![]() |
#161 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Mieszkam w domu.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pholtus
Profesja: Rookstayer
Gildia: Monastery of Rookgaard
Świat: Aurea
Poziom: 46
Skille: 22/29
|
![]() Odnosze dziwne wrażenie, że to jeden wielki wałek... Byłem przed chwilą na Xerenie i Pell "wykonał SoF'a", lecz tylko powiedziałem trade to on na to odpowiedział: "Poźniej pokaże jak będzie więcej ludu" i dał loga...
@Edit Film pokazał to samo co z RdB czyli NIC....
13:34 You see a dead human (Vol:10). You recognize Niepokonany Knight. He was killed by a troll. Ostatnio edytowany przez Pholtus - 26-01-2007 o 12:51. |
![]() |
![]() |
#163 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Jeżeli to taki idiotyczny żart to powinni ponieść konsekwencje. Look ile zamieszania zrobili. Myślę, że powinien interweniować administrator i poprosić Instynkt i innych o jakieś dowody (konkretne). Jeżeli to nie prawda to zobaczcie jak Polska zostanie poniżona ... Ciekawe co zagraniczni gracze będą myśleć o polakach. "Wielcy odkrywcy, lol2" |
|
![]() |
#164 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Toruń
Imię: Matthew van Dyk
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
Nono, ładnie Pell. Wielkie gratki ; )) @down tak, słyszeliśmy, ale to pic
Ostatnio edytowany przez MvD - 26-01-2007 o 12:57. |
||
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() A nie słyszeliście opowieści o Kyllindrze?
|
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
|
![]() Prodigy a czy ten SoF znikł po hicie ? wogule próbowałeś walić ?
|
![]() |
![]() |
#167 |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Sluchajcie, wy nie chcecie dowodow. Dla was dowod = solucja. To ze spike zniknal to fakt, mozliwe zo to tylko czesc questa. Siedzialem cala noc na rooku, badalem jeszcze raz wszystkie poszlaki i wskazowki Milana, Res Khmer i innych i mowie wam oni maja racje. Nie pokazuja na trade? Ja tez niczego nei pokaze! Nie takim osoba jak Wy! ciagle cos nie tak, ciagle jakies watpliwosci. To ze nie mowie nikomu jakei mam skille swiadczy o tym ze mam slabe badz wogole ich nie mam? Ja rozumiem takich Rookstayerow, Rook wyspa tajemnic - wiec dlaczego sadzicie ze beda pokazywac byle komu na trade.
I smiesza mine takie wypowiedzi: "No tak ale mi to moga pokazac!! bo ja to nie byle kto. bo ja to JA! i im nie uwierze jak nie pokaza!" Tyle z mojej strony, jedno jest pewne, jesli chcecie zobaczyc Sword of Fury, bierzcie sie do roboty! Siedzac na forum niczego nie rozwiazecie... Knightamre Twoja 10 letnia zagadka zostaje powoli rozwiazywana.... SWORD OF FURY HERE I COME! @UP Watpie zeby ktos sprobowal pononie nim walczyc po tym co spotkalo Pania Instynkt. Ja na ten przyklad narazie czekam z wykonaniem do konca tego questa. Wole zeby cos sie wyjasnilo wiecej...
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 26-01-2007 o 13:11. |
![]() |
![]() |
#168 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
|
![]() A może SoF'a trzeba komuś dać ? I chyba najprawdopodobniej Seymor'owi.
A co do całego tego zamieszania to 90 % postów w tym temacie to spam bo ludzie albo wierzą/nie wierzą albo chcą solucji. A to co dali (cave-dirt -~...)to i tak za dużo, ale to lepsze niż solucje na org.pl i każdy kto trochę pomyśli to szybko zrozumie co i jak ![]() @Up Ja na ich miejscu w ogóle bym nikomu o tym nie mówił i pozwolił im żyć w nieświadomości tego co tam się znajduje.
*** † Jarosław Krasuski (1974-2007) *** Może wstawisz mi notkę ? *** Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Uther92 - 26-01-2007 o 13:20. |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zakladajac, ze to wszystko prawda co stara sie nam przekazac pare osob w tym
temacie, to SoF jest tylko itemkiem ala "mis" z anni... ('ladny', 'swieci sie', ale do niczego sie nie przydaje) Dodatkowo zachowanie ludzi ktorzy podobno posiadaja juz SoF w swietle ich poprzenich wypowiedzi ("jedyny dowod to pokazanie w grze") jest conajmniej dziwne. Nikt rozsadny ich nie prosi o solucje... pewnie za 2 tygodnie bedzie i tak na wiki... ![]() Poprostu dajcie dowod na posiadanie itemka, nie na jego znikniecie z wyspy. Ostatnio edytowany przez Zito - 26-01-2007 o 13:26. |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Imię: Aqua pal
Gildia: Monastery of Rookgaard
Świat: Aurea
Poziom: 56
Skille: 23/31
Poziom mag.: xx
|
![]() @Uther92
Ta cave-dirt~ to jest bardzo pomocne... w kazdym cave jest dirt wiec nie powiem gdzie se to mogą wsadzić =P
#172 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po pierwsze nie chcemy (przynajmniej ja) zeby ktokolwiek mowil mi droge do questa, tylko zeby pokazal tego Spika co jest chyba znaczaca roznica.
Tak w ogule zauwazyliscie ile razy SoF znikal PRZEDTEM? oznaczlo by to ze jednak troche ludzi by go wtedy zrobilo, na samej Isarze ile razy Instynkt widzial ze go nie ma, watpie zeby dopiero teraz sie to ujawnilo ale moze... nie jestto jakis zelazny dowod, ale jest . |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
|
![]() Czyli muszę zacząć szukać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Hmh...Jeśli SoF faktycznie znikał po zdobyciu go, to w zeszłym tygodniu zdobyli go chyba ze 2 alb 3 razy na Honerze...
@upup Święta racja. Mu nie mówimy: " A jk zrobici Skip Sford qłest?", tylko chcemy go zobaczyć. Sami "wielcy zdobywcy" których wg. wypowiedzi z tematu jest już chyba z pięć, mówili: "Nie uwierzę póki nie zobaczę"
![]() |
#175 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cave-dirt-poison. Nie w każdej jaskini znajdziesz chmury trującego dymu.
![]() |
#176 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
Mi tez nie wierzycie?
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
|
![]() |
![]() |
#177 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() Jesli jest tak jak mowicie, to to jest poi quest+ banuta quest na rooku....Moze z tym SoF jest jak z itemami z faraonow? ,ze znika po 24h...
|
![]() |
![]() |
#179 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2005
Lokacja: Rook Isara,Main Celesta
Imię: Teniq
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
A TU SIE NIE ZGODZE BO SPIKEYEM MOZNA BY BLOKOWAC NP.As'A |
|
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
|
![]() Hmm...pare osób, pare dni temu, mówiła, że za 3 dni będzie wielkie zamieszanie...faktycznie
![]() |
![]() |