa głupota się bierze? Może dlatego ze tata go pierze. twe dissy to jakiś mega niewypał gadanie o jeleniach to raczej jest przypał. Mam nadzieje, że to koniec twego zabjania. Bo ta gra tego nie wytrzyma tego srania. Powiem ci jedno głupi murzynie Metina czeka na ciebie kretynie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17694 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2010
Lokacja: Polskka
Imię: Skjedde Sappztah
Profesja: Druid
Gildia: True Kamikaze
Skille: dobre
|
![]() Jestem Furor seba aka psychicznym sadystą!
Jety dla Ciebie kasa to wszystko bo jestes materialistą! Non stop kasa kasa kasa!!!!1 BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Ostatnio edytowany przez Furor001 - 17-03-2010 o 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17695 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17696 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2010
|
![]() No skoro zarabia wiecej na tibii niz ty we wlasnej pracy to czemu nie ma tym sie zajmowac?Rzuc prace!nie badz materialista!
oj ludzie nie odpisujcie mu, nie widzicie ze to tylko marna prowokacja? Widzieliscie moze kiedys czlowieka 18 letniego z takich podejsciem? Prowokacja na 100% zwykly troll. Nawet jesli nie to ma nie wiecej niz 10-11 lat ![]() ![]() chcialam grac na furorze ale patrzac na takich ludzi jak on, to nie dziekuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17697 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cekawe czy ten idiota Furor~ zastosowal sie do tego polecenia, czy tak jak juz ktos wczesniej napisal, ktos z jego gildii mial dosyc kompromitacji i stworzyl nowe konto.
![]() |
![]() |
#17698 |
Użytkownik Forum
|
![]() pfff
Diss do dissa, dissem ciągle pogania Punkt zwrotny w chwili tego orania chcesz skleic bit i gonisz jak łania kto tutaj rzadzi, no proste InfaNia Drążysz w punkcie, nie mozesz sie wydostac mojej nawijce nie latwo jest sprostac myslisz godzine i piszesz tego posta buch z mojej fajki i na kartce chlosta nie projektuj murow, lepiej mosty budowac w innej sekwencji idz plecak pakowac to co potrzeba by rzucic na kolana glowa na karku, krew bitem pobudzana...
![]() |
#17699 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 12 2008
Lokacja: Polska, Grudziądz Postów: 872
Stan: Na Emeryturze
Imię: co ty, felixa nie znasz?
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Betrayed
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^ był