![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Arkwan Tock
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 13
Skille: brak
Poziom mag.: 11
|
![]() Ok teraz czekamy pewnie 2 miesiące na next part!
Rutynka! ![]() Przeczytałem wszystko i teraz to 666,666\0.666 ;D
|
![]() |
#162 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A tak przy okazji to: Na 1 scenie fioletowy kryształ jest ucięty. Na 2 scenie te dolne pochodnie nie stoją równo. Troszkę krzywo ustawione regały w tej bibliotece, czy co to jest... Kolumny przy piramidzie też nie stoją równo. Wiem, to naprawdę malutkie, niezauważalne błędy, ale tak wpadły mi w oko. Oczywiście nie przeszkadzają mi, nie psują niczego. Oczywiście 10/10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
|
![]() bardzo fajne i dlugie
ALE JUŻ do kompa robic next party ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]()
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 17-04-2007 o 23:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 22-04-2007 o 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() nie zrozumiane dla mnie zakonczenie... moze cos przegapilem
![]() szkoda ze tak sie konczy ![]() Ale biorac pod uwage caly fake to byl to jeden z lepszych jakie widzialem ;]
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() yeah!Leo cutthroat(eee... nie bij jak źle napisałem)10/10 super!
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() 10/10 bravissimo(lol?^.-?)hehehe to ze szczeka wygralo xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() 10/10 jak nic ;]
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wywaliste o ja nie mogę jak zrobiłeś te duchy z ciała! W ogóle wywaliste 10/10
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Imię: Jestem Hardkorem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Urwiesz mi od internetu...
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
|
![]() Hehehehhe znalazlem literowke 4 odbrazek od dolu
![]()
![]() |
#173 |
Guest
|
![]() Lol ale fajne xD a jak wy to robice na Ots?
|
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() TO NIE OTS!!! Jak śmiesz oskarżać KalasantyXa o OTS! Mimo że już masz bana to ci to odpowiem: nie robi(my) fake'ów na OTS. Przynajmniej mamy mądrych modernatorów którzy banują takich jak ty!
Topic@ Jak zwykle super 10\10 Down@ Do kogo się zwracałeś?
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 21-04-2007 o 11:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No to mnie załatwiłeś tą pomyłką :/ teraz będę musiał odbyć pielgrzymkę po wszystkich miastach w Polsce, żeby odkupić moją winę przy okazji promując fake i szukać bogatych sponsorów na wyłożenie pieniędzy dla budżetu tego oto dzieła. Powiedz mi swój adres to może do ciebie wpadnę i dostaniesz uścisk dłoni muej! Taki zaszczyt Cię pewnie nigdy później nie spotka więc radziłbym Ci odciąć ową fartowną dłoń i dobrze zakonserwować. Kiedyś będziesz opowiadał o tym wnukach gdy ja zaleję świat bestsellerami, które pobiją w nakładzie biblię (no co? impossible is nothing). Przy okazji powspominamy stare dzieje tego fake'a i okaże się, że grasz w tibię na tym samym servie co ja i postanowisz mi oddać wszystkie swoje rzeczy i blokować w przyszłości wszystkim dojścia na expowiska, na których przebywam (załatwisz sobie protezę).
No to do zobaczenia w waszych miastach! Miejcie przy sobie zawsze długopis z kartką bo taki autograf na Allegro jest więcej warty niż konto z MDW albo całą tą nędznodobrą grą autorstwa Cipsoftu. Ofc opóźni to trochę nową część chyba, że jakiś bogaty sponsor zafunduje mi dobrego laptopa. Jak mnie rozpoznać? Pytajcie o bezokiego, bezimiennego wędrowca, który opowiada za skromną sumę opowieści z jakiejś dziwnej krainy nawiedzanej przez Pana Ciemnośći. Zapomniałem dodać o łysej czaszce i wierniemu toporu na plecach. Doprawdy jak ja mogłem taki błąd popełnić? Przez chwilę nawet myślałem o seppuku... (skuazj błcyaih tóktsew a welie bdęize Ci wbcznoyae) @pilgrim Niestety po przywitaniu (bejsballami) w Malborku zaniechałem pielgrzymki i wróciłem do Elblinga, ale na znak pokuty ściąłem hairy i poprawiłem owy błąd. :) Hail me! Hail Gondor! Hail Empire!
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 22-04-2007 o 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Nawet nie ma co tu pisać, 10/10
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
|
![]() krótko? piekne , swietne ,idealne
![]() |
#178 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Hmm, napięcie fabuły trochę opadło, w sumie to nawet lepiej bo wszystko jest łatwiej czytelne...
Nie widać tu wielu błędów, są to głównie literówki, lub niezgodności w tekście (np. Cloy mówi: "Cloy chodz za mna", przypuszczam że chodziło o Elusive'a), jeśli chodzi o grafike to przyznam że nienajlepiej wyglądają te trupy (troche niepotrzebnie przy nich kombinowałeś) i duchy (z jednej strony wydają się być przesadzone, a z drugiej mocno niedopracowane). Poza tym nie mam większych zarzutów, ale postaraj się powstrzymywać od zbędnego kombinowania przy grafikach, bo nie wszystko to wygląda tak jak byś chciał, a czasami ma nawet odwrotny skutek. Cytuj:
![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 18-04-2007 o 21:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Lokacja: (: NIBYLANDIA :)
|
![]() Jednym slowen zaje****e
![]() ![]() ![]() PLZ fast next party (do pracy juz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
|
![]() Macie racje, to jest prawdopodobnie najlepszy fake. Jest wszystko, watki komediowe, dramatyczne i oczywiscie ZUUUUUO.
(to ostatnie lubie najbardziej :>) Rób next albo wsiadam w pociag do Elblaga ;]