![]() |
#161 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2007
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2007
|
![]() Cytuj:
''W celu zapewnienia lepszego balansowania profesji Cipsoft wprowadził nowe wymagania co do możliwości używania run. '' zamiast być przeciw to oni te guwno popierają ;[ |
|
![]() |
![]() |
#164 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() "Umniec" to cos tam "umniem" ale do przesady , nikt nie jest idealny , no chyba ze ty . Twoja wypowiedz jest zbedna i bez sensu jak lokata ![]() ![]() btw. kup sobie slownik bo masz ubogie slownictwo tak miedzy nami A co do tego ze *** umie , to dokladniej o co Ci chodzi ? sprecyzuj swoja wypowiedz Ostatnio edytowany przez Driger - 23-12-2007 o 11:49. |
|
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2007
|
![]() Ja cipsoftowi proponuje tak...
Jacket-1-2lvl doublet-3-4lvl leather armor-5lvl studded armor 6lvl chain armor 7lvl mainland: brass armor-8-10lvl scale/leopard armor-10-12lvl mammoth fur cape-20lvl plate/dark armor-15lvl blue robe-30lvl noble armor-18-20lvl knight armor-25lvl crown armor-40-50lvl golden armor-60lvl DSM-70-100lvl demon armor-100-150lvl magic plate armor-150lvl+ proponuje jeszcze potwory na które można chodzic od lvl. np rat-1-2lvl cave rat-2-3lvl MAM NADZIEJE ZE CZYTA TO CIPSOFT |
![]() |
![]() |
#166 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do tematu , to z tymi wymaganiami broni i zbroji to troche zerzniecie jest z diablo , nawet nie tak troche i zaklinanie przedmiotow po czesci tez .. |
|
![]() |
![]() |
#167 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale co sie bulwersujesz ? on nawet w 0,00001 % nie ma wplywu co bedzie sie dzialo z tibia to nie rozumiem po co te nerwy .. On tylko sobie zaspamia forum i nic wiecej .. ehh
|
![]() |
![]() |
#169 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik forum
|
![]() Driger fajny masz poziom
![]() Ile grasz już w tibię? |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
Lokacja: Myszków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Steel Maiden
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 35
Skille: xx/xx
|
![]() Nie dosc ze ostatnio pokazywali swoje zjebane mordy to teraz to... no normalnie ja sie nie dziwie czemu tak jest jak tam tyle bab pracuje;]
i skonczy sie pall z sd ;/ |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Harth Nir
Profesja: Sorcerer
Gildia: Social Club
Świat: Xerena
Poziom: 33
Skille: 10/22
Poziom mag.: 31
![]() |
![]() Heh, głupie to...To co, jak mnie będzie lał jakiś 60+ kina, pk, to nawet z sd go nie pociągne? Tylko manasować się będę i uciekać do depo? No żal, po prostu żal...
|
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Rypin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Paldir Deathspage
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 40
Poziom mag.: 40
|
![]() Oni tylko tłumaczą newsy. Ich sprzeciw nic by nie dał. Ja wiem, że najlepiej by było, jakby napisali: "Cipy powalilo. To jest teraz OTS. Najlepsza była Tibia -34513.2345!!!!!11111oneoneone suxxxxx", ale nie będą się raczej zniżali do poziomu co niektórych.
|
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Lokacja: Piaseczno
Profesja: Knight
Poziom: 14
Skille: 54/51
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() no racja niedlugo tak zjebia ta tibie ze bedzie sie gralo na rooku albo knightem chociarz tez go oslabili
![]() GRAJMY W CSA NA WC3 xD |
![]() |
![]() |
#177 |
Guest
|
![]() heh szczerze to przesadzili z tym ograniczeniem dla uzycia run tibia mi sie juz znudzila i nie mam zamiaru marnowac czasu spędzonego przed ta gra wiec bb tibio
![]() ![]() lepiej nie grac w tą gre nisz kiblowac x2 pozdro ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
|
![]() I dobrze... a po co noobom sd? Niech sobie z daggerami latają na trolle tam gdzie ich miejsce, a nie na PoH.
Puniex Nie-bezpieczny pisze się łącznie. Ostatnio edytowany przez Dagins - 23-12-2007 o 17:11. |
![]() |
![]() |
#179 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Aevolana Zamizuelin
Profesja: Druid
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Cytuj:
@tibianinek 1234 czy jakos tak... ty piszesz te posty bo: a) nie masz co robic w domu b) lubisz spamowac c) Nie chcesz mieć szarego koloru d) nie wiesz do czego sluzy przycisk "edytuj" zamiast pisac kilka postów pod sobą, mozesz z edytować ![]() to forum jest dla ludzi ktorzy graja w ta gre...
Tibia spoko giera, ale umiar trzeba zachowac ![]() http://forum.tibia.pl/group.php?groupid=178 Jeśli grasz D lub ED to smialo ![]() Ostatnio edytowany przez Aevolana - 23-12-2007 o 17:46. |
||
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdzie tak pisze ? , czyli Ci co juz nie graja nie maja prawa sie wypowiadac ?
"I dobrze... a po co noobom sd? Niech sobie z daggerami latają na trolle tam gdzie ich miejsce, a nie na PoH." , a co komu to przeszkadza ze noob biega sobie i wali z SD ? noob to noob , nie stanowi zadnego zagrozenia , chyba ze znow mylicie pojecia .. jesli chodzi Ci o pk teamy to raczej nie nooby , jak przeszkadzaja i stanowia zagrozenie dla wyzszych lvli .. pozdro Ostatnio edytowany przez Driger - 23-12-2007 o 18:05. |
![]() |