Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 30-11-2005, 20:09   #161
Genewa
Użytkownik forum

Genewa's Avatar

Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Na drzewie

Stan: Początkujący
Profesja: Druid
Świat: Azura
Poziom: 13
Skille: 14/20
Poziom mag.: 11
Smutny Ale GUpa

Ja sobie na 9 lvl spokojnie exp na trollach obok thais, a tu nagle wyskakujom pk z kolegą . Uciekam, ale oni są oniebo szybsi i przy bramie jeden mi ciongle zachodzi drogę a drugi ( co mnie zdziwiło) walnoł chyba sd (64hp). w koncu zakosami dostałam się do miasta, a oni znowu mnie blokują.Ale ten co walił to chyba jakiś noob był,bo zamiast mnie normalnie nawalac czarami walił od czasu do czasu( czekał an mane czy co????). Tak się tłukłam z nimi przez pół thais. W koncu(nie wiem jak to mozliwe) dowlekłam się z 6hp do depo. Jeszcze mnie ktos zapoisonował, wienc tak patrze oniemiała na swoje hp , trzaskam 2 exura i logout bo juz byłam straszliwie roztrzesiona bo mnie jednoczesnie nawalał ( nie w tibii) mój brat krzesłem bo mu sie nie spodobało że sie popłakałam( mam słabe nerwy)

Ostatnio edytowany przez Genewa - 11-12-2005 o 08:42.
Genewa jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-11-2005, 20:12   #162
Genewa
Użytkownik forum

Genewa's Avatar

Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Na drzewie

Stan: Początkujący
Świat: Azura
Poziom: 13
Skille: 14/20
Poziom mag.: 11
Problem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bombek
kto to cycek jest ??
nie siedze od poczatku moze sie powturzylem
To som cyklopy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(chyba)
Genewa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-11-2005, 20:22   #163
Xhacker
Użytkownik Forum

Xhacker's Avatar

Data dołączenia: 04 04 2005
Lokacja: nah :)

Imię: Thalcon
Profesja: Sorcerer
Świat: Kyra
Domyślny

Moja walka 14lvl palem z hunterem... Była to moja pierwsza postać więc
Laziłem co załym zamku w ab', zaryzykowałem i poszedłem na huntera. Zabiłem go poprzes up/down, bardzzzoooo się cieszyłem... powiedziałem bratu, a on nie chciał uwierzyć więc poszedłem drugi raz, tym razem poszedłem na inny resp niedaleko goblin qs... Szło dobrze miałem 2 uhy, 1 straciłem i już prawie dobiegłem do zejścia (szkoda było mi uh) i na 1 sqm od zejścia, biały napis "You are dead" XD
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!

HUahUAHuAHuHAuHAu
Xhacker jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-11-2005, 20:23   #164
JJjos_Tm
Użytkownik forum

JJjos_Tm's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2004

JJjos_Tm ma numer GG 3536877
Domyślny

haha...ja pamietam pare wpadek..Między innymimoje pierwsze tryumfalne wyjscie z rooka..dostanie pierwszego p-seta i d-hamera..bylem bardzo happy ..ale kiedy uslyszalem od jakiegos lepka ze moge to wszystko zklonowac nie moglem sie oprzec...i tak po nacisnieciu CTRL+CLONE..stracilem humor i zapal do tibi

albo tez jak chcialem zabić szkieleta tylko czerwonego..pomyslalem se ze szkielet jak szkielet tylko z mięskiem i na 9 levelu rzucilem sie na niego koniec już znacie
JJjos_Tm jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-12-2005, 21:35   #165
myszek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 12 2005

Problem Temat zabija....

Sytuacja z przed 45sekund .
Siedze sobie łowie rybki i robie hmm'y zaczynam przegladac forum i raz na jakis czas zjadam rybke, otwieram TEN temat czytam... czytam... czytam... i nagle myśl O Fa** szybko naciskam ALT + TAB patrze 17 hp trucizna + ogien + pk obok mnie... rzucam sie w strone depo.. 3 kroki z lagiem i biały napis You are Dead.
Starty:
Nowo zdobyty 12 lvl
Nowo zdobyty 9mlvl
15 hmm'ow
150 robaków
Wedka

Ostatnio edytowany przez myszek - 04-12-2005 o 21:38.
myszek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-12-2005, 22:42   #166
Markizek
Użytkownik Forum

Markizek's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Zgierz (Wiocha?)

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Gildia: A cioto?
Świat: Silvera
Poziom: 37
Skille: 71/39
Poziom mag.: 13
Domyślny

A ja sie kiedys loglem na moscie obok ancient temple i dalem loga za 3 godz sie loglem,a tu jakies 50 orc na mnie,nie zdazylem pomyslec.KIedy sie obudzilem w swiatyni kolega mi powiedzial ze jest inwazja orc wyszedlem z swiatyni a tu 103 lev RP dednol red skull podchodze c-set crus-helm boh kusz 2 bp of gfb 2 bp of bolt,platinum amulet,i jakies smieci.Ale fart XD

Go,go,go,go to 50 lev!!
Markizek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-12-2005, 12:12   #167
Muszufasa
Użytkownik Forum

Muszufasa's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2004
Lokacja: Wrocek (Thais)

Stan: Niegrający
Imię: Lezli
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Malkavians
Świat: Hiberna
Poziom: 63
Skille: 87/74
Poziom mag.: 18
Domyślny

Jezu nie sadzilem ze ten temat bedzie tk dlugo prosperował Ciesze sie bardzo i dzieki za ciekawe opowiesci.

Ja ostatnio mialem mala wpadke storzylem postac na nowym servie wyszedlem z rooka i posedlem na torle kolo thais, mial byc looz . Ale jak juz mnie troche zjechaly czyli do ok 60 hp ^^ ruszylem dalej w dorge lecz przed tym napilem sie kubek piwa no i hiks hiks hiks. Probujac po skosie obok ognia zrobilo mi sie nie dobrze i znow hiks no i prosto w ogien wiec bez exury itp z 50 hp padlem sobie . Ale myslalem ze padne ze smiechu przed kompem.
stary 05-12-2005, 14:07   #168
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005

Domyślny

Hehe, a ja miałem coś takiego:
wbiłem 18lvl no i szybko kupuje FSa i ide na beho.
Wszystko fajnie beho na red hp ja mam jeszcze jakies 120 hp i nagle stało się... connection lost (jakby ktoś się dziwił to mówię że mam ADSelke z Teleneta -.-")
Loguje sie ponownie. Świątynia, Carlin. Przeglądam straty: kupiony 0,5h temu FS;]
styku jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-12-2005, 14:29   #169
Łukasz789
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Warszawa

Imię: Luki Druid
Gildia: Nie mam
Świat: Furora
Poziom: 25
Skille: 15/26
Poziom mag.: 32
Łukasz789 ma numer GG 2234134
Domyślny

Hehehe widze ze kazdy miał jakieś śmieszne walki , a ja myślałem ze to tylko ja . Dobra czytajcie i się nabijajcie:
1). Na 18levelu kolega chcial isc ze mna na amazon camp , juz tam kiedys bylem i zrobielm te questy(ktos wszytsko wybil ;P) to myslalem ze spoko .
A ja taki lol ze zapomniałem że się idzie tym mostkiem i poszedlem z nim tam koło mosstku dwarfów dziurą. Złazimy idziemy kawałeczek i włazimy do góry. Poszliśmy 5kroków a tu Drag . JA pisze SORRY ZAPOMNIAŁEM DROGI SPADAMY.
Jeszcze wtedy nei wiedziałem ze dragon nie bije jak sie jest na skos . W końcu kolega mówi ze to bez sensu tak stać to choćmy na tego draga jak nas nie bił wtedy to teraz też nas nie będzie bić. Idziemy i co?? Oczywiście ded.
15 min poźniej gdy chciałem odrobić starty w exp na zamku koło Ab wchodze na parter zamku a tu laaag a koło mnie orc berserker . I tak odstawiłem tibie na ponad miesiąc.
2). Idę sobie z kolegą drutem który ma 11level( ja 14) na huntera.
On mówi że ja wchodze z defem i lece zanim i go bije a on wali z hmm.
Tak zabiliśmy z 8hunterów , loot fajny był dla nas jak na ten lev , więc postanowilismy ze jeszcze troche pobedziemy. Wchodzimy i hunter mnie zabil , a wiadomo ze kolega drut nie ma szans , wiec obaj padlismy , ta sytuacja powtorzyla sie drugi raz to sie w****ilem kolega powiedzial ze zmienia serw(wrocil po paru dniach) i dal mi z Bp hmm. Wtedy mnie oświeciło!! Wchodzę na górkę i czkeam az podejdzie i zalatwiam techniką down i hmm . Czyli wchodze jeden szybki hit z hmm i schodze, i tak zabiłem solo mojego 1 huntera.
P.S.: To było na Wzgórzu goblinów (tak to nazywam).
Sorry ale możecie się niedoczytać ale nie mam myszki i jak chciałem cos poprawić to jak pisałem literkę to ona zastępowała tą drugą więc wielkie sorry
Łukasz789 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2005, 11:43   #170
Klikaczz
Użytkownik Forum

Klikaczz's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: na Ziemi

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: none
Świat: chyba wiadomo
Poziom: 86
Skille: 85\84
Poziom mag.: 7
Wyślij wiadomość przez ICQ do Klikaczz Adres Jabbera do Klikaczz Send a message via Skype™ to Klikaczz
Domyślny :d

ja na 21 zobaczylem fire elementala mysle sobie zabije a co zaczelem go lac a on mnie rzecz jasna. Po chhwili poszedl uh dalej go lalem za kilkanascie sekund 2 mysle nie będę marnowac uhow bo to strata loot pewnie zaden i expa niezabardzo i dyla i fe zostal prawie nietknięty;p
Klikaczz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-12-2005, 09:26   #171
PeTeRsOn
Użytkownik Forum

PeTeRsOn's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2005

PeTeRsOn ma numer GG 7826506
Domyślny

No ja też miałem śmieszną przygode jak grałem Wladca
Ide sobie na 22 lvlu do tej więzy kolo pustyni tam gdzie ghule, ide na dol <<beholder>> 4 mg lvl i bp uhow no to spoko zabilem, wychodze 3 ghule spoko zabilem, idzie jakis 70 lvl i siepyta czy chce qesta, ja na to oka idziemy on niewidzialnosc zabil dsy wyzej stalker wszystko rozwalil On give me uhs ja ok , zucilem mu 4 uhy ion na gore wchodzi czekam czekam wlaze na gore zabil. Biore rzeczy podjarany schodze na dol, on mowqi ze musi mykac a tu nagle stary wchodzi "juz wylaczaj komputer" cos w tym stylu, gralem o 2 w nocy. I co?? Zapomnialem ze logouta zrobilem na respie Dsow. Przychodze ze szkoly nastepnego dnia, odpalam tibie 4 dsy kolo mnie. O K**WA wyzej stalker na dol dsy mnie zablokowaly ja UH UH UH zolte zycie UH UH UH czerwone YOU ARE DEAD, na szczescie w pobilzu byla kumpela z h lvlem to mi przyniosla itemki A co wypadlo?? BP uhow, jakies 200 gp, Fire sword i jakies smieci

Best Solo:

Best Team:
PeTeRsOn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-12-2005, 10:22   #172
Sildon
Użytkownik forum

Sildon's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2005

Domyślny

a to moja super walka byla taka
ide moim 18 sorcem na draga mialem 4 uhy i pare SDkow. wchodze buch ja mu z SDka on mi walnal za 70. stwierdzilem ze skoro mam jezcze zielone zycie po co marnowac uhy bo mam ich malo. wchodze drugi raz nie zdazylem puscic SD - You are dead.
Sildon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-01-2006, 13:33   #173
elite knait
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 12 2005

Profesja: Royal Paladin
Świat: Tajne
Poziom: 52
Skille: 80/55
Poziom mag.: 15
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rybka
Od razu przepraszam za ten skopiowany post o elfie, bo mi się coś nacisło i się zrobiły 2 odpowiedzi.

Ale teraz o walce opowiem. No więc szłem sobie sorcem 10 lvl z Carlin do Venore, aby się przeprowadzić. No i idę i słysze ktoś się drze: PK!!!!!!!!!!!!
Wylogowałem się na wypadak wszelki. Zalogowawszy się zatem ponowie poszłem śmielej do miasta. I patrzę, a tu idzie jakiś pan sobie. Idzie sobie i mnie tak sobie bije z UE, a miałem żółte życie. Raz trafił, potem już nie. Potem mnie pocieszał. A jak mu znikła czaszka to powiedziałem do niego "you are nice pk" ale usłyszał to jakiś redskull i się uśmiechnął. Głupio było.
Gratuluje twojej wyobraźni<------mając 10 level magiem przeżyłeś ue,i popatrzcie 2 raz gosciu nietrawił heheheheh<<<<<<<<<-----------bez komentaża sami chyba rozumiecie
elite knait jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-01-2006, 19:08   #174
Tibien
Guest

Oczko Moja najśmieszniejsza akcja w Tibii

No więc: Z kumplami (9 lvl 7 mlvl i 7 lvl 5 mlvl) ja 12 lvl no to lecimy na cyce ja jako jedyny mam wand of vortex reszta spike swordy itd no to idziemy na elfy... Jedna ofiara ten na 7 lvl. Potem na cyce zaskoczylo nas 9 no i kumpel dednol a ja wbiegam na most i sie brechtam no i logout jak juz wygralem z hackerem to akurat pojawil sie napis: YOU ARE DEAD no to obudzilem sie w swiatyni a po bp wrocilem (na szczescie i cudem) na czas bo ludzie z Pythery i Chimery nie otwieraja (raczej) dead humanow
  Odpowiedz z Cytatem
stary 17-01-2006, 19:31   #175
Vomusu
Użytkownik Forum

Vomusu's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2004

Domyślny

Hmm a ja tluklem sobie witche na amazon campie (26 lev) mialem juz red hp i chcialem sie uhnac... zrobilem krok w przód w fire field i dead :/

Vomusu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-01-2006, 10:18   #176
Myrod
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Gildia: Chaos
Świat: Askara
Poziom: 21
Skille: 59/44
Poziom mag.: 10
Myrod ma numer GG 5777674
Domyślny lolk

@up
oczywiscie bo przeciez nie ma anty luring systemu;] Taki walek to nie mi...^^
Myrod jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-01-2006, 10:47   #177
Mayers Hunter
Guest

Domyślny

mnie na 24lvlu zabil assasin a mialem 8 uhów
  Odpowiedz z Cytatem
stary 20-01-2006, 11:12   #178
Norah
Użytkownik Forum

Norah's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
Norah ma numer GG 2211203
Domyślny

Dwarf Guard- Ide sobie na Guardy przeszłem już przez Soldiery i jestem w pomieszczeniu z 1 guardem biore attack... 5 min go leje nic... 10 min go leje nic... 15 min go leje nic... (a on mnie zjechal do reda pare razy to sie uhnalem)
I dopiero wtedy sie skapczylem ze nie mam kuszy i na full defie z fista leje.
stary 20-01-2006, 13:53   #179
Tethi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora

Tethi ma numer GG A kuku!
Domyślny

sie zagapiles

mialem to samo kilka razy na rook jak z luku walilem
zapomnialem go wlozyc do reki
Tethi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-01-2006, 13:57   #180
Zuper Hero
Użytkownik Forum

Zuper Hero's Avatar

Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Gdynia

Stan: Na emeryturze
Świat: Galana
Poziom: 40
Skille: 70/45
Poziom mag.: 15
Domyślny

ja moim palem na 36 na triangle tower quescie bez uhow i wchodze n gore **** **** **** **** z gfb i exura vita potem tak na razy potem wchoidze i zostal sam gejek ja piz piz **** **** i waliłem wogle nie patrzac co sie dzieje nagle pojawil sie napis you asre dead

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania