Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-01-2007, 01:34   #161
janek@
Użytkownik Forum

janek@'s Avatar

Data dołączenia: 22 03 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Napisze im jaki frycek pare tekstow, ktos ich pomaluje (oczywiscie hip-hop metalowy rolft) i nastepnie robia durniow z Polakow ;/. Jedyne mnie dziwi, ze jest taki odsetek "Debilozo" nastolatkow. To sie w pale nie miesci poprostu takie "Elo hiciory" zatuszaja dobre zespoly poniewaz baaa sa wyreklamowane i proste dla "Pana przecietniaka"... To nie jest wybitny zespol to pierwsza lepsza grupa spod bloku mylaca RL HHP z Popem i nadodatek nie majaca pojecia co wyprawia z nasza Polska reputacja krajem gdzie jeszcze zadna glupota sie nie wylonila, (zbytnio) i gdzie polacy moga sie pochwalic odwaga dziadow, pradzidow.(lub polityka ^^) :/
Mnie krew zalewa gdy patrze na stan Polskiej polityki i muzyki. NO coment

P.S.
To musialo sie kiedys stac.
janek@ jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-01-2007, 15:00   #162
LolnY
Użytkownik Forum

LolnY's Avatar

Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
LolnY ma numer GG 9277178
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Pokaż post
To napisal on, Korektor.
I kto tutaj spamuje? ;>

@Topic

Według mnie tez zespół jest beznadziejny... Tak samo jak ludność... Ilu z was (nie broniących zespołu) uważa, że większość jego znajomych (takich których znasz po prostu...) są lekko dziwni? Ja np. lubie swoją klasę, ale nie moge powiedzieć o nich "normalni". Według mnie to stoi za popularnością owego zespołu. Możliwe jest też inna opcja. Jak ktoś wspomniał grają tylko covery. Może po prostu fani "zcoverowanych" zespołów chcieli posłuchać jak te same hity wychodzą innym?
LolnY jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2007, 15:03   #163
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

@Fiszbin
Co tak cienko? Wiem, że potrafisz jechać po Techno w jeszcze bardziej prymitywny sposób, jedziesz, wierzę w Ciebie.
Dr.Unknown jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2007, 15:36   #164
Hellraiser
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 06 2005

Świat: Aurora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobo Pokaż post
Zrozumiałem tyle, że Blog 27 to metal, bo śpiewają, a powinny być hip-hopem.
Odważne słowa jak na fana techno ;-).
No a co, trzeba patrzeć na "skomercjonalizowaną" młodzież i patrzeć jakiego "szytu" słucha, i tylko westchnąć, i pomysleć co czują inne bandy, piosenkarze, DJ'sy,.. którzy naprawde coś pokazują, a giną w gąszczu "Komercji"

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fiszbin Pokaż post
Ej Dobo, wiesz ja już z Pixikiem się umówiłem na bauns, hellrajser wpadnie tez, więc i ciebie nie może zabraknąć. Będą tanie laski i dobra muza, tylko nie zapomnij o czadowej fryzurze i białych rękawiczkach.
Wpadne jeśli, dziewczyny będą czyste, i jak bedzie Happy Hardcore, chociąż będe nawet jak spełnisz 1 warunek

@Topic
Hm, może dziewczyny z Bloku, z klatki 27-dmej, naprawde rypną nowy styl "Hip Hop Złom Polo",.? z domieszką czegoś jeszcze,.. Co zrobie że nie lubie "Złomu" a reszte toleruje w muzyce =/
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41
Hellraiser jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2007, 16:02   #165
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Hellraiserku, ja nie trawię tekniawy, bo to muza z bazaru, lecz to nie powód, by się tu kłócić. To samo do Fiszbina i wszystkich innych, włącznie z najeżdżjącymi na B27. Pogadajcie bez tego jadu i nienawiści plz ;<
stary 03-01-2007, 16:09   #166
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LolnY Pokaż post
I kto tutaj spamuje? ;>
Jakos musze dobic do 2000 postow ;o Juz niedlugo ...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LolnY Pokaż post
Możliwe jest też inna opcja. Jak ktoś wspomniał grają tylko covery. Może po prostu fani "zcoverowanych" zespołów chcieli posłuchać jak te same hity wychodzą innym?
To nie dziala na zasadzie 'Vox populi', one graja covery bo nie wymaga to koncepcyjnego myslenia i tworzenia wlasnych kompozycji.
stary 03-01-2007, 16:14   #167
Eivrel
Użytkownik Forum

Eivrel's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2006
Wpisy bloga: 1

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Hellraiserku, ja nie trawię tekniawy, bo to muza z bazaru, lecz to nie powód, by się tu kłócić. To samo do Fiszbina i wszystkich innych, włącznie z najeżdżjącymi na B27. Pogadajcie bez tego jadu i nienawiści plz ;<
'Ok nie kłóćmy się, ale techno jest z bazaru, ale nie kłóćmy się.' Tylko wiesz może właśnie takie stwierdzenia wywołują właśnie kłótnię? Ktoś kto słucha techno może się obrazić, że mówisz, iż to muzyka z bazaru. Najpierw sam pozbądź się jadu, a potem wymagaj tego od innych.
Eivrel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2007, 16:16   #168
Hellraiser
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 06 2005

Świat: Aurora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Co jest z bazaru, to jest z bazaru, tam na pewno znajdziesz Niemieckie przyspiewki ;D

Ale nie Tjechno, no i twój styl tez nie,..

"Respegd" m8,.. ;s
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41
Hellraiser jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2007, 16:23   #169
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eivrel Pokaż post
'Ok nie kłóćmy się, ale techno jest z bazaru, ale nie kłóćmy się.' Tylko wiesz może właśnie takie stwierdzenia wywołują właśnie kłótnię? Ktoś kto słucha techno może się obrazić, że mówisz, iż to muzyka z bazaru. Najpierw sam pozbądź się jadu, a potem wymagaj tego od innych.
Huhu, to była taka próbka stylu 'metal to złom'... nie wykminiłeś? xD

@down: hihi, widzę, że wykminiłeś aluzję =P

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 03-01-2007 o 18:58.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2007, 18:22   #170
Eivrel
Użytkownik Forum

Eivrel's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2006
Wpisy bloga: 1

Domyślny

@uo
A no ta bo nie wykminiłem że Hella~ słucha techno i że to ma związek z tym wcześniejszym i tego właśnie nie wykminiłem a jakbym to wykminił to bym wykminił all, a tak to nie wykminiłem ale następnym razem będe wykminiał takie rzeczy co doprowadzi do tego, że wykminie więc spadam wykminiać pozdro xP
Eivrel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2007, 19:51   #171
Thebill
Użytkownik Forum

Thebill's Avatar

Data dołączenia: 03 12 2006

Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Thebill ma numer GG 2474780
Domyślny

tokio hotel, blog 27...kolejne zenujace zespoly dla glupich nastolatek w ktorych nie liczy sie muzyka tylko glupota...

hej boj gecz jor as ap P

a jesli chodzi o billa z tokio hotel to "wolalby miec chyba wiecej fanow niz fanek" P
But we are united in our fate. Our fate is to kill.
We were not born this way, we chose it out of our own free will!
But it was a decision of no return…”

Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso
Thebill jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2007, 20:14   #172
LolnY
Użytkownik Forum

LolnY's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Pokaż post
Jakos musze dobic do 2000 postow ;o Juz niedlugo ...

To nie dziala na zasadzie 'Vox populi', one graja covery bo nie wymaga to koncepcyjnego myslenia i tworzenia wlasnych kompozycji.
Hehe Widze, że odpisałeś do mnie to ja odpisze znów do Ciebie. Może poproś o jakieś podforum dla Ciebie i tam spamuj. Nie no joke. Nic nie wymaga - racja. Według mnie jednak dawne hity, ale odnowione przyciągają fanów...
stary 03-01-2007, 20:18   #173
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fiszbin Pokaż post
@Pixik i Szpicel
Nazywajmy rzeczy po imieniu, one się SPRZEDAŁY, naprawdę tego nie widzicie? Na ich stronie przeczytałem kiedyś, że ojciec, bodajże, Toli jest właścicielem firmy fonograficznej. Orientował się w aktualnej sytuacji na rynku muzycznym i ustawił córkę i jej koleżankę. One nie miały nic do gadania i cieszyły się że będą sławne. Same nie potrafią nic zrobić, nagrywają same covery. To wskazuje na to że zespół był robiony "na szybko", byle już przebrały się, wyszły na scenę i zaczęły ruszać ustami do mikrofonu. Są pionkami i tańczą jak im producent zagra. Zarobki ich w stosunku do tego co zarabiają ludzie, którzy nimi kierują są marne.
"taka Tola i jej koleżanka to albo głupie narzędzia w ich rękach,albo mądre dziewczyny,"
koles,jechanie po kims bo tak bo łatwiej jest super i ql,ale po co mam z Tobą dyskutowac,skoro ty nie czytasz tego co ja pisze tylko zwyczajnie pierd*lisz,a może w domu podają Ci gaz jakiś,wyjeżdżanie w każdym temacie na temat jednego gatunku muzycznego jest prostackie
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2007, 20:19   #174
Drzamich
Użytkownik Forum

Drzamich's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can

Domyślny

Cytuj:
Blog 27 - większy wstyd dla Polski niż nasza reprezentacja piłkarska
Te dziewczyny co tam śpiewają myślą że są już dorosłe, a nie są.
Może po polsku by im lepiej wychodziło, ale zawsze jak je widze i ten ich ubiór to mnie krew zalewa.
Ubierają się jak jacyś skejci z blokowiska, a to są jakieś dziewczynki, co mamusia im na wszystko pozwala.

To samo Tokio Hotel. Nigdy nie jestem pewien czy ci co tam grają i śpiewają (niestety śpiewać każdy może, w ich przypadku gorzej) to baby czy chłopy. A może to obojniacy o.0
Nie dośc że śpiewają okropnie, po szwabsku, to jeszcze sie malują i w ogóle.

Chcesz wiedzieć ile mam lat? Skompiluj TO:
Ukryty tekst:
PHP Kod:
#include <iostream>
main(){

int rok_urtwoj_wiekmoj_wiek;

cout << "Podaj swoj rok urodzenia: ";

cin >> rok_ur;

cout << endl;

twoj_wiek 2007 rok_ur;

moj_wiek twoj_wiek 1;

cout << "Masz wiec " << twoj_wiek << " lat. Ja mam " << moj_wiek << ".";

Ostatnio edytowany przez Drzamich - 03-01-2007 o 20:23.
Drzamich jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2007, 20:25   #175
Thebill
Użytkownik Forum

Thebill's Avatar

Data dołączenia: 03 12 2006

Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Thebill ma numer GG 2474780
Domyślny

teraz to jest trendi o.0
But we are united in our fate. Our fate is to kill.
We were not born this way, we chose it out of our own free will!
But it was a decision of no return…”

Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso
Thebill jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2007, 23:14   #176
Fiszbin
Zbanowany

Fiszbin's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiXik Pokaż post
"taka Tola i jej koleżanka to albo głupie narzędzia w ich rękach,albo mądre dziewczyny,"
koles,jechanie po kims bo tak bo łatwiej jest super i ql,ale po co mam z Tobą dyskutowac,skoro ty nie czytasz tego co ja pisze tylko zwyczajnie pierd*lisz,a może w domu podają Ci gaz jakiś,wyjeżdżanie w każdym temacie na temat jednego gatunku muzycznego jest prostackie
Przeczytałem twój post bardzo dokładnie. Napisałeś "albo" co oznacza, że nie byłeś pewny i dopuszczałeś możliwość, że są mądre i same wpadły na genialny pomysł zbicia "fortuny". Chciałem tylko pokazać ci, że nie warto się nad tym zastanawiać.
Fiszbin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2007, 23:25   #177
PUPISEM
Zbanowany

PUPISEM's Avatar

Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel

Domyślny

Kto z was postanowi teraz zmienic obywatelstwo z powodu BLOG 27? Panowie zajmijcie sie swoim zyciem a nie BLOG 27. Sa wieksze problemy niz BLOG 27. Sadze ze powinniscie sie zatroscic o wlasne dupy(siebie) niz krytykowac innych. Bo do krytykowania kazdy bedzie biegl, ale jak ma swoje wymienic wady to juz biegnie ale WSTECZ. Wiec oczywiscie wiem ze co drugi zbluzga mnie, taka kolej życia. Ale rozni sa ludzie, nie beda tacy jak my chcemy. Mozemy miec tylko nadzieje ze w przyszlosci bedzie lepiej i starac sie zeby bylo lepiej, robic cos w kierunku tym a nie siedziec przed kwadratowym Pudlem i mowic ze ten zly tamto zlo. Badzcie optymistyczni, a nie ci co wola pieniadze niz włąsny kraj i wyjezdzaja do Anglii, nie po to moj dziadek walczyl w II wojnie zebym teraz mogl jechac do Anglii. Historia Polski jest dluuga i widac w niej nadzieje ludzi na lepsze jutro , nie powiem ze w kazdej dacie historycznej wyszlo tak jak chcelismy, oczywiscie ze NIE, ale mozemy teraz zrobic to co probowali ci w tamtych czasach. lepiej dla nas dla Naszego kraju. Nie bluzgajcie ludzi ktorzy reprezentuja nasz kraj, bo reprezentuja was. Liczy sie to co masz w sobie a nie to co masz na Sobie. Oceniajcie ludzi z tego co maja w srodku a nie z tego co maja na sobie.
PUPISEM jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-01-2007, 15:20   #178
LolnY
Użytkownik Forum

LolnY's Avatar

Domyślny

@PUPISEM

Ja moge powiedzieć, że mam krzywą twarz i jestem gówniarzem. Do Blog27 nie zmienie zdania...
stary 05-01-2007, 22:47   #179
predalien
Użytkownik Forum

predalien's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2005

Domyślny

Ta sonda znajduje się na stronie mtv.pl:
Światowa sława Blog 27?
9%-Brawo, ten zespół przynosi nam chlubę!
24%-Fajnie, że wreszcie świat usłyszał o jakiejś polskiej grupie...
66%-Przynoszą nam wstyd, lepiej żeby nie byli sławni!
predalien jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-01-2007, 08:10   #180
Korektor
Zbanowany

Korektor's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2006
Lokacja: Liberty City :P
Wpisy bloga: 5

Domyślny

Mi nie przeszkadza to, że są sławne na świecie. Wiele obciachowych obcokrajowych zespołów jest sławnych na całą kulę. Tylko tamte kraje mają jeszcze sławne, dobre alternatywne zespoły. Ktoś na zachodzie sobie może pomyśleć, że skoro Wiśniewski występuje na każdej Eurowizji, Blog 27 to nasz najsłynniejszy zespół to u nas panuje jeszcze era discopolo. Powinniśmy mieć jakieś 5 dobrze znanych (na świecie) i dobrych zespołów i byłby spokój. I młodzież by się cieszyła i ludzie (;]). Raczej i dollsy by miały swój zespół i 2ga część młodzieży/dorosłych miałąby czego posłuchać, niekoniecznie w Polsce.
Korektor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania