![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
|
![]() Moja propozycja:
DAj że ja i Sezu razem z Veruisem ich wszystkich zabijemy a ta klątwa się stanie i fake się zniszczy bo to już zaczyna się robic nudne 1/10 za chęci ! ![]()
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ech... Wiem, że moja trylogia się już wypaliła i powinienem zrobić coś nowego, ale ja chcem mieć na swym "koncie" 3 fake'i, ale 3 skończone fake'i. Dlatego chcecie czy nie ja go skończe i możecie nawet już nie komentować, bo chyba będą tylko komenty w stylu "Dno" itp. No, ale zawsze coś
![]() Odcinek 8 157. ![]() 158. ![]() 159. ![]() 160. ![]() 161. ![]() 162. ![]() 163. ![]() 164. ![]() 165. ![]() 166. ![]() 167. ![]() 168. ![]() 169. ![]() 170. ![]() 171. ![]() 172. ![]() 173. ![]() 174. ![]() 175. ![]() 176. ![]() 177. ![]() 178. ![]() 179. ![]() Skomentujcie jak macie ochote ^^
![]() |
![]() |
#163 |
Guest
|
![]() Prawie same walki, prawie zero fabuły...
Kończ szybko, nudy. |
![]() |
![]() |
#164 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() Kończ,kończ i jeszcze raz kończ!80% forum mówi ze nudne... moja ocena to 9/10 (Kończ to szybko!)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() No nawet fajne. Jest walka za co +. Wogóle ostatnio coś często robisz jakieś walki. Czy to przez narzekanie innych na zbyt mało akcji?? Outfit Eerion'a jest zawalisty.
Ogólnie tylko 1 błąd, który poprawiłeś. xD (ok nie chciało ci się go poprawiać ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Shuki - 12-03-2007 o 18:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dziex za komenty!! Widze, ze jednak mnie kochacie
![]() @Zajac Przezyjesz jeszce 2 odcinki? ![]() @Shuki Out Eeriona robił sam Eerion ![]()
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
|
![]() Duuże spóźnienie z komtem, ale tak tego chciałeś...
![]() Baaaardzo fajne, skończ przy 11 odcinku(epilogu oczywiście) tą trylogię, a zrób jeden, porządny, i wciągający fake! 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Guest
|
![]() Przeżyję
![]() Ale chodzi mi o to, żebyś zrobił coś nowego, a nie ciagle i w kółko to samo, nuuuuuuuuuuuuuuda... PS Nie chodzi o akcję, ale o to, że ciągle ten Shrek i Shrek... |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Shreka już nei ma ![]() @Pitbul Oj zrobie, zrobie ![]() @topic Dobra nie spamuje, bo nabijam posty xD
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2007
Lokacja: Venore xD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maniakus-Totalius
Profesja: Elder Druid
Świat: Unitera
![]() |
![]() Mi sie podoba 9/10
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Jakiś ten Eerion niesumienny.
chce pomścić, a nie goni kolesia. Głupie Cytuj:
Cytuj:
Moja robota ![]() Co do fake - niestety nie zachwyciłęś nas fabularnie jak obiecałeś. Ogólnie kichwato. A walki lecą w tym samym standardzie często i to nie jest na plus. Mała różnorodność Coś koło 3 a 4 na 10
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 02 2007
|
![]() Oceniłem wysoko wierzyłem że się poprawisz ale to jest straszne jak chcesz robić walki to rzadziej ale efektowniej a tu co gościu ma troche życia a ten go nie ściga
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() PRAWIE dno.
2/10
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: ...
Imię: Lunar Halton
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
|
![]() @Virusmaxi
Racja @DracoR Spadasz ![]() ![]() @Topic 2/10 gosh...Rob po 35 obrazków żeby wciągał odcinek Ostatnio edytowany przez Sarix - 12-03-2007 o 18:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Guest
|
![]() yyy co tak malo ? o.O
7/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Wiecie co? Ostatnio spostrzegłem pewną ciekawą sprawę...
Skoro Fiona ma pierścień, a ten pierścień może otwożyć jej portal do dowolnie wybranego miejsca... TO dlaczego bohaterowie tego fake nie użyją pierścienia by przeniusł ich do kuli? Kula może przenosić ich do ludzi, więc z tego wnioskuje że nie ma żadnych przeszkód by przenosiła ich do przedmiotów, bynajmniej o tym nie wspomniałeś. Biorąc to tak na prosty chłopski rozum, cała fabuła twojego fake ( w tym momęcie) nie ma sensu.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() @up
a moze owa "kula" jest chroniona przez jakies zaklecie i nie moga sie do niej przeniesc? @topic kiedy next part |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Drakon
Pisze się moment. :> @Top, a może offtop ![]() Tak fabuła nie ma sensu, bo nawet jeśli nie mogą się przenieść do owej kuli, to mogą do poszczególnych ludzi więc po co ich szukać skoro tak zależy im na czasie. Ale DracoR i tak się nie podda. Za dużo już zrobił. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2007
|
![]() Ech trudno mi to ocenić ale powiem ci jedno.Badziewna ta ostatnia partia.
Zrób nowy bo tego ci trzeba. Ocena 3/10 Plx big nots ![]() |
![]() |
![]() |