![]() |
#161 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
2. Wiele słyszałeś? Chętnie też poczytam. Jakieś linki? 3. Znowu zbyt ogólnie. Wracaj na swojego chara 293 lvl na pvp. GL & HF. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2007
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Ty chyba ostatniego tsa nie widziałeś , bo jak on dokopał wszystkim to chyba w twoich snach to zrobił i obudziłeś się mając mokro -.- No , albo zabijał 20-30 lev zarobił bana i to było jego wymiatanie -.- Jak ktoś był na ostatnim tsie to wie kto ostatnio rządził ; ) , ale napewno nie był to mateusz , który nie bawem zdobędzie 300 lev i na forum noobki zrobią 940304 tematów o nim jaki to jest evul pro super mega gracz , no ale i tak swoim poxem nie powymiata ; ( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2007
|
![]() WITAM panow PVP masterow.
Widziałem wiele wypowiedzi z textami od graczy z swiatow pvp " n-pvp 0 skila" Hmm tez tak mowili o nas na ostatnim ts tu macie przyklad \/ http://img219.imageshack.us/img219/5329/pvpnoobsug6.jpg bylo 5 z harmoni na 20+ z "pvp swiata" ???????????? Ostatnio edytowany przez Harmonian90 - 23-02-2007 o 12:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Cytuj:
Hej , miło jest poczytac posty człowieka , który ma poukładane w głowie.. i nie obrzuca wszystkich stekiem wyzwisk .. Co do Wielkiego Mateusza , na początku myślałem , że wbicie takiego levela na non pvp to zaden wyczyn , bo wiadomo nie ma wojen huntow itp. Ale spojrzmy na to z innej strony , skoro nie ma walki to jest spokojnie, tak spokojnie ze az czasem nudno , wiec jaka trzeba miec wytrwalosc i cierpliwosc zeby wbijac kolejne poziomy 100-150 lev rozumiem , ale pozniej zostaja juz tylko najwybitniejsi zawodnicy. Ale ktos kto nie gral nigdy na serwerach pvp nie bardzo moze zrozumiec co to znaczy dostac hunta za free , i to takiego hunta że nic i nikt nie pomoze. Wy przynajmniej sie nie boicie o to , ze ktos wam zabroni grac ! I to jest najwieksza różnica.. Co do milości i przyjazni w tibii .. To jest wlasnie caly urok tej gry .. Poznałem w niej w ciagu ponad 3 lat kilka dziewczyn , które zmieniły mnie na lepsze.. Poznałem też kumpla , z którym rozumiemy sie bez słow , znamy sie ponad 2 lata , i nigdy nie zawiódł mojego zaufania. Każdy szuka w tej grze czegoś innego.. Na tym polega jej fenomen. Pozdrawiam serdecznie wszystkich tibijczykow ![]()
.. Niesłuszna droga wiedzie tam , gdzie żadne kary mnie nie ruszą. Mój los wykuwam sobie sam i sam steruję swoją duszą. Ostatnio edytowany przez Angelus - 23-02-2007 o 13:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
Świat: Arcania
|
![]() Mam takie pytanie...
Dlaczego Nick "Mateusz Dragon Wielki"?? odp: Bo chlopak ma 10 lat... odp: Bo jest Noobem, ktory potrafi tylko expic odp: Czy nadchodzi czas takich nickow Hhuahuahuahuah, Kazda z tych odpowiedzi jest prawdopodobna i wiem tyle gracz na pvp i z wladza napewno niemialby takiego nicku... bo to wstyd!!
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @up
Hahaha, ale wstyd, jak mozna miec nick Ciacho1920, pewnie masz 10 lat hauhsuiahsuiahsiahsiauhsuiahaushauishaih.
![]() |
#171 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() Cytuj:
![]() To co mial stac pod depo i robic runy majac 40 lvl? Wyjdz dzieciaku -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Herganon - 216 RP Podaj sobie dalej kto tam był jeszcze ; ) uwalilście Drazharma i ? chyba nie trudno było 168 RP ubić takim składem , a tak się składa , że to właśnie gildia Draza ( Wanted ) rządziła na ostatnim tsie , takiego screena to sobie wiesz gdzie wsadź ; ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genek
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 101
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
sklad: Penancea Herganon Pancras Dragonheart Mateusz Dragon WIelki Liromir na 20~~ Jak ujebali Draza jego gildia zaczela sama s*******ac od 5 lepkow Wanted<Harmonia cu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
|
![]() Byc nolifem, byc nolifem..
![]() |
#176 |
Zbanowany
|
![]() Hahah takim składem to nawet combo nie musieliście robić.
Btw.Gówno wiesz tyle ci powiem , za dużo sie głupot nasłuchałeś . Cu ; ) kończe z tobą rozmowę ; ) Zaczeli sp****lać od 5 łepków dobrze powiedziane ; ) tylko mi nie wmawiaj , że na nonpvp siedzą same mastahy pvp ; ) @DOWN Tak sie składa , że na Taifuna sram rzadkim gównem ; ) też powinnien być na n-pvp Tak napisałem , żebys mi nie wmawiał zaraz w następnym poście ; ) , a teraz się zastanów 5 x 200 lev + ? i trudno zrobić pare fragów na teście ? każdy newbie , który by się dorwał do takich postaci mógłby uczynić to samo co wy , a dlaczego ? chyba nie ciężko zaznaczyć coś na battle i trzymać hotkey , wasza siła sd była miażdząca napewno macie skilla , ale chyba w trzymaniu hotkeya . Ostatnio edytowany przez Theand - 23-02-2007 o 17:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik forum
|
![]() poor owned
cya |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Napisalem to ze w tym temacie ludzie pisza ze n-pvp nie maja skila ja nie mowie ze sa wy*****sci jak taifuny co siedza od miesiecy w pz ,ale tez potrafia grac. cu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Gdańsk/Płock
|
![]() A to dobre:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=118407 Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Foto_scr - 23-02-2007 o 16:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Otwock
Imię: Bal Rutek
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nightmare Souls
Świat: Refugia
|
![]() hahahah niezły brecht jest z tych waszych głupot co piszecie...
ciekaw jestem czy chodź raz Mateusz czytał o sobie te głupoty... jakby to widział (pewnie nie ma czasu, bo expi) to by się na pewno popłakał ze śmiechu ![]() Play for Fun, nie pozwól aby gra zawładnęła Tobą...Ty! zawładnij grą..... to mówiłem ja Rutek ![]()