![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() 1. Od którego orientacyjnie lvl'u można się bić ze slayerami?
2. Ten zamek to coś jak rook na tibi? To jedno z miast? Co to wogóle jest? 3. Gdzie są slayerzy? 4. Co się traci gdy się zginie? Narazie chyba tyle. Sprubuje samemu się nauczyć grać ale wole nie uczyć się na błędach, a niektórych rzeczy na takim lvl i tak nie pojme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() 2.Nie ma tu żadnego rooka,Limbo to po prostu jedno z miast wampów. 3.Wszędzie ![]() ![]() 4.Nic się nie traci,chyba że masz charakter evil/very evil-wtedy wypadają losowe itemy. I do jasnej cholery czytaj cały temat przed zadawaniem newbiowatych pytań,bo ten topic to jeden wielki poradnik dla początkujących. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Hey Roxpl widzialem cie. Albo podobnego goscia. Moj nick cFaniak vampem. Ale cFaniakiem juz grac nie bede. Mam slayera, tkorym sie o wiele fajniej gra( sa bardziej rozbudowani) Slayer ma nick Jasszczur. A i moze niedlugo napisze krociutki manual o Slayerach.
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Dzisiaj uje'balem pierwszego slayera^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Kupie jakas szate dla lv35 najlepiej aby miala jakies dodatnie atrybuty
![]() pw only (no chyba ze na Irc czesto tam bywam na kanale #darkeden.pl) Mala pomyla nie zabardzo 35+ najlepiej 35 lub 36 EDIT: zbroja zakupiona ![]() Ostatnio edytowany przez Rankor - 21-10-2004 o 13:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja Dzisiaj dostalem szate 55lvl+ od 140 lvl-a za to ze dalem mu party i expilismy razem z 30 minut^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() A ja przedwczoraj ubiłem Playerkillers na 120+ =P Minął para, a biedaczysko zapomniał puścić drugiego...Nastąpiła moja kontra = para + wiązanka poisonów i z łapki ^^
![]() |
#169 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
|
![]() Czy mozna sprawdzac lvl .. baardzo wazne bo ja nie wiem jak
![]() Ostatni klepalem sie z 70 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
|
![]() prawy ctr i na kolesia wtedy sprawdzasz go
Lewy alt i na kolesia trade panel lewy shift i mozesz bic swoja rase prawy alt zapraszasz do party |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
|
![]() Wielkie dzieki o to mi wlasnie chodzilo
![]() Przy okazji jaki masz nick moze se razem pochodzimy ? Ja jestem Sarpax. |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
|
![]() MOzemy pochodzic ale malo gram w tygodniu, moj nick: Ravenfon 45 lvl vampa.......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
![]() |
![]() Qrcze same vampy... A ja bym wybral sie z kims moim slayerkiem. Moze sie ktos zglosi? Bysmy poskillowali razem =] Slayerzy nie sa wcale tacy trudni... Zreszta mozna zrobic goscia ktory wymiata ze spluwek i jeszcze leczy siebie i innych... Wtedy to nikt nie podskoczy, bo jak taki vamp na 80+ wyleci to bang bang heal chwila koncentracji i bang bang lezy ^^ K jak cos to piszcie. Zreszta kupie dobre spodnie.
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() A ja mam pytanie:
Jak można czarować. Biore tam gdzie się skille dodaje następnie spells i są takie co pisze "You can learn this spell now" (Czy coś takiego) i jak go można teraz używać?
![]() |
#175 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
|
![]() zabilem dzisiaj 2 kolesi co mi loot kradlo i jestem evil :/ a najgorsze jest to ze niewiem gdzie mam isc ubic slayerow...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehh nawet swoi mnie teraz zabijaja.... musze zrobic nowego chara....:/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() polecam eslanian
slayerzy róznej maści od najsłabszych po najlepszych wychodzis z limbo z lewej strony wylatujesz za prawo krawdź i znowu za prawo krawędź
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Radek idziesz do takiego ziomka w Castle Limbo - jest w prawym goryn rogu. Klikasz na niego i pierwsza odpowiedz. Tam masz czary do wyboru ktorych sie mozesz nauczyc. Nastpenie rozwijasz "skill" obok menu i wybierasz czar(umiejetnosc).
Wciaz poszukuje spodni. Adaras graj czasami swoimi slayerami. Duzo vampow sie kreci kolo PeronySW i ciagle sa walki.
![]() |
#180 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() A propo to gdzie mogę expić? Na razie mam 27 lvl vamp i expie w jakiś tam podziemiach gdzie sa mutanty, takie ludki z kosą itp. (Wiem że to dziwnie brzmi ale nie wiem jak to można inaczej wytłumaczyć ;p).
![]() |