![]() |
#161 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Na drzewie
Stan: Początkujący
Imię: Genewa Brzoskwinia
Profesja: Druid
Świat: Azura
Poziom: 13
Skille: 14/20
Poziom mag.: 11
|
![]() Ja sobie na 9 lvl spokojnie exp na trollach obok thais, a tu nagle wyskakujom pk z kolegą . Uciekam, ale oni są oniebo szybsi i przy bramie jeden mi ciongle zachodzi drogę a drugi ( co mnie zdziwiło) walnoł chyba sd (64hp). w koncu zakosami dostałam się do miasta, a oni znowu mnie blokują.Ale ten co walił to chyba jakiś noob był,bo zamiast mnie normalnie nawalac czarami walił od czasu do czasu( czekał an mane czy co????). Tak się tłukłam z nimi przez pół thais. W koncu(nie wiem jak to mozliwe) dowlekłam się z 6hp do depo.
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Genewa - 11-12-2005 o 08:42. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Na drzewie
Stan: Początkujący
Imię: Genewa Brzoskwinia
Świat: Azura
Poziom: 13
Skille: 14/20
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2005
Lokacja: nah :)
Imię: Thalcon
Profesja: Sorcerer
Gildia: Monastery of Death
Świat: Kyra
|
![]() Moja walka 14lvl palem z hunterem... Była to moja pierwsza postać więc
![]() Laziłem co załym zamku w ab', zaryzykowałem i poszedłem na huntera. Zabiłem go poprzes up/down, bardzzzoooo się cieszyłem... powiedziałem bratu, a on nie chciał uwierzyć więc poszedłem drugi raz, tym razem poszedłem na inny resp niedaleko goblin qs... Szło dobrze miałem 2 uhy, 1 straciłem i już prawie dobiegłem do zejścia (szkoda było mi uh) i na 1 sqm od zejścia, biały napis "You are dead" XD
![]() |
#164 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2004
![]() |
![]() haha...ja pamietam pare wpadek..Między innymimoje pierwsze tryumfalne wyjscie z rooka..dostanie pierwszego p-seta i d-hamera..bylem bardzo happy ..ale kiedy uslyszalem od jakiegos lepka ze moge to wszystko zklonowac nie moglem sie oprzec...i tak po nacisnieciu CTRL+CLONE..stracilem humor i zapal do tibi
![]() albo tez jak chcialem zabić szkieleta tylko czerwonego..pomyslalem se ze szkielet jak szkielet tylko z mięskiem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2005
|
![]() Sytuacja z przed 45sekund
![]() Siedze sobie łowie rybki i robie hmm'y zaczynam przegladac forum i raz na jakis czas zjadam rybke, otwieram TEN temat czytam... czytam... czytam... i nagle myśl O Fa** szybko naciskam ALT + TAB ![]() Starty: Nowo zdobyty 12 lvl ![]() Nowo zdobyty 9mlvl ![]() 15 hmm'ow ![]() 150 robaków ![]() Wedka ![]() Ostatnio edytowany przez myszek - 04-12-2005 o 21:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Zgierz (Wiocha?)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mati Marczako
Profesja: Paladin
Gildia: A cioto?
Świat: Silvera
Poziom: 37
Skille: 71/39
Poziom mag.: 13
|
![]() A ja sie kiedys loglem na moscie obok ancient temple i dalem loga za 3 godz sie loglem,a tu jakies 50 orc na mnie,nie zdazylem pomyslec.KIedy sie obudzilem w swiatyni kolega mi powiedzial ze jest inwazja orc wyszedlem z swiatyni a tu 103 lev RP dednol red skull podchodze c-set crus-helm boh kusz 2 bp of gfb 2 bp of bolt,platinum amulet,i jakies smieci.Ale fart XD
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2004
Lokacja: Wrocek (Thais)
Stan: Niegrający
Imię: Lezli
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Malkavians
Świat: Hiberna
Poziom: 63
Skille: 87/74
Poziom mag.: 18
|
![]() Jezu nie sadzilem ze ten temat bedzie tk dlugo prosperował
![]() Ja ostatnio mialem mala wpadke storzylem postac na nowym servie wyszedlem z rooka i posedlem na torle kolo thais, mial byc looz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Hehe, a ja miałem coś takiego:
wbiłem 18lvl no i szybko kupuje FSa i ide na beho. Wszystko fajnie beho na red hp ja mam jeszcze jakies 120 hp i nagle stało się... connection lost (jakby ktoś się dziwił to mówię że mam ADSelke z Teleneta -.-") Loguje sie ponownie. Świątynia, Carlin. Przeglądam straty: kupiony 0,5h temu FS;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Luki Druid
Gildia: Nie mam
Świat: Furora
Poziom: 25
Skille: 15/26
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() Hehehe widze ze kazdy miał jakieś śmieszne walki , a ja myślałem ze to tylko ja
![]() 1). Na 18levelu kolega chcial isc ze mna na amazon camp , juz tam kiedys bylem i zrobielm te questy(ktos wszytsko wybil ;P) to myslalem ze spoko . A ja taki lol ze zapomniałem że się idzie tym mostkiem i poszedlem z nim tam koło mosstku dwarfów dziurą. Złazimy idziemy kawałeczek i włazimy do góry. Poszliśmy 5kroków a tu Drag . JA pisze SORRY ZAPOMNIAŁEM DROGI SPADAMY. Jeszcze wtedy nei wiedziałem ze dragon nie bije jak sie jest na skos . W końcu kolega mówi ze to bez sensu tak stać to choćmy na tego draga jak nas nie bił wtedy to teraz też nas nie będzie bić. Idziemy i co?? Oczywiście ded. 15 min poźniej gdy chciałem odrobić starty w exp na zamku koło Ab wchodze na parter zamku a tu laaag a koło mnie orc berserker ![]() 2). Idę sobie z kolegą drutem który ma 11level( ja 14) na huntera. On mówi że ja wchodze z defem i lece zanim i go bije a on wali z hmm. Tak zabiliśmy z 8hunterów , loot fajny był dla nas jak na ten lev , więc postanowilismy ze jeszcze troche pobedziemy. Wchodzimy i hunter mnie zabil , a wiadomo ze kolega drut nie ma szans , wiec obaj padlismy , ta sytuacja powtorzyla sie drugi raz to sie w****ilem kolega powiedzial ze zmienia serw(wrocil po paru dniach) i dal mi z Bp hmm. Wtedy mnie oświeciło!! Wchodzę na górkę i czkeam az podejdzie i zalatwiam techniką down i hmm . Czyli wchodze jeden szybki hit z hmm i schodze, i tak zabiłem solo mojego 1 huntera. P.S.: To było na Wzgórzu goblinów (tak to nazywam). Sorry ale możecie się niedoczytać ale nie mam myszki i jak chciałem cos poprawić to jak pisałem literkę to ona zastępowała tą drugą więc wielkie sorry ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: na Ziemi
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ciekawe i interesujące
Profesja: Knight
Gildia: none
Świat: chyba wiadomo
Poziom: 86
Skille: 85\84
Poziom mag.: 7
|
![]() ja na 21 zobaczylem fire elementala mysle sobie zabije a co zaczelem go lac a on mnie rzecz jasna. Po chhwili poszedl uh dalej go lalem za kilkanascie sekund 2 mysle nie będę marnowac uhow bo to strata loot pewnie zaden i expa niezabardzo i dyla i fe zostal prawie nietknięty;p
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
![]() |
![]() No ja też miałem śmieszną przygode jak grałem Wladca
![]() Ide sobie na 22 lvlu do tej więzy kolo pustyni tam gdzie ghule, ide na dol <<beholder>> 4 mg lvl i bp uhow no to spoko zabilem, wychodze 3 ghule spoko zabilem, idzie jakis 70 lvl i siepyta czy chce qesta, ja na to oka idziemy on niewidzialnosc zabil dsy wyzej stalker wszystko rozwalil ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() a to moja super walka byla taka
![]() ide moim 18 sorcem na draga mialem 4 uhy i pare SDkow. wchodze buch ja mu z SDka on mi walnal za 70. stwierdzilem ze skoro mam jezcze zielone zycie po co marnowac uhy bo mam ich malo. wchodze drugi raz nie zdazylem puscic SD - You are dead. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2005
Profesja: Royal Paladin
Świat: Tajne
Poziom: 52
Skille: 80/55
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Guest
|
![]() No więc: Z kumplami (9 lvl 7 mlvl i 7 lvl 5 mlvl) ja 12 lvl no to lecimy na cyce ja jako jedyny mam wand of vortex reszta spike swordy itd no to idziemy na elfy... Jedna ofiara ten na 7 lvl. Potem na cyce zaskoczylo nas 9 no i kumpel dednol a ja wbiegam na most i sie brechtam no i logout jak juz wygralem z hackerem to akurat pojawil sie napis: YOU ARE DEAD
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() Hmm a ja tluklem sobie witche na amazon campie (26 lev) mialem juz red hp i chcialem sie uhnac... zrobilem krok w przód w fire field i dead :/
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Imię: Simon Pallek
Gildia: Chaos
Świat: Askara
Poziom: 21
Skille: 59/44
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() @up
oczywiscie bo przeciez nie ma anty luring systemu;] Taki walek to nie mi...^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Guest
|
![]() mnie na 24lvlu zabil assasin a mialem 8 uhów
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Dwarf Guard- Ide sobie na Guardy przeszłem już przez Soldiery i jestem w pomieszczeniu z 1 guardem biore attack... 5 min go leje nic... 10 min go leje nic... 15 min go leje nic... (a on mnie zjechal do reda pare razy to sie uhnalem)
I dopiero wtedy sie skapczylem ze nie mam kuszy i na full defie z fista leje. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() sie zagapiles
![]() ![]() mialem to samo kilka razy na rook jak z luku walilem zapomnialem go wlozyc do reki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Na emeryturze
Gildia: Templars of Shadows
Świat: Galana
Poziom: 40
Skille: 70/45
Poziom mag.: 15
|
![]() ja moim palem na 36 na triangle tower quescie bez uhow i wchodze n gore **** **** **** **** z gfb i exura vita potem tak na razy potem wchoidze i zostal sam gejek ja piz piz **** **** i waliłem wogle nie patrzac co sie dzieje nagle pojawil sie napis you asre dead