|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#17921 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2010
Lokacja: Polskka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Skjedde Sappztah
Profesja: Druid
Gildia: True Kamikaze
Świat: Furora
Skille: dobre
|
![]() Victeron znowu piach bez bota to juz kazdy moze pasc
![]() Nie przyjade do nich bo niczym nie zawinili a pozatym tibia to tibia a rl to rl ale jak chca do mnie przyjechac to zapraszam ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#17922 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
to działa w 2 strony, tibia to tibia, więc po co mówisz, aby "te kozaki" przejechali te 20 km by ci wpie...lic, oni w odróżnieniu od ciebie, izoluja tibie od rl zycia ogarnij sie koles najpierw piszesz cos na Karola, po czym on cos na ciebie, a ty "nie oceniaj ludzi których nie znasz" teraz "wpadajcie kozaki" po czym "ja tam nie pojade bo tibia to tibia, a rl to rl" ogarnij sie chlopcze;s edit \/ nikomu noobie nigdy sie nie podlizywałem i podlizywać sie nie będe [; Ostatnio edytowany przez Cz4rny - 26-03-2010 o 17:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17923 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mowilem ze nie przyjade bo nie mieszam Tibii do rl. Bo to tylko gra.
Powiedzialem ze jesli ONI chca niech przyjada do mnie. "wpadajcie kozaki"? pisalem tak? nie. Tak pisalem na Karola bo chcial widziec mnie w rl to mu pokazalem plecy bo go nie szanuje. Ten na mnie najechal. NAUCZ SIE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM a nie tylko przekrecac wyrazy probojac sie podlizac wazniejszym od Ciebie. Ostatnio edytowany przez Furor001 - 26-03-2010 o 15:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17925 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Seba a jak ty sie wkreciles do bojowki Amici ? Chyba nie wpadles i powiedziales ze na*******asz 7 na solo ? ;d
Lizales im naplety....
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17926 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wogole Ima phii te bojowki sa takie eloeloprowhujkox, ze cwaniakuja jak stoja po kilkunastu. Bo jakby stali w mniejszej grupce jakby zobaczyli jak ich koledze na wejscie sie lamie nosek 1 precyzyjnym strzalem to by spieprzali na Pataye ';/
Ostatnio edytowany przez Syf_Zor_ - 26-03-2010 o 18:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17927 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa
Profesja: Elite Knight
|
![]() to co, lechia dzis wygrywa 3:1 :}
![]() |
#17929 |
Użytkownik Forum
|
![]() seba mieszasz sie w zeznaniach ;D
18:58 You see 100 crystal coins. They weigh 10.00 oz. Enjoy your freedom , See u in game ! ;D ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17930 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2008
Lokacja: Grudziądz
Stan: Początkujący
Imię: Cadia Nierro
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ubeatens
Świat: Arcania
Poziom: 129
Skille: 17/27
Poziom mag.: 69
|
![]() chuj z tym pajacem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17931 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
--- Furor001 dodał 2 minut i 20 sekund później --- Cytuj:
![]() I nie jestem seba tylko Mateusz!! T.A.G. a oto jeden z ostatnio dodanych tematow na forum tibia.com ![]() "Morgana player's, need your's help again to win the war vs. We Rider! Signed AY " hahahaahah Morgana w plomieniach i co Vision nie reaguje boicie sie?. ZaWsZe nAd wAmI! Victeron niedlugo 350+ jak dobrze pojdzie. na Furorze fajnie bylo sobie was pouwalac ![]() Ostatnio edytowany przez Furor001 - 27-03-2010 o 11:21. Powód: Automerged Doublepost |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17933 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: B-stok
Imię: Montura
Świat: furora
Poziom: 170
|
![]() Furor i jego bojownicy!
![]() Jakby ktos nie poznal ten z prawej, w czarnym dresie Aha zapomnialem dodac. Furor to jest doslownie WYZNAWCA kultu JP (Gimnazjalisci mowia ze to znaczy Jebac Policje, a od starszych uslyszalem ze to tajny znak Pereza Hiltona i oznacza "jestem pedalem")
Arguing on the internet is like running in Special Olympics-Even if You win, You're still retarded. Ostatnio edytowany przez montura - 27-03-2010 o 12:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17934 |
Użytkownik Forum
|
![]() to teraz Ty sie pochwal
![]() Sadzac po Twoim poscie jestes rlem wedellka i saversusa pewnie. No to teraz ja pokaze jakich macie ludzi. http://www.photoblog.pl/icotynato Saveersus ten z prawej. Jednak to wy jestescie typowe pedaly ![]() Bielsko-biala sie zatkala. Ostatnio edytowany przez Furor001 - 27-03-2010 o 12:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17935 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: B-stok
Imię: Montura
Świat: furora
Poziom: 170
|
![]() Cytuj:
A jak chcesz to sobie poszukaj, ja juz sie chwalilem. Co do pedalow to na tym zdjeciu widzialem dosyc. Czlowieku masz dupe szersza od barow, raczki jak patyki, jaka jest twoja technika walki? Gryziesz po kostkach?
Arguing on the internet is like running in Special Olympics-Even if You win, You're still retarded. Ostatnio edytowany przez montura - 27-03-2010 o 12:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17936 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Uwierz mi ,nie chciałbyś poznać Syf Zora w ciemnej uliczce
![]()
"ogolnie bylo fajnie aczkolwiek jason strasznie chrapał w nocy, rester spal jak baranek wiec jego bic nie musialem, no ale jason dostal kilka razy op łbie , rester przegrał 1kk z infamia kto 1 zaliczy zgona, a na sam koniec smerfu wlal lukaszowi do japy cwiartke soplicy i niestety denat lecial na parapet po blessy gdzie spedzil nastepna godzine po czym wrocil smerf i go jebnal do lózka =D (az sie dziwie ze nie narzygal se do łóżka ktore stalo przy blessowni parapetowej) " Koniec ,KO |
![]() |
![]() |
![]() |
#17937 |
Użytkownik Forum
|
![]() zobacz na date dodania tej fotki
![]() Uwierz ze chcialbym go spotkac w sumie to kazdego z was. No ale w Tibii chyba nie bylo przypadku zeby ktos sie pofatygowal i przyjechal ![]() Zapraszam bo przez Internet kazdy jest madry. Ostatnio edytowany przez Furor001 - 27-03-2010 o 12:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17938 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hahahahah ,jak WidzĘ Tego GoŚcia Na Środku Z TĄ Elo KlatkĄ ,Że Ptaka Tam MoŻe TrzymaĆ ,ba Nawet Papuge + Opis Montury I Mam Zgona O/
"ogolnie bylo fajnie aczkolwiek jason strasznie chrapał w nocy, rester spal jak baranek wiec jego bic nie musialem, no ale jason dostal kilka razy op łbie , rester przegrał 1kk z infamia kto 1 zaliczy zgona, a na sam koniec smerfu wlal lukaszowi do japy cwiartke soplicy i niestety denat lecial na parapet po blessy gdzie spedzil nastepna godzine po czym wrocil smerf i go jebnal do lózka =D (az sie dziwie ze nie narzygal se do łóżka ktore stalo przy blessowni parapetowej) " Koniec ,KO |
![]() |
![]() |
![]() |
#17939 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przeczytaj ostatnie zdanie w moim poprzednim poscie.
Zgadajcie sie z Nowa Sola i przyjedzcie ![]() Nie przyjedziecie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17940 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a po co mam robić do ciebie ponad 2000 km ,żeby cię zbić ?;o
następnie wylądować w pierdlu? wybacz ; > poza tym ,jeśli byłbyś tego wart ,diabllord myślę dawno by cię ustawił ![]()
![]() |
![]() |