|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#162 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
myslicie wszyscy że cipsoft robi to wszystko po to żeby ludzie pacca kupowali? apsik. to że dadzą jakiegoś itema (ja pierdo** czemu myślicie że dadzą mu jakiegoś shita wy dostanie dsl i już wy to pewnie chcielibyście dostać pacca na 666 lat, 1337kk,100.000 Mpa i gitara i byście wszystkim kolesiom na servie rozdali pewnie nie -.^) temu kolesiowi co będzie miał 100.000 pak(c)a to NIE jest reklama to żeby kupowali pacca. ![]() |
|
![]() |
#163 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Zagranica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Barabarian
Profesja: Druid
Gildia: zastanawiam sie...
Świat: Xerena rulez!
Poziom: xx
Skille: -------
Poziom mag.: xx
![]() |
![]() nic mu po tym chyba ze od razu sprzeda w tibii za wielka sume
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
najważniejsze czego się dowiedzieliśmy to to, że firmy pośredniczące w kupnie PACC nic nie dostaną, i że gracz będzie mógł wybrać rare item związany z jego profesją ;] Ostatnio edytowany przez sallceson - 25-07-2007 o 13:23. |
|
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2007
|
![]() Ja sie zgadzam z hytrym co napisał na 1 stronie, dlaczego ktoś ma cos dostać tylko dzieki innym
Ostatnio edytowany przez Conwi - 26-07-2007 o 14:21. |
![]() |
![]() |
#166 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() 1. The player will receive an unique item that has never been and will never be issued again.
2. The player may select a very rare item from our present box, according to his vocation. 3. The player will receive a voucher for a one year Premium Account. Nie znam za dobrze angielskiego ,ale tu pisze ,że są trzy mozliwości. 1. Nie wiem, ale ktoś kto zna ang. niech przetłumaczy 2. Gracz dostani bardzo dobry rar z naszego (Ich) present boxu, odpowiedni do profesi 3. Gracz Dostanie pacc'a na 1 rok Tyle od mnie ![]()
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937 15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~ Ostatnio edytowany przez juran_se_spychowa - 26-07-2007 o 15:04. |
|
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Gosiu Czarodziej Zanery
Świat: Zanera
|
![]() 5 dni temu pacca kupilem ......... ehh ale jakis ham ze wsi zgarnol moja nagrode :>>
Ostatnio edytowany przez Gosiu_Zanera - 28-07-2007 o 12:32. Powód: blad :] |
![]() |
![]() |
#168 |
Guest
|
![]() |