![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
|
![]() Grafika spuzniona ale wyslana do wieszoka... Wiem ze na pewno nie zostanie przyjeta, bo nawet sie nie postaralem :/
No sory, ale sie za puzno obudzilem Pozdro EDIT - skoro i tak nie zostanie przyjeta grafika to pokaze ja innym ![]() http://img316.imageshack.us/img316/497/payosg0.jpg - 30 min roboty, wiec nie linczowac ;] Ostatnio edytowany przez PaYo - 14-01-2007 o 21:45. |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Skawina
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @payo
Fajna praca tylko że sie troche spóźnileś Może ją wkleją ale raczej nie bo khan już zrobił prace Ostatnio edytowany przez ZeuSbobo - 15-01-2007 o 13:18. |
![]() |
![]() |
#163 |
Zbanowany
|
![]() Na wstępie zaznaczę, że jestem początkujący, więc nie linczujcie mnie... To moje przedłużenie artworma...
![]() @down, Jak będzie duża potrzeba i presja z Waszej strony to przysiądę trochę dłużej nad tym. ![]() ![]() Fajnie, to mógłbyś mi doradzić co dodać do tej pracy? Chciałbym żeby zachowała chłodny wygląd. Ostatnio edytowany przez Korektor - 15-01-2007 o 22:26. |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
|
![]() Obie te dwie prace jak dla mnie słabe, chłopaki mogliście posiedzieć ciut dłużej niż te pół godzinki. No ale jednak można spróbować jeszcze raz
![]() ![]() @up Presja jest, przynajmniej ode mnie. I jeśli masz problem to służymy pomocą (zarówno w technicznej jak jak ty to nazwałeś przemyśleniowej sferze)
[HACKED] by Winzard Ostatnio edytowany przez slawekmag - 15-01-2007 o 22:23. |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Korektor
Ta praca troche zaslaba moja pewnie bendzie nie lepsza ![]() A co do pracy PaYo to jest fajna prosta ale fajnie wyglonda @edit Ej korektor czemu twoja praca niema dobrych wymiarów ?? Ostatnio edytowany przez ZeuSbobo - 15-01-2007 o 22:48. |
![]() |
![]() |
#166 |
Zbanowany
|
![]() Bez jaj... Ustawiałem 460/600... Coś się kopnęło i będzie trzeba robić od nowa... A może to i nawet lepiej, przynajmniej będę mógł wykorzystać nowe pędzle i czcionki, któe mam dzięki Sławkowi
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Na prośbę ZeuS'a drobne wyjaśnienie: PaYo przysłał pracę za późno, o jakieś 4 dni, gdy zresztą Khan podesłał mi swoją, praca Korektora została odrzucona ze względu na poziom i ma on czas do 18'stego na nadesłanie nowej, wtedy poleci ZeuS, potem Celoz i fin
#168 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ej wieszok pokaz prace khan'a
@edit Dzieki ![]() Ostatnio edytowany przez ZeuSbobo - 17-01-2007 o 17:57. |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Daje nowego posta bo jak bym edytował to by nikt tu nie zajrzał
Oto moja praca do Artworm ![]() czemu tak wcześnie ponieważ niechce tego przedłużać okropnie wolno to idzie Ostatnio edytowany przez ZeuSbobo - 19-01-2007 o 10:27. |
![]() |
![]() |
#170 |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Primo, jesteś najszybszym dostawcą pracy ;] miałeś cynk, że Korektor nie przyśle pracy w terminie?
![]() Secundo, Korektor nie przysłał... czas na ZeuSa... przysłał, a więc czas dla Celoz'a... ;] A zaraz po nim chwilka przerwy i nowa seria ![]() p.s. Zeus - najpierw praca do mnie na PW, przejdzie i wtedy postem jak chcesz...
#171 |
Zbanowany
|
![]() Przepraszam, że tak wypadło, ale mam teraz sesję i nie znalazłem czasu na artworma. Muszę się uczyć. Poza tym chciałbym się zapisać do nowej serii, za tydzień już powinienem mieć więcej czasu. Jeszcze raz przepraszam, ale rozumiecie, nie mogę zawalić semestru.
|
![]() |
![]() |
#172 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() ![]() Wiem, ogień jest moją słabą stroną ... |
![]() |
![]() |
#173 |
Użyszkodnik
![]() |
![]() OK, no to druga tura za nami
![]() ![]()
#174 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @wieszok
Odrazu mówie że sie zgłaszam na 2 ture ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Wieszok@
Ozesz ty ![]() nununu , zapisze cie na odwyk dla zapalonych graczy ![]()
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Wieszok
Hehe, ja się teraz wciągnęłam w SpellForce II (przyznaję się ![]() ![]() ![]() BTW. Miło was widzieć ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
![]() @UP
Wiatry zerwały więzy ze światem? ![]() @top Wieszok użył takiego ciekawego chwytu, powiedział że najpóźniej w poniedziałek wieczorem, ale nie powiedział w który poniedziałek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @MKM
To soboty uu to mnie dużo kolejek (1 ale to szczegół) chyba że ktoś w 1 dzień zrobi prace ale to tylko od Wieszoka zależy A i Wieszok dodaj prace celoza |
![]() |