Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 18-10-2007, 01:02   #1761
Gal'axy
Użytkownik Forum

Gal'axy's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Knw

Stan: Na Emeryturze
Imię: M@ti
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Last Sunrise
Świat: Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blacov89 Pokaż post
@ Mati

XDDD

jak Kazik wpadnie to macie retired w tibii murowany przez minimum tydzien...

tydzien to beda nas zgrzebywac z boiska

~Squat till you puke~

...You stand alone,ten plates in the hole.Its you versus the weight.You are thinking."Im gonna get up"
But you will,yeah you will pule.Yeah it will be hard getting off the crapper the next couple days.But it will worth,cuz when there is chalk on your hands and sweet on your back there is no better place in the world.This is pain.This is animal...

CAN YOU HANDLE IT?
Gal'axy jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-10-2007, 01:02   #1762
Nattii
Użytkownik Forum

Nattii's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Katowice

Imię: Rena Marin
Profesja: Druid
Domyślny

nie Łukasz, nie murowany, to byłby gipsowany retired
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT

Nattii jest offline  
stary 18-10-2007, 01:14   #1763
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Żarówka

no spoko ale dobrze to moze nawet tadziu zdzichu i rychu wpadac kazdego p[rzywitam nalezycie

ale kurwa chodzi o to bynajmniej dla mnie natti i reszta dzieciakow ... kurwa cale zyciie na obsidiii ofc walczylismy z pa, z pk, i itd aby nie byc tacy jak ng bo nas w*****ali i denerwowali ... cale moje tibijskie zycie tutaj temu poswiecilem ... nigdy na obsidii nikogo nie zpaowalem ani nie zabilem !! kurwa trudno w to uwierzyc ?? a jednak tak jest .... i jak kurwa mozna walczyc przeciwko ng i naprawiac server w co ja wierzylem, jak w ltk i ls jest znacznie gorzej niz za rzadow ng i np ?? tylko zmieni sie liczba pokrzywdzonych i ich narodowsc nic wiecej !!

i jezeli idea gildii ltk i et i ls tak ma wygladac to ja wysiadam z tego pociagu bo tak kurwa nie mialo byc ze byle osiol ala xertizo zabija polakow za nic i nie umie expic itd tylko musi wymuszac kase od niewinnych ludzi !! to po to byl ten caly szum ?? idea wolnosci itd ?? to tak jakby nas z hitleryzmu ruscy uwolnili ale najpierw pozwolili sie wykrwawic . .... identyczna sytuacja !! warto sie puknac lub kopnac w lep o co naprawde tu chodzi .... bo mi czasami poprosrtu brakuje kamieni !!

i niech mi kurwa ktos z ltk powie ze tak nie jest .... to wytlumacze na gg 2617524 ......
Kiroy jest offline  
stary 18-10-2007, 01:22   #1764
Kiroy
Użytkownik Forum

Król

jeszcze jedno ... niech mnie nikt nie porownuje do siebie z dzieci lub mlodziezy ze jestesmy tacy sami ... ktos bedzie pracowal w 15 roznych firmach wstwal o 4 rano codziennie aby dobrze zarobic to mzoe sie kurwa nazwa doroslym ale kto kurwa gra w tibie po gimnazjum i narzeka ze jest niewysppany po nocce w tibii i idzie do skzoly to niech zamknie ryj bo w dupie byl i gowno wie ... i niech sie do doroslych nie porownuje ... to nie temat o rl life ale tak zostal poruszony tutaj i to jest moja opinia ....

signed wuja !!
Kiroy jest offline  
stary 18-10-2007, 01:26   #1765
Nattii
Użytkownik Forum

Nattii's Avatar

Domyślny

Kiroy, moze spokojniej? Nie oceniaj calej gildii po jednej osobie... nie powiedzialabym ze jestem dzieciakiem to po pierwsze, a po drugie to wskaz mi osobe ktora ja sPAowalam lub zabilam? uwierz mi ze takiej nie znajdziesz...Nie znaczy to wcale ze Cie nie rozumiem bo mi rowniez nie podoba sie co poniektore osoby z ltk wyczyniaja ale są tam tez ludzie do ktorych nie mozna miec pretensji... Nie powiem, niektórym wladza uderza do glowy a ze akurat tym ktorzy maja niewiele do powiedzenia to juz inna sprawa...

btw. nie trzeba miec 20+ lat by psychicznie byc dojrzałym czy jak wolisz, doroslym, znam kilku 17, 18 latkow ktorzy w zyciu przeszli wiecej niz niejeden "dorosly"

peace!
18:34 Pretorian Lady [15]: GILDIA JEBANEGO MANNOWA ZABIJA WZYSTKICH POLAKUW POLACY JEDNOCZCIE SIE MY NOOBY UBIJEMY ICH NIE BEDZIE SZWED PLUL NAMW BACKPACK !!! MYPOLSKI NARUD POLSKI LUT

Ostatnio edytowany przez Nattii - 18-10-2007 o 01:30.
Nattii jest offline  
stary 18-10-2007, 01:34   #1766
.:Boixos:.
Użytkownik Forum

.:Boixos:.'s Avatar

Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: Gdańsk

Domyślny

dla niewtajemniczonych:kazik to czlowiek ktory podnosi noge na 2 metry w gore,najebal matiemu jak mati sfragowal darote,a ostatnio zbil szkapera i komornika ktory chcial mu zabrac telewizor.Ma wyrok w zawiasach,najebal by solo sredniej wielkosci wies.
(sory mati jak cos mi sie pojebalo)

a co do obsidi
nie to zebym nie lubil xertizo,ale fakty sa takie ,ze LTK to juz nie jest ET czy LS.kiwi czy kto to tam invitowal popelnil blad invitujac w huj nobow 60-80 lvle , ktorzy mysla ze teraz moga wszystko,mysla ze cos znacza,paauja i zgrywaja kozakow. evo np tez paauje i pkuje to kazdy wie,taki ma styl.ale on zeby moc paaowac walczy od przeszlo roku,walczyl tez wczesniej.pozatym naprawde uwazam ze ludzie,ktorzy SAMI zapracowali na mozliwosc paaowania moga paaowac ile im sie tylko podoba.a taki slayer?wchodzi do gildi jak memy czy kiwi invituja i zgrywa kozakow.naprawde teraz mimo ze JA osobiscie wolalbym zeby rzadzilo LTK i LS to chyba bedzie lepiej dla obsidi jesli bedzie rzadzilo NP,poniewaz nie ma tam tylu noob polaczkow,a ja osobiscie wole zostac spaaowany przez arcazana (marniza chyba?) niz przez kurwa senaha cz slayera.i szczerze mowiac SRAM na to kto z kad pochodzi ,poniewaz jestem europejczykiem x) a niestety,co jak co,ale patriotyzm w tej grze nie ma znaczenia . natomiast HONOR (wbrew temu co mowia niektorzy) moim zdaniem ma kolosalne znaczenie ,tak samo jak np.przyjazn.
Trójmiasto do Lechii należy!!
.:Boixos:. jest offline  
stary 18-10-2007, 01:41   #1767
Yaugardo
Użytkownik Forum

Yaugardo's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2007

Domyślny

Ja wysiadam z tego forum.

Pozdrawiam tlyko pare osob Kiroy'a , Szikake, Fin~ i zielaka

Pozdro
Yaugardo jest offline  
stary 18-10-2007, 01:43   #1768
Shandowsky
Użytkownik Forum

Shandowsky's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2007

Imię: Archin
Gildia: Saint
Poziom: 180
Skille: 103
Poziom mag.: 23
Domyślny

@Pephy
My byliśmy gotowi do OpenBattle, ale wy o 22:00 już nie byliście. Nie możemy się po prostu zgrać, bynajmniej kiedyś to zapewne nastąpi.

@Fin'er
Przysięgam Ci, iż codziennie szukamy do zabicia kogoś z NG/NP, niestety 99% spędzają w pz, wychodzą tylko wtedy kiedy robią massloga na jakiegoś nieszczęsnego członka Ltk/LS, który nie dosłyszał "dont go venore boat". Ng/NP expi kiedy wiekszość z nas śpi. Przyznam się, że ostatnimi czasy nie odczuwam tej wojny. Przez 3 dni z rzędu byłem na expowisku po 12 godzin codziennie i nic.

@Yaugardo
Reason na Quido. Skillowanie na bocie chociażby. Podczas gdy go dorwaliśmy, on biedny był afk, jednakże dzielnie się uhał. A rzeczywisty powód podał ktoś z liderujących na vencie: "Quido is rl of pephy, Pephy playing on quido.". Jako iż LTK/LS, z wyjątkami of cors, jest gildią lojalną i posłuszną, poszliśmy i wykonaliśmy rozkaz. Skoro przez 4 dni nie możemy dorwac nikogo z NG, czemu nie zabić chara na którym istnieje prawdopodobieństwo, iż grała osoba z NG/NP. Jeśli ktoś jest 100% czysty, na pewno nie zginie z naszej ręki. Jednak, jeśli ktoś ma coś na sumieniu, a nie możemy znaleźć celu z licznej grupy "enemy", zabijamy takiego Quido, że tak powiem ku pokrzepieniu serc, żeby członkowie gildii widzieli iż dalej walczymy i jesteśmy zgrani.
stary 18-10-2007, 01:47   #1769
Yaugardo
Użytkownik Forum

Yaugardo's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shandowsky Pokaż post
@Pephy
My byliśmy gotowi do OpenBattle, ale wy o 22:00 już nie byliście. Nie możemy się po prostu zgrać, bynajmniej kiedyś to zapewne nastąpi.

@Fin'er
Przysięgam Ci, iż codziennie szukamy do zabicia kogoś z NG/NP, niestety 99% spędzają w pz, wychodzą tylko wtedy kiedy robią massloga na jakiegoś nieszczęsnego członka Ltk/LS, który nie dosłyszał "dont go venore boat". Ng/NP expi kiedy wiekszość z nas śpi. Przyznam się, że ostatnimi czasy nie odczuwam tej wojny. Przez 3 dni z rzędu byłem na expowisku po 12 godzin codziennie i nic.

@Yaugardo
Reason na Quido. Skillowanie na bocie chociażby. Podczas gdy go dorwaliśmy, on biedny był afk, jednakże dzielnie się uhał. A rzeczywisty powód podał ktoś z liderujących na vencie: "Quido is rl of pephy, Pephy playing on quido.". Jako iż LTK/LS, z wyjątkami of cors, jest gildią lojalną i posłuszną, poszliśmy i wykonaliśmy rozkaz. Skoro przez 4 dni nie możemy dorwac nikogo z NG, czemu nie zabić chara na którym istnieje prawdopodobieństwo, iż grała osoba z NG/NP. Jeśli ktoś jest 100% czysty, na pewno nie zginie z naszej ręki. Jednak, jeśli ktoś ma coś na sumieniu, a nie możemy znaleźć celu z licznej grupy "enemy", zabijamy takiego Quido, że tak powiem ku pokrzepieniu serc, żeby członkowie gildii widzieli iż dalej walczymy i jesteśmy zgrani.
Nie wytrzymalem i napisalem prosze shandow zmien profil i skaksuj imie archina kk? zrob to dla mnie
Yaugardo jest offline  
stary 18-10-2007, 01:48   #1770
Nattii
Użytkownik Forum

Nattii's Avatar

Domyślny

Bartek, ty chyba tez Yaugarda kupiles, jzu nie pamietasz? a Floyzisa i Merqesa?

Przepraszam, ale staram sie byc obiektywna...

Nattii jest offline  
stary 18-10-2007, 01:50   #1771
Kiroy
Użytkownik Forum

Żarówka

natti kieruje sie tylko do ludzi ktorzy ogladaj to forum i tutaj pisza ... mnie poprostu krew zalewa ... jak widze co ludzie robia .... isam cie beronilem ale sorry powiem ci jak dorosly facet ... nie wiesz czy lubiszjak ktos cie rucha w dupe czy nie ... jebia cie ze jestes laska w tibii i jestes pasztetem itd staje w twojej obronie a ty bronisz ludzi ktorzy cie jada ... to kurwa w koncu czergo ty chcersz ?? jak mmasz mnie polubic to tez powjezdzam na ciebie jak wolisz takie schermaty !! no ku .... krew mnie zalewa ..... bo mnie to roz*******a nagle wszyscy sa tacy cacy a dzien temu ak bylozle ... sorry ale ja sie w takiwe rzeczy w rlu i w itbii nie bawie mowie co mysle niektorzy to cenia niektoerzy nie .... a dlaczego sie w*******am w wasze problemy ?? bo nie wiem po chuj to n forum oglaszacie ... dlatego tez zabieram rtakie a ni inne stasnowisko tutaj !!
Kiroy jest offline  
stary 18-10-2007, 01:52   #1772
Yaugardo
Użytkownik Forum

Yaugardo's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gal'axy Pokaż post
Yaguardo~ a ty co taki kozaczek na rl jesteś? ile masz lat 18?i co traktujesz mnie gorzej bo ja mam 16? wiesz co czlowieku puknij sie w leb bo teksty ze z kims chcesz sparing na rl swiadczy tylko o twoim poziomie inteligencji. a to ze moze masz te 35 w bicu i jestes psycholem bo bijesz sie przy uzyciu przedmiotow (czyt. butelki,kamyczki.) to tez ci duzo nie da bo nie widziales mnie w rl ani w akcji i chocbys mial 25 lat to i tak sie na ciebie postawie jak bedzie potrzeba.

ps. jak cos ci sie nie podoba to kazik wpadnie i zrobi porzadek (dla wtajemniczonych) xD
Sprostowac chce ze twojego tematu nei bede poruszac i wszytsko co pisalem bylo tlyko zo Zywiego bo ty umiesz sie zachowac itd ale jak takie cos co on robi to mi sie naprawde przyslowiowy noz w kieszeni otwiera
Yaugardo jest offline  
stary 18-10-2007, 01:55   #1773
Shandowsky
Użytkownik Forum

Shandowsky's Avatar

Domyślny

@Yaugardo
Nie rozumiem, czemuż miałbym zmieniać profil. Skoro gram teraz na Archinie, dlaczego miałbym nie mieć go wpisanego. Jeśli jesteś zły ponieważ go kupiłem, to bardzo mi przykro, ale nie będziesz mi dyktował na co mogę wydawać pieniądze a na co nie.

PS. Jednak, może źle Cię zrozumiałem i jesteś zdenerwowany gdyż w profilu widnieje Poziom: 157, a posiadam już 159. Tak więc bardzo przepraszam i już to zmieniam.
stary 18-10-2007, 01:56   #1774
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

@shandow
dalej nie rozumiesz czemu jestes jedynym charem z ltk ktorego nie bijemy xD. no ale ktoregos dnia sie dowiesz
bylismy umowieni na 20 a nie na 22.

@Pa w Ltk

Swojego czasu jakbylem w LS/ET to nie mialem pretensji ze Evo sobie zabil kogos czy Illu okradl. Ale krew mnie zalewala kiedy osoba typu Mentor o*******a ludzi na pacc a potem mowi ze nie ma na blessy. na to aby móc robic pa trzeba "zasłuzyc". tyle na ten temat. jestem Power abuserem i sie tego nie wstydze
zielaq jest offline  
stary 18-10-2007, 01:57   #1775
Nattii
Użytkownik Forum

Nattii's Avatar

Domyślny

Kiroy, ja nikogo nie bronie... nie zgadzam sie z wieloma rzeczami ale nie wymagaj zebym zaczela tu wbijac na ludzi po ktorych stronie stoje... Staram sie byc w tym wszystkim lojalna, wobec ludzi na ktorych (przynajmniej w wiekoszosci) moge liczyc poza tym nie uwazam bym w jakikolwiek sposob Cie obrazila, jesli tak to przepraszam, napewno nie celowo... Zupelnie nie rozumiem twojego przeslania, to ze mam inne zdanie na jakis temat az tak mnie dyskwalifikuje w Twoich oczach? Zreszta, gdzie ja bronie ludzi ktorzy mnie jakos tam bluzgali? Czy Mati czy uzytkownik Kiroy Wind () zrobili mi jakas krzywde? Otóż nie. Napisalam tylko ze nie kazdy w ltk/ls jest pkerem itp...

Myslalam ze jako jedyny dorosly tutaj rozumiesz... a moze to ja jestem na Ciebie za glupia

Nattii jest offline  
stary 18-10-2007, 01:57   #1776
Yaugardo
Użytkownik Forum

Yaugardo's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shandowsky Pokaż post
@Yaugardo
Nie rozumiem, czemuż miałbym zmieniać profil. Skoro gram teraz na Archinie, dlaczego miałbym nie mieć go wpisanego. Jeśli jesteś zły ponieważ go kupiłem, to bardzo mi przykro, ale nie będziesz mi dyktował na co mogę wydawać pieniądze a na co nie.

PS. Jednak, może źle Cię zrozumiałem i jesteś zdenerwowany gdyż w profilu widnieje Poziom: 157, a posiadam już 159. Tak więc bardzo przepraszam i już to zmieniam.
Dla mnie moze byc nawet 666 i mnie to nie ruszy bo pozostaniesz tym kim byles czyli niczym sorki jezlei Cie to urazilo ale wraz z ta tranzakcja umarla kolejna legeda...Tak samo jak Kiroy to tyle z mojej strony pozdrawiam
Yaugardo jest offline  
stary 18-10-2007, 02:00   #1777
Kiroy
Użytkownik Forum

Problem

btw zapraszam kazia ....
Kiroy jest offline  
stary 18-10-2007, 02:00   #1778
Shandowsky
Użytkownik Forum

Shandowsky's Avatar

Domyślny

@Pephy
Ja jednak nadal trwam w pewności, iż Giel jest uczciwym człowiekiem.

1 tydzień mówiłeś: w weekend masz hacka
2 tydzien mówiłeś: giel byl na vencie i mówił że w tym tygodniu już masz hacka na bank na dniach :S
3 tydzień mówisz: exp sobie bo to dla Giela expisz bo cie hacknie

Co będzie dalej?
Tego dowiemy się w następnym odcinku tj. tygodniu.
stary 18-10-2007, 02:00   #1779
.:Boixos:.
Użytkownik Forum

.:Boixos:.'s Avatar

Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: Gdańsk

Domyślny

kurwa nie wiedziale jak zacytowac cos sie zjebalo mi 0,0 ale podpisuje sie pod slowami zielaqa o PA i dodaje ze mentorow sie namnozylo teraz
Trójmiasto do Lechii należy!!

Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 18-10-2007 o 02:02.
.:Boixos:. jest offline  
stary 18-10-2007, 02:00   #1780
Jumacz
Guest

Domyślny

jestem na tym servie od samego poczatku i w sumie gdzies mialem to forum bo nudne jest czytanie o tym kto tu zamiata i jaki jest madry...
mam znajomych i wrogow po obu stronach i wlasne zdanie na temat tej wojny. ciekawe sa postacie pojawiajace sie tutaj ps. 'archin" dobrego musiales dorwac translatora w swoim kraju bo jakos nigdy nie pisales po polsku. wielu moich znajomych przestalo tu grac przez ta wojne i ja tylko apeluje o rozwage jezeli chodzi o paowanie, chcesie sie na*******ac miedzy soba to robcie to a nei ze teraz kazdy uwaza sie za kogos ponad kims i robi jakies chore akcje tlumaczac to budowaniem morali..

Checkeando

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania