|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#17882 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() 53 ![]() i ogolny stan postaci ![]() Ostatnio edytowany przez RoyalSzajba - 23-02-2014 o 17:55. |
![]() |
![]() |
#17883 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2007
Imię: Globe Hunter
Profesja: Elite Knight
Gildia: Moonblades
|
![]() Siema ludzie
![]() Ostatnio grałem w tibię w 2008 roku i dzisiaj mnie coś naszło żeby po tylu latach zalogować się na konto. Mimo, że w grze się sporo pozmieniało, nie straciła ona swojego czaru w moich oczach. Z tego co zauważyłem przez jakieś może 2-3 godziny grania to bardzo dużo graczy chyba zrezygnowało z tej gierki, bo expowiska na facc nie były nawet za bardzo przepełnione. Co tu dużo gadać, jeszcze napiszę tylko że byłem kiedyś w gildii Moonblades, która była dla mnie czymś więcej (pozdrawiam tutaj szczególnie gracza pod nickiem Samarek, który zaopiekował się mną w sumie już na początku mojej przygody z Moonblades). Sama gildia chyba się już rozpadła, ale zostawiła w mojej pamięci bardzo pozytywne wspomnienia, stąd też Hail Moonblades! Chyba będę co jakiś czas się znów logował troche poexpić w wolnej chwili ![]() Na screenie jest to moja druga postać, ponieważ moją pierwszą (Globe Hunter 89lvl knight) na faccu nie ma zbyt wielkiego pola do popisu... Ahh się rozpisałem, ale aż się łezka kręci w oku ![]() Pozdro ludzie! ![]()
![]() |
#17884 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() lecimy z tematem
![]() Za 7.6 się grywało na Refugii :-) czas po latach powrócić... nie wiem z jakim skutkiem, ale jakąś chwilę tu spędzę :-)
![]() |
![]() |
#17885 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2015
Lokacja: Wrocław
Imię: Dervus
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
|
![]() Witam, jestem nowym graczem i zacząłem grać na Refugii trochę ponad miesiąc. Szukam polskiej gildii, jeżeli ktoś chciałby mnie w swoich szeregach to dajcie znać
![]() Pierwszy awans Dervusa ![]() Po osiągnięciu 20 lvla Dawnport już mnie nie chce ![]() ![]() Lvl na Ice witch ![]() Smoki na Yalahar ![]() Heroski (moje ulubione) ![]() Taki tam trash mutated creatures i nowy nabytek (buty) ![]() Żuki i pająki na Zao ![]() Necro na Yalahar ![]() W międzyczasie Bright Sword quest ![]() Nagrody z Greenhorn ![]() Zwiedzanie Hell Gate ![]() Mlvl 6 pod starym domkiem ![]() Dreamer quest ![]() Paradox Tower quest ![]() I na koniec nagrody ze Scrapper. ![]() Na pewno będę grał dalej, podoba mi się Tibia i w miarę możliwości czasowych będę zamieszczał więcej screenów ![]() |
![]() |
![]() |